Hitta billiga flyg till Puerto Vallarta

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Puerto Vallarta

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Puerto Vallarta och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Puerto Vallarta?

Den billigaste månaden att flyga till Puerto Vallarta från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 9 256 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Puerto Vallarta i mars är augusti ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Puerto Vallarta under augusti ligger i genomsnitt på 9 422 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Puerto Vallarta?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Puerto Vallarta. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 9 801 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Puerto Vallarta är onsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 12 863 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Puerto Vallarta?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Puerto Vallarta på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Puerto Vallarta på eftermiddagen för så lite som 10 425 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 11 501 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Puerto Vallarta

När man flyger till Puerto Vallarta landar man på Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport, Puerto Vallarta. Det är en stor flygplats i Mexiko som ligger inte alls långt ifrån destinationen. Hur lång tid flygningen tar variera beroende på vilket flygbolag man väljer och hur flygningen är upplagd i fråga om antal mellanlandningar och deras längd. Flyg från Arlanda till Puerto Vallarta, Mexiko, kan ta allt från cirka 20 till 30 timmar.

Det finns i dagsläget inga direkta flyg från Sveriges flygplatser till Puerto Vallarta. Det finns dock flera olika bolag som har bra flyg erbjudanden till staden. Man kan till exempel resa med KLM, Aeromexico, Lufthansa, United Airlines, SAS, delta, Finnair och många fler. Alla bolagen mellanlandar i olika städer och resorna tar olika lång tid.

Tepic flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Puerto Vallarta.


Andra kabinklasser för flyg till Puerto Vallarta

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Puerto Vallarta

Vilka bolag flyger till Puerto Vallarta?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Puerto Vallarta

Vilka bolag flyger till Puerto Vallarta?

När det gäller flyg från Sverige till Puerto Vallarta bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Aeromexico, KLM, Air Canada och British Airways. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med KLM till Puerto Vallarta

KLM är ett populärt val för användare som reser till Puerto Vallarta. De flyger 9 flyg i veckan till Puerto Vallarta, oftast från Mexico City Juarez Intl. Biljettpriserna för KLM beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 8 423 kr (från Göteborg Landvetter). Bland 178 omdömen har momondos användare betygsatt KLM med ett genomsnittligt betyg på 7,6/10.

Flyg med Air Canada till Puerto Vallarta

Ett annat populärt val för flyg till Puerto Vallarta är Air Canada (7,2/10, 293 omdömen). De flesta flyg med Air Canada som landar i Puerto Vallarta anländer från Houston G.Bush Intercont, men det finns 14 flyg med Air Canada till Puerto Vallarta från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Air Canada på momondo den här veckan låg på 7 225 kr (Stockholm Arlanda till Puerto Vallarta, tur och retur).


Flygplatser nära Puerto Vallarta

Nedan hittar du alla flygplatser i Puerto Vallarta tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till centrum från Puerto Vallartas flygplats?

Ett av de bästa sätten att ta sig från Licenciado Gustavo Díaz Ordaz- flygplatsen är att ta en taxi. Flygplatsen ligger i nära anslutning till staden, så resan är inte speciellt lång eller dyr. Ett annat alternativ är att ta en Uber. Detta bolag brukar ofta ha något billigare priser än vanliga taxibilar och anses vara ett säkert sätt att ta sig fram i Puerto Vallarta. Dessutom finns det privata transferbolag som kan bokas för att ta dig till eller från flygplatsen. Ett tips är att boka dessa bilar i god tid i förväg. Tycker du det verkar klurigt går det ofta bra att be hotellet hjälpa till med bokningen.


Visumkrav för att besöka Puerto Vallarta

Svenska medborgare som innehar ett giltigt svenskt pass har rätt att uppehålla sig i Mexiko i 180 dagar för turismärenden utan att behöva ansöka om visum. Om resan avser något annat än turism kan det dock krävas andra tillstånd. Ett speciellt inreseformulär skall fyllas i innan man går igenom passkontrollen och släpps in i landet. På detta formulär anges utresedatum, och det måste därför även visas upp när man lämnar landet så att passkontrollanterna kan se att man inte stannat längre än den tillåtna tiden i Mexiko. Skulle detta ske kan man få böter, och det gäller även om man av någon anledning tappat bort inreseformuläret eller inte kan visa upp det när det efterfrågas. Kom också ihåg att gränskontrollanterna har rätt att neka dig inträde i landet, alternativt förkorta längden på resan, även om du har alla giltiga dokument i ordning. Detta gäller dock endast i extrema fall och för svenska medborgare brukar det sällan vara problem att få komma in i Mexiko.


Börja planera din resa till Puerto Vallarta


De bästa sakerna att se och göra i Puerto Vallarta

Puerto Vallarta är en härlig stad som är väl värt ett besök, då det finns mycket att se och göra här. Staden är känd för sina många, och vackra, stränder. Här kan man bada, sola och njuta av de vackra omgivningarna. Många av destinationens aktiviteter är också kopplade till vatten. Här kan du åka på en dagsutflykt på en härlig yacht och utforska havet genom snorkling. Gillar man vattendjur kan man även testa på att simma med delfiner. I staden finns det även ett brett utbud av trevliga restauranger, barer och caféer. Några restauranger som rekommenderas är bland annat Porfirios, Juan Tiburón och UMAI. Uppskattar man historia och kultur finns det en uppsjö av museum att besöka. I staden kan du bland annat gå på en konstvandring, besöka ett tequilamuseet Viva Tequila, spana in det lokala sjöhistoriska museet eller lära dig mer om den lokala arkitektoniska stilen och historien på Cuale Museum.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Puerto Vallarta.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Puerto Vallarta ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Puerto Vallarta genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Puerto Vallarta på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.