Hitta billiga flyg till Puerto Escondido

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Puerto Escondido

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Puerto Escondido och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Puerto Escondido?

Det bästa priset som hittats på momondo till Puerto Escondido var 343 kr/per person från Puebla de Zaragoza, vilket är 95 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Puerto Escondido. För att hitta det billigaste priset till Puerto Escondido från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Puerto Escondido?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Puerto Escondido är en söndag. Resenärer som väljer att resa till Puerto Escondido på en söndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 10 101 kr. Undvik att boka avgångar för en måndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Puerto Escondido för flygningar en måndag på 12 019 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Puerto Escondido?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Puerto Escondido mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Puerto Escondido mitt på dagen för så lite som 10 309 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 13 323 kr. Flyg till Puerto Escondido från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Vanliga frågor om att flyga till Puerto Escondido

Räkna med en restid på 24 - 30 timmar när du ska resa till Puerto Escondido från Sverige. Beroende på vilken flygrutt du väljer kommer du tillbringa mellan 16 och 18 timmar i luften, och resterande resetid är väntetid vid mellanlandningar. De snabbaste rutterna tar runt 24 timmar med en lite längre mellanlandning i Mexico City. Om du vill ha en såpass lång mellanlandning så du hinner ta in på hotell och sova finns det sådana rutter också. Om du inte flyger från Göteborg eller Stockholm kan du behöva lägga till någon timme eller två på den totala restiden eftersom du troligtvis behöver mellanlanda på någon av dessa orter först.

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Puerto Escondido från Sverige. Under resan behöver du mellanlanda minst två gånger för att nå Puerto Escondido, och om du inte reser från Stockholm eller Göteborg så kan du behöva börja din resa med att flyga till någon av dessa städer. Därefter tar flygrutten dig till en större flygplats i centrala Europa såsom Amsterdam Schipol eller Paris Charles de Gaulle och sedan flyger du vidare till Mexico City Juares Internationella flygplats där du hoppar på flyget som tar dig till Puerto Escondido. Det finns också rutter som flyger till Istanbul och sedan Mexico City för den som föredrar det, kolla vilket flygerbjudande som passar dig bäst.

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Puerto Escondido. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 9 672 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Puerto Escondido i september är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Puerto Escondido under april ligger i genomsnitt på 10 099 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Puerto Escondido. Om du planerar att flyga till Puerto Escondido, överväg då även att boka flyg till Santa Maria Huatulco flygplats(88 km från stadskärnan i Puerto Escondido) eller Oaxaca de Juárez Xoxocotlan flygplats(131 km från stadskärnan i Puerto Escondido).

Du kan hitta erbjudanden för Puerto Escondido flygplats för i genomsnitt 5 976 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Puerto Escondido

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Puerto Escondido

Vilka bolag flyger till Puerto Escondido?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Puerto Escondido

Vilka bolag flyger till Puerto Escondido?

För flygresor till Puerto Escondido från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Aeromexico, KLM, Iberia eller Air France. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med KLM till Puerto Escondido

KLM flyger till Puerto Escondido omkring 6 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med KLM, men priser så låga som 9 748 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Puerto Escondido. KLM har fått ett betyg på 7,6/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Aeromexico till Puerto Escondido

Aeromexico flyger vanligtvis till Puerto Escondido 9 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Puerto Escondido från Mexico City Juarez Intl . Aeromexico (betyg: 7,4, 217 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Puerto Escondido. Det bästa biljettpriset för Aeromexico som hittats på momondo till Puerto Escondido var från Stockholm Arlanda (8 989 kr tur och retur).


Flygplatser nära Puerto Escondido

Nedan hittar du alla flygplatser i Puerto Escondido tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Puerto Escondidos flygplats?

Puerto Escondidos flygplats ligger i utkanten av staden. Om du har bokat boende i stadens västra delar kan du gå men någon form av transport är att rekommendera. Det finns flera taxibolag som kör från flygplatsen med fasta taxor till Zicatela och Mazunte där de flesta hotellen finns. Du kan välja mellan en privat taxi eller boka en plats på en buss som tar dig från flygplatsen tillsammans med andra förbokade medpassagerare. Flygplatsen erbjuder även hyrbilar för den som vill köra och utforska Puerto Escondido på egen hand.


Populära flygresor till Puerto Escondido

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Puerto Escondido som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Puerto Escondido
Snabbaste flygtid32t 05m
Billigaste pris11 692 kr

Visumkrav för att besöka Puerto Escondido

Du behöver ha ett pass som är giltigt under hela din vistelse när du ska besöka Puerto Escondido, Mexiko. På flyget in i landet eller när du ankommer på flygplatsen i Mexiko kommer du få ett turistkort att fylla i. Här fyller du i hur länge du ska stanna, var du ska bo med mera. När du sedan får en stämpel i passet kontrolleras även turistkortet. Om du inte har turistkortet med dig när du lämnar landet kan du få böter. Tänk också på att gränspolisen har rätt att begränsa hur länge du får vara i landet.


Börja planera din resa till Puerto Escondido


De bästa sakerna att se och göra i Puerto Escondido

Puerto Escondido är ett tropiskt paradis på många sätt. Staden är känd för sin långa strand Zicatela där du kan snorkla, surfa och se på sköldpaddor i deras sköldpaddskonservat. En populär aktivitet är att simma med självlysande plankton under natten, och det finns flera turer där du kan boka en plats som tar med dig ut till en sjö där detta fenomen inträffar. Om du inte har sett delfiner innan så kan du boka en plats på en båt som tar dig ut en bit från kusten där du kan se delfiner i sin naturliga miljö och leka i båtens svallvågor. En annan populär aktivitet är att åka till Manialtepec Lagoon för att paddla kajak och se på alla fåglar som bor där, eller få en tur genom den närliggande djungeln på en fyrhjuling. Förutom alla dessa aktiviteter får man inte glömma bort de vackra stränderna och möjligheten att koppla av med sol och bad. Efter dina äventyr erbjuder staden autentisk mexikansk mat och barer för den som vill uppleva nattlivet.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Puerto Escondido när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Puerto Escondido, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Puerto Escondido ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg till Puerto Escondido hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Puerto Escondido erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Puerto Escondido och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.