Hitta billiga flyg till Baskien från 2 157 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 8/12
fre 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Baskien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Baskien

Bästa priset för enkelresa

2 157 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 856 kr

Snabbast flygtid

4t 55m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Baskien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 157 kr (Göteborg Landvetter till Bilbao).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Baskien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 856 kr (Göteborg Landvetter till Bilbao).
Det snabbaste flyget till Baskien från Sverige tar 4t 55m (Göteborg Landvetter till Bilbao).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Baskien, inklusive Lufthansa, Scandinavian Airlines och Finnair.

Trender för flygresor till Baskien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Baskien och lägg upp den ultimata resplanen

Hur långt är flyget från Sverige till Baskien?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Baskien du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Bilbao tar det i genomsnitt 6t 40m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Bilbao generellt omkring 5t 25m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Vilka flygbolag flyger till Baskien?

Det finns 9 flygbolag som regelbundet flyger till Baskien, och Lufthansa, KLM och Eurowings är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 58% av de som sökt efter flyg till Baskien velat flyga med Lufthansa, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Baskien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Baskien från Sverige
Bilbao
Bilbao

Användbar information om ditt flyg till Baskien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Baskien

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Baskien?

Flyg till Baskien varierar bland annat beroende på månad, flygbolag, när du bokar och vart du flyger från, men momondos användare kan generellt förvänta sig att få betala omkring 1 265 kr per person. Det absolut billigaste flyget till Baskien är 445 kr per person.

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Bilbao?

Hur är vädret i Baskien?

Baskien har ofta temperaturer från 9 °C(januari) till 20 °C(juli). De som vill undvika regn och/eller snö under sitt besök i Baskien gör bäst i att resa under juli, juni eller september eftersom dessa månader generellt har minst nederbörd.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Baskien?

Priserna för flyg till Baskien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Baskien?

Av december 2023 finns det 9 bolag att välja mellan för flyg till Baskien.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Baskien?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Baskien.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Baskien?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Baskien kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Baskien. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Baskien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Baskien.

De senaste flygen hittade till populära städer i Baskien

Hitta flyg till dessa populära städer i Baskien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Baskien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Baskien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmBilbao6t 40m1 420 kr
GöteborgBilbao5t 25m1 877 kr
StockholmSan Sebastián8t 35m2 271 kr
MalmöBilbao19t 50m2 924 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Baskien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Baskien?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Baskien. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Baskien med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Baskien?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Baskien när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Baskien, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Baskien ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Baskien ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Baskien?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Baskien.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Baskien ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Baskien. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Baskien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.