Flyg till Málaga

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Málaga.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Málaga

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Málaga från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Málaga

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Málaga

Stockholm Västerås/Hässlö flygplats (VST) till Málaga (AGP)

Vanligtvis är flyg till Málaga från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Västerås/Hässlö till Málaga, vilket i genomsnitt kostar 1 732 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MÁLAGA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari40% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Málaga kostar i genomsnitt bara 1 298 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÁLAGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli37% dyrareDet kostar omkring 2 956 kr för flyg till Málaga från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÁLAGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli277% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Málaga från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Málaga?

Malaga, belägen mitt på den spanska solkusten, är ett utmärkt resmål under de varmare månaderna då du kan njuta av ett härligt strandliv. Under vintern har staden en mild temperatur på ungefär 15 grader, så om du inte är ute efter att sola och bada kan även de svalare månaderna vara trevliga. Hos momondo kan du jämföra priser på flygstolar mellan olika datum i en priskalender på nätet och på så vis hitta det bästa alternativet för din resa.

När är det billigast att boka flyg till Malaga?

Billigast är en flygbiljett till Malaga som bokas online ungefär två månader innan avresa istället för i sista minuten. Billiga flyg till Malaga hittar du framför allt i januari och maj månad. Om du vill njuta av en strandsemester, men samtidigt köpa en resa med hotell och flyg till ett bättre pris än under sommarens högsäsong, är maj månad en bra tidpunkt för att resa till Malaga.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Málaga?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Málaga var 212 kr/per person från Köln, vilket är 92 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Málaga. För att hitta det billigaste priset till Málaga från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Málaga?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Málaga i januari är augusti ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Málaga under augusti ligger i genomsnitt på 1 667 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Málaga?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Málaga är att boka 56 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 061 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 315 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Málaga?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Málaga är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 1 927 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 168 kr från Sverige till Málaga.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Málaga?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Málaga på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Málaga på morgonen för så lite som 2 133 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 345 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Málaga?

  Granada flygplats, Jerez de la Frontera La Parra flygplats eller Sevilla flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Málaga.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Málaga?

  Sevilla flygplats har ett genomsnittspris på 1 249 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Málaga. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Málaga från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Málaga

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Málaga.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Málaga.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Málaga.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Málaga?

Returresa till Sverige från Málaga

Testkrav för COVID-19
Besökare från Málaga måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Málaga behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Málaga inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Málaga

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Málaga
Ryanair
21 jan.
ARN05:55Stockholm Arlanda
4t 25m
AGP10:20Málaga
28 jan.
AGP01:05Málaga
4t 25m
ARN05:30Stockholm Arlanda
Ryanair
6 dec.
GOT14:35Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP18:30Málaga
10 dec.
AGP01:55Málaga
13t 30m
2 stopp
GOT15:25Göteborg Landvetter
Ryanair
6 dec.
GOT14:35Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP18:30Málaga
10 dec.
AGP01:55Málaga
13t 30m
2 stopp
GOT15:25Göteborg Landvetter
Ryanair
12 dec.
GOT01:30Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP05:25Málaga
17 dec.
AGP01:55Málaga
13t 30m
2 stopp
GOT15:25Göteborg Landvetter
Ryanair
12 dec.
GOT01:30Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP05:25Málaga
17 dec.
AGP02:10Málaga
13t 15m
1 stopp
GOT15:25Göteborg Landvetter
Ryanair
6 dec.
GOT14:35Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP18:30Málaga
10 dec.
AGP15:55Málaga
18t 00m
1 stopp
GOT09:55Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Málaga

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Málaga, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
29 nov.
GOT14:35Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP18:30Málaga
Ryanair
29 nov.
GOT14:35Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP18:30Málaga
Ryanair
5 dec.
GOT01:30Göteborg Landvetter
3t 55m
AGP05:25Málaga

Vilka bolag flyger till Málaga?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Málaga
 • Vilka bolag flyger till Málaga?

  SAS, Ryanair, Norwegian Air International och Norwegian är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Málaga enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Málaga med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Málaga

Nedan hittar du alla flygplatser i Málaga tillsammans med avståndet från stadens centrum

Malagas flygplats är den fjärde mest trafikerade i Spanien och här passerar ungefär 14 miljoner passagerare varje år på väg till staden eller andra orter på solkusten. Flygplatsen fungerar som bas för flygbolagen Ryanair, Norwegian, Air Europa och det spanska lågprisbolaget Vueling med vilka du kan hitta billiga flyg till Malaga. Om du inte vill resa med kollektivtrafik tar resan in till staden med bil eller taxi ungefär 20 minuter. På flygplatsen hittar du både taxistationer och hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Málaga

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Málaga som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Málaga
Snabbast flygtid4t 15m
Billigaste pris315 kr
Flyg från Göteborg till Málaga
Snabbast flygtid3t 45m
Billigaste pris351 kr
Flyg från Köpenhamn till Málaga
Snabbast flygtid3t 45m
Billigaste pris712 kr
Flyg från Malmö till Málaga
Snabbast flygtid14t 40m
Billigaste pris1 127 kr
Flyg från Jönköping till Málaga
Snabbast flygtid17t 55m
Billigaste pris8 616 kr
Flyg från Halmstad till Málaga
Snabbast flygtid26t 55m
Billigaste pris3 857 kr

Så tar du dig runt i Málaga

Malaga har ett tunnelbanesystem med två olika linjer som tar dig från stadens centrum till de södra och sydvästra delarna. Lokalbussarna utgör annars den mest utbyggda kollektivtrafiken i staden. En bussresa kostar ungefär en och en halv euro. Det finns en hop-on-hop-off buss för sightseeing som kombinerar transport mellan stadens olika delar med ett bra sätt att se sevärdheterna.

Många av stadens områden är dock mycket promenadvänliga och att strosa omkring är kanske ett av de bästa sätten för att uppleva stadsdelarna. Om du vill ha en aning mer fartfylld transport erbjuder staden bra cykelvägar och en mängd olika cykeluthyrningar. Cykelvägarna tar dig inte bara igenom de centrala delarna utan även ut till stränderna och de omkringliggande byarna, perfekt för dig som är sugen på en längre tur.


Visumkrav för att besöka Málaga

Inom EU behöver du inte något visum för att besöka andra medlemsländer. Eftersom både Sverige och Spanien är medlemmar i unionen kan du därför åka till Malaga utan att ansöka om något visum. Du behöver inte heller nödvändigtvis ha ditt pass med dig, men i så fall måste du kunna uppvisa giltig legitimation i form av ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen. Giltighetstiden på din legitimation måste gälla fram tills datumet för din hemresa. För att resa till Spanien behöver du inte heller någon särskild typ av dokumentation av dina vaccin, men det rekommenderas alltid att ha en stelkrampsvaccination. Innan avresan ska du alltid kontrollera inresebestämmelser på ambassaden i landet för att vara säker på att du har med dig all dokumentation du kan behöva. Visum- och passregler kan nämligen alltid ändras av myndigheterna.


Börja planera din resa till Málaga


De bästa sakerna att se och göra i Málaga

Intresserad av sevärdheter i Malaga?

Missa inte Picassomuseet, Malagas katedral från 1500-talet, slottet Alcazaba, det moderna museet Centre Pompidou och fortet Castillo de Gibralfaro.

Vad ska jag packa inför min resa?

Ta med badkläder och solskydd då du kommer vistas nära några av Spaniens bästa stränder.

Ska jag skaffa ett lokalt eller ett internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader vid sms och internetanvändning.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Malaga.

Ska jag dricksa i Malaga?

Nej, du behöver inte lämna dricks.