Flyg till Arrecife

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Arrecife (ACE)
tis 2/3
tis 9/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Arrecife. Nuvarande restriktioner för Arrecife baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Arrecife

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Arrecife från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Arrecife

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Arrecife

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Puerto del Rosario (FUE)

Vanligtvis är flyg till Arrecife från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Puerto del Rosario Fuerteventura, vilket i genomsnitt kostar 3 101 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ARRECIFE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Arrecife kostar i genomsnitt bara 2 436 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ARRECIFE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli31% dyrareDet kostar omkring 4 366 kr för flyg till Arrecife från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ARRECIFE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober604% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Arrecife från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Arrecife?

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Arrecife?

september är generellt den billigaste månaden att flyga till Arrecife från Sverige med priser runt 2 377 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Arrecife i september är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Arrecife under november ligger i genomsnitt på 2 554 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Arrecife?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Arrecife från Sverige är 14 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 285 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Arrecife från Sverige för så lite som 1 593 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Arrecife?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Arrecife är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Arrecife på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 088 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 977 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Arrecife?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Arrecife från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 595 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Arrecife på morgonen då priserna ligger på omkring 2 683 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Arrecife?

Vandrare som föredrar en familjevänlig dag ute i naturen gör bäst i att planera sitt flyg till Arrecife för januari, februari, och mars, då de kan besöka Parque de Santa Catalina och njuta av allt som naturområdet har att erbjuda.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Arrecife?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Arrecife. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika med undantag för spanska medborgare och personer som lagligen vistas i Spanien. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Montenegro och Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst till https://www.spth.gob.es/. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen, under hela vistelsen<15 dagar. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer är för närvarande inte föremål för några karantänkrav såvida inte de spanska myndigheterna ger speciella anvisningar vid ankomsten till Spanien på grund av specifika omständigheter.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till Arrecife inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Arrecife Lanzarote

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Arrecife Lanzarote
Flera flygbolag
9 apr.
02:30
Stockholm Arlanda
12t 40m
2 stopp
15:10
Arrecife Lanzarote
16 apr.
07:10
Arrecife Lanzarote
10t 45m
2 stopp
17:55
Stockholm Arlanda
3 557 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 apr.
10:40
Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
18:25
Arrecife Lanzarote
10 apr.
14:25
Arrecife Lanzarote
16t 20m
1 stopp
06:45
Stockholm Arlanda
4 037 kr
Hitta liknande
Iberia
26 mars
11:00
Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
18:45
Arrecife Lanzarote
5 apr.
14:50
Arrecife Lanzarote
18t 15m
1 stopp
09:05
Stockholm Arlanda
5 596 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 apr.
10:15
Stockholm Arlanda
21t 10m
1 stopp
07:25
Arrecife Lanzarote
16 apr.
14:45
Arrecife Lanzarote
18t 20m
1 stopp
09:05
Stockholm Arlanda
3 312 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 apr.
11:35
Stockholm Skavsta
22t 00m
3 stopp
09:35
Arrecife Lanzarote
16 apr.
08:00
Arrecife Lanzarote
19t 20m
2 stopp
03:20
Stockholm Skavsta
1 989 kr
Hitta liknande
Iberia
1 apr.
10:40
Stockholm Arlanda
23t 25m
1 stopp
10:05
Arrecife Lanzarote
9 apr.
14:45
Arrecife Lanzarote
18t 20m
1 stopp
09:05
Stockholm Arlanda
4 711 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Arrecife Lanzarote

Om du letar efter enkelbiljetter till Arrecife, visa några av våra erbjudanden nedan av Iberia
Flera flygbolag
26 mars
11:10
Stockholm Arlanda
20t 25m
2 stopp
07:35
Arrecife Lanzarote
1 702 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 mars
14:55
Stockholm Arlanda
21t 55m
3 stopp
12:50
Arrecife Lanzarote
4 315 kr
Hitta liknande
Iberia
27 mars
11:00
Stockholm Arlanda
22t 05m
1 stopp
09:05
Arrecife Lanzarote
3 717 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Arrecife

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Arrecife som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Arrecife
Snabbaste flygtid
24t 10m
Billigast pris
2 723 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass