Flyg till Arrecife

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Arrecife (ACE)
tis 18/5
tis 25/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Arrecife. Nuvarande restriktioner för Arrecife baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i Arrecife

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Arrecife från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Arrecife

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Arrecife

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Puerto del Rosario (FUE)

Vanligtvis är flyg till Arrecife från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Puerto del Rosario Fuerteventura, vilket i genomsnitt kostar 3 061 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ARRECIFE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Arrecife kostar i genomsnitt bara 2 404 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ARRECIFE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli31% dyrareDet kostar omkring 4 309 kr för flyg till Arrecife från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ARRECIFE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober604% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Arrecife från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Arrecife?

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Arrecife?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Arrecife. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 346 kr. november är en annan bra månad för att besöka Arrecife med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 521 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Arrecife?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Arrecife från Sverige är större om du bokar 14 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Arrecife för ungefär 3 242 kr om du gör din sökning 14 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 998 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Arrecife?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Arrecife. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 085 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Arrecife är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 923 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Arrecife?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Arrecife oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Arrecife med avgång på eftermiddagen för så lite som 1 863 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Arrecife på kvällen då priserna ligger på omkring 3 232 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Arrecife?

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring Arrecife ofta till naturområden som Parque de Santa Catalina då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till Arrecife i januari, februari, eller mars.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Arrecife?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till Arrecife. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till Arrecife inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Arrecife Lanzarote

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Arrecife Lanzarote
Ryanair
17 juni
NYO17:30Stockholm Skavsta
14t 45m
1 stopp
ACE08:15Arrecife Lanzarote
24 juni
ACE06:05Arrecife Lanzarote
10t 00m
1 stopp
NYO16:05Stockholm Skavsta
Ryanair
17 juni
NYO17:30Stockholm Skavsta
14t 45m
1 stopp
ACE08:15Arrecife Lanzarote
24 juni
ACE06:05Arrecife Lanzarote
10t 00m
1 stopp
NYO16:05Stockholm Skavsta
1 007 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 juni
NYO17:30Stockholm Skavsta
14t 45m
1 stopp
ACE08:15Arrecife Lanzarote
24 juni
ACE06:05Arrecife Lanzarote
10t 00m
1 stopp
NYO16:05Stockholm Skavsta
1 015 kr
Hitta liknande
Ryanair
3 juni
NYO17:30Stockholm Skavsta
14t 45m
1 stopp
ACE08:15Arrecife Lanzarote
10 juni
ACE06:05Arrecife Lanzarote
10t 00m
1 stopp
NYO16:05Stockholm Skavsta
1 314 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 juli
NYO14:20Stockholm Skavsta
17t 10m
2 stopp
ACE07:30Arrecife Lanzarote
18 juli
ACE08:00Arrecife Lanzarote
8t 00m
1 stopp
NYO16:00Stockholm Skavsta
1 947 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 juli
NYO12:05Stockholm Skavsta
19t 20m
1 stopp
ACE07:25Arrecife Lanzarote
18 juli
ACE08:00Arrecife Lanzarote
8t 00m
1 stopp
NYO16:00Stockholm Skavsta
2 313 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Arrecife

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Arrecife som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Arrecife
Snabbaste flygtid
7t 40m
Billigast pris
1 980 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass