Hitta billiga flyg till Göteborg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Göteborg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Göteborg

Bästa priset för enkelresa

57 kr

Bästa priset för tur- och returresa

136 kr

Snabbast flygtid

1t 05m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Göteborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 57 kr (Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Göteborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 136 kr (Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter).
Det snabbaste flyget till Göteborg från Sverige tar 1t 05m (Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Göteborg, inklusive Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Göteborg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Göteborg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Göteborg?

Om du inte har möjlighet att besöka Göteborg under april, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 567 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Göteborg?

Användare som bokade resor till Göteborg från Stockholm hittade flyg som var 97 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Göteborg. För att hitta det billigaste priset till Göteborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Göteborg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Göteborg är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 172 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 278 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Göteborg?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Göteborg då du kan hitta flygpriser för så lite som 210 kr. Att flyga till Göteborg på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 183 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Göteborg?

Flygtider från Sverige till Göteborg varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Göteborg Landvetter (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 1t 05m. En annan populär rutt från Sverige till Göteborg är att flyga från Stockholm Skavsta till Göteborg Landvetter, vilket i runda slängar tar 4t. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Göteborg?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Göteborg är 21 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 715 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Göteborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Göteborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Göteborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Göteborg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Göteborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter, vilket i genomsnitt kostar 640 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GÖTEBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Göteborg kostar i genomsnitt bara 419 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GÖTEBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober155% dyrareDet kostar omkring 1 632 kr för flyg till Göteborg från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GÖTEBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti218% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Göteborg från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Göteborg

Göteborgs högsäsong infaller under sommarmånaderna samt under julledigheten då både priser på flygbiljetter till Göteborg och resor med hotell stiger i pris. Under sommaren kan du njuta av behagligt varma sommarkvällar på någon av stadens många uteserveringar, fisketurer och vistelser i Göteborgs skärgård. Under december månad är det julmarknader och mysig atmosfär som råder vilket gör staden till ett perfekt resmål under ledigheten. Billiga flyg till Göteborg hittar du under vår och höst då det även går att fynda flygstolar till ett bra pris i sista minuten.

När är det billigast att boka flyg till Göteborg? Billiga flyg till Göteborg hittar du framför allt under oktober och november. I november är det kyligare temperaturer som råder vilket gör att både hotell och flygresor till Göteborg går att boka till ett billigt pris. I oktober, då priserna är lägre, kan du ha tur och få njuta av behagligt väder vilket gör att månaden utgör en bra tidpunkt för en vistelse.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Göteborg. Om du planerar att flyga till Göteborg, överväg då även att boka flyg till Trollhättan flygplats(71 km från stadskärnan i Göteborg), Halmstad City flygplats(124 km från stadskärnan i Göteborg) eller Jönköping Axamo flygplats(125 km från stadskärnan i Göteborg).

Jönköping Axamo flygplats har ett genomsnittspris på 3 311 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Göteborg. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Göteborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Göteborg

Vilka bolag flyger till Göteborg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Göteborg

Vilka bolag flyger till Göteborg?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Göteborg från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines och Braathens Regional Aviation. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Göteborg på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Braathens Regional Aviation till Göteborg

Det avgår 33 flyg med Braathens Regional Aviation till Göteborg under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Stockholm-Bromma och det bästa biljettpriset med Braathens Regional Aviation som hittats på momondo är 1 195 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm-Bromma, till Göteborg). Braathens Regional Aviation har ett betyg på 10,0 från 1 användaromdöme på momondo.

Flyg med Ryanair till Göteborg

Ett annat populärt val för flyg till Göteborg är Ryanair (7,0/10, 919 omdömen). De flesta flyg med Ryanair som landar i Göteborg anländer från Stockholm Arlanda, men det finns 6 flyg med Ryanair till Göteborg från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Ryanair på momondo den här veckan låg på 72 kr (Stockholm Arlanda till Göteborg, tur och retur).


Flygplatser nära Göteborg

Nedan hittar du alla flygplatser i Göteborg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Göteborg Landvetter Airport är Sveriges näst största flygplats med ungefär sex och en halv miljon passagerare varje år. Här landar billiga flyg till Göteborg med bland annat Ryanair och Norwegian. Flygplatsen trafikeras av en mängd internationella linjer från Sverige till flera europeiska städer. Utanför flygplatsen hittar du ofta taxibilar väntandes i anslutning till att ett flyg har landat. Det finns även flera hyrbilsalternativ på flygplatsen. Om du är hungrig hittar du över tio restauranger, barer och caféer inne i flygplatsbyggnaden samt flera butiker.


Populära flygresor till Göteborg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Göteborg som hittats av användare
Flyg från Frankfurt till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris816 kr
Flyg från Gdansk till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris170 kr
Flyg från Bryssel till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris623 kr
Flyg från Düsseldorf till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 40m
Billigaste pris1 473 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris125 kr
Flyg från München till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 50m
Billigaste pris1 609 kr
Flyg från London till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 45m
Billigaste pris385 kr
Flyg från Zürich till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris1 722 kr
Flyg från Wien till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris283 kr
Flyg från Amsterdam till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 25m
Billigaste pris1 292 kr
Flyg från Helsingfors till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris827 kr
Flyg från Paris till Göteborg
Snabbaste flygtid5t 05m
Billigaste pris702 kr
Flyg från New York till Göteborg
Snabbaste flygtid9t 25m
Billigaste pris4 022 kr
Flyg från Prag till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris329 kr
Flyg från Lyon till Göteborg
Snabbaste flygtid2t 40m
Billigaste pris1 201 kr
Flyg från Stuttgart till Göteborg
Snabbaste flygtid6t 50m
Billigaste pris1 496 kr
Flyg från Warszawa till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris204 kr
Flyg från Umeå till Göteborg
Snabbaste flygtid3t 30m
Billigaste pris1 167 kr
Flyg från Hamburg till Göteborg
Snabbaste flygtid3t 30m
Billigaste pris680 kr
Flyg från Köpenhamn till Göteborg
Snabbaste flygtid0t 55m
Billigaste pris872 kr

Så tar du dig runt i Göteborg

Göteborg är en mycket gåvänlig stad och för att uppleva stadens charmiga kvarter på bästa vis är en promenad att föredra. Trevliga promenadstråk utgörs bland annat av Avenyn, de gamla kvarteren i Majorna och det gröna området Slottsskogen. Göteborg är också en mycket cykelvänlig stad och i stadens centrum kan du hitta flera uthyrningsplatser med lånesystemet Styr & Ställ. Utforska staden längs med cykelvägarna eller i något av parkområdena.

I Göteborg kan du även ta dig runt med buss, spårvagn och båt. Du kan antingen köpa en tredagarsbiljett för att fritt kunna resa runt, eller köpa ett turistkort vilket inkluderar kostnadsfria resor med kollektivtrafiken. Passa på att ladda ner appen Reseplaneraren för att enkelt hitta de bästa resealternativen.


Visumkrav för att besöka Göteborg

Som EU-medborgare behöver du inte något visum när du reser till Sverige från ett annat EU-land. Du behöver dock alltid ha med dig en giltig legitimation när du flyger in i landet, antingen i form av pass eller ett nationellt id-kort utfärdat av polismyndigheten. Det räcker alltså inte att enbart ha med sig ett körkort. När du reser mellan två länder ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets ambassad i din stad eller på landets migrationsmyndigheter. Detta eftersom bestämmelser och regler angående visum, pass och legitimation alltid kan komma att förändras. Du kan enkelt hitta dessa uppgifter på nätet. För inrikesresor behöver du inte ha med dig något pass men du kan behöva visa legitimation som styrker att ditt namn stämmer överens med namnet på flygbiljetten. Olika flygbolag har olika policys angående detta, så kolla upp med ditt flygbolag vilken typ av dokumentation som krävs.


Börja planera din resa till Göteborg


De bästa sakerna att se och göra i Göteborg

Intresserad av sevärdheter i Göteborg?

När du besöker Göteborg ska du såklart ta dig till landets största nöjespark, Liseberg, för adrenalinfyllda åkattraktioner. Missa inte heller en promenad i 1600-talsstadsdelen Haga och ett besök till Sjöfartsmuseet.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor för promenader och cykelturer samt kläder efter väder så att du kan njuta av de härliga grönområdena.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon är det bäst att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Göteborg?

Nej, men du kan alltid avrunda uppåt om du äter på restaurang.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Göteborg ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Göteborg. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Göteborg. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.