Hitta billiga flyg till Göteborg från 309 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Göteborg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Göteborg

Bästa priset för enkelresa

309 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 180 kr

Snabbast flygtid

1t 05m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Göteborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 309 kr (Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Göteborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 180 kr (Stockholm-Bromma till Göteborg Landvetter).
Det snabbaste flyget till Göteborg från Sverige tar 1t 05m (Stockholm-Bromma till Göteborg Landvetter).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Göteborg, inklusive Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation och airBaltic.

Trender för flygresor till Göteborg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Göteborg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Göteborg?

Om du inte har möjlighet att besöka Göteborg under januari, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 507 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Göteborg?

Användare som bokade resor till Göteborg från Warszawa hittade flyg som var 92 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Göteborg. För att hitta det billigaste priset till Göteborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Göteborg?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Göteborg är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 298 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 398 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Göteborg?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Göteborg då du kan hitta flygpriser för så lite som 332 kr. Att flyga till Göteborg på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 878 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Göteborg?

Flygtider från Sverige till Göteborg varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Göteborg Landvetter (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 1t 05m. En annan populär rutt från Sverige till Göteborg är att flyga från Stockholm-Bromma till Göteborg Landvetter, vilket i runda slängar tar 1t 05m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Göteborg?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Göteborg är 29 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 591 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Göteborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Göteborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Göteborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Göteborg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Göteborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter, vilket i genomsnitt kostar 488 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GÖTEBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari44% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Göteborg kostar i genomsnitt bara 276 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GÖTEBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti47% dyrareDet kostar omkring 717 kr för flyg till Göteborg från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GÖTEBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti335% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Göteborg från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Göteborg

Göteborgs högsäsong infaller under sommarmånaderna samt under julledigheten då både priser på flygbiljetter till Göteborg och resor med hotell stiger i pris. Under sommaren kan du njuta av behagligt varma sommarkvällar på någon av stadens många uteserveringar, fisketurer och vistelser i Göteborgs skärgård. Under december månad är det julmarknader och mysig atmosfär som råder vilket gör staden till ett perfekt resmål under ledigheten. Billiga flyg till Göteborg hittar du under vår och höst då det även går att fynda flygstolar till ett bra pris i sista minuten.

När är det billigast att boka flyg till Göteborg? Billiga flyg till Göteborg hittar du framför allt under oktober och november. I november är det kyligare temperaturer som råder vilket gör att både hotell och flygresor till Göteborg går att boka till ett billigt pris. I oktober, då priserna är lägre, kan du ha tur och få njuta av behagligt väder vilket gör att månaden utgör en bra tidpunkt för en vistelse.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Göteborg?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Göteborg. Om du planerar att flyga till Göteborg, överväg då även att boka flyg till Trollhättan flygplats(71 km från stadskärnan i Göteborg), Halmstad City flygplats(124 km från stadskärnan i Göteborg) eller Jönköping Axamo flygplats(125 km från stadskärnan i Göteborg).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Göteborg?

Halmstad City flygplats har ett genomsnittspris på 2 186 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Göteborg. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Göteborg Landvetter flygplats?

Priserna för flyg till Göteborg Landvetter flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Göteborg Landvetter flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Göteborg Landvetter flygplats är 31 från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Göteborg Landvetter flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Göteborg Landvetter flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Göteborg Landvetter flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Göteborg Landvetter flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Göteborg Landvetter flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Göteborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Göteborg
Braathens Regional Aviation
30 nov.
BMA14:55Stockholm-Bromma
1t 05m
GOT22:00Göteborg Landvetter
7 dec.
GOT04:15Göteborg Landvetter
1t 05m
BMA05:20Stockholm-Bromma
1 180 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
10 nov.
BMA11:35Stockholm-Bromma
1t 05m
GOT18:40Göteborg Landvetter
12 nov.
GOT06:45Göteborg Landvetter
1t 05m
BMA07:50Stockholm-Bromma
1 191 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
22 nov.
BMA07:25Stockholm-Bromma
1t 05m
GOT14:30Göteborg Landvetter
23 nov.
GOT01:35Göteborg Landvetter
1t 05m
BMA02:40Stockholm-Bromma
1 213 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 okt.
ARN04:00Stockholm Arlanda
1t 05m
GOT11:05Göteborg Landvetter
11 okt.
GOT12:05Göteborg Landvetter
16t 35m
2 stopp
ARN04:40Stockholm Arlanda
1 246 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
27 okt.
BMA08:25Stockholm-Bromma
1t 05m
GOT15:30Göteborg Landvetter
6 nov.
GOT04:15Göteborg Landvetter
1t 05m
BMA05:20Stockholm-Bromma
1 257 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 okt.
ARN04:05Stockholm Arlanda
1t 05m
GOT11:10Göteborg Landvetter
11 okt.
GOT12:05Göteborg Landvetter
16t 35m
2 stopp
ARN04:40Stockholm Arlanda
1 257 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Göteborg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Göteborg, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation, Ryanair och Wizz Air
Ryanair
24 okt.
ARN14:40Stockholm Arlanda
5t 05m
1 stopp
GOT01:45Göteborg Landvetter
Wizz Air
23 okt.
NYO04:00Stockholm Skavsta
8t 10m
1 stopp
GOT18:10Göteborg Landvetter
Ryanair
11 okt.
ARN18:00Stockholm Arlanda
10t 05m
1 stopp
GOT10:05Göteborg Landvetter

Andra kabinklasser för flyg till Göteborg

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Göteborg

Vilka bolag flyger till Göteborg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Göteborg

Vilka bolag flyger till Göteborg?

Flyg med Braathens Regional Aviation till Göteborg

Det avgår 30 flyg med Braathens Regional Aviation till Göteborg under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Stockholm-Bromma och det bästa biljettpriset med Braathens Regional Aviation som hittats på momondo är 1 011 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm-Bromma, till Göteborg). Braathens Regional Aviation har ett betyg på 10,0 från 1 användaromdöme på momondo.

Flyg med Scandinavian Airlines till Göteborg

Ett annat populärt val för flyg till Göteborg är Scandinavian Airlines (7,2/10, 445 omdömen). De flesta flyg med Scandinavian Airlines som landar i Göteborg anländer från Stockholm Arlanda, men det finns 27 flyg med Scandinavian Airlines till Göteborg från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Scandinavian Airlines på momondo den här veckan låg på 306 kr (Stockholm Arlanda till Göteborg, tur och retur).


Populära flygresor till Göteborg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Göteborg som hittats av användare
Flyg från Frankfurt till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris1 125 kr
Flyg från Wien till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris287 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris165 kr
Flyg från Zürich till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 55m
Billigaste pris1 698 kr
Flyg från München till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 50m
Billigaste pris1 808 kr
Flyg från Düsseldorf till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 047 kr
Flyg från Bryssel till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 40m
Billigaste pris948 kr
Flyg från Gdansk till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris198 kr
Flyg från Amsterdam till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 25m
Billigaste pris1 621 kr
Flyg från Barcelona till Göteborg
Snabbaste flygtid3t 10m
Billigaste pris794 kr
Flyg från Warszawa till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris198 kr
Flyg från Prag till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris397 kr
Flyg från Hamburg till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris1 433 kr
Flyg från Berlin till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris1 091 kr
Flyg från London till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 50m
Billigaste pris375 kr
Flyg från Köln till Göteborg
Snabbaste flygtid4t 05m
Billigaste pris1 080 kr
Flyg från Lyon till Göteborg
Snabbaste flygtid3t 25m
Billigaste pris1 510 kr
Flyg från Helsingfors till Göteborg
Snabbaste flygtid2t 00m
Billigaste pris1 014 kr
Flyg från Paris till Göteborg
Snabbaste flygtid5t 05m
Billigaste pris750 kr
Flyg från Madrid till Göteborg
Snabbaste flygtid6t 40m
Billigaste pris1 191 kr

Så tar du dig runt i Göteborg

Göteborg är en mycket gåvänlig stad och för att uppleva stadens charmiga kvarter på bästa vis är en promenad att föredra. Trevliga promenadstråk utgörs bland annat av Avenyn, de gamla kvarteren i Majorna och det gröna området Slottsskogen. Göteborg är också en mycket cykelvänlig stad och i stadens centrum kan du hitta flera uthyrningsplatser med lånesystemet Styr & Ställ. Utforska staden längs med cykelvägarna eller i något av parkområdena.

I Göteborg kan du även ta dig runt med buss, spårvagn och båt. Du kan antingen köpa en tredagarsbiljett för att fritt kunna resa runt, eller köpa ett turistkort vilket inkluderar kostnadsfria resor med kollektivtrafiken. Passa på att ladda ner appen Reseplaneraren för att enkelt hitta de bästa resealternativen.


Visumkrav för att besöka Göteborg

Som EU-medborgare behöver du inte något visum när du reser till Sverige från ett annat EU-land. Du behöver dock alltid ha med dig en giltig legitimation när du flyger in i landet, antingen i form av pass eller ett nationellt id-kort utfärdat av polismyndigheten. Det räcker alltså inte att enbart ha med sig ett körkort. När du reser mellan två länder ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets ambassad i din stad eller på landets migrationsmyndigheter. Detta eftersom bestämmelser och regler angående visum, pass och legitimation alltid kan komma att förändras. Du kan enkelt hitta dessa uppgifter på nätet. För inrikesresor behöver du inte ha med dig något pass men du kan behöva visa legitimation som styrker att ditt namn stämmer överens med namnet på flygbiljetten. Olika flygbolag har olika policys angående detta, så kolla upp med ditt flygbolag vilken typ av dokumentation som krävs.


Börja planera din resa till Göteborg


De bästa sakerna att se och göra i Göteborg

Intresserad av sevärdheter i Göteborg?

När du besöker Göteborg ska du såklart ta dig till landets största nöjespark, Liseberg, för adrenalinfyllda åkattraktioner. Missa inte heller en promenad i 1600-talsstadsdelen Haga och ett besök till Sjöfartsmuseet.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor för promenader och cykelturer samt kläder efter väder så att du kan njuta av de härliga grönområdena.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon är det bäst att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Göteborg?

Nej, men du kan alltid avrunda uppåt om du äter på restaurang.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Göteborg?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Göteborg ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Göteborg ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Göteborg?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Göteborg. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Göteborg ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Göteborg. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Göteborg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.