Flyg Europa Sverige Göteborg

Flyg till Göteborg

Tur & retur
Ekonomi
Stockholm (STO)
Göteborg (GOT)
fre 18/9
fre 25/9
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Göteborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Göteborg från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Göteborg?

Göteborgs högsäsong infaller under sommarmånaderna samt under julledigheten då både priser på flygbiljetter till Göteborg och resor med hotell stiger i pris. Under sommaren kan du njuta av behagligt varma sommarkvällar på någon av stadens många uteserveringar, fisketurer och vistelser i Göteborgs skärgård. Under december månad är det julmarknader och mysig atmosfär som råder vilket gör staden till ett perfekt resmål under ledigheten. Billiga flyg till Göteborg hittar du under vår och höst då det även går att fynda flygstolar till ett bra pris i sista minuten.

När är det billigast att boka flyg till Göteborg? Billiga flyg till Göteborg hittar du framför allt under oktober och november. I november är det kyligare temperaturer som råder vilket gör att både hotell och flygresor till Göteborg går att boka till ett billigt pris. I oktober, då priserna är lägre, kan du ha tur och få njuta av behagligt väder vilket gör att månaden utgör en bra tidpunkt för en vistelse.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Göteborg?

Användare som bokade resor till Göteborg från Niš hittade flyg som var 95 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Göteborg. För att hitta det billigaste priset till Göteborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Göteborg?

Den billigaste månaden att flyga till Göteborg från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 843 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Göteborg från Sverige för januari. Flyg till Göteborg i januari är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 896 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Göteborg?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Göteborg från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 983 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Göteborg för så lite som 615 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Göteborg?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Göteborg är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Göteborg på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 910 kr. Flyg från Sverige till Göteborg en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 180 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Göteborg?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Göteborg då du kan hitta flygpriser för så lite som 903 kr. Att flyga till Göteborg mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Göteborg är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 029 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Göteborg?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Göteborg. Om du planerar att flyga till Göteborg, överväg då även att boka flyg till Trollhättan flygplats(71 km från stadskärnan i Göteborg), Halmstad City flygplats(124 km från stadskärnan i Göteborg) eller Jönköping Axamo flygplats(125 km från stadskärnan i Göteborg).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Göteborg?

Halmstad City flygplats har ett genomsnittspris på 2 105 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Göteborg. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Göteborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Göteborg
Billigast
Bäst
Snabbast
Ryanair
24 sep.
NYO
Stockholm Skavsta
27t 20m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
26 sep.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
25t 55m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
18 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
4t 50m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
20 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
16t 05m
2 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
SAS
8 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 00m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
11 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
0t 55m
ARN
Stockholm Arlanda
1 283 kr
Hitta liknande
Air Leap
6 nov.
BMA
Stockholm-Bromma
0t 55m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
8 nov.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
0t 55m
BMA
Stockholm-Bromma
1 485 kr
Hitta liknande
British Airways
6 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
8 nov.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
9t 00m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 538 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 nov.
NYO
Stockholm Skavsta
5t 30m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
8 nov.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
13t 55m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
1 125 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Göteborg-Landvetter Airport

Om du letar efter enkelbiljetter till Göteborg, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Billigast
Bäst
Snabbast
Ryanair
8 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
27t 20m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
Flera flygbolag
8 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
24t 40m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
Wizz Air
8 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
14t 00m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport

Vilka flygbolag flyger till Göteborg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Göteborg

De billigaste resorna från Stockholm hittar du med FlexFlight, Norwegian och BRA. Den prisvänligaste rutten mellan städerna går från Arlanda flygplats norr om Stockholm. SAS är annars ett av de mest populära bolagen som trafikerar sträckan. Med momondos priskalender kan du jämföra flygbolagens olika priser online och på så vis hitta resor till Göteborg. Du kan resa till Göteborg från de flesta flygplatser i Sverige men ofta med en mellanlandning i Stockholm.

Vem flyger direkt till Göteborg? Norwegian och Braathens Regional Airlines flyger direkt från Stockholm till Göteborg.

Hur många timmar tar det att flyga till Göteborg? Från Stockholm tar en direktresa till Göteborg ungefär en timme. Då resan inte är lång brukar det inte serveras mat under färden med det serveras ofta en kopp kaffe.


Hur tar man sig från flygplatsen i Göteborg till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Göteborg plus avståndet till centrum

Göteborg Landvetter Airport är Sveriges näst största flygplats med ungefär sex och en halv miljon passagerare varje år. Här landar billiga flyg till Göteborg med bland annat Ryanair och Norwegian. Flygplatsen trafikeras av en mängd internationella linjer från Sverige till flera europeiska städer. Utanför flygplatsen hittar du ofta taxibilar väntandes i anslutning till att ett flyg har landat. Det finns även flera hyrbilsalternativ på flygplatsen. Om du är hungrig hittar du över tio restauranger, barer och caféer inne i flygplatsbyggnaden samt flera butiker.


Hur tar man sig runt i Göteborg?

Göteborg är en mycket gåvänlig stad och för att uppleva stadens charmiga kvarter på bästa vis är en promenad att föredra. Trevliga promenadstråk utgörs bland annat av Avenyn, de gamla kvarteren i Majorna och det gröna området Slottsskogen. Göteborg är också en mycket cykelvänlig stad och i stadens centrum kan du hitta flera uthyrningsplatser med lånesystemet Styr & Ställ. Utforska staden längs med cykelvägarna eller i något av parkområdena.

I Göteborg kan du även ta dig runt med buss, spårvagn och båt. Du kan antingen köpa en tredagarsbiljett för att fritt kunna resa runt, eller köpa ett turistkort vilket inkluderar kostnadsfria resor med kollektivtrafiken. Passa på att ladda ner appen Reseplaneraren för att enkelt hitta de bästa resealternativen.


Kan man flyga till Göteborg utan pass eller visum?

Som EU-medborgare behöver du inte något visum när du reser till Sverige från ett annat EU-land. Du behöver dock alltid ha med dig en giltig legitimation när du flyger in i landet, antingen i form av pass eller ett nationellt id-kort utfärdat av polismyndigheten. Det räcker alltså inte att enbart ha med sig ett körkort. När du reser mellan två länder ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets ambassad i din stad eller på landets migrationsmyndigheter. Detta eftersom bestämmelser och regler angående visum, pass och legitimation alltid kan komma att förändras. Du kan enkelt hitta dessa uppgifter på nätet. För inrikesresor behöver du inte ha med dig något pass men du kan behöva visa legitimation som styrker att ditt namn stämmer överens med namnet på flygbiljetten. Olika flygbolag har olika policys angående detta, så kolla upp med ditt flygbolag vilken typ av dokumentation som krävs.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Göteborg


Tips och råd om Göteborg

Intresserad av sevärdheter i Göteborg?

När du besöker Göteborg ska du såklart ta dig till landets största nöjespark, Liseberg, för adrenalinfyllda åkattraktioner. Missa inte heller en promenad i 1600-talsstadsdelen Haga och ett besök till Sjöfartsmuseet.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor för promenader och cykelturer samt kläder efter väder så att du kan njuta av de härliga grönområdena.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon är det bäst att skaffa ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Göteborg?

Nej, men du kan alltid avrunda uppåt om du äter på restaurang.

Flyg Europa Sverige Göteborg
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass