Boka flyg med FlexFlight

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Snabba fakta om FlexFlight

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för FlexFlight

Billigaste rutten

502 kr

Mest populära rutten

IXL till DEL

Kortaste flighten

0t 20m

Längsta flygningen

4t 30m
Den billigaste rutten som FlexFlight flyger avgår från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl till Ahmedabad ​​för 502 kr
Att flyga från Leh till New Delhi Indira Gandhi Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med FlexFlight
Den snabbaste flygsträckan med FlexFlight tar 0t 20m från Brest (BES) till Ouessant (OUI)
Den längsta flygrutten med FlexFlight ligger på 4t 30m från Zürich (ZRH) till Hurghada (HRG)

Omdömen för FlexFlight

8,0
Mycket braBaserat på 1 verifierat omdöme
8,0Besättning
8,0Underhållning
8,0Gå ombord
8,0Mat
8,0Övergripande
8,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med FlexFlight

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för Flexflight?

Flexflight har inget eget lojalitetsprogram. Det beror på att företaget inte är ett flygbolag i traditionell mening, utan de anlitas av flygbolag och flyger charterplan till olika destinationer. När du bokar Flexflight-flyg bokar du alltså i regel din biljett av ett annat flygbolag, och sedan är det Flexflight som kör rutten. Det betyder att det enda sättet att få förmåner och kunna samla poäng är att vända sig till det flygbolag som du köper biljett av genom momondo. De flesta flygbolag erbjuder sina kunder att kostnadsfritt gå med i en kundklubb där man får poäng för varje mil man flyger. Poängen kan sedan lösas in, antingen som betalning för flygbiljetter eller för att få olika förmåner.

Hur mycket bagage tillåter Flexflight?

Mängden bagage som tillåts på Flexflights flyg varierar från resa till resa. Om du undrar hur mycket bagage som ingår är det lätt att se det när du bokar biljett genom momondo. Om du redan har bokat ett av Flexflights flyg så kan du se mängden tillåtet bagage i din bokningsbekräftelse. Ofta ingår det åtminstone en väska på minst 20 kg, men ibland ingår inget bagage alls utan man måste lägga till det mot en extra avgift. Det kan även ingå en del handbagage, ofta ett mindre föremål som en handväska och en kabinväska på cirka 10 kg.

Tillåter Flexflight att jag tar med ett husdjur?

Det är inte säkert att det går att ta med ditt husdjur på ditt flyg. Det varierar från flygbolag till flygbolag vad som tillåts. Tänk på att uppge att du planerar att resa med ett djur redan när du bokar din biljett. Ibland går det bra att ha små djur som väger 8 kg eller mindre inklusive transportbur inne i kabinen vid dina fötter. Större djur brukar behöva resa i lastutrymmet, och även de måste ha en bra transportbur. Det kan också finnas regler om vilka raser som är tillåtna. Till exempel brukar kamphundar och raser med trubbiga nosar inte tillåtas.

Ja, FlexFlight har 87 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Johannesburg OR Tambo, Kapstaden Cape Town Intl och Prag-Václav Havel är de mest populära flygplatserna som FlexFlight frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för FlexFlight genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för FlexFlight i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa FlexFlight på +45 39 56 39 55 eller besöka deras webbplats på flexflight.dk.

Om du vill flyga inrikes med FlexFlight är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Tallinn Ulemiste till Kuressaare för 339 kr. Detta billiga flyg med FlexFlight innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med FlexFlight är det billigaste alternativet att flyga från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl till Ahmedabad med 0 stopp för 502 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 475 kr per biljett är att flyga från Zürichs internationella till Ibiza det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med FlexFlight. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med FlexFlight var att flyga från Pristina till Zürichs internationella. Detta är ett enkelflyg för 819 kr och innefattar 0 stopp.


Populära internationella flygningar med FlexFlight

Vill du flyga bortom gränserna för Danmark? Boka internationella flyg med FlexFlight till dessa populära destinationer

FlexFlight - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för FlexFlight
tors 10/6