Hitta billiga flyg till Kalmar

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/10
lör 8/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kalmar

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kalmar

Bästa priset för tur- och returresa

1 151 kr

Snabbast flygtid

1t 00m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kalmar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 151 kr (Stockholm Arlanda till Kalmar Öland).
Det snabbaste flyget till Kalmar från Sverige tar 1t 00m (Stockholm-Bromma till Kalmar Öland).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Kalmar, inklusive Scandinavian Airlines och Braathens Regional Aviation.

Trender för flygresor till Kalmar

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kalmar och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kalmar?

Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Kalmar från Sverige för juni. Flyg till Kalmar i juni är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 257 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kalmar?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Kalmar för 124 kr/person, vilket är 98 % billigare än för genomsnittsflyget till Kalmar. För att hitta de billigaste priserna till Kalmar från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kalmar?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kalmar från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 105 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kalmar för flygningar en lördag på 3 507 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kalmar?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Kalmar då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 017 kr. Att flyga till Kalmar på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Kalmar på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 2 274 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Kalmar?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Kalmar beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Vaxjo tar i genomsnitt 9t 35m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Vaxjo i genomsnitt ligger på . Vaxjo är den mest populära flygplatsen i Kalmar.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kalmar?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Kalmar ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 518 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kalmar

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kalmar från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kalmar

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kalmar

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Kalmar (KLR)

Vanligtvis är flyg till Kalmar från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Kalmar Öland, vilket i genomsnitt kostar 2 302 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KALMAR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kalmar kostar i genomsnitt bara 1 637 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KALMAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember41% dyrareDet kostar omkring 3 262 kr för flyg till Kalmar från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KALMAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni543% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kalmar från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kalmar

Resor till Kalmar är framför allt populära under sommarmånaderna, vilka utgör stadens högsäsong. Under sommaren är temperaturerna härliga och många restauranger öppnar sina utomhusserveringar. Säsongsvariationerna påverkar priserna på flygstolar liksom resor med hotell som är dyrare under högsäsongen. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta din resa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Kalmar? Billiga flyg till Kalmar hittar du under månaderna oktober och november, efter sommarens högsäsong. Bäst pris får du dessutom om du bokar din flygresa till Kalmar ungefär två månader innan avresa istället för att vänta till sista minuten. Den billigaste rutten hittar du från Bromma flygplats i Stockholm till Kalmar.

De som flyger till Kalmar kan potentiellt hitta bättre priser för Ronneby Kallinge flygplats(81 km från stadskärnan i Kalmar) eller Vaxjo flygplats(104 km från stadskärnan i Kalmar) beroende på månad och avgångsflygplats.

Ronneby Kallinge flygplats har ett genomsnittspris på 5 860 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kalmar. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Kalmar

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kalmar
0

Andra kabinklasser för flyg till Kalmar

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kalmar

Vilka bolag flyger till Kalmar?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kalmar

Vilka bolag flyger till Kalmar?

För flygresor till Kalmar från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Braathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines eller Ryanair. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Braathens Regional Aviation till Kalmar

Braathens Regional Aviation flyger till Kalmar omkring 10 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Braathens Regional Aviation, men priser så låga som 1 200 kr har hittats för Stockholm-Bromma till Kalmar. Braathens Regional Aviation har fått ett betyg på 10,0/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Scandinavian Airlines till Kalmar

Ett annat populärt val för flyg till Kalmar är Scandinavian Airlines (7,0/10, 302 omdömen). De flesta flyg med Scandinavian Airlines som landar i Kalmar anländer från Stockholm Arlanda, men det finns 8 flyg med Scandinavian Airlines till Kalmar från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Scandinavian Airlines på momondo den här veckan låg på 995 kr (Stockholm Arlanda till Kalmar, tur och retur).


Flygplatser nära Kalmar

Nedan hittar du alla flygplatser i Kalmar tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Kalmar landar på Kalmar Öland Airport nära stadens centrum. Du tar dig snabbt igenom den lilla flygplatsen och kan välja på både buss och bil för att ta dig in till staden. I anslutning till ett flygs ankomst finns det taxibilar väntandes på flygplatsen men du kan också ringa och förbeställa en taxibil. Om du hellre kör själv kan du hyra en bil från någon av hyrbilsfirmorna på flygplatsen, alternativt plocka upp en förbeställd hyrbil.


Populära flygresor till Kalmar

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kalmar som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kalmar
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris2 607 kr
Flyg från Zürich till Kalmar
Snabbaste flygtid3t 40m
Billigaste pris3 442 kr
Flyg från Stuttgart till Kalmar
Snabbaste flygtid18t 35m
Billigaste pris7 946 kr
Flyg från San Francisco till Kalmar
Snabbaste flygtid20t 27m
Billigaste pris13 950 kr
Flyg från Washington, D.C. till Kalmar
Snabbaste flygtid20t 55m
Billigaste pris7 697 kr

Så tar du dig runt i Kalmar

Kalmars stadskärna är liten och du kan lätt ta dig runt till fots för att utforska centrum. De flesta sevärdheterna ligger dessutom på gångavstånd från varandra. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar trafikerade av Kalmar Läns Trafik med vilka du kan bege dig till områden i Kalmars utkanter samt till flygplatsen. Observera att du inte kan köpa biljetten med kontanter ombord på bussen utan du måste betala antingen med kort eller med mobilen.

Under sommarhalvåret är en tur med sightseeingbåten Flundran en god idé och ett trevligt sätt att ta sig runt Kvarnholmen, den holme där centrala Kalmar ligger. Under sommarmånaderna avgår båten tre gånger om dagen. Att cykla är också ett trevligt sätt att upptäcka både staden och dess omgivningar på. Det går bra att ta med cykeln ombord på både buss och färja.


Visumkrav för att besöka Kalmar

Om du reser till Sverige från ett annat EU-land och är europeisk medborgare behöver du inte ansöka om något visum för resan. Du behöver ha med dig legitimation i form av antingen pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt körkort eller legitimation som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresan ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser till landet, detta gör du antingen hos migrationsmyndigheterna eller landets ambassad i din stad. Detta är viktigt att göra eftersom länders regler angående pass och visum alltid kan förändras. Om du reser inrikes ska du kolla upp med ditt flygbolag vilka resedokument och vilken legitimation du behöver ha med dig för att få flyga.


Börja planera din resa till Kalmar


De bästa sakerna att se och göra i Kalmar

Intresserad av sevärdheter i Kalmar?

Kalmar Slott är stadens största sevärdhet och här kan du ta en guidad tur av ett av Sveriges mest ikoniska fort. Gör även ett besök till Domkyrkan, ta en tur av 1800-tals hemmet Krustentiernska Gården och titta på Kalmar Konstmuseum.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa ner kläder efter säsong samt bekväma skor för promenader och cykelturer.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon kan du köpa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt.

Ska jag dricksa i Kalmar?

Nej, det behöver du inte göra.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Kalmar.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Kalmar ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kalmar genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kalmar erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kalmar och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.