Hitta billiga flyg till Kalmar från 2 195 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kalmar

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kalmar

Bästa priset för tur- och returresa

2 195 kr

Snabbast flygtid

0t 55m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kalmar från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 195 kr (Stockholm-Bromma till Kalmar Öland).
Det snabbaste flyget till Kalmar från Sverige tar 0t 55m (Stockholm-Bromma till Kalmar Öland).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Kalmar, inklusive Braathens Regional Aviation.

Trender för flygresor till Kalmar

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kalmar och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kalmar?

Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Kalmar från Sverige för januari. Flyg till Kalmar i januari är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 202 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kalmar?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Kalmar för 229 kr/person, vilket är 87 % billigare än för genomsnittsflyget till Kalmar. För att hitta de billigaste priserna till Kalmar från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kalmar?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kalmar från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 310 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kalmar för flygningar en söndag på 1 806 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kalmar?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Kalmar då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 402 kr. Att flyga till Kalmar mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Kalmar på morgonen då priserna ligger på omkring 1 605 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Kalmar?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Kalmar beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Vaxjo tar i genomsnitt 26t 45m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Vaxjo i genomsnitt ligger på . Vaxjo är den mest populära flygplatsen i Kalmar.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kalmar?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Kalmar ungefär 55 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 551 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kalmar

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kalmar från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kalmar

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kalmar

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ronneby (RNB)

Vanligtvis är flyg till Kalmar från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Ronneby Kallinge, vilket i genomsnitt kostar 1 235 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KALMAR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kalmar kostar i genomsnitt bara 1 160 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KALMAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember75% dyrareDet kostar omkring 3 063 kr för flyg till Kalmar från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KALMAR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli340% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kalmar från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kalmar

Resor till Kalmar är framför allt populära under sommarmånaderna, vilka utgör stadens högsäsong. Under sommaren är temperaturerna härliga och många restauranger öppnar sina utomhusserveringar. Säsongsvariationerna påverkar priserna på flygstolar liksom resor med hotell som är dyrare under högsäsongen. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta din resa till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Kalmar? Billiga flyg till Kalmar hittar du under månaderna oktober och november, efter sommarens högsäsong. Bäst pris får du dessutom om du bokar din flygresa till Kalmar ungefär två månader innan avresa istället för att vänta till sista minuten. Den billigaste rutten hittar du från Bromma flygplats i Stockholm till Kalmar.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kalmar?

De som flyger till Kalmar kan potentiellt hitta bättre priser för Ronneby Kallinge flygplats(81 km från stadskärnan i Kalmar) eller Vaxjo flygplats(104 km från stadskärnan i Kalmar) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kalmar?

Ronneby Kallinge flygplats har ett genomsnittspris på 1 571 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kalmar. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kalmar Öland flygplats?

Priserna för flyg till Kalmar Öland flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kalmar Öland flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kalmar Öland flygplats är 3 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kalmar Öland flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Kalmar Öland flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kalmar Öland flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kalmar Öland flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kalmar Öland flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Kalmar

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kalmar
Braathens Regional Aviation
22 dec.
BMA08:20Stockholm-Bromma
0t 55m
KLR09:15Kalmar Öland
29 dec.
KLR07:00Kalmar Öland
0t 55m
BMA07:55Stockholm-Bromma
2 195 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kalmar

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kalmar, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation och Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
ARNStockholm Arlanda
11t 00m
KLRKalmar Öland
Braathens Regional Aviation
BMAStockholm-Bromma
0t 55m
KLRKalmar Öland

Så tar du dig runt i Kalmar

Kalmars stadskärna är liten och du kan lätt ta dig runt till fots för att utforska centrum. De flesta sevärdheterna ligger dessutom på gångavstånd från varandra. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar trafikerade av Kalmar Läns Trafik med vilka du kan bege dig till områden i Kalmars utkanter samt till flygplatsen. Observera att du inte kan köpa biljetten med kontanter ombord på bussen utan du måste betala antingen med kort eller med mobilen.

Under sommarhalvåret är en tur med sightseeingbåten Flundran en god idé och ett trevligt sätt att ta sig runt Kvarnholmen, den holme där centrala Kalmar ligger. Under sommarmånaderna avgår båten tre gånger om dagen. Att cykla är också ett trevligt sätt att upptäcka både staden och dess omgivningar på. Det går bra att ta med cykeln ombord på både buss och färja.


Visumkrav för att besöka Kalmar

Om du reser till Sverige från ett annat EU-land och är europeisk medborgare behöver du inte ansöka om något visum för resan. Du behöver ha med dig legitimation i form av antingen pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanligt körkort eller legitimation som alltså inte räcker som identifiering under resan. Innan avresan ska du alltid kolla upp aktuella inresebestämmelser till landet, detta gör du antingen hos migrationsmyndigheterna eller landets ambassad i din stad. Detta är viktigt att göra eftersom länders regler angående pass och visum alltid kan förändras. Om du reser inrikes ska du kolla upp med ditt flygbolag vilka resedokument och vilken legitimation du behöver ha med dig för att få flyga.


De bästa sakerna att se och göra i Kalmar

Intresserad av sevärdheter i Kalmar?

Kalmar Slott är stadens största sevärdhet och här kan du ta en guidad tur av ett av Sveriges mest ikoniska fort. Gör även ett besök till Domkyrkan, ta en tur av 1800-tals hemmet Krustentiernska Gården och titta på Kalmar Konstmuseum.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa ner kläder efter säsong samt bekväma skor för promenader och cykelturer.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon kan du köpa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt.

Ska jag dricksa i Kalmar?

Nej, det behöver du inte göra.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kalmar?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Kalmar.

Kan jag hitta flyg till Kalmar ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Kalmar ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kalmar?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kalmar genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kalmar ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kalmar erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kalmar och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kalmar

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.