Hitta billiga flyg till Hat Yai

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Trender för flygresor till Hat Yai

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Hat Yai och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hat Yai?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Hat Yai är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Hat Yai på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 9 778 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 14 352 kr från Sverige till Hat Yai.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hat Yai?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Hat Yai från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 10 565 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg till Hat Yai är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 19 420 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Vanliga frågor om att flyga till Hat Yai

Hur lång tid tar det att flyga till Hat Yai?

Det brukar ta ungefär 18 timmar eller mer att flyga från Stockholm till Hat Yai, Thailand. Det beror på att du behöver mellanlanda två gånger på vägen. Från Göteborg brukar det ta minst 20 timmar, och om du bor i landets södra delar är det bäst att flyga från Köpenhamn Kastrup. Därifrån tar dina flygningar sammanlagt lite mer än 17 timmar. Jämför gärna olika datum då de flygerbjudanden som finns kan variera.

Varifrån kan du flyga direkt till Hat Yai?

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt till Hat Yai International Airport från Sverige. Om du flyger från Stockholm eller Köpenhamn kan du flyga med KLM till Amsterdam och vidare med samma flygbolag till Bangkok. Därifrån flyger du med Thai Vietjet Air till Hat Yai. Om du i stället flyger från Göteborg kan du först flyga med Lufthansa till Frankfurt. Därifrån flyger du till Bangkok med Thai Airways och vidare med Thai Vietjet Air till Hat Yai.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hat Yai?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Hat Yai från Bangkok för 423 kr. Detta är 35 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Hat Yai. För att hitta de billigaste priserna till Hat Yai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hat Yai?

Om du inte har möjlighet att flyga till Hat Yai i maj är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Hat Yai under oktober ligger i genomsnitt på 8 583 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hat Yai?

De som flyger till Hat Yai kan potentiellt hitta bättre priser för Trang flygplats(110 km från stadskärnan i Hat Yai) eller Narathiwat flygplats(151 km från stadskärnan i Hat Yai) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hat Yai?

Du kan hitta erbjudanden för Trang flygplats för i genomsnitt 651 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Hat Yai flygplats?

Priserna för flyg till Hat Yai flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Hat Yai flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Hat Yai flygplats är 3 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Hat Yai flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Hat Yai flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Hat Yai flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Hat Yai flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Hat Yai flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Hat Yai

Behöver man pass och visum när man åker till Hat Yai?

När du reser till Thailand är det viktigt att ditt pass är giltigt i minst sex månader från det att du anländer. Om du har ett provisoriskt pass behöver det också vara giltigt lika länge. För dig som reser med provisoriskt pass kan visum behövas även för kortare resor, vilket det inte gör vanligtvis. Om du inte ska stanna i mer än 30 dagar behöver du i regel inte ansöka om visum, och om du har fått tillstånd att resa in och stanna i 30 dagar brukar det gå att förlänga vistelsen med ytterligare 30 dagar när du befinner dig i landet. När du landar i Thailand får du en inresestämpel. Den anger hur länge du har lov att stanna, och det är viktigt att du inte stannar längre än det.


De bästa sakerna att se och göra i Hat Yai

Vad kan man se och göra i Hat Yai?

Hat Yai ligger nära den malaysiska gränsen och är en känd shoppingstad. Den brukar kallas för mini-Bangkok och är en populär turistdestination eftersom den både kan erbjuda allt som man förväntar sig av en storstad, men också storslagen natur. Det finns massor av marknader och butiker att handla billigt i, till exempel kan du utforska den flytande marknaden Khlong Hae. Där kan du köpa lokalt odlad mat och traditionellt hantverk från båtar som ligger ankrade i kanalen. En annan sak som staden är känd för är templet Wat Hat Yai Nai som har en enorm, liggande Buddha-staty. Om du vill njuta av naturen kan du bege dig till Hat Yai Park som är ett grönområde där du bland annat kan åka linbana.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Hat Yai?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Hat Yai ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Hat Yai ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Hat Yai ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Hat Yai ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Hat Yai?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Hat Yai. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Hat Yai ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Hat Yai på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Hat Yai

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.