Flyg till Hat Yai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 4/12
lör 11/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Hat Yai.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

När är den bästa tiden att flyga till Hat Yai?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Hat Yai?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Hat Yai från Glasgow för 313 kr. Detta är 96 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Hat Yai. För att hitta de billigaste priserna till Hat Yai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hat Yai?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Hat Yai i september är juli ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Hat Yai under juli ligger i genomsnitt på 5 259 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hat Yai?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Hat Yai är en lördag. Resenärer som väljer att resa till Hat Yai på en lördag kan ofta hitta biljetter för så lite som 6 512 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 7 909 kr från Sverige till Hat Yai.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hat Yai?

  De som flyger till Hat Yai kan potentiellt hitta bättre priser för Trang flygplats(110 km från stadskärnan i Hat Yai) eller Narathiwat flygplats(151 km från stadskärnan i Hat Yai) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hat Yai?

  Du kan hitta erbjudanden för Trang flygplats för i genomsnitt 5 829 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Hat Yai från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Hat Yai

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Hat Yai.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Hat Yai.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Hat Yai.

Dokument
Thailand Pass - Thailand Pass är ett webbaserat system för thailändska och utländska resenärer som ska fylla i sin rese- och hälsoinformation och ladda upp relaterade dokument innan de reser. Detta system är i drift och kommer att ersätta COE-systemet den 1 november 2021. COE kommer dock att fortsätta att användas för vissa grupper av resenärer.

MorChana App - Varningsapplikation och kontaktspårningsapp ska användas när du är i Thailand. Du kan ladda ner dessa via Apple Store eller Google Play Store.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Hat Yai?

Returresa till Sverige från Hat Yai

Testkrav för COVID-19
Besökare från Hat Yai måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Hat Yai behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Hat Yai inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Hat Yai?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hat Yai
 • Vilka bolag flyger till Hat Yai?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Hat Yai från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Thai Airways och Singapore Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Hat Yai på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Hat Yai