Hitta billiga flyg till Hat Yai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Trender för flygresor till Hat Yai

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Hat Yai och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hat Yai?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Hat Yai från Bangkok för 236 kr. Detta är 96 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Hat Yai. För att hitta de billigaste priserna till Hat Yai från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hat Yai?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Hat Yai är en söndag. Resenärer som väljer att resa till Hat Yai på en söndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 8 737 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 11 205 kr från Sverige till Hat Yai.


Vanliga frågor om att flyga till Hat Yai

Det brukar ta ungefär 18 timmar eller mer att flyga från Stockholm till Hat Yai, Thailand. Det beror på att du behöver mellanlanda två gånger på vägen. Från Göteborg brukar det ta minst 20 timmar, och om du bor i landets södra delar är det bäst att flyga från Köpenhamn Kastrup. Därifrån tar dina flygningar sammanlagt lite mer än 17 timmar. Jämför gärna olika datum då de flygerbjudanden som finns kan variera.

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt till Hat Yai International Airport från Sverige. Om du flyger från Stockholm eller Köpenhamn kan du flyga med KLM till Amsterdam och vidare med samma flygbolag till Bangkok. Därifrån flyger du med Thai Vietjet Air till Hat Yai. Om du i stället flyger från Göteborg kan du först flyga med Lufthansa till Frankfurt. Därifrån flyger du till Bangkok med Thai Airways och vidare med Thai Vietjet Air till Hat Yai.

Om du inte har möjlighet att flyga till Hat Yai i november är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Hat Yai under februari ligger i genomsnitt på 6 651 kr.

De som flyger till Hat Yai kan potentiellt hitta bättre priser för Trang flygplats(110 km från stadskärnan i Hat Yai) eller Narathiwat flygplats(151 km från stadskärnan i Hat Yai) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Trang flygplats för i genomsnitt 3 662 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Hat Yai

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Hat Yai

Vilka bolag flyger till Hat Yai?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hat Yai

Vilka bolag flyger till Hat Yai?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Hat Yai från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Thai Airways och Singapore Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Hat Yai på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Singapore Airlines till Hat Yai

Singapore Airlines flyger till Hat Yai omkring 7 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Singapore Airlines, men priser så låga som 5 756 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Hat Yai. Singapore Airlines har fått ett betyg på 8,0/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Thai Airways till Hat Yai

Thai Airways (7,6/10, 24 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Hat Yai med erbjudanden så låga som 6 312 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Thai Airways i genomsnitt har 35 flyg som avgår till Hat Yai varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Hat Yai

Nedan hittar du alla flygplatser i Hat Yai tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Hat Yais flygplats till centrum?

Det finns flera olika sätt att ta sig till Hat Yai från flygplatsen. Tänk på att det inte finns något växlingskontor, så du behöver växla pengar när du mellanlandar på Bangkoks flygplats. Det finns gott om taxibilar att åka med, och vill du lyxa till det och åka limousine så kostar det inte så mycket mer. Det finns också minibussar som går in till staden som är lite billigare. Det billigaste alternativet är dock att ta en så kallad songthaew. Det är ett fordon med en bänk längsmed varje vägg. Oftast är det en pickup-bil med tak och öppna sidor. Det är bäst att kontrollera priset innan ni åker i väg, om det inte är någon annan som åker så kan man ibland få betala samma pris som för taxi. Men delar man songthaew så är det oftast väldigt billigt. Om du vågar dig på att köra bil själv finns det också biluthyrning på flygplatsen, men tänk på att trafiken är väldigt annorlunda mot i Sverige.


Visumkrav för att besöka Hat Yai

När du reser till Thailand är det viktigt att ditt pass är giltigt i minst sex månader från det att du anländer. Om du har ett provisoriskt pass behöver det också vara giltigt lika länge. För dig som reser med provisoriskt pass kan visum behövas även för kortare resor, vilket det inte gör vanligtvis. Om du inte ska stanna i mer än 30 dagar behöver du i regel inte ansöka om visum, och om du har fått tillstånd att resa in och stanna i 30 dagar brukar det gå att förlänga vistelsen med ytterligare 30 dagar när du befinner dig i landet. När du landar i Thailand får du en inresestämpel. Den anger hur länge du har lov att stanna, och det är viktigt att du inte stannar längre än det.


Börja planera din resa till Hat Yai


De bästa sakerna att se och göra i Hat Yai

Hat Yai ligger nära den malaysiska gränsen och är en känd shoppingstad. Den brukar kallas för mini-Bangkok och är en populär turistdestination eftersom den både kan erbjuda allt som man förväntar sig av en storstad, men också storslagen natur. Det finns massor av marknader och butiker att handla billigt i, till exempel kan du utforska den flytande marknaden Khlong Hae. Där kan du köpa lokalt odlad mat och traditionellt hantverk från båtar som ligger ankrade i kanalen. En annan sak som staden är känd för är templet Wat Hat Yai Nai som har en enorm, liggande Buddha-staty. Om du vill njuta av naturen kan du bege dig till Hat Yai Park som är ett grönområde där du bland annat kan åka linbana.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Hat Yai ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Hat Yai ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Hat Yai ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Hat Yai. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Hat Yai på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.