Hitta billiga flyg till Phrae

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 8/12
fre 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Phrae

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Phrae och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Phrae?

Flygtider från Sverige till Phrae varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Chiang Mai (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 24t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Phrae är att flyga från Göteborg Landvetter till Chiang Mai, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Phrae

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Phrae från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Chiang Mai

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Phrae

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Chiang Mai (CNX)

Vanligtvis är flyg till Phrae från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Chiang Mai, vilket i genomsnitt kostar 10 885 kr


Vanliga frågor om att flyga till Phrae

Vilket är det absolut billigaste flyget till Phrae?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Phrae för 230 kr/person, vilket är 55 % billigare än för genomsnittsflyget till Phrae. För att hitta de billigaste priserna till Phrae från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Phrae?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Phrae. Om du planerar att flyga till Phrae, överväg då även att boka flyg till Lampang flygplats(67 km från stadskärnan i Phrae), Nan flygplats(99 km från stadskärnan i Phrae), Sukhothai flygplats(107 km från stadskärnan i Phrae), Chiang Mai flygplats(142 km från stadskärnan i Phrae) eller Phitsanulok flygplats(152 km från stadskärnan i Phrae).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Phrae?

Du kan hitta erbjudanden för Phitsanulok flygplats för i genomsnitt 297 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Phrae flygplats?

Priserna för flyg till Phrae flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Phrae flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Phrae flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Phrae flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Phrae flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Phrae?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Phrae. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Phrae ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Phrae ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Phrae?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Phrae. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Phrae ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Phrae och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Phrae

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.