Flyg till Pristina

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pristina

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pristina

Bästa priset för enkelresa

377 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 618 kr

Snabbast flygtid

3t 25m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pristina från Sverige under de senaste 72 timmarna är 377 kr (Stockholm Arlanda till Pristina).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pristina från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 618 kr (Stockholm Arlanda till Pristina).
Det snabbaste flyget till Pristina från Sverige tar 3t 25m (Stockholm Arlanda till Pristina).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Pristina, inklusive Norwegian och ETF Airways.

Billigaste flygen till flygplatser i Pristina

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pristina från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pristina

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pristina

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Pristina (PRN)

Vanligtvis är flyg till Pristina från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Pristina, vilket i genomsnitt kostar 2 931 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PRISTINA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pristina kostar i genomsnitt bara 2 149 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PRISTINA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli35% dyrareDet kostar omkring 3 952 kr för flyg till Pristina från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PRISTINA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli329% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pristina från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Pristina?

Resor till Pristina är populära under sommarmånaderna samt under jul- och nyårsledigheten, två perioder som utgör stadens högsäsong. Säsongsvariationerna påverkar priser på flygbiljetter till Pristina liksom priser på resor med hotell. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra olika flyg för att hitta ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Pristina? Billiga flyg till Pristina hittar du framför allt under november och januari, det vill säga under stadens lågsäsong. Då är även möjligt att fynda billiga flygresor till Pristina i sista minuten. Under högsäsongen, framför allt under december och juli, är priserna som högst och planerar du resa under denna period bör du boka dina biljetter ungefär 50 dagar innan avresa för att få ett så bra pris som möjligt.

Den billigaste månaden att flyga till Pristina från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 149 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Pristina i mars är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Pristina under september ligger i genomsnitt på 2 638 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Pristina från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Pristina för ungefär 3 074 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Pristina. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 2 618 kr under de senaste 72 timmarna.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Pristina är en lördag då man kan hitta priser så låga som 3 050 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 514 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Pristina från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 950 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 3 606 kr. Flyg till Pristina från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.Hitta billiga flygbiljetter till Pristina

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pristina
Flera flygbolag
9 aug.
ARN11:35Stockholm Arlanda
3t 25m
PRN15:00Pristina
12 aug.
PRN13:20Pristina
31t 15m
2 stopp
ARN20:35Stockholm Arlanda
2 618 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 aug.
ARN05:35Stockholm Arlanda
35t 00m
2 stopp
PRN16:35Pristina
12 aug.
PRN13:20Pristina
31t 15m
2 stopp
ARN20:35Stockholm Arlanda
2 719 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 juli
GOT17:05Göteborg Landvetter
23t 45m
2 stopp
PRN16:50Pristina
3 aug.
PRN14:05Pristina
14t 55m
2 stopp
GOT05:00Göteborg Landvetter
2 750 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 aug.
ARN11:35Stockholm Arlanda
3t 25m
PRN15:00Pristina
7 aug.
PRN13:35Pristina
38t 40m
3 stopp
ARN04:15Stockholm Arlanda
2 811 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 aug.
ARN10:45Stockholm Arlanda
23t 50m
2 stopp
PRN10:35Pristina
11 aug.
PRN22:50Pristina
45t 45m
3 stopp
ARN20:35Stockholm Arlanda
2 831 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 aug.
ARN12:45Stockholm Arlanda
24t 45m
1 stopp
PRN13:30Pristina
12 aug.
PRN13:20Pristina
31t 15m
2 stopp
ARN20:35Stockholm Arlanda
2 842 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pristina

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Pristina, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian
Norwegian
9 aug.
ARN11:35Stockholm Arlanda
3t 25m
PRN15:00Pristina
Norwegian
9 aug.
ARN11:35Stockholm Arlanda
3t 25m
PRN15:00Pristina
Flera flygbolag
24 aug.
ARN04:45Stockholm Arlanda
29t 50m
2 stopp
PRN10:35Pristina

Vilka bolag flyger till Pristina?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pristina

Vilka bolag flyger till Pristina?

Austrian Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Pristina. Trade Air, ETF Airways och Eurowings är också populära val för att flyga till Pristina från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Pristina med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med SWISS till Pristina

SWISS flyger omkring 4 flyg till Pristina under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Zürichs internationella, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med SWISS var 2 413 kr (Stockholm Arlanda till Pristina). Användare har betygsatt SWISS med 8,4/10 med över 134 omdömen på momondo.

Flyg med Turkish Airlines till Pristina

2 986 kr är det bästa erbjudandet för Turkish Airlines tur och retur till Pristina som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Turkish Airlines har 8 avgående flyg till Pristina under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 128 momondoanvändare har recenserat Turkish Airlines och ger flygbolaget 8,3/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Pristina

Nedan hittar du alla flygplatser i Pristina tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Pristina landar på Pristina International Airport. Flygplatsen har flyglinjer till flera europeiska destinationer och här passerar närmare två miljoner resenärer varje år. Flygplatsen har vunnit pris som en av de bästa flygplatserna i Europa och är både modern och lättnavigerad. Inne i terminalen hittar du både butiker, restauranger och service liksom valutaväxling och bankomater. För att ta dig in till staden kan du välja mellan buss, taxi och hyrbil.


Populära flygresor till Pristina

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pristina som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Pristina
Snabbast flygtid2t 35m
Billigaste pris1 375 kr
Flyg från Stockholm till Pristina
Snabbast flygtid3t 25m
Billigaste pris2 811 kr

Så tar du dig runt i Pristina

Pristina har förmodligen inte världens smidigaste kollektivtrafik och det kan vara svårt att avläsa rutter och tidtabeller. Kollektivtrafiken består av busslinjer och fördelen är att biljetterna är mycket billiga. Linjer som kan vara till hjälp för besökare är buss 1 som går till Fushe Kosovo Station och buss 4 som tar dig till Germia Park. Den goda nyheten är dock att Pristina är en mycket gåvänlig stad så för det mesta kommer du kunna ta dig fram till fots.

Om varken buss eller promenad duger så bjuder Pristina på relativt billiga taxiresor. Se till att taxin har en taxameter innan du påbörjar din resa. Bra och pålitliga taxibolag i staden är RGB, Roberti och Victory. Du kan även hyra en egen bil men då behöver du kunna styrka att du haft ditt körkort i minst två år.


Visumkrav för att besöka Pristina

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du åker från Sverige till Kosovo, så länge din resa inte är längre än 90 dager. Vid inresan i landet måste du dock kunna legitimera dig, antingen med pass eller nationellt id-kort. Det är alltså möjligt att lämna passet hemma. Observera dock att det nationella id-kortet inte ska förväxlas med körkort eller annan legitimation då dessa inte räcker som identifiering vid gränskontrollen. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. På grund av att Kosovo inte formellt erkänns av Serbien kan det innebära problem om du reser direkt från Kosovo till Serbien. Kolla alltid upp de senaste inresebestämmelserna hos landets myndigheter eller ambassad eftersom visum- och passregler alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Pristina


De bästa sakerna att se och göra i Pristina

När du är i Pristina ska du inte missa en utflykt till den vackra Germia Park där du kan utforska områdets natur. Besök även stadens etnografiska museum, monumentet Newborn och det nationella biblioteket.

Packa med promenadskor och friluftskläder.

Du bör skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader för surf.

Undvik kranvattnet och drick hellre vatten på flaska.

Lämna mellan fem och tio procent.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Pristina.

När du söker efter flyg till Pristina hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Pristina. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.