Flyg till Kiev Zjuljany flygplats

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Kiev Zjuljany flygplats

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kiev Zjuljany flygplats från din närmsta stad eller flygplats
DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KIEV ZJULJANY FLYGPLATS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kiev Zjuljany flygplats kostar i genomsnitt bara 1 330 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KIEV ZJULJANY FLYGPLATS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj49% dyrareDet kostar omkring 2 406 kr för flyg till Kiev Zjuljany flygplats från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KIEV ZJULJANY FLYGPLATS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember527% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kiev Zjuljany flygplats från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Kiev Zjuljany flygplats?

När du letar efter den billigaste flygbiljetten till Kiev Zjuljany flygplats är det ofta bra att försöka att boka ditt flyg i maj för att få bästa pris.

för att hitta de billigaste priserna när du planerar din resa till Kiev Zjuljany flygplats, försök att boka ditt flyg cirka 91 dagar i förväg, oavsett vilken ort du vill resa från.

De flesta av våra användare tycker att det är billigast att boka sin avgång till Kiev Zjuljany flygplats på en måndag. Omvänt verkar det vara dyrast att resa på en tisdag.

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Kiev Zjuljany flygplats du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Kiev Zjuljany tar det i genomsnitt 13t 50m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Kiev Zjuljany generellt omkring 8t 25m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.


Andra kabinklasser för flyg till Kiev Zjuljany flygplats

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kiev Zjuljany flygplats

Vilka bolag flyger till Kiev Zjuljany flygplats?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kiev Zjuljany flygplats

Vilka bolag flyger till Kiev Zjuljany flygplats?

Wizz Air, Lufthansa, LOT och Ryanair är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Kiev Zjuljany flygplats enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Kiev Zjuljany flygplats med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Andra flygplatser i närheten av Kiev Zjuljany flygplats

Nedan hittar du andra flygplatser i närheten av Kiev Zjuljany flygplats tillsammans med deras avstånd från stadens centrum

Billiga flyg till Kiev landar på någon av landets två internationella flygplatser. Den största är Boryspil där flest internationella flyglinjer landar medan många lågprisbolag flyger till den mindre Zhuliany Airport.


Populära flygresor till Kiev Zjuljany flygplats

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kiev Zjuljany flygplats som hittats av användare
Flyg från Köpenhamn till Kiev Zjuljany flygplats
Snabbaste flygtid8t 00m
Billigaste pris2 754 kr
Flyg från Malmö till Kiev Zjuljany flygplats
Snabbaste flygtid49t 00m
Billigaste pris10 437 kr
Flyg från Stockholm till Kiev Zjuljany flygplats
Snabbaste flygtid15t 50m
Billigaste pris2 543 kr
Flyg från Göteborg till Kiev Zjuljany flygplats
Snabbaste flygtid8t 25m
Billigaste pris10 690 kr

Populära flyg från Kiev Zjuljany flygplats

Det här är de mest eftersökta flygrutterna från Kiev Zjuljany flygplats, med de billigaste priserna och den kortaste flygtiden
Flyg från Paris Charles de Gaulle flygplats till Stockholm
Snabbaste flygtid2t 25m
Billigaste pris591 kr
Flyg från Wien till Stockholm
Snabbaste flygtid2t 10m
Billigaste pris243 kr
Flyg från Paris-Orly flygplats till Stockholm
Snabbaste flygtid2t 40m
Billigaste pris464 kr
Flyg från Paris Beauvais-Tillé flygplats till Stockholm
Snabbaste flygtid5t 25m
Billigaste pris749 kr
Flyg från Stockholm Arlanda flygplats till Bangkok
Snabbaste flygtid10t 15m
Billigaste pris5 097 kr
Flyg från Madrid till Stockholm
Snabbaste flygtid4t 00m
Billigaste pris781 kr
Flyg från München till Stockholm
Snabbaste flygtid2t 10m
Billigaste pris1 024 kr
Flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Stockholm
Snabbaste flygtid3t 35m
Billigaste pris454 kr

Så tar du dig runt i Kiev Zjuljany flygplats

Eftersom Kiev är en stor stad är det nödvändigt att använda kollektivtrafik för att smidigt kunna ta sig fram. Kollektivtrafiken är både effektiv och välutbyggd så du lär dig snabbt att använda de olika färdmedlen. Du använder samma biljett för både spårvagn, buss och tunnelbana vilket gör att du lätt kan byta mellan olika nät. Tunnelbanan är mest användningsbar med lättnavigerade linjer över hela staden. All kollektiv trafik fungerar från tidig morgon fram till ungefär klockan ett på natten.

Under nattetid är det taxi som gäller för att ta sig fram. Du kan antingen ringa efter en bil eller vinka in en taxi direkt från gatan. Förhandla om priset innan påbörjad resa för att undvika eventuella missförstånd.


Visumkrav för att besöka Kiev Zjuljany flygplats

När du reser till Ukraina måste du ha med dig ett giltigt pass för att legitimera dig vid ombordstigning samt vid gränskontroll. Kontakta ditt flygbolag för att ta reda på hur länge de kräver att ditt pass ska vara giltigt från och med inresedatumet. Som svensk medborgare behöver du inte något visum för en resa som är under 90 dagar. När du anländer till Ukraina får du en stämpel i ditt pass som visar att du kommit in i landet på lagligt vis. Vid gränskontrollen kan du behöva bevisa att du har tillräckligt med pengar för din vistelse i landet så se till att kunna bevisa detta vid behov. Du ska även ha med dig papper på att du har en reseförsäkring då det europeiska sjukförsäkringskortet inte gäller i Ukraina. Innan avresa ska du alltid kontrollera inresebestämmelserna eftersom dessa kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Kiev Zjuljany flygplats


De bästa sakerna att se och göra i Kiev Zjuljany flygplats

Börja med en promenad längs med huvudgatan Khreshchatyk som på helgerna bara är tillgänglig för gångtrafikanter. Fortsätt till det häpnadsväckande klostret Kyevo-Pecherska Lavra ovanför Dniprofloden och beundra den vackra arkitekturen.

Ta med en scarf för att kunna täcka håret när du besöker Ortodoxa kyrkor.

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för mobilsurf.

Köp hellre vatten på flaska.

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kiev när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kiev, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Kiev ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Kiev.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Kiev och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.