Hitta billiga flyg till Muskat

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/6
tis 13/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Muskat

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Muskat och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Muskat?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Muskat från Sverige med priser runt 5 544 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Muskat i november är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Muskat under januari ligger i genomsnitt på 5 914 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Muskat?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Muskat är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Muskat på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 6 305 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Muskat är torsdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 7 631 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Muskat?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Muskat är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 6 433 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 7 803 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Muskat?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Muskat är att boka 56 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 7 078 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Muskat

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Muskat från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Muskat

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Muskat

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Muskat (MCT)

Vanligtvis är flyg till Muskat från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Muskat Seeb, vilket i genomsnitt kostar 6 808 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MUSKAT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli38% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Muskat kostar i genomsnitt bara 4 226 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MUSKAT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember26% dyrareDet kostar omkring 8 637 kr för flyg till Muskat från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MUSKAT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari605% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Muskat från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Muskat

Billiga flyg till Muskat hittar du under sommaren då staden har sin lågsäsong. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Muskat under våren då det är färre som bokar flygstolar. Flygbiljetter till Muskat är som dyrast under vintern då staden har sin högsäsong och temperaturerna är som mest behagliga. Jämför priser på flyg till Muskat hos momondo för att hitta ett bra datum att resa på.


Vilka bolag flyger till Muskat?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Muskat

SWISS flyger till Muskat omkring 1 gång under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med SWISS, men priser så låga som 3 980 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Muskat. SWISS har fått ett betyg på 8,1/10 från momondos användaromdömen.

7 674 kr är det bästa erbjudandet för Emirates tur och retur till Muskat som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Emirates har 40 avgående flyg till Muskat under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 257 momondoanvändare har recenserat Emirates och ger flygbolaget 8,1/10 i genomsnittsbetyg.


Så tar du dig runt i Muskat

Kollektivtrafiken i Muskat består av bussar och dessa har täta avgångar på mellan 15-30 min beroende på vilken rutt du reser med. Bussarna stannar utanför de flesta besöksmål så du kan lätt ge dig ut på sightseeing via bussnätet. En biljett kostar ungefär 1 OMR (24 SEK) och du betalar detta i kontanter till föraren. Blanda annat rutt 4 är en användbar linje för besökare då den går förbi Mutrah Souq, Sultanens palats och Nationalmuseet. Stadens taxibilar känner du igen på sin röda och vita färg och dessa har taxameter. Det finns även andra taxibilar utan taxameter som är orange och vita. Om du är bra på att förhandla om pris kan dessa vara betydligt billigare än de taxibilar som har taxameter.


Visumkrav för att besöka Muskat

Du ska skaffa ett visum för att resa till Oman. Visumet till Oman kan anordnas när du landar på Muskats flygplats och behöver inte ordnas i förväg. Viseringen kostar 6 OMR (147 SEK) och gäller för en resa på en månad. För att komma in i landet behöver du ditt pass. Kontrollera alltid vilka regler som gäller för pass och visum i god tid innan avresa då bestämmelser angående detta kan förändras.


Börja planera din resa till Muskat


De bästa sakerna att se och göra i Muskat

Sultanens palats är en av Muskats största sevärdheter. Missa inte heller Nationalmuseet med historiska artefakter samt stadens hamn där det finns många trevliga restauranger.

Se till att ha en bra reseförsäkring som täcker sjukvård i Oman.


Hitta billiga flyg till andra städer i Oman

Oman har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Muskat. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Muskat ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.