Hitta billiga flyg till Taipei

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Taipei

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Taipei

Bästa priset för tur- och returresa

9 454 kr

Snabbast flygtid

16t 35m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Taipei från Sverige under de senaste 72 timmarna är 9 454 kr (Stockholm Arlanda till Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Det snabbaste flyget till Taipei från Sverige tar 16t 35m (Stockholm Arlanda till Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Taipei, inklusive Thai Airways.

Trender för flygresor till Taipei

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Taipei och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Taipei?

Om du inte vill besöka Taipei i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 8 014 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Taipei?

Det bästa priset som hittats på momondo till Taipei var 534 kr/per person från Taitung City, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Taipei. För att hitta det billigaste priset till Taipei från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Taipei?

Flygtider från Sverige till Taipei varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Taipei Taiwan Taoyuan Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 25t 25m. En annan populär rutt från Sverige till Taipei är att flyga från Göteborg Landvetter till Taipei Taiwan Taoyuan Intl, vilket i runda slängar tar 20t 15m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Taipei?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Taipei är 41 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 10 491 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Taipei

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Taipei från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Taipei Taiwan Taoyuan Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Taipei

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Taipei (TW1)

Vanligtvis är flyg till Taipei från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Taipei, vilket i genomsnitt kostar 9 818 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TAIPEI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Taipei kostar i genomsnitt bara 7 464 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TAIPEI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember32% dyrareDet kostar omkring 13 107 kr för flyg till Taipei från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TAIPEI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Taipei från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Taipei

Om du vill hitta billiga flyg till Taipei kan du resa i december-januari då du hittar billiga flygbiljetter till Taipei som ligger på cirka 8500 SEK per person tur och retur från Göteborg samt Stockholm. Den snabbaste flygtiden från Sverige ligger på cirka 15 h och 30 min. Du mellanlandar oftast en gång på vägen då det inte går några direktflyg. Om du istället bokar flyg till Taipei på hösten kostar en flygstol cirka 9500 SEK per person.

De som flyger till Taipei kan potentiellt hitta bättre priser för Taipei Taiwan Taoyuan Intl flygplats(28 km från stadskärnan i Taipei), Hualien City flygplats(114 km från stadskärnan i Taipei) eller Taichung ChingChuanKang flygplats(125 km från stadskärnan i Taipei) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Taipei Taichung ChingChuanKang flygplats med ett genomsnittspris på 8 326 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Ja, du kan resa till Beitou District via flyg till flygplatsen Taipei Sung Shan i Taipei (Beitou District ligger 8,1 km från flygplatsen).


Hitta billiga flygbiljetter till Taipei

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Taipei

Andra kabinklasser för flyg till Taipei

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Taipei

Vilka bolag flyger till Taipei?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Taipei

Vilka bolag flyger till Taipei?

China Eastern är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Taipei. Emirates, Turkish Airlines och Thai Airways är också populära val för att flyga till Taipei från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Taipei med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Taipei

Nedan hittar du alla flygplatser i Taipei tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Taipei från flygplatsen

Taipeis flygplats, Taiwan Taoyuan International Airport, ligger cirka 50 km från centrum. Det billigaste sättet att dig in till stan är med Shuttle-bussen som har en restid på cirka 45 min. Du betalar cirka 15 TWD (cirka 5 SEK) för en enkelbiljett och cirka 30 TWD (cirka 10 SEK) tur och retur. Biljetter kan köpas i biljettdisken på flygplatsen. Du kan även ta stadsbussen och linje 1502 samt 1819 kör dygnet runt. Det snabbaste sättet att ta dig in till centrum är med tunnelbanan som drivs av MRT och tar cirka 35 min. Om du ska ta en taxi tar det ungefär en timme in till centrum och kostar cirka 1000-1200 TWD (cirka 300-370 SEK).


Populära flygresor till Taipei

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Taipei som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Taipei
Snabbaste flygtid20t 15m
Billigaste pris12 546 kr
Flyg från Stockholm till Taipei
Snabbaste flygtid25t 25m
Billigaste pris16 516 kr

Så tar du dig runt i Taipei

Det bästa sättet att dig runt på är med tunnelbanan då Taipei är en stor stad. Det blir ganska utmattande om du ska promenera överallt och tunnelbanan är väldigt smidig. En enkelbiljett kostar cirka 20-60 TWD (cirka 6-18 SEK) beroende på avståndet. Du har också möjlighet att köpa ett EasyCard som är ett kort med flera resor och kostar 500 TWD (cirka 150 SEK) och du får då resor för cirka 400 TWD (cirka 120 SEK) där en deposition för kortet utgör mellanskillnaden. Du får dessutom 20 % rabatt på dina resor med kortet. Vidare kan du köpa ett Taipei Pass där du får tillgång till obegränsat med resor med buss och tunnelbana. Du kan antingen köpa ett dagspass eller välja ett pass som är giltigt upp till fem dagar och dessa finns att köpa hos MRT försäljningsställen. Ett annat billigt sätt att resa i Taipei på är med taxi och en resa genom hela staden kostar cirka 250 TWD (cirka 80 SEK).


Visumkrav för att besöka Taipei

Du behöver ett pass när du reser till Taipei men visum är inte nödvändigt för dig som är medborgare i ett EU-land samt Schengenområdet. Du får lov att vistas i landet upp till 90 dagar under en 180-dagars period som turist.


Börja planera din resa till Taipei


De bästa sakerna att se och göra i Taipei

Du bör ha en reseförsäkring med dig och om du inte redan har en bör du köpa till en innan avresa.

Det är inte vanligt att ge dricks i Taipei men det är självklart upp till dig om du väljer att göra det.

Om du vill bege dig på en shoppingrunda i Taipei kan du bland annat ta dig till Ximending-området som har några av de mest populära shoppinggatorna. Ett häftigt område är även Xingyi som har shoppingcenter, restauranger och även nattklubbar; allt i ett område. För vintage-shopping är Yang Kang att rekommendera och här hittar du även några av stadens bästa dumplings.


Hitta billiga flyg till andra städer i Taiwan

Taiwan har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Taipei.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Taipei.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Taipei. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.