Flyg Asien Taiwan

Flyg till Taiwan

fre 27/3
fre 3/4
Alla månader
Jämför momondo med |

De billigaste flygen till städer i Taiwan

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Taiwan

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Taiwan? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet
Taipei
Taipei City
Taipei 101
Taipei Story House
Shilin Night Market
Beitou Hot Springs
Taipei Arena
Kaohsiung
Kaoshiung City
Spring and Autumn Pavilions
Ruifeng Night Market
Kaohsiung City Music Hall
Kaohsiung Museum of Fine Arts
Kaohsiung Hakka Cultural Museum
Taichung
Feng Le Sculpture Park
Lihpao Land
Wen Chang Temple
Taichung Metropolitan Opera House
Taichung Park
Taitung City
National Museum of Prehistory
Tainan
Chihkan Tower
Focus Square
Lin Mo Niang Park
Tainan County Stadium
National Museum of Taiwanese Literature
Magong City
Pescadorerna
Ocean Resource Museum
Guanyin Pavilion
Penghu Martyrs' Shrine
Jinhu
Kinmen National Park

Billiga flyg till Taiwan

Se de billigaste flygresorna till Taiwan som hittats av momondos användare
Avgår Destination Bästa pris
Göteborg Taipei 6 948 kr
Stockholm Taipei 10 079 kr

Flyg till Taiwan

Ö-staten Taiwan ligger utanför Kinas kust och bjuder på vidsträckta landskap, traditionell kultur och moderna storstäder. Ön är känd för sin vackra och varierade natur som har både höga berg, stora slätter och tropiska skogar. Många väljer att resa till Taiwan för att vandra eller cykla längs med lederna som tar dig genom landskapet och längs med Stilla Havskusten. Landets kök är en blandning av kinesiska och japanska delikatesser och du hittar marknader som är öppna dygnet runt för traditionella rätter som dumplings och ostronomeletter. Taiwan är ett av de mest moderna länderna i Asien men har samtidigt hållit fast vid sina traditioner. Du möts av ett jämlikt samhälle där traditionell Buddhism och Taoism fortfarande uppmärksammas. Huvudstaden Taipei på öns norra sida är en av de mest populära destinationerna och här landar även de flesta flyg till Taiwan. I Taipei hittar du flera av de största templen i landet och även museum som lär dig mer om landets historia.

Pris på resor till Taiwan varierar under året beroende på om landet har sin högsäsong eller inte. Flyg till Taiwan är som billigast under vinterns lågsäsong men detta är fortfarande en bra tid att resa på då landet har milda vintrar som lämpar sig för en citytripp till Taipei. Dyrast är att resa under vår och sommar då landet har sin högsäsong och även priser på resor med hotell stiger i pris. Jämför olika avresedatum online hos momondo för att hitta ett billigt pris på flygbiljetter till Taiwan. Du kan även leta efter inrikesflyg när du använder sökmotorn på nätet.

Vilka flygbolag flyger direkt till Taiwan?

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Taiwan utan behöver göra minst ett stopp på vägen. Du kan flyga både från Arlanda flygplats och Bromma flygplats i Stockholm till Taiwan Taoyuan International Airport i Taipei. Rutten trafikeras bland annat av Thai Airways och KLM som mellanlandar i Bangkok respektive Amsterdam. De flesta flygrutter gör dock två mellanlandningar. Du kan till exempel resa med Finnair till Helsingfors för att sedan byta till Cathy som flyger först till Hongkong och sedan vidare till Taipei. Billigast flyg hittar du med Air France och XiamenAir.

När är bästa tiden att åka till Taiwan?

Sommaren i Taiwan är mycket varm och fuktig vilket gör det svårt att njuta av en citytripp med sightseeing. Våren är den bästa tiden att resa på för att uppleva temperaturer på drygt 20 °C och du har chansen att se körsbärsträden blomma. Under våren kan du förutom att besöka Taipei i behagligt klimat även ge dig ut till nationalparker och äventyr i naturen.

Hur många timmar tar det att flyga till Taiwan?

Hur lång tid ett flyg till Taiwan tar beror på hur många och långa byten du gör under vägen. Du kan räkna med ungefär 15 timmars restid för de snabbaste byten och upp emot 25 timmar om du väljer billigare biljetter med fler och längre mellanlandningar.

Kan man resa till Taiwan utan pass eller visum?

Som nordisk medborgare kan du resa till Taiwan utan något visum om din vistelse är under tre månader lång och du reser för ett turistbesök till landet. Du behöver ha med dig ditt pass under resan och detta ska vara giltigt i minst sex månader från och med det att du reser ut ur landet. Det rekommenderas att du har med dig en papperskopia på ditt pass då det är vanligt med ficktjuvar i turisttäta områden. Under vistelsen på hotell kan du förvara värdesaker och dokument i hotellens värdefack för att vara säker. Kontrollera alltid vilka inreseregler som är aktuella vid din avresa då regler gällande pass och visum kan förändras med kort varsel.


Hitta flygbiljetter till populära städer i Taiwan

Upptäck städer som momondos användare älskar i Taiwan

Internationella flygrutter till Taiwan

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta de bästa priserna och dom bästa avgångstider
Flyg från Gothenburg till Taipei
Snabbaste flygtid
23t 55m
Billigast pris
6 948 kr
Flyg från Stockholm till Taipei
Snabbaste flygtid
19t 10m
Billigast pris
10 079 kr
Flyg Asien Taiwan