Hotell i Taiwan

Hitta billiga erbjudanden på 17 033 hotell i Taiwan

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Taiwan

Letar du efter en stad att besöka i Taiwan? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
444 kr - 807 kr
BILLIGASTE STADEN I TAIWAN Kaohsiung 22% billigare Hotell i Kaohsiung är de billigaste i Taiwan med ett genomsnittspris på endast 443 kr per natt.
DYRASTE STADEN I TAIWAN Alishan Township 41% dyrare Alishan Township har de högsta priserna på hotell i Taiwan, med ett genomsnittspris på 806 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I TAIWAN Taipei 77% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Taipei än någon annan stad i Taiwan

Populära städer i Taiwan

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Taiwan

Taiwan resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Taiwan

När är det billigast att bo i Taiwan?

mars är den billigaste månaden att bo i Taiwan, med ett genomsnittspris på 869 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, juni.

Var bor de flesta när det besöker Taiwan?

Av alla turistdestinationer i Taiwan, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Taipei oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Taiwan har de dyraste hotellrummen?

Xiulin Township är den dyraste staden i Taiwan att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 1 070 kr, är 76% mer än genomsnittsstaden i Taiwan.

Vilken stad i Taiwan har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Taiwan, överväg att bo i Taipei. Enligt våra data så är Taipei den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Taiwan, med ett medelpris per natt på 244 kr, 76% lägre än landet i övrigt.


Populära destinationer som turist i Taiwan

Upptäck städer som momondos användare älskar i Taiwan

Upptäck dessa regioner i Taiwan

Hitta den perfekta platsen i Taiwan för din nästa resa