Hotell i Japan

Hitta billiga erbjudanden på 60 656 hotell i Japan

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Japan

Letar du efter en stad att besöka i Japan? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
745 kr - 2 003 kr
BILLIGASTE STADEN I JAPAN Osaka 32% billigare Hotell i Osaka är de billigaste i Japan med ett genomsnittspris på endast 745 kr per natt.
DYRASTE STADEN I JAPAN Hakone 82% dyrare Hakone har de högsta priserna på hotell i Japan, med ett genomsnittspris på 2 003 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I JAPAN Tokyo 87% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Tokyo än någon annan stad i Japan

Populära städer i Japan

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Japan

Japan resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Japan

När är det billigast att bo i Japan?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i Japan är februari. Kostnaden är i genomsnitt 1 260 kr per natt i februari månad. I motsats till detta är juli den dyraste månaden att besöka Japan.

Var bor de flesta när det besöker Japan?

Även om landet har många åtråvärda platser att besöka, så är den mest populära staden i Japan att resa till Tokyo.

Vilken stad i Japan har de dyraste hotellrummen?

I egenskap av populär turistdestination i Japan, är det inte överraskande att Hakone har de dyraste hotellrummen med ett pris på 2 003 kr per natt - 82% högre än landets medelpris för hotellrum.

Vilken stad i Japan har de billigaste hotellrummen?

Tokyo erbjuder för tillfället de lägsta priserna per natt av alla städer i Japan på bara 275 kr. Et pris som är 79% lägre än genomsnittspriset per natt i Japan.