Hotell i Enköping

Hitta de bästa erbjudandena för 22 hotell i Enköping, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Enköping

Det finns många mysiga hotell i Enköping, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Enköping

Afzelius Park
Ena Church
Haga Castle

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Afzelius Park?

Hotell i närheten av Afzelius Park är vanligtvis 34 % billigare än genomsnittshotellet i Enköping, som ligger på 1 042 kr.

Hotell nära Afzelius Park

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Ena Church?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Enköping närmst Ena Church kan du vänta dig priser på 687 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 687 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Ena Church. Hotell i närheten av Ena Church är vanligtvis 34 % billigare än genomsnittshotellet i Enköping, som ligger på 1 042 kr.

Hotell nära Ena Church

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Haga Castle?

Användare på momondo har rekommenderat 3 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Haga Castle. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 1 006 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Haga Castle är vanligtvis 3 % billigare än genomsnittshotellet i Enköping, som ligger på 1 042 kr.

Hotell nära Haga Castle

När är det bra timing att boka ett hotell i Enköping?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Enköping
Lågsäsong
augusti
Högsäsong
oktober

är den billigaste månaden att bo här

21 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

13 %

förväntad prisökning

Pris
913 kr - 1 319 kr
Dyraste veckodag
måndag
Billigaste veckodag
fredag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 193 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna


Enköping resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Enköping

Hur hittar man billiga hotell i Enköping?

Billiga hotell i Enköping hittar du genom momondos sökfunktion på nätet. Här kan du jämföra priser mellan olika boendealternativ online. Du kan även välja att filtrera din sökning efter faktorer som hotellens stjärnomdömen, olika områden och gästbetyg. Du kan välja att söka specifikt efter hotell med WiFi eller med spa- och träningsanläggningar. Ett genomsnittligt pris för ett hotell i Enköping ligger på ungefär 800 kronor per natt.

Enköping på liten budget?

För at klara dig på en liten budget under resan är ett tips att inte vänta till sista minuten med din bokning, då priserna blir dyrare. Om du bor centralt i Enköping, och därmed har gångavstånd till de flesta sevärdheter, kan du spara in pengar på transport. Du kan även köpa mat på matbutikerna i orten istället för att gå på restaurang. Vid lunchtid erbjuder många restauranger en specialmeny med billigare rätter. Passa också på att ge dig ut i naturen för kostnadsfria upplevelser av de vackra omgivningarna.

Hur tar man sig runt i Enköping?

Inne i centrum kan du ta dig omkring till fots, men annars består Enköpings kollektivtrafik av bussar. Dessa tar dig runt till områden utanför orten och till ortens utkanter. Busslinjerna trafikeras av Upplands Lokaltrafik och du köper biljetter antingen i automater på perrongerna, med lokaltrafikens mobilapp eller ombord på bussen. Observera dock att det inte går att betala med kort på bussarna. Från Enköpings centralstation går det dagligen tåg till andra orter i Sverige och du kan bland annat ta dig till Stockholm på ungefär 40 minuter.

Kan man boka hotell i Enköping utan kreditkort?

När du bokar hotell i Enköping behöver du uppge ett kredit- eller kontokort för att fullfölja din bokning.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Enköping?

Du behöver vara minst 18 år gammal för att själv kunna checka in på hotell i Enköping.

Deposition på hotell?

När du checkar in på hotellet kan du bli ombedd att uppge ditt kredit- eller kontokort vid receptionen. Om du har ett kontokort kan hotellet hålla en summa reserverad på kortet som deposition under din vistelse. I vissa fall kan du be att få lämna en kontant deposition.

Parkering i Enköping

Inne i Enköpings centrum får du parkera överallt där det finns en parkeringsskylt. På Enköpings kommuns hemsida kan du hitta en karta över parkeringsplatser i området. Utanför centrum får du parkera längs gatorna avgiftsfritt i max 24 timmar. Du kan annars betala din parkering med kort, mobiltelefon eller periodmärke.


Hur mycket kostar ett hotell i Enköping per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Enköping till låga priser.
3 stjärnor
Kompassen
#1 Mest populära

Kompassen

8,0

1 202 kr

Visa erbjudanden för hotell
First Hotel Park Astoria
Bäst värde

First Hotel Park Astoria

7,9

1 011 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Enköping

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Enköping
First Hotel Park Astoria

First Hotel Park Astoria

7,9

1 012 kr

Visa erbjudanden för hotell
Kompassen

Kompassen

8,0

1 202 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Enköping

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
First Hotel Park Astoria

First Hotel Park Astoria

7,9

1 012 kr

Visa erbjudanden för hotell
Kompassen

Kompassen

8,0

1 202 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Enköping?

Staden Enköping ligger vackert belägen i Upplands län, mitt emellan Uppsala och Västerås. Inom vilket område du bör välja att bo under din vistelse beror på vilken resa du söker. Om du vill ha nära till bekvämligheter som restauranger, barer och affärer är Enköpings centrum, nära centralen, att rekommendera. Här har du gångavstånd till mataffärer och butiker liksom stadens lokala sevärdheter. Här har du också nära till kollektivtrafik som tar dig till orter och områden utanför Enköping. Centralt beläget bor du nära Vårfrukyrkan och innerstadens parker.

I stadsdelen Munksundet, söder om Enköpingsån, bor du nära centrum men i ett lugnare område. Här har du alla bekvämligheter på behagligt avstånd i ett område som passar bra för barnfamiljer. Ta till exempel med barnen till Enköpings Bangolf vid Enavallen för underhållande aktiviteter för hela familjen.

Runt om Enköping finns det flera områden som är mindre centrala men vars fördel är närheten till den vackra naturen. För de som är golfintresserade rekommenderas att leta efter hotell i Enköpings omgivningar, bland annat vid Orresta där du hittar Orresta golfklubb. Sydväst om Enköping ligger även Ängsö Golfbana som är mycket populär. Ett annat trevligt område för barnfamiljer är Kungsbyn nära Kungsbyns Djurpark. Här får barnen komma flera av de svenska djuren nära, och det finns flera trevliga picknickplatser i området.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Enköping

Med ett hotell i Enköping får du tillgång till vacker natur och kulturhistoriska områden. Enköping är känt för sina vackra och gröna parker som alla har olika karaktär. Centralt belägen hittar du skolparken från 1880-talet. Sekelskiftsparken har en engelsk karaktär och här finner du bland annat näsduksträd, blodbok och trädhassel. För picknick och lek passar Klosterparken bra. Parken har fått sitt namn efter det kloster som byggdes på platsen under 1200-talet och du kan än i dag se ruinerna av klostret. Parken är full av magnolia av olika slag och här hittar du även restauranger, hantverksbutiker och gallerier.

I Enköping ska du även se till att utforska ortens kultur. Gör ett besök till Enköpings museum för att lära dig mer om ortens historia, ända från stenåldern fram till nutid. För den konstintresserade är ett besök till Enköpings Konsthall att rekommendera. Här ställs det årligen ut ungefär åtta olika utställningar med olika teman. Ett museum som är roligt att besöka för hela familjen är Lasse Åbergs museum i Bålsta. Här finns en stor lekplats för barn utanför ladugården där museet är inhyst. Själva utställningen består av konst och leksaker och det finns också en permanent utställning med rekvisita från de kända Stig-Helmer filmerna.


Reseinformation om Enköping

Hur länge stannar besökare i Enköping?

I genomsnitt stannar besökare i Enköping totalt 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Enköping?

Hotell i Enköping visar en rad olika priser för sina rum. Dessa bestäms av faktorer som tillgänglighet, läge och bekvämligheter. I genomsnitt kommer rummen att kosta runt 1 190 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Enköping?

Den billigaste månaden att boka hotell i Enköping är augusti. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 190 kr% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Enköping?

Hotellrum i Enköping är oftast billigare torsdag och dyrare söndag.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Enköping