Hotell i Indien

Hitta billiga erbjudanden på 117 018 hotell i Indien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Indien

Letar du efter en stad att besöka i Indien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
242 kr - 486 kr
BILLIGASTE STADEN I INDIEN New Delhi 21% billigare Hotell i New Delhi är de billigaste i Indien med ett genomsnittspris på endast 242 kr per natt.
DYRASTE STADEN I INDIEN Canacona 58% dyrare Canacona har de högsta priserna på hotell i Indien, med ett genomsnittspris på 485 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I INDIEN New Delhi 66% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i New Delhi än någon annan stad i Indien

Populära städer i Indien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Indien

Indien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Indien

När är det billigast att bo i Indien?

Att besöka Indien i juni skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 526 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i januari, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Indien?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Indien, men majoriteten av resenärerna som besöker Indien tenderar att spendera mest tid i New Delhi.

Vilken stad i Indien har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 727 kr per natt, är Havelock Island den dyraste staden i Indien att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 727 kr är omkring 136% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Indien har de billigaste hotellrummen?

Om du reser till Indien på en budget, planera att bo i Kovalam som har det lägsta genomsnittspriset för ett hotellrum i landet. Här är kostnaden omkring 87% längre än i landets genomsnitt, priserna för hotellrum i Kovalam ligger normalt omkring 166 kr per natt.


Populära destinationer som turist i Indien

Upptäck städer som momondos användare älskar i Indien