Hotell i Kristinehamn

Hitta de bästa erbjudandena för 28 hotell i Kristinehamn, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Kristinehamn

Det finns många mysiga hotell i Kristinehamn, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Kristinehamn

Picasso Sculpture
Varmlands Saby Manor House
Kristinehamns Art Museum

Hur mycket kostar hotell i närheten av Picasso Sculpture?

Hotell i närheten av Picasso Sculpture har liknande priser jämfört med genomsnittspriset på ett hotell i Kristinehamn, som ligger på 858 kr.

Hotell nära Picasso Sculpture

Hur mycket kostar hotell i närheten av Varmlands Saby Manor House?

Nedan visas de 3 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Kristinehamn som ligger närmst Varmlands Saby Manor House. Genomsnittspriset i närheten av Varmlands Saby Manor House är 284 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Varmlands Saby Manor House är vanligtvis 66 % billigare än genomsnittshotellet i Kristinehamn, som ligger på 858 kr.

Hotell nära Varmlands Saby Manor House

Hur mycket kostar hotell i närheten av Kristinehamns Art Museum?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Kristinehamn närmst Kristinehamns Art Museum kan du vänta dig priser på 553 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 553 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Kristinehamns Art Museum. Hotell i närheten av Kristinehamns Art Museum är vanligtvis 35 % billigare än genomsnittshotellet i Kristinehamn, som ligger på 858 kr.

Hotell nära Kristinehamns Art Museum

När är det bra timing att boka ett hotell i Kristinehamn?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Kristinehamn
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
onsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

830 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna


Kristinehamn resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kristinehamn

Hur hittar man billiga hotell i Kristinehamn?

Tack vare momondos sökfunktion på nätet, som bland annat jämför priser för olika boenden, kan du fynda billiga hotell i Kristinehamn. Genom en sökning online kan du även filtrera dina resultat efter faktorer som område, stjärnomdömen och hotellets faciliteter. Bland annat går det bra att söka specifikt efter boenden med WiFi eller med gym i byggnaden. Ett hotell i Kristinehamn kostar ungefär 1 000 kronor per natt.

Kristinehamn på liten budget?

För att få din resa till ett bra pris är ett tips att vara ute i god tid med din bokning istället för att vänta till sista minuten då priserna är högre. Om du bor inne i centrum kan du spara pengar genom att handla middag i mataffären istället för att äta dyrt på restaurang. Du sparar även pengar på att ha gångavstånd till det mesta och inte behöva hyra bil. Ett annat budgettips är att njuta av naturen med en härlig pickning och aktiviteter som cykelutflykter och vandringar. Hämta en karta på ortens turistcenter och ge dig ut längs lederna!

Hur tar man sig runt i Kristinehamn?

Inne i centrum går det bra att ta sig fram till fots. Kollektivtrafiken består annars av bussar som trafikeras av Värmlandstrafiken. Med dessa kan du förflytta dig inne i Kristinehamn liksom till närliggande områden, men även till andra orter i Värmland. När du är i Kristinehamn är det dock ett tips att hyra en cykel för att ta dig runt. Det finns cykelvägar längs med Vänerns strand till flera sevärdheter i området, och du kan även ta med dig cykeln på färjorna som går ut till skärgårdens öar.

Kan man boka hotell i Kristinehamn utan kreditkort?

När du bokar hotell i Kristinehamn behöver du ett kredit- eller kontokort för att kunna fullfölja bokningen.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Kristinehamn?

Du behöver vara minst 18 år gammal för att själv kunna checka in på hotell i Kristinehamn.

Deposition på hotell?

När du checkar in på hotellet uppger du vanligtvis ditt betalkort till receptionen. Hotellet håller sedan en summa reserverat på kortet som deposition till dess att du checkar ut.

Parkering i Kristinehamn

Inne i Kristinehamns centrum råder parkeringsförbud vilket betyder att du bara får parkera på särskilt utmärkta platser. Utanför stadskärnan kan du parkera på gatan men du får inte stå i längre än 24 timmar. Du kan enkelt betala din parkering genom ett förbetalt parkeringskort alternativt genom att betala via sms eller en app.


Hur mycket kostar ett hotell i Kristinehamn per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Kristinehamn till låga priser.

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Kristinehamn

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Kristinehamn
Strandgården Wärdshus

Strandgården Wärdshus

8,2

649 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotell Marieberg

Hotell Marieberg

7,3

710 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Kristinehamn

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Strandgården Wärdshus

Strandgården Wärdshus

8,2

649 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotell Marieberg

Hotell Marieberg

7,3

710 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Kristinehamn?

Kristinehamn ligger vackert belägen vid Vänerns nordöstra strand och här kan du bo i den gemytliga stadskärnan liksom i naturnära områden. Vilket område du väljer att bo inom beror på vilken typ av atmosfär du söker och vilka aktiviteter du planerat för din resa. Om du väljer att bo centralt har du gångavstånd till de flesta bekvämligheter som matbutiker, restauranger och barer. I stadskärnan bor du nära centralen vilket gör att du smidigt kan bege dig med tåg till omkringliggande orter och områden. I norra delen av Kristinehamns centrum bor du i ett lite lugnare villaområde, men du har fortfarande gångavstånd till centralt belägna bekvämligheter. Här bor du också nära Kristinehamn konstmuseum som är värt ett besök under din vistelse.

Om du söker ett mer naturnära boende i skärgårdsmiljö bör du leta efter hotell i Kristinehamns område Kummelön. Detta är i själva verket en halvö som går ut i Vänern och som i dag är ett naturreservat. Här bor du nära vandringsleder längs med ängar och gamla ekar. Området är perfekt för picknickutflykter och du får vackra vyer över sjön där du sitter och äter mitt i det gröna.

Norr om Kristinehamn hittar du det barnvänliga området Östervik ute på landsbygden. Här bor du nära Östervik Stadsbondgård som är ett populärt resmål för just barnfamiljer. På bondgården kan ni åka med häst och vagn, fika och klappa de många djuren.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Kristinehamn

I Kristinehamn kan du njuta av både historia, kultur och natur. Börja med att besöka Kristinehamns konstmuseum, norr om centrum, där du hittar utställningar av både modern och samtida konst. Utställningarna blandar internationella konstnärer, som Picasso och Matisse, med lokala samtida verk. Mitt i centrala Kristinehamn hittar du även konstnärsområdet Vågen där flera av de lokala konstnärerna har sina ateljéer. Här finns både museum, butik och kafé. I Kristinehamn hittar du dessutom en av världens största Picassoskulpturer precis vid Vänerns strand. Hit tar du allra helst en cykeltur för att sedan picknicka i det natursköna området kring skulpturen.

För den historieintresserade finns det flera intressanta sevärdheter i Kristinehamn. Gör en utflykt till Järsberg, sydöst om Kristinebergs centrum, och titta på en av Sveriges äldsta runstenar som är daterad till 500-talet. Du kan även ta dig ut till ön Saxholm där det gjorts flera arkeologiska utgrävningar och där du kan se ruinerna av en borg från forntiden.

I Kristinehamn har du alltid nära till naturen. I norra delen av orten ligger parkområdet Marieberg där du kan njuta av det gröna utan att ta dig utanför orten. Ungefär tio kilometer norr om Kristinehamn kan du besöka Pelargonmuseet i Niklasdams trädgård som är ett trevligt utflyktsmål. Här kan du dessutom smaka på den speciella pelargonkakan i trädgårdens kafé.


Reseinformation om Kristinehamn

Hur länge stannar besökare i Kristinehamn?

I genomsnitt stannar besökare i Kristinehamn totalt 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Kristinehamn?

Priset på ett hotellrum i Kristinehamn kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 632 kr per natt.

Vilken dag är det billigast att bo i Kristinehamn?

För närvarande är tisdag den billigaste dagen att bo på hotell i Kristinehamn. torsdag är den dyraste.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Kristinehamn?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) kostar cirka 554 kr i Kristinehamn per natt. Att boka ett vandrarhem kan spara dig cirka 78 kr, jämfört med genomsnittspriset för hotell i Kristinehamn.