Hotell i Indonesien

Hitta billiga erbjudanden på 56 895 hotell i Indonesien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Indonesien

Letar du efter en stad att besöka i Indonesien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
234 kr - 434 kr
BILLIGASTE STADEN I INDONESIEN Jakarta 29% billigare Hotell i Jakarta är de billigaste i Indonesien med ett genomsnittspris på endast 234 kr per natt.
DYRASTE STADEN I INDONESIEN Pemenang 32% dyrare Pemenang har de högsta priserna på hotell i Indonesien, med ett genomsnittspris på 434 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I INDONESIEN Denpasar 78% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Denpasar än någon annan stad i Indonesien

Populära städer i Indonesien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Indonesien

Indonesien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Indonesien

När är det billigast att bo i Indonesien?

När du ska till Indonesien är det bäst att planera din resa kring månaden mars, eftersom priserna då är signifikant lägre än i december - endast 938 kr per natt.

Var bor de flesta när det besöker Indonesien?

Indonesien är fullt av städer för äventyr och upplevelser, men den mest populära turistdestinationen är Denpasar.

Vilken stad i Indonesien har de dyraste hotellrummen?

Vår data visar att hotellrum i Pemenang är omkring 32% dyrare än genomsnittspriset för hotellrum i Indonesien, med ett pris per natt på 434 kr.

Vilken stad i Indonesien har de billigaste hotellrummen?

Om du reser till Indonesien på en budget, planera att bo i North Kuta som har det lägsta genomsnittspriset för ett hotellrum i landet. Här är kostnaden omkring 80% längre än i landets genomsnitt, priserna för hotellrum i North Kuta ligger normalt omkring 175 kr per natt.