Hotell i Asien

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Asien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Asien

Planerar du att besöka Asien men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
222 kr - 2 415 kr
MEST POPULÄRA LANDET I ASIEN Thailand 84% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Thailand än i något annat land i Asien
BILLIGT LAND I ASIEN Malaysia 81% billigare Hotell i Malaysia är billigare än i andra populära destinationer i Asien med endast 222 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I ASIEN Maldiverna 53% dyrare Maldiverna har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Asien med ett genomsnittspris på 2 414 kr per rum och natt.

Reseinformation för Asien

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Asien?

De mest populära destinationerna i Asien är Bangkok (65 % oftare besökt av momondo-användare), Phuket (37 % oftare besökt av momondo-användare) och Tokyo (37 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Asien.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Asien?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Asien är Sokcho som är 90 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Asien. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Sokcho är 121 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Sokcho kan även besöka Kuala Lumpur eller Tarakan.

Priset för ett hotell i Kuala Lumpur är generellt endast 222 kr per natt, vilket är 80 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Asien.

Om du är mer intresserad av Tarakan kan du hitta ett hotell där för omkring 244 kr per natt, vilket är 78 % billigare än genomsnittet för Asien.

Vilken är den populäraste sevärdheten i Asien?

De mest populära sevärdheterna i Asien är Seminyak Beach, Sentosa Island och Chaweng Beach. Dessa destinationer besöks ofta flitigt av turister.

Seminyak Beach ligger i Kuta, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 1 010 kr/natt.

Sentosa Island ligger i Singapore, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 1 115 kr/natt.

Chaweng Beach ligger i Koh Samui, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 308 kr/natt.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Asien?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Asien är 1 085 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Asien som vanligtvis är lite billigare är Malaysia ett bra alternativ (222 kr/natt i genomsnitt), Filippinerna (339 kr/natt i genomsnitt) och Azerbaijan (489 kr/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Asien.


Utforska världen

Redan bokat din resa till Asien? Kanske blir din nästa destination en av dessa vackra platser