Hotell i Chiang Mai

Hitta billiga erbjudanden på 5 392 hotell i Chiang Mai

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära städer i Chiang Mai

Nedan visas genomsnittspriserna för hotell i populära städer i Chiang Mai
Pris
222 kr - 418 kr
BILLIGASTE STADEN I CHIANG MAI Ban Chiang Khang 35% billigare Hotell i Ban Chiang Khang är de billigaste i Chiang Mai med ett genomsnittspris på endast 221 kr per natt.
DYRASTE STADEN I CHIANG MAI Mae Rim 23% dyrare Mae Rim har de högsta priserna på hotell i Chiang Mai, med ett genomsnittspris på 418 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I CHIANG MAI Chiang Mai 75% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Chiang Mai än någon annan stad i Chiang Mai

Bästa hotellen i Chiang Mai

Hitta det perfekta hotellet för dig i Chiang Mai, på den perfekta platsen
Duangtawan Hotel Chiang Mai
Duangtawan Hotel Chiang Mai
7,9
329 kr
Visa alla erbjudanden

Saker att göra i Chiang Mai

Wat Phra That Doi Suthep
Wat Phra Singh
Chiang Mai National Museum

Hur mycket kostar hotell i närheten av Wat Phra That Doi Suthep?

Det finns 12 hotell i närheten av Wat Phra That Doi Suthep som har en genomsnittskostnad på 535 kr per natt. Hotellpriserna kan variera beroende på en rad olika faktorer, så som tid på året. Högsäsongen för detta område är oktober och priset för hotell i området kring Wat Phra That Doi Suthep under denna säsong är 327 kr/natt. Lågsäsongen för området är november med hotellpriser som oftast ligger omkring 311 kr/natt. Hotell i närheten av Wat Phra That Doi Suthep är generellt 168 % dyrare än genomsnittet i Chiang Mai vilket ligger på 319 kr.

Hotell nära Wat Phra That Doi Suthep

Vad kan jag förväntas få betala för ett hotellrum i närheten av Wat Phra Singh?

Genomsnittskostnaden för de 12 hotellen i närheten av Wat Phra Singh är 508 kr per natt. Eftersom Wat Phra Singh får fler besökare under vissa månader kan priset variera beroende på när du planerar din resa. Under ett typiskt år får Wat Phra Singh flest besökare under oktober och minst i november. Dessa månader utgör högsäsongen respektive lågsäsongen. Kostnaden för ett hotell för en natt i Wat Phra Singh under högsäsongen är 327 kr och 311 kr för lågsäsongen. Hotell i närheten av Wat Phra Singh är generellt 160 % dyrare än genomsnittet i Chiang Mai vilket ligger på 319 kr.

Hotell nära Wat Phra Singh

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Chiang Mai National Museum?

Det finns 12 hotell tillgängliga i närheten av Chiang Mai National Museum i Chiang Mai. Det genomsnittliga priset i närheten av Chiang Mai National Museum är 461 kr/natt, men priserna kan variera beroende på årstid och andra faktorer. Högsäsongen (oktober), när flest besöker Chiang Mai National Museum, har en genomsnittskostnad på 327 kr/natt medan lågsäsongen (november) har en genomsnittskostnad på 311 kr/natt. Hotell i närheten av Chiang Mai National Museum är generellt 145 % dyrare än genomsnittet i Chiang Mai vilket ligger på 319 kr.

Hotell nära Chiang Mai National Museum

Populära hotell i Chiang Mai

Boka ett rum på ett av momondos favorithotell i dessa populära städer i Chiang Mai

Bo i dessa städer i Chiang Mai

Är du på jakt efter en resa till Chiang Mai? Ta en titt på hotellerbjudandena i dessa städer

Restips för Chiang Mai

Ta en titt på dessa populära frågor och svar för viktiga restips när du planerar ditt besök till Chiang Mai

Vad anses vara ett bra erbjudande för ett hotell i Chiang Mai?

Det absolut billigaste priset som hittats i Chiang Mai var 20 kr/natt. Genomsnittspriset för ett hotell i Chiang Mai är 504 kr/natt, vilket är anledningen till att momondo ser alla priser under 504 kr/natt som ett bra erbjudande för våra användare.

Vilka är de bästa hotellen i Chiang Mai?

Phusuang Place, som ligger i Chiang Mai, är hotellet med högst betyg i Chiang Mai med ett omdöme på 97. Det näst bästa betyget är 93 som gavs till Makkachiva av momondos användare. Det tredje högst rankade hotellet är Sherloft Home and Hostel Dormitory, med ett betyg på 93 satt av momondos användare som besökt hotellet.