Hotell i Kina

Hitta billiga erbjudanden på 146 292 hotell i Kina

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Kina

Letar du efter en stad att besöka i Kina? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
273 kr - 528 kr
BILLIGASTE STADEN I KINA Xi An 30% billigare Hotell i Xi An är de billigaste i Kina med ett genomsnittspris på endast 272 kr per natt.
DYRASTE STADEN I KINA Peking 36% dyrare Peking har de högsta priserna på hotell i Kina, med ett genomsnittspris på 527 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I KINA Peking 68% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Peking än någon annan stad i Kina

Populära städer i Kina

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Kina

Kina resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kina

När är det billigast att bo i Kina?

Med ett genomsnittspris på endast 851 kr per natt är februari den billigaste månaden för att bo på ett hotell i Kina. Den dyraste månaden för att bo på ett hotell i Kina är maj.

Var bor de flesta när det besöker Kina?

Våra användare tenderar att besöka Peking oftare än någon annan stad när de reser till Kina.

Vilken stad i Kina har de dyraste hotellrummen?

I genomsnitt är priset 528 kr per natt att vänta för ett hotellrum i Peking. Detta är omkring 36% dyrare än andra städer i Kina.

Vilken stad i Kina har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Kina, överväg att bo i Shanghai. Enligt våra data så är Shanghai den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Kina, med ett medelpris per natt på 348 kr, 71% lägre än landet i övrigt.