Hotell i Kina

Hitta billiga erbjudanden på 144 581 hotell i Kina

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Kina

Letar du efter en stad att besöka i Kina? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
286 kr - 554 kr
BILLIGASTE STADEN I KINA Xi An 30% billigare Hotell i Xi An är de billigaste i Kina med ett genomsnittspris på endast 286 kr per natt.
DYRASTE STADEN I KINA Peking 36% dyrare Peking har de högsta priserna på hotell i Kina, med ett genomsnittspris på 554 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I KINA Peking 68% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Peking än någon annan stad i Kina

Populära städer i Kina

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Kina

Kina resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kina

När är det billigast att bo i Kina?

Att besöka Kina i februari skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 893 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i maj, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Kina?

Som många skulle gissa, besöker flest Peking än någon annan stad när de åker till Kina.

Vilken stad i Kina har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 1 176 kr per natt, är Huangshan den dyraste staden i Kina att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 1 176 kr är omkring 188% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Kina har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Hangzhou har de lägsta priserna per natt i landet på bara 203 kr. Hangzhou erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 82% lägre än den genomsnittliga staden i Kina.