Hotell i Mellbystrand

Hitta de bästa erbjudandena för 28 hotell i Mellbystrand, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Mellbystrand

Det finns många mysiga hotell i Mellbystrand, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


När är det bra timing att boka ett hotell i Mellbystrand?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Mellbystrand
Lågsäsong
augusti
Högsäsong
september

är den billigaste månaden att bo här

21 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

17 %

förväntad prisökning

Pris
527 kr - 792 kr

Mellbystrand resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Mellbystrand

Vad kostar ett hotell i Mellbystrand?

Ett hotell i Mellbystrand kostar ungefär 1500 SEK för ett boende med tre stjärnor. Om du istället bokar boende i stuga eller vandrarhem vid strandområdet kostar detta runt 700 SEK per natt. Ju fler faciliteter boendet har desto dyrare är priset. Sök hos momondo för att hitta ett boende som passar både din budget och de bekvämligheter du önskar att hotellet ska ha. Sök exempelvis efter hotell med gratis frukost eller boenden som har konferensrum.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Mellbystrand?

Den bästa tiden att besöka Mellbystrand är under sommaren då badorten vaknat till liv från vinterns lågsäsong. Under sommaren kan du njuta av den fina sandstranden vid Laholmsbukten som har långgrunt vatten perfekt för barnfamiljer. Priserna på boenden är dock högst under sommarens högsäsong.

Kan man resa till Mellbystrand med låg budget?

Om du reser till Mellbystrand på en liten budget ska du använda momondos sökfunktion för att få tips på hotell. Du kan söka boenden baserat på den budget du har men även söka efter de kriterier du önskar att boendet ska uppfylla. Bland annat kan du söka efter hotell som tillåter dig att ta med ditt husdjur, erbjuder tidig incheckning eller har familjerum i byggnaden.

De bästa transportmedlen i Mellbystrand

För att ta dig till Mellbystrand kan du antingen ta bilen via E6:an eller tåg med Västkustbanan till Laholms station. Från stationen går sedan bussar ner till Mellbystrand men det finns även möjlighet att hyra bil. Region Halland står för busstrafiken i området och har linjer som går direkt från Laholms station till badorten. På plats i Mellbystrand tar du dig enkelt fram med cykel.

Parkering i Mellbystrand

Det finns gott om parkeringsplatser i Mellbystrand. Under sommaren kan du parkera direkt vid stranden under dagtid. Parkeringsplatser hittar du annars vid Strandhotellet, söder om stranden samt vid Kronovägen, Norra Strandvägen och Mellbyvägen. Parkering är gratis men du måste följa de tidsangivelser som är skyltade vid de olika parkeringsplatserna.


Hur mycket kostar ett hotell i Mellbystrand per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Mellbystrand till låga priser.
4 stjärnor eller mer
Clarion Collection Hotel Norre Park
Bäst värde

Clarion Collection Hotel Norre Park

7,6

1 323 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Mellbystrand

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Mellbystrand
Clarion Collection Hotel Norre Park

Clarion Collection Hotel Norre Park

7,6

1 324 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Mellbystrand

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Clarion Collection Hotel Norre Park

Clarion Collection Hotel Norre Park

7,6

1 324 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Mellbystrand?

I Mellbystrand kan du välja mellan flera olika boendealternativ. Bo på hotell med utsikt över havet eller välj ett hotell i Mellbystrands närområden inåt landet. Ett boende i Mellbystrands centrala delar ger dig gångavstånd till badortens strand. Stranden är den längsta i landet med sina 12 kilometer och här kan du bo på hotell, vandrarhem eller i stuga med promenadavstånd till badplats. Just under sommaren är det tätt med folk vid stranden och om du hellre bor lite avsides kan du leta efter hotell i Mellbystrands grannort Laholm. Här finns billigt boende med bra kommunikationer ner till strandområdet. Dessutom bor du nära ortens tågstation som ligger väster om Laholms centrum. Mysiga hotell med romantisk atmosfär för en weekendresa till området hittar du vid Lögnäs. Där kan du bland annat hitta hotell med bubbelpool och spafaciliteter. Om du letar efter billiga hotell i Mellbystrandområdet finns det prisvärda erbjudanden på gårdar och stugor nära stranden.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Mellbystrand

Mellbystrand har Sveriges längsta sandstrand med sina 12 kilometer. Stranden ligger vid Laholmsbukten och har varit en populär badort sedan 1800-talet. Längs med stranden finns sommarstugor och fiskartorp. Orten vaknar till liv under sommarmånaderna då restauranger, caféer och butiker öppnar upp i Mellbystrand för den stora anstormningen besökare som kommer till orten. Förutom havsbad finns även minigolf, fotbollsplaner och motionsslingor i Mellbystrand. Om du vill prova på andra aktiviteter som sportfiske eller kitesurfing ska du ta dig till Lagaoset där Lagan mynnar ut i havet. Havsströmmarna här gör det perfekt för både kitesurfing och fiske av lax och havsöring. Ta en paus från stranden och ge dig ut på vandring inåt landet. I närheten av Laholm går den 380 kilometer långa Hallandsleden som går genom en omväxlande natur. Även Blåaltslingan är att rekommendera som går genom en 200 år gammal ek- och bokskog i kuperad terräng längs med två och en halv kilometer. (Pris kontrollerat 04/04/2019).


Reseinformation om Mellbystrand

Hur länge stannar besökare i Mellbystrand?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Mellbystrand är 3 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Mellbystrand?

För bokning av ett hotell i Mellbystrand kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 841 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Mellbystrand?

I augusti är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Mellbystrand. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 180 kr%.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Mellbystrand?

Vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i Mellbystrand kostar cirka 851 kr för en sängplats per person. Det är cirka −10 kr lägre än genomsnittskostnaden för ett hotell i Mellbystrand.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Mellbystrand