Hotell i Malaysia

Hitta billiga erbjudanden på 28 254 hotell i Malaysia

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Malaysia

Letar du efter en stad att besöka i Malaysia? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
221 kr - 1 267 kr
BILLIGASTE STADEN I MALAYSIA Kuching 46% billigare Hotell i Kuching är de billigaste i Malaysia med ett genomsnittspris på endast 221 kr per natt.
DYRASTE STADEN I MALAYSIA Pulau Perhentian Besar 208% dyrare Pulau Perhentian Besar har de högsta priserna på hotell i Malaysia, med ett genomsnittspris på 1 267 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I MALAYSIA Kuala Lumpur 88% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Kuala Lumpur än någon annan stad i Malaysia

Populära städer i Malaysia

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Malaysia

Malaysia resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Malaysia

När är det billigast att bo i Malaysia?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i Malaysia är augusti. Kostnaden är i genomsnitt 460 kr per natt i augusti månad. I motsats till detta är juni den dyraste månaden att besöka Malaysia.

Var bor de flesta när det besöker Malaysia?

Av alla turistdestinationer i Malaysia, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Kuala Lumpur oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Malaysia har de dyraste hotellrummen?

Pulau Perhentian Besar är den dyraste staden i Malaysia att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 1 267 kr, är 208% mer än genomsnittsstaden i Malaysia.

Vilken stad i Malaysia har de billigaste hotellrummen?

Den billigaste staden i Malaysia att bo i är Kuala Lumpur. Med ett genomsnittspris på 178 kr per natt, är Kuala Lumpur omkring 71% billigare än andra städer i Malaysia.


Populära destinationer som turist i Malaysia

Upptäck städer som momondos användare älskar i Malaysia

Upptäck dessa regioner i Malaysia

Hitta den perfekta platsen i Malaysia för din nästa resa