Hotellerbjudanden Asien Filippinerna

Hotell i Filippinerna

Hitta billiga erbjudanden på 19 141 hotell i Filippinerna

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Filippinerna

Letar du efter en stad att besöka i Filippinerna? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
271 kr - 754 kr
BILLIGASTE STADEN I FILIPPINERNA Puerto Princesa 45% billigare Hotell i Puerto Princesa är de billigaste i Filippinerna med ett genomsnittspris på endast 271 kr per natt.
DYRASTE STADEN I FILIPPINERNA El Nido 54% dyrare El Nido har de högsta priserna på hotell i Filippinerna, med ett genomsnittspris på 754 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I FILIPPINERNA Manila 76% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Manila än någon annan stad i Filippinerna

Populära städer i Filippinerna

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Filippinerna

Filippinerna resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Filippinerna

När är det billigast att bo i Filippinerna?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i Filippinerna, överväg att besöka landet i mars eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 634 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i juli om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Filippinerna?

Av alla turistdestinationer i Filippinerna, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Manila oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Filippinerna har de dyraste hotellrummen?

Vår data visar att hotellrum i El Nido är omkring 54% dyrare än genomsnittspriset för hotellrum i Filippinerna, med ett pris per natt på 754 kr.

Vilken stad i Filippinerna har de billigaste hotellrummen?

Den billigaste staden i Filippinerna att bo i är Boracay. Med ett genomsnittspris på 194 kr per natt, är Boracay omkring 78% billigare än andra städer i Filippinerna.

Hotellerbjudanden Asien Filippinerna