Hotellerbjudanden Asien Filippinerna

Hotell i Filippinerna

Hitta billiga erbjudanden på 19 860 hotell i Filippinerna

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Filippinerna

Letar du efter en stad att besöka i Filippinerna? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
278 kr - 773 kr
BILLIGASTE STADEN I FILIPPINERNA Puerto Princesa 45% billigare Hotell i Puerto Princesa är de billigaste i Filippinerna med ett genomsnittspris på endast 277 kr per natt.
DYRASTE STADEN I FILIPPINERNA El Nido 54% dyrare El Nido har de högsta priserna på hotell i Filippinerna, med ett genomsnittspris på 773 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I FILIPPINERNA Manila 85% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Manila än någon annan stad i Filippinerna

Populära städer i Filippinerna

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Filippinerna

Filippinerna resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Filippinerna

När är det billigast att bo i Filippinerna?

Att besöka Filippinerna i mars skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 650 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i juli, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Filippinerna?

Även om landet har många åtråvärda platser att besöka, så är den mest populära staden i Filippinerna att resa till Manila.

Vilken stad i Filippinerna har de dyraste hotellrummen?

Vår data visar att hotellrum i Nasugbu är omkring 108% dyrare än genomsnittspriset för hotellrum i Filippinerna, med ett pris per natt på 957 kr.

Vilken stad i Filippinerna har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Manila har de lägsta priserna per natt i landet på bara 194 kr. Manila erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 80% lägre än den genomsnittliga staden i Filippinerna.

Hotellerbjudanden Asien Filippinerna