Hotellerbjudanden Sydamerika

Hotell i Sydamerika

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Sydamerika

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Sydamerika

Planerar du att besöka Sydamerika men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
548 kr - 1 285 kr
MEST POPULÄRA LANDET I SYDAMERIKA Brasilien 58% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Brasilien än i något annat land i Sydamerika
BILLIGT LAND I SYDAMERIKA Peru 30% billigare Hotell i Peru är billigare än i andra populära destinationer i Sydamerika med endast 548 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I SYDAMERIKA Argentina 40% dyrare Argentina har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Sydamerika med ett genomsnittspris på 1 285 kr per rum och natt.

Reseinformation för Sydamerika

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Sydamerika?

De mest populära destinationerna i Sydamerika är Rio de Janeiro (87 % oftare besökt av momondo-användare), Buenos Aires (57 % oftare besökt av momondo-användare) och Lima (24 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Sydamerika.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Sydamerika?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Sydamerika är Lima som är 30 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Sydamerika. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Lima är 548 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Lima kan även besöka Valparaíso eller Rio de Janeiro.

Priset för ett hotell i Valparaíso är generellt endast 590 kr per natt, vilket är 24 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Sydamerika.

Om du är mer intresserad av Rio de Janeiro kan du hitta ett hotell där för omkring 672 kr per natt, vilket är 14 % billigare än genomsnittet för Sydamerika.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Sydamerika?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Sydamerika är 774 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Sydamerika som vanligtvis är lite billigare är Peru ett bra alternativ (548 kr/natt i genomsnitt), Chile (590 kr/natt i genomsnitt) och Brasilien (672 kr/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Sydamerika.


Funderat på att bo någon annanstans i Sydamerika?

Behöver du mer inspiration så hittar du de mest sökta länderna i Sydamerika nedanför

Populära rutter till Sydamerika

Mest sökta flyg till Sydamerika tillsammans med billiga priser och kortaste flygtider
Flyg Stockholm till Rio de Janeiro
Snabbaste flygtid
21t 15m
Billigast pris
5 878 kr
Flyg Copenhagen till Rio de Janeiro
Snabbaste flygtid
16t 20m
Billigast pris
8 025 kr
Hotellerbjudanden Sydamerika