Hotellerbjudanden Sydamerika

Hotell i Sydamerika

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Sydamerika

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Sydamerika

Planerar du att besöka Sydamerika men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
516 kr - 1 210 kr
MEST POPULÄRA LANDET I SYDAMERIKA Brasilien 56% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Brasilien än i något annat land i Sydamerika
BILLIGT LAND I SYDAMERIKA Peru 30% billigare Hotell i Peru är billigare än i andra populära destinationer i Sydamerika med endast 516 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I SYDAMERIKA Argentina 40% dyrare Argentina har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Sydamerika med ett genomsnittspris på 1 210 kr per rum och natt.

Reseinformation för Sydamerika

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Sydamerika?

De mest populära destinationerna i Sydamerika är Rio de Janeiro (86 % oftare besökt av momondo-användare), Buenos Aires (59 % oftare besökt av momondo-användare) och Lima (24 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Sydamerika.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Sydamerika?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Sydamerika är Lima som är 30 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Sydamerika. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Lima är 516 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Lima kan även besöka Valparaíso eller Rio de Janeiro.

Priset för ett hotell i Valparaíso är generellt endast 555 kr per natt, vilket är 24 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Sydamerika.

Om du är mer intresserad av Rio de Janeiro kan du hitta ett hotell där för omkring 633 kr per natt, vilket är 14 % billigare än genomsnittet för Sydamerika.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Sydamerika?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Sydamerika är 728 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Sydamerika som vanligtvis är lite billigare är Peru ett bra alternativ (516 kr/natt i genomsnitt), Chile (555 kr/natt i genomsnitt) och Brasilien (633 kr/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Sydamerika.


Hitta rätt pris för alla sorters boenden i Sydamerika

Inte säker på var du vill boka hotell i Sydamerika? Ta en titt på dessa vackra länder och hitta och hitta det bästa alternativet för ditt äventyr

Utforska världen

Redan bokat din resa till Sydamerika? Kanske blir din nästa destination en av dessa vackra platser
Hotellerbjudanden Sydamerika