Hotell i Afrika

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Afrika

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Afrika

Planerar du att besöka Afrika men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
487 kr - 1 750 kr
MEST POPULÄRA LANDET I AFRIKA Egypten 59% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Egypten än i något annat land i Afrika
BILLIGT LAND I AFRIKA Uganda 51% billigare Hotell i Uganda är billigare än i andra populära destinationer i Afrika med endast 486 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I AFRIKA Sydafrika 45% dyrare Sydafrika har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Afrika med ett genomsnittspris på 1 750 kr per rum och natt.

Reseinformation för Afrika

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Afrika?

De mest populära destinationerna i Afrika är Hurghada (73 % oftare besökt av momondo-användare), Marrakech (57 % oftare besökt av momondo-användare) och Agadir (37 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Afrika.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Afrika?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Afrika är Kairo som är 76 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Afrika. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Kairo är 242 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Kairo kan även besöka Entebbe eller Marrakech.

Priset för ett hotell i Entebbe är generellt endast 486 kr per natt, vilket är 51 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Afrika.

Om du är mer intresserad av Marrakech kan du hitta ett hotell där för omkring 752 kr per natt, vilket är 24 % billigare än genomsnittet för Afrika.

Vilken är den populäraste sevärdheten i Afrika?

De mest populära sevärdheterna i Afrika är Agadir Beach, Giza pyramid complex och Jamaa el Fna. Dessa destinationer besöks ofta flitigt av turister.

Agadir Beach ligger i Agadir, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 544 kr/natt.

Giza pyramid complex ligger i Giza, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 206 kr/natt.

Jamaa el Fna ligger i Marrakech, där genomsnittspriset för ett hotellrum ligger på 486 kr/natt.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Afrika?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Afrika är 975 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Afrika som vanligtvis är lite billigare är Uganda ett bra alternativ (486 kr/natt i genomsnitt), Tunisien (792 kr/natt i genomsnitt) och Egypten (860 kr/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Afrika.


Utforska världen

Redan bokat din resa till Afrika? Kanske blir din nästa destination en av dessa vackra platser