Hotell i Afrika

Hitta de bästa erbjudandena för hotell i Afrika

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära länder för att boka hotell i Afrika

Planerar du att besöka Afrika men är inte säker på vart du ska resa? Ta reda på vilka länder som har de bästa erbjudandena
Pris
495 kr - 2 438 kr
MEST POPULÄRA LANDET I AFRIKA Egypten 62% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Egypten än i något annat land i Afrika
BILLIGT LAND I AFRIKA Uganda 62% billigare Hotell i Uganda är billigare än i andra populära destinationer i Afrika med endast 494 kr per natt i genomsnitt.
DYRT LAND I AFRIKA Sydafrika 47% dyrare Sydafrika har högre priser för hotell än andra populära destinationer i Afrika med ett genomsnittspris på 2 437 kr per rum och natt.

Reseinformation för Afrika

Vilken är den populäraste destinationen för användare som letar efter ett hotell i Afrika?

De mest populära destinationerna i Afrika är Hurghada (73 % oftare besökt av momondo-användare), Marrakech (60 % oftare besökt av momondo-användare) och Agadir (40 % oftare besökt av momondo-användare). Dessa städer är bra alternativ när du planerar din resa till Afrika.

Vilka är de billigaste destinationerna för att boka hotell i Afrika?

Den billigaste destinationen för resenärer som planerar att besöka Afrika är Kairo som är 82 % billigare än genomsnittet då det gäller hotellrum i Afrika. Den genomsnittliga kostnaden för ett rum i Kairo är 245 kr. De som är på jakt efter andra alternativ än Kairo kan även besöka Agadir eller Entebbe.

Priset för ett hotell i Agadir är generellt endast 473 kr per natt, vilket är 64 % billigare än genomsnittspriset för hotell i Afrika.

Om du är mer intresserad av Entebbe kan du hitta ett hotell där för omkring 494 kr per natt, vilket är 63 % billigare än genomsnittet för Afrika.

Vad anses vara ett billigt pris för ett hotell i Afrika?

Det genomsnittliga priset för ett hotellrum i Afrika är 1 296 kr/natt. momondo ser alla priser under detta som förmånliga för våra användare.

Om du vill besöka ett land i Afrika som vanligtvis är lite billigare är Uganda ett bra alternativ (494 kr/natt i genomsnitt), Marocko (758 kr/natt i genomsnitt) och Tunisien (805 kr/natt i genomsnitt). Dessa är de billigaste länderna för hotellbokningar i Afrika.


Andra länder in Afrika?

Har du stadig ikke besluttet dig for hvor du skal hen i Afrika? Find inspiration ved at sammenligne tusindvis af fly.

Populära rutter till Afrika

Mest sökta flyg till Afrika tillsammans med billiga priser och kortaste flygtider
Flyg Stockholm till Agadir
Snabbaste flygtid
21t 55m
Billigast pris
849 kr
Flyg Malmö till Tunis
Snabbaste flygtid
20t 15m
Billigast pris
4 578 kr
Flyg Linköping till Cairo
Snabbaste flygtid
7t 00m
Billigast pris
5 777 kr
Flyg Kiruna till Cairo
Snabbaste flygtid
27t 50m
Billigast pris
6 389 kr
Flyg Luleå till Johannesburg
Snabbaste flygtid
19t 15m
Billigast pris
6 451 kr
Visa mer