Hotell: Arequipa

Hitta de bästa erbjudandena för 636 hotell i Arequipa, Peru

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Arequipa

Hitta det perfekta hotellet i Arequipa för arbete eller semester


Saker att göra i Arequipa

Casa Goyeneche
Arequipa Stadium
Arequipa Plaza de Armas

Hur mycket kostar hotell i närheten av Casa Goyeneche?

Användare på momondo har rekommenderat 9 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Casa Goyeneche. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 255 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Casa Goyeneche har liknande priser jämfört med genomsnittspriset på ett hotell i Arequipa, som ligger på 256 kr.

Hotell nära Casa Goyeneche

Hur mycket kostar hotell i närheten av Arequipa Stadium?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Arequipa Stadium är 242 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Arequipa Stadium under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Arequipa Stadium är vanligtvis 5 % billigare än genomsnittshotellet i Arequipa, som ligger på 256 kr.

Hotell nära Arequipa Stadium

Hur mycket kostar hotell i närheten av Arequipa Plaza de Armas?

Användare på momondo har rekommenderat 12 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Arequipa Plaza de Armas. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 255 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Arequipa Plaza de Armas har liknande priser jämfört med genomsnittspriset på ett hotell i Arequipa, som ligger på 256 kr.

Hotell nära Arequipa Plaza de Armas

När är det bra timing att boka ett hotell i Arequipa?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Arequipa
Lågsäsong
mars
Högsäsong
april

är den billigaste månaden att bo här

68 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

81 %

förväntad prisökning

Pris
224 kr - 3 501 kr
Dyraste veckodag
tisdag
Billigaste veckodag
lördag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

348 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

307 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Arequipa är: 1-2 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 3 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 4-5 stjärna, 35 dagar i förväg.
1-2-stjärnigt
100 kr - 150 kr
3-stjärnigt
233 kr - 299 kr
4-5-stjärnigt
713 kr - 895 kr

Resetips Åre

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Arequipa

Vad kostar ett hotell i Åre?

Jämför priser mellan olika boendeformer för att hitta ett bra hotell för din vistelse. Hotell i centrala Åre direkt vid skidbackarna har generellt högst pris. För vandrarhem i området ligger priset på cirka 1000 SEK per natt. För ett hotell med fyra stjärnor ligger priset på ungefär det dubbla. Tänk på att om hotellet erbjuder frukost inkluderat i priset, romantisk atmosfär eller tidig incheckning är priset oftast högre.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Åre?

Den bästa tiden att bo på hotell i Åre är under vintern då du kan utnyttja ortens kända skidbackar. För billiga hotell i Åre är det dock lågsäsongen under sommaren eller under tidig höst som gäller. Då kan du istället njuta av den vackra naturen med vandringar eller cykelutflykter.

Kan man resa till Åre med låg budget?

Det går att resa till Åre med en låg budget men i så fall ska du sikta på att resa under höstens lågsäsong innan skidbackarna öppnar.

De bästa transportmedlen i Åre

Du tar dig lättast till Åre med SJ:s tåg. Från Stockholm tar denna tågresa ungefär sju timmar och från Göteborg 10 timmar. Centralstationen ligger mitt inne i staden och därifrån har du promenadavstånd till många av hotellen. Under vintersäsongen finns en särskild skidbuss som tar dig runt mellan Åres olika skidområden. Skidbussen är gratis om du har ett skidpass för någon av backarna. Under resten av året är det kollektivtrafiken som gäller. Kollektivtrafiken trafikeras av Länstrafiken Jämtland. Via länstrafikens app kan du betala för bussresor, planera resor och hitta tidtabeller för områdets bussar.

Parkering i Åre

I centrala Åre gäller avgiftsbelagd parkering. Parkeringen betalas antingen via parkeringsautomat eller via mobilapp. Inne i Åre centrum kan du max ställa bilen i 2 timmar och detta kostar ungefär 20 SEK per timme. Förutom gatuparkering finns även ett parkeringshus vid Åre central. Om du vistas i orten en längre tid kan du köpa en månadsparkering för att kunna parkera längre perioder. Under vinterns högsäsong kostar detta ungefär 800 SEK per månad och under sommarens lågsäsong ungefär 600 SEK per månad.


Hur mycket kostar ett hotell i Arequipa per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Arequipa till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Arequipa

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Arequipa

Hotel Casa Villa Arequipa

9,0

224 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotel Casona Solar

9,4

539 kr

Visa erbjudanden för hotell

Corregidor

8,1

357 kr

Visa erbjudanden för hotell

Los Tambos

9,3

440 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Arequipa

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Corregidor

8,1

357 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotel Casona Solar

9,4

539 kr

Visa erbjudanden för hotell

Los Tambos

9,3

440 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotel Casa Villa Arequipa

9,0

224 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Åre?

Vart du ska boka hotell i Åre beror helt på vilken atmosfär du söker för ditt boende, vilket pris du är villig att betala och vad du ska göra under vistelsen. Om du åker till Åre för en skidsemester passar det bra att bo nära backarna. De flesta boenden ligger nära Åres Centralstation som även är var de flesta skidbackar och skidboenden är belägna. För att bo naturnära vid vattnet, något som passar bra om du letar efter hotell i Åre under sommaren, passar området Björnänge bra. Björnänge ligger öster om Åres Centralstation och här finns matbutiker och bekvämligheter på nära avstånd. Om du letar efter annorlunda boende i Åre ska du leta västerut. I området kring Sundsvallen och Duved hittar du bland annat pensionat och semesterby. För att hitta tips på hotell kan du använda dig av momondos sökfunktion. Där kan du filtrera resultaten efter pris, faciliteter på boendet och atmosfär. Du kan bland annat specifikt söka efter hotell med ett visst antal stjärnor, boenden med tillbehör som badkar eller bubbelpool samt hotell för konferens eller boenden där du kan ha med dig husdjur.


Om Åre

Mest populärt är att boka hotell i Åre under vintern då skidorten verkligen lever upp till sitt namn. Åre är Sveriges största alpina skidort och här finns något för alla åldrar och alla svårighetsgrader. Skidområdet har backar från gröna till svarta nivåer och det går även att åka off-pist. För barnfamiljer passar Duveds skidbackar bra då dessa är anpassade för barn. Även Tegefjäll är en mycket familjevänlig skidbacke som ligger mellan Duved och Åre. Åre är känd som en mycket säker skidort och är därför utmärkt som semestermål för familjeresan. Efter skidåkningen finns det under vinterhalvåret många after-ski alternativ på ortens barer. Om du reser till Åre under sommarens lågsäsong kan du njuta av en helt annan naturupplevelse. Området är utmärkt för att ge sig ut på vandringar eller längre cykelturer. Ladda ner appen Åre Trails för att navigera dig längs de olika spåren och stigarna i regionen. Under sommaren kan du även ägna dig åt fiske och olika vattensporter. (Pris kontrollerat 28/02/2019).


Reseinformation om Arequipa

Hur länge stannar besökare i Arequipa?

Under besök i Arequipa är bokningen i genomsnitt 4 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Arequipa?

Priset på ett hotellrum i Arequipa kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 389 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Arequipa?

Hotell i Arequipa är oftast billigast i mars. Du kan förvänta dig 68% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Arequipa?

För närvarande är fredag den billigaste dagen att bo på hotell i Arequipa. måndag är den dyraste.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Arequipa?

Vandrarhem i Arequipa kostar vanligtvis cirka 224 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 166 kr billigare än hotell i Arequipa.

Vika sevärdheter är populära under mars månad med tanke på vädret i Arequipa?

Med en generellt låg nederbörd (10 mm) och genomsnittliga temperaturer på 15 °C kan den som bor på ett hotell i Arequipa passa på att besöka några populära sevärdheter i närheten.


Folk interesserad i Arequipa kollar också på

Ej inställd på Arequipa? Hitta de bästa hotell erbjudandena på dessa destinationer