Hotell i Timrå

Hitta de bästa erbjudandena för 5 hotell i Timrå

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Timrå

Hitta det perfekta hotellet i Timrå för arbete eller semester


När är det bra timing att boka ett hotell i Timrå?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Timrå
Lågsäsong
augusti
Högsäsong
september

är den billigaste månaden att bo här

16 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

14 %

förväntad prisökning

Pris
797 kr - 1 075 kr

Resetips Timrå

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Timrå

Vad kostar ett hotell i Timrå?

Ett hotell i Timrås centrum med tre stjärnor i betyg kostar drygt 1200 SEK per natt. Ett billigt boende i centrum ligger på 600 SEK per natt. Nordöst om Timrå, nära flygplatsen, hittar du boenden för ungefär 800 SEK per natt. Dessa är smidiga om du övernattar för att resa vidare med flyg. Campingplatser i området kostar ungefär 600 SEK per natt. När du bokar hotell genom att söka hos momondo kan du filtrera sökningen efter den prisklass som passar din budget.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Timrå?

Timrå är trevligt att besöka året om. Orten är populär på grund av sin närhet till friluftsaktiviteter så ditt val av tidpunkt att resa på beror på vad du vill ägna dig åt. Under vintern har Västernorrland härliga vintersporter som långfärdsskidåkning, skridskoåkning och alpin skidåkning. Under sommaren kan du njuta av härliga badplatser, vandringar i naturområden och cykelutflykter i det gröna.

Kan man resa till Timrå med låg budget?

Det finns flera billiga boenden i Timrå som gör att du kan resa till orten med en liten budget. Om du inte har egen bil är det billigast att bo inne i centrum för att lätt kunna ta dig runt i regionen med tåg och buss. Hyr ett boende med eget kök för att kunna laga egna måltider. Även om kostnaderna på hotell ofta är något högre under sommaren ska du även tänka på att det finns fler billiga friluftsaktiviteter och evenemang under sommarmånaderna.

De bästa transportmedlen i Timrå

Timrå ligger vid motorvägen E4 vilket gör att du enkelt tar bilen till orten. Tack vare Sundsvall-Timrå Airport som ligger precis nordöst om Timrås centrum kan du även enkelt ta flyg till området. Regelbundna avgångar går från Stockholm, Göteborg och Luleå. Ådalsbanans tåg stannar även vid Timrå för att du lätt ska kunna ta dig till Sundsvall och Umeå. Lokalbussar drivs av Din Tur vars busslinjer tar dig både kortare och längre sträckor runt Timrå.

Parkering i Timrå

Det är gratis att parkera i Timrå men inne i centrum råder olika tidsbegränsningar som du ska vara uppmärksam på. Parkeringsplatser finns bland annat vid järnvägsstationen, flygplatsen och Kungsvägen.


Hur mycket kostar ett hotell i Timrå per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Timrå till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Timrå

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Timrå

Vardshuset Idyllen

7,5

432 kr

Visa erbjudanden för hotell

Södra Berget Hotell & Resort

8,2

1 112 kr

Visa erbjudanden för hotell

Lilla Hotellet

7,3

697 kr

Visa erbjudanden för hotell

Östanskär Jakt & Konferens

8,6

1 328 kr

Visa erbjudanden för hotell

Scandic Sundsvall City

7,6

772 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Timrå

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Södra Berget Hotell & Resort

8,2

1 112 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vardshuset Idyllen

7,5

432 kr

Visa erbjudanden för hotell

Scandic Sundsvall City

7,6

772 kr

Visa erbjudanden för hotell

Östanskär Jakt & Konferens

8,6

1 328 kr

Visa erbjudanden för hotell

Lilla Hotellet

7,3

697 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Timrå?

I Timrå kan du välja mellan att bo på hotell i centrum eller leta annorlunda boenden i närliggande områden. Hotell i Timrås centrum finns både med flera stjärnor och som alternativt billigt boende. Fördelen med ett hotell i Timrås centrum är att du har gångavstånd till matbutik och shopping samt att du bor nära järnvägsstationen. Med tåg kan du ta dig både till och från Timrå och du hittar även flera busslinjer vid tågstationen. Hotell i Timrås centrum erbjuder bland annat gratis frukost och badkar på rummet. Om du letar efter boende i Timrå för konferensalternativ rekommenderas det att bo inne i Sundsvall som ligger strax söder om orten där det finns bra hotell för affärsresenärer. Ett stort utbud av billiga hotell i Timrås närområde hittar du även kring Sundsvall. Tips på hotell som passar din resa får du genom att söka hos momondo. Du kan filtrera din sökning på hotellets atmosfär såväl som de bekvämligheter som erbjuds.


Om Timrå

I Timrå har du nära till både kultur och vildmark. Närheten till Sundsvall gör att du lätt kan ta dig mellan orterna och besöka mängder av evenemang som anordnas i grannstaden. För kultur i Timrå finns bland annat Skepphamns fiskemuseum där du kan lära dig mer om Timrås historia och betydelsen av fisket. Du kan även göra ett besök på Merlo slott som byggdes under 1800-talet. Missa inte heller Lögdö bruk som är en välbevarad bruksmiljö nära flygplatsen. Timrå är dock mest populärt på grund av närheten till naturen. Flera vandringsleder går förbi orten och tar dig ut i vacker norrländsk miljö. För enklare vandringar rekommenderas Fuske fäbodstig och Tuna fäbodstig som båda är drygt fem kilometer långa. Längre etapper hittar du på Västanåleden och Kronvägens vandringsleder. Under vintern kan du ägna dig åt både alpin skidåkning och snowboardåkning på Skönviksbacken. Det finns även flera spår för långfärdsskidåkning i området om du hellre ger dig ut på plattmark med skidorna. (Pris kontrollerat 04/04/2019).


Reseinformation om Timrå

Hur länge stannar besökare i Timrå?

En vistelse på 4 nätter är det mest populära alternativet för besök i Timrå.

Hur mycket kostar ett hotell i Timrå?

I genomsnitt kostar det cirka 868 kr per natt att boka ett rum i Timrå. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Timrå?

I augusti är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Timrå. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 15%.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Timrå?

Vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i Timrå kostar cirka 879 kr för en sängplats per person. Det är cirka −12 kr lägre än genomsnittskostnaden för ett hotell i Timrå.