Hotell i Sollefteå

Hitta de bästa erbjudandena för 10 hotell i Sollefteå

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Sollefteå

Hitta det perfekta hotellet i Sollefteå för arbete eller semester


Resetips Sollefteå

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Sollefteå

Vad kostar ett hotell i Sollefteå?

Ett centralt hotell i Sollefteå med fyra stjärnor kostar runt 1700 SEK per natt. Billiga hotell i Sollefteå går dock att hitta centralt för drygt 800 SEK per natt. Skillnaden i pris beror på de faciliteter som erbjuds och hotellets atmosfär. Mysiga hotell är till exempel dyrare än vandrarhem eller camping.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Sollefteå?

Den bästa tiden att bo på hotell i Sollefteå är under sommaren då flest besökare lockas till staden. Det finns både badplatser, cykelvägar och trevliga uteserveringar vid områdets hembygdsgårdar. Det är även fler evenemang som äger rum under sommaren. Vintern är dock också ett bra tillfälle att besöka staden om du vill åka långfärdsskidor i den vackra naturen eller ge dig ut på vandring i snöklädda landskap.

Kan man resa till Sollefteå med låg budget?

Om du reser till Sollefteå på en liten budget är det bäst att resa under sommaren då utomhusaktiviteter inte kräver lika mycket utrustning som under vintern. Under sommaren kan du även lättare njuta av landskapet och gratis friluftsaktiviteter. Bo centralt för att få så billigt boende som möjligt och även promenadavstånd till matbutiker.

De bästa transportmedlen i Sollefteå

Det är lättast att ta sig runt i områden runt Sollefteå om du har bil under din vistelse. Annars finns bussar som drivs av Din Tur som tar dig från centrum ut till andra orter runt staden. Du köper enkelt biljetter med mobilen. Som ungdom får du lägre priser och åldersgränsen för att räknas som ungdom ligger på 25 år. Under sommarhalvåret kan du med fördel välja att ta dig fram med cykel då det finns bra cykelvägar i Sollefteå.

Parkering i Sollefteå

Det är helt gratis att parkera på samtliga parkeringsplatser i Sollefteås kommun. Tänk dock på att på vissa platser gäller p-skiva. Detta innebär att det finns tidsbestämmelser skyltade om hur länge du får parkera bilen. Du vrider sedan fram p-skivan till att visa närmaste hel- eller halvtimme och placerar den innanför förarfönstret.


Hur mycket kostar ett hotell i Sollefteå per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Sollefteå till låga priser.
2 stjärnor eller mindre
Bäst värde

Hotel Sollefteå

8,0

762 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Sollefteå

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Sollefteå

Hotel Sollefteå

8,0

763 kr

Visa erbjudanden för hotell

North Inn B&B

862 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Sollefteå

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Hotel Sollefteå

8,0

763 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Sollefteå?

Var du ska bo på hotell under din vistelse i Sollefteå beror på vilket typ av boende du söker och till vilken kostnad. Ditt val beror även på den atmosfär och de omgivningar som bäst passar för de aktiviteter du planerar under vistelsen. För vacker utsikt ska du bo vid Ångermanälven som går genom Sollefteås centrum. Här hittar du dessutom billiga hotell i Sollefteå och boendealternativ som camping. Att bo i centrum passar bra om du vill ha gångavstånd till matbutiker och till kollektiva färdmedel. Om du fortfarande vill ha gångavstånd till centrum men föredrar att bo mindre centralt ska du leta strax söder om stadens centrala delar. Här hittar du bland annat bra hotell med fyra stjärnor i betyg. Detta innebär högre priser men hotellet kommer med bekvämligheter som gratis frukost och bubbelpool. Tips på hotell får du genom att söka efter boende i Sollefteå via momondos sökmotor.


Om Sollefteå

I Ångermanland hittar du tätorten Sollefteå vid Ångermanälven. Här hittar du allt från kultur och konst till friluftsliv och vacker natur. Om du är intresserad av att lära dig mer om Sollefteås historia och traditioner ska du börja med att göra att besök till Sollefteå museum där du hittar utställningar om forntiden, skogen, älvbruket och försvaret. Utställningen består både av föremål och filmer och är passande för både barn och vuxna. Inne i Sollefteås centrum hittar du även Konst och Kulturcentret i Orrehuset. För utflykter utanför centrum är det framförallt natur och friluftsliv som gäller. Under sommaren kan du bada i Björksjön eller Selsjön som båda har familjevänliga badplatser. För att vandra finns flera leder runt om orten. Ta dig till Mobodarna naturreservat som ligger i skogen mellan Näsåker och Resele. Du hittar både övernattningsstugor och vandringsleder i reservatet. Vandringsled hittar du även vid Fransåsen Ådalsliden. Dessa kan du utnyttja året om då de underhålls under vinter såväl som sommar. (Pris kontrollerat 19/03/2019).


Reseinformation om Sollefteå

Hur länge stannar besökare i Sollefteå?

I genomsnitt stannar besökare i Sollefteå totalt 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Sollefteå?

Priset på ett hotell i Sollefteå beror på olika faktorer, som betyg, läge och efterfrågan. Generellt sett är genomsnittskostnaden för ett hotellrum cirka 812 kr per natt.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Sollefteå?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Sollefteå kring 762 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 50 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Sollefteå.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Sollefteå