Flyg till Samsun

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Samsun.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Samsun

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Samsun från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Samsun

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Samsun

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Samsun (SZF)

Vanligtvis är flyg till Samsun från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Samsun Carsamba, vilket i genomsnitt kostar 3 364 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAMSUN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Samsun kostar i genomsnitt bara 2 320 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAMSUN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli45% dyrareDet kostar omkring 4 467 kr för flyg till Samsun från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAMSUN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember466% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Samsun från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Samsun?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Samsun?

  502 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Samsun på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Istanbul och är 86 % billigare än de flesta andra flyg till Samsun. För att hitta det billigaste priset till Samsun från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Samsun?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Samsun från Sverige med priser runt 2 576 kr. Om du inte vill besöka Samsun i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 695 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Samsun?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Samsun är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 2 508 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 4 219 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Samsun.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Samsun?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Samsun från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 706 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 4 219 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Samsun?

  De som flyger till Samsun kan potentiellt hitta bättre priser för Merzifon flygplats(85 km från stadskärnan i Samsun), Tokat flygplats(109 km från stadskärnan i Samsun), Sinope flygplats(132 km från stadskärnan i Samsun) eller Ordu/Giresun flygplats(151 km från stadskärnan i Samsun) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Samsun?

  Ordu/Giresun flygplats har ett genomsnittspris på 3 218 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Samsun. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Samsun Carsamba från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Samsun Carsamba

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Samsun Carsamba.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Samsun Carsamba.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Samsun Carsamba.

Dokument
Formulär för inresa till Turkiet - Mandatory to fill 72h before arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Samsun Carsamba?

Returresa till Sverige från Samsun Carsamba

Testkrav för COVID-19
Besökare från Samsun Carsamba måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Samsun Carsamba behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Samsun inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Samsun?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Samsun
 • Vilka bolag flyger till Samsun?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Samsun från Sverige Turkish Airlines och Pegasus Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Börja planera din resa till Samsun