Hitta billiga flyg till Samsun

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 27/3
mån 3/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Samsun

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Samsun och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Samsun?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Samsun från Sverige med priser runt 3 150 kr. Om du inte vill besöka Samsun i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 646 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Samsun?

490 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Samsun på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Treorchy och är 90 % billigare än de flesta andra flyg till Samsun. För att hitta det billigaste priset till Samsun från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Samsun?

Den billigaste veckodagen att flyga till Samsun är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 3 724 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 6 106 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Samsun.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Samsun?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Samsun från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 089 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 5 349 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Samsun?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Samsun ungefär 50 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 593 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Samsun

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Samsun från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Samsun

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Samsun

Stockholm (STO) till Samsun (SZF)

Vanligtvis är flyg till Samsun från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Samsun Carsamba, vilket i genomsnitt kostar 4 593 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAMSUN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Samsun kostar i genomsnitt bara 3 491 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAMSUN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli108% dyrareDet kostar omkring 9 771 kr för flyg till Samsun från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAMSUN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni759% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Samsun från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Samsun

Om du letar efter flygningar till Samsun-Çarşamba Airport, Samsun från Sverige kommer det att krävas minst en mellanlandning på vägen. Det snabbaste av de flygerbjudanden som finns tillgängliga om du ska flyga från Stockholm till Samsun tar lite mindre än åtta timmar. Detsamma gäller om du flyger från Göteborg. Från Malmö får du räkna med en resa på strax under 10 timmar.

Det finns tyvärr inte några flyg som går direkt mellan Sverige och Samsun, Turkiet. Ska du flyga från Stockholm är ett alternativ att åka med Pegasus Airlines. Du flyger då först från Stockholm till Istanbul, och därefter från Istanbul till Samsun. Om du flyger från Göteborg kan du i stället flyga med Turkish Airlines. Då inleder du resan med att flyga från Göteborg till Istanbul. Från Istanbul fortsätter du sedan till Samsun. Från Malmö kan du åka med en kombination av Wizz Air och Turkish Airlines. Du flyger då först från Malmö till Belgrad med Wizz Air. Från Belgrad fortsätter du sedan med Turkish Airlines till Istanbul. Du flyger sedan resans sista sträcka från Istanbul till Samsun, även det med Turkish Airlines.


Andra kabinklasser för flyg till Samsun

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Samsun

Vilka bolag flyger till Samsun?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Samsun

Det mest populära flygbolaget för flyg till Samsun på momondo är Turkish Airlines som flyger 20 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Istanbul, och det bästa erbjudandet för flyg med Turkish Airlines till Samsun ligger på 4 287 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Samsun enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 193 omdömen har Turkish Airlines ett betyg på 7,9 bland momondos användare.

Pegasus Airlines (7,1/10, 126 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Samsun med erbjudanden så låga som 2 266 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Pegasus Airlines i genomsnitt har 16 flyg som avgår till Samsun varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Visumkrav för att besöka Samsun

Det är inte krångligt eller svårt för svenska medborgare att besöka Turkiet och Samsun. Om du planerar att stanna i 90 dagar eller mindre behöver du nämligen inte ha något visum för att kunna besöka landet. Du behöver bara ett giltigt pass. Om du besöker landet utan visum, se då till att verkligen inte stanna längre än 90 dagar. Gör du det kan du nämligen få böter och i värsta fall bli förbjuden från att återvända till Turkiet, antingen under en kort period eller under en längre sådan.


Börja planera din resa till Samsun


De bästa sakerna att se och göra i Samsun

En av de många platser och sevärdheter i Samsun som är värd ett besök är Amisos Tepesi. Detta är en utsiktsplats som ger dig en mycket fin utsikt över det omkringliggande landskapet. För att ta dig hit är det bara att använda dig av linbanan som går från Batıpark upp till Amisos Tepesi. För dig som är intresserad av historia och kultur är Samsun Kent Müsesi ett museum där flera timmar kan spenderas. Detta museum ger dig omfattande information om Samsuns handel, historia och kultur med en ljudguide och broschyr på engelska såväl som turkiska. Ett annat museum som vi kan rekommendera är Archaeology & Ethnography Museum. Den främsta sevärdheten i detta museum är en enorm romansk-bysantinsk mosaik som hittades i Amisos och visar Thetis och Akilles från det Trojanska-kriget tillsammans med eleganta guldsmycken från 100-talet f.Kr. Även Batıpark är värd att göra en utflykt till. Den ligger norr om centrala Samsun och är en populär park för familjer. Det är härifrån som du kan ta linbanan upp till Amisos Tepesi. Här finns också två lejonstatyer som vetter mot en staty av en kvinnlig krigare. Om du gillar fisk och skaldjur är Pamuk Kardeşler Balık Restaurant ett perfekt ställe att gå till när du blir hungrig. Här kan du beställa in ett stort urval av havets läckerheter.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Samsun när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Samsun, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Samsun så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.