0
Insikter
FAQ
Flights to Edremit

Hitta billiga flyg till Edremit

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 16/4
Tue 23/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Edremit

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Edremit och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Edremit?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Edremit är en söndag. Resenärer som väljer att resa till Edremit på en söndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 675 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 418 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Edremit?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Edremit från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 818 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg till Edremit är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 575 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Edremit?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Edremit (Izmir Adnan Menderes), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 3t 50m respektive 7t 50m.

Billigaste flygen till flygplatser i Edremit

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Edremit från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Izmir Adnan Menderes flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Edremit

Stockholm (STO) till Izmir (IZM)

Vanligtvis är flyg till Edremit från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Izmir, vilket i genomsnitt kostar 3 563 kr


Vanliga frågor om att flyga till Edremit

Hur lång tid tar det att flyga till Edremit?

Att flyga från Stockholm Arlanda till Edremit Balikesir Koca Seyit Airport, Edremit, tar lite mer än nio timmar inklusive mellanlandning. Detsamma gäller om du väljer att flyga från Göteborg Landvetter. Från Malmö Sturup kommer det som snabbast att ta lite mer än 16 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Edremit?

Det finns tyvärr inte några flygerbjudanden med direktflyg mellan Sverige och Edremit, Turkiet. Under de flygningar som finns kommer du därför att behöva mellanlanda minst en gång under resans gång. Ska du flyga från Stockholm? Då är ett bra alternativ att flyga med Pegasus Airlines. Du börjar då med att flyga från Stockholm till Istanbul. Efter att ha mellanlandat i Istanbul fortsätter du till Edremit. Om du i stället ska flyga från Göteborg kan du åka med en kombination av Lufthansa och Pegasus Airlines. Du börjar då med att flyga med Lufthansa från Göteborg till Frankfurt. Från Frankfurt fortsätter du sedan med Pegasus Airlines till Istanbul. Du flyger därefter med Pegasus Airlines igen, denna gång från Istanbul till Edremit. Om du ska åka från Malmö kan du flyga med en kombination av Wizz Air, Turkish Airlines och AnadoluJet. Du börjar då med att flyga med Wizz Air från Malmö till Belgrad. Därefter åker du med Turkish Airlines från Belgrad till Istanbul. Du fortsätter därefter från Istanbul till Ankara, också det med Turkish Airlines. Resans sista rutt flyger du sedan med AnadoluJet från Ankara till Edremit.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Edremit/Korfez flygplats?

Priserna för flyg till Edremit/Korfez flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Edremit/Korfez flygplats?

Från och med april 2024, det finns 1 bolag att välja mellan för flyg till Edremit/Korfez flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Edremit/Korfez flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Edremit/Korfez flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Edremit/Korfez flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Edremit/Korfez flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Edremit/Korfez flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Visumkrav för att besöka Edremit

Vilka pass- eller visumkrav finns det när du besöker Edremit?

Är du svensk medborgare och har tänkt stanna i Turkiet i mindre än 90 dagar? Då kan du besöka landet utan att ha något visum. Det enda som då krävs är att du har ett pass som är giltigt under den tid du tänkt vistas i Turkiet. Var dock noga med att se till att inte stanna längre än 90 dagar om du besöker Turkiet utan visum, detta eftersom det kan resultera i att du får böter och i värsta fall blir förbjuden från att besöka Turkiet igen under en viss tidsperiod.


De bästa sakerna att se och göra i Edremit

Vad kan man se och göra i Edremit?

Edremit är en populär semesterort där det finns mycket att göra. Bland annat kan du passa på att besöka den närliggande Kazdagi National Park. Det är en mycket vacker plats med magnifika landskap, avkopplande grönområden och flera varma källor. Kazdagi är det högsta berget på Biga-halvön i Turkiet och skiljer de Egeiska regionerna åt från Marmararegionerna i landet. Detta område har varit en nationalpark sedan 1994 och täcker ett område på tusentals hektar. Här finner du också hundratals olika växtarter och det finns ett rikt djurliv. Några av de djur som du kan stöta på här är björnar, vildsvin, vargar, rådjur, rävar och grävlingar. Du kan också passa på att besöka någon av de många restauranger som finns i Edremit, till exempel Saff Et Steakhouse, Altınsu Balık Restorant, Şafak Döner Edremit och Elegand Restaurant.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Edremit?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Edremit ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Edremit ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Edremit ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Edremit ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Edremit?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Edremit. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Edremit ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Edremit på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Edremit

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Edremit

Populära städer i Turkiet
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Tue 16/4
Tue 23/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners