Hitta billiga flyg till Edremit

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Edremit

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Edremit och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Edremit?

Det bästa priset som hittats på momondo till Edremit var 127 kr/per person från Adana, vilket är 98 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Edremit. För att hitta det billigaste priset till Edremit från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Edremit?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Edremit är en lördag. Resenärer som väljer att resa till Edremit på en lördag kan ofta hitta biljetter för så lite som 3 800 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 688 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Edremit?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Edremit från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 5 716 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Flyg till Edremit är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 6 523 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Edremit?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Edremit (Izmir Adnan Menderes), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 3t 50m respektive 13t 20m.

Billigaste flygen till flygplatser i Edremit

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Edremit från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Izmir Adnan Menderes flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Edremit

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Izmir Adnan Menderes flygplats (ADB)

Vanligtvis är flyg till Edremit från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Izmir Adnan Menderes, vilket i genomsnitt kostar 3 540 kr


Vanliga frågor om att flyga till Edremit

Hur lång tid tar det att flyga till Edremit?

Att flyga från Stockholm Arlanda till Edremit Balikesir Koca Seyit Airport, Edremit, tar lite mer än nio timmar inklusive mellanlandning. Detsamma gäller om du väljer att flyga från Göteborg Landvetter. Från Malmö Sturup kommer det som snabbast att ta lite mer än 16 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Edremit?

Det finns tyvärr inte några flygerbjudanden med direktflyg mellan Sverige och Edremit, Turkiet. Under de flygningar som finns kommer du därför att behöva mellanlanda minst en gång under resans gång. Ska du flyga från Stockholm? Då är ett bra alternativ att flyga med Pegasus Airlines. Du börjar då med att flyga från Stockholm till Istanbul. Efter att ha mellanlandat i Istanbul fortsätter du till Edremit. Om du i stället ska flyga från Göteborg kan du åka med en kombination av Lufthansa och Pegasus Airlines. Du börjar då med att flyga med Lufthansa från Göteborg till Frankfurt. Från Frankfurt fortsätter du sedan med Pegasus Airlines till Istanbul. Du flyger därefter med Pegasus Airlines igen, denna gång från Istanbul till Edremit. Om du ska åka från Malmö kan du flyga med en kombination av Wizz Air, Turkish Airlines och AnadoluJet. Du börjar då med att flyga med Wizz Air från Malmö till Belgrad. Därefter åker du med Turkish Airlines från Belgrad till Istanbul. Du fortsätter därefter från Istanbul till Ankara, också det med Turkish Airlines. Resans sista rutt flyger du sedan med AnadoluJet från Ankara till Edremit.

Den billigaste månaden att flyga till Edremit från Sverige är oktober. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 829 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Edremit under oktober, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 452 kr.

De som flyger till Edremit kan potentiellt hitta bättre priser för Canakkale flygplats(79 km från stadskärnan i Edremit) eller Izmir Adnan Menderes flygplats(145 km från stadskärnan i Edremit) beroende på månad och avgångsflygplats.

Edremit/Korfez flygplats har ett genomsnittspris på 4 582 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Edremit. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Andra kabinklasser för flyg till Edremit

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Edremit

Vilka bolag flyger till Edremit?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Edremit

Vilka bolag flyger till Edremit?

SunExpress, Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Lufthansa är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Edremit enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Edremit med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Pegasus Airlines till Edremit

Det mest populära flygbolaget för flyg till Edremit på momondo är Pegasus Airlines som flyger 5 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Istanbul Sabiha Gokcen, och det bästa erbjudandet för flyg med Pegasus Airlines till Edremit ligger på 2 179 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Edremit enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 102 omdömen har Pegasus Airlines ett betyg på 7,0 bland momondos användare.


Flygplatser nära Edremit

Nedan hittar du alla flygplatser i Edremit tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Edremit från Edremit Balikesir Koca Seyit Airport?

Du kan ta dig från Edremit Balikesir Koca Seyit Airport till centrala Edremit med buss, taxi eller hyrbil. När det gäller bussar kan bland annat busslinjen Edremit-Bostancı ta dig från flygplatsen in till de centrala delarna av Edremit. Det finns också anslutningsbussar med fasta rutter till Edremit och de omkringliggande områdena. Självklart går det också att färdas från flygplatsen in till stadens centrala delar med taxi. Det går även att hyra bil på flygplatsen om du så önskar. Det finns gott om alternativ att välja mellan när man ska ta sig från Edremit Balikesir Koca Seyit Airport till centrala Edremit.


Visumkrav för att besöka Edremit

Vilka pass- eller visumkrav finns det när du besöker Edremit?

Är du svensk medborgare och har tänkt stanna i Turkiet i mindre än 90 dagar? Då kan du besöka landet utan att ha något visum. Det enda som då krävs är att du har ett pass som är giltigt under den tid du tänkt vistas i Turkiet. Var dock noga med att se till att inte stanna längre än 90 dagar om du besöker Turkiet utan visum, detta eftersom det kan resultera i att du får böter och i värsta fall blir förbjuden från att besöka Turkiet igen under en viss tidsperiod.


De bästa sakerna att se och göra i Edremit

Vad kan man se och göra i Edremit?

Edremit är en populär semesterort där det finns mycket att göra. Bland annat kan du passa på att besöka den närliggande Kazdagi National Park. Det är en mycket vacker plats med magnifika landskap, avkopplande grönområden och flera varma källor. Kazdagi är det högsta berget på Biga-halvön i Turkiet och skiljer de Egeiska regionerna åt från Marmararegionerna i landet. Detta område har varit en nationalpark sedan 1994 och täcker ett område på tusentals hektar. Här finner du också hundratals olika växtarter och det finns ett rikt djurliv. Några av de djur som du kan stöta på här är björnar, vildsvin, vargar, rådjur, rävar och grävlingar. Du kan också passa på att besöka någon av de många restauranger som finns i Edremit, till exempel Saff Et Steakhouse, Altınsu Balık Restorant, Şafak Döner Edremit och Elegand Restaurant.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Edremit ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Edremit ​​för just dig.

Ja. Alla flyg till Edremit ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Edremit. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Edremit på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.