Flyg till Bristol

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Bristol (BRS)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Bristol. Nuvarande restriktioner för Bristol baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Bristol

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bristol från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bristol

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bristol

Stockholm (STO) till Birmingham (BHX)

Vanligtvis är flyg till Bristol från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Birmingham, vilket i genomsnitt kostar 1 761 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BRISTOL TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bristol kostar i genomsnitt bara 1 462 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRISTOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari65% dyrareDet kostar omkring 3 694 kr för flyg till Bristol från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BRISTOL FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember586% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bristol från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Bristol?

Flyg till Bristol mellan juni och september då vädret är som allra bäst i den engelska staden. Under dessa månader kan du vänta dig temperaturer på mellan 18-22 °C och dessutom är det torrare väder då än under resten av året. Särskilt juli, augusti och september är mycket populära månader för att boka flyg till staden och sommaren är därför Bristols högsäsong. Färre resenärer väljer att boka flygresor under vintern då temperaturerna sjunker ner mot 5 °C och vädret är desto mer regnigt.

När är det billigast att boka flyg till Bristol?

Billiga flyg till Bristol hittar du under vintermånaderna då staden har sin högsäsong. Det är även färre resenärer som bokar flygstolar under våren så då går det också att hitta billiga flygbiljetter till Bristol. Dyrast är att resa under sommarens högsäsong då priserna på flygbiljetter till Bristol samt på hotell och boenden ökar. Jämför priser på flyg till Bristol hos momondo för att hitta en bra tid under året att resa på.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Bristol?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Bristol för 238 kr/person, vilket är 88 % billigare än för genomsnittsflyget till Bristol. För att hitta de billigaste priserna till Bristol från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bristol?

Den billigaste månaden att flyga till Bristol från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 377 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Bristol från Sverige för november. Flyg till Bristol i november är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 454 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Bristol?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Bristol 59 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Bristol för i genomsnitt 1 996 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bristol?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Bristol. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 607 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Bristol är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 978 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bristol?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Bristol då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 713 kr. Att flyga till Bristol på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Bristol, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 1 884 kr per biljett.

Finns det bra områden att vandra i kring Bristol?

Vandrare som föredrar en familjevänlig dag ute i naturen gör bäst i att planera sitt flyg till Bristol för maj, juni, och juli, då de kan besöka Leicester Square och njuta av allt som naturområdet har att erbjuda.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Bristol?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Bristol. Om du planerar att flyga till Bristol, överväg då även att boka flyg till Cardiff Cardiff-Wales Arpt flygplats(53 km från stadskärnan i Bristol), Gloucestershire flygplats(57 km från stadskärnan i Bristol), Brize Norton flygplats(77 km från stadskärnan i Bristol), Bournemouth flygplats(91 km från stadskärnan i Bristol) eller Birmingham flygplats(125 km från stadskärnan i Bristol).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Bristol?

Med ett genomsnittspris på 1 604 kr per person, är Bournemouth flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Bristol. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Bristol?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Bristol. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du planerarar att resa till Bristol inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Bristol

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bristol
KLM
28 maj
08:05Göteborg-Landvetter Airport
5t 50m
1 stopp
13:55Bristol
30 maj
05:20Bristol
3t 20m
1 stopp
08:40Göteborg-Landvetter Airport
2 198 kr
Hitta liknande
KLM
28 maj
02:10Göteborg-Landvetter Airport
11t 45m
1 stopp
13:55Bristol
30 maj
02:20Bristol
8t 25m
1 stopp
10:45Göteborg-Landvetter Airport
2 215 kr
Hitta liknande
KLM
28 maj
02:30Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
13:55Bristol
29 maj
13:15Bristol
18t 40m
1 stopp
07:55Stockholm Arlanda
2 001 kr
Hitta liknande
KLM
28 maj
02:30Stockholm Arlanda
11t 25m
1 stopp
13:55Bristol
29 maj
05:20Bristol
22t 30m
1 stopp
03:50Stockholm Arlanda
2 009 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Bristol?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Bristol

Från Sverige går det inte några direktflyg till den brittiska staden men med en smidig mellanlandning kan du klara av restiden för flyg till Bristol på drygt fem timmar. Bristol-flyg hittar du bland annat med SAS som flyger till Köpenhamn där du kan byta till flyg med easyJet som tar dig till Bristol. Du kan även resa med KLM som mellanlandar i Amsterdam eller med Ryanair som mellanlandar i Milano.


Hur tar man sig från flygplatsen i Bristol till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Bristol plus avståndet till centrum

Flyg till Bristol landar på Bristol Airport. Flygplatsen är belägen 14 km söder om stadens centrum. För att resa till Bristol billigt från flygplatsen kan du ta flygbussen som stannar precis utanför flygplatsterminalen. En resa med buss tar 25 min in till city och bussarna går fram till midnatt. En biljett kostar från 5 GBP (60 SEK) beroende på vilket tid på dygnet du reser. Det snabbaste färdmedlet från flygplatsen in till staden är med taxi eller bil. Det finns flera hyrbilsföretag representerade på flygplatsen om du vill hyra bil för vistelsen i Bristol. Taxibilar finns annars väntandes utanför ankomsthallen. Med bil tar resan in till centrum ungefär 18 min från Bristol Airport.


Populära flygresor till Bristol

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Bristol som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Bristol
Snabbaste flygtid
11t 20m
Billigast pris
2 001 kr
Flyg från Umeå till Bristol
Snabbaste flygtid
12t 35m
Billigast pris
3 720 kr
Flyg från Luleå till Bristol
Snabbaste flygtid
8t 55m
Billigast pris
4 669 kr

Hur tar man sig runt i Bristol?

Många av Bristols invånare väljer att cykla för att ta sig fram i staden och detta är både ett trevligt och smidigt färdmedel. Du kan hyra cyklar från Bristol Cycle Schack eller Cycle the City nere vid hamnen. Kollektivtrafiken i staden består av bussar och dessa kostar 1 GBP (12 SEK) för upp till tre stopp och 1,5 GPB (18 SEK) för längre resor. En god idé kan vara att köpa ett BristolRider pass för 4,5 GBP (54 SEK) för att kunna ta så många resor du vill under dagen. Om du vill ta taxi hittar du taxistationer vid tågstationen. Det finns även färjor som går från hamnen vid Cannons Road nära turistinformationen. Dessa tar dig till bland annat Castle Park och Temple Meads. En biljett för en färjetur kostar 6,5 GBP (78 SEK).


Kan man resa till Bristol utan pass eller visum?

Du behöver varken visum eller pass för att resa till Storbritannien som svensk medborgare. Som legitimation räcker det med att du har ditt nationella id-kort som visar ditt medborgarskap. Tänk dock på att regler och bestämmelser kring inresa i Storbritannien kan förändras snabbt och du ska därför kontrollera vad som gäller innan du reser.


Tips och råd om Bristol

Vad ska man se i Bristol?

Sevärdheter i Bristol som du inte ska missa är bland annat Clifton Suspension Bridge och Clifton Observatory som erbjuder underbara vyer.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Barnfamiljer uppskattar ofta ett besök till vetenskapsmuseet We the Curious som har interaktiva upplevelser och uppträdanden för barn.

Ska man köpa reseförsäkring?

Ditt europeiska sjukfärskringskort täcker än så länga sjukvårdskostnader i Storbritannien men kolla alltid med Försäkringskassan vad som gäller innan du reser. Många hemförsäkringar erbjuder även skydd för resor så detta kan vara bra att dubbelkolla innan du köper till en reseförsäkring.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet i Bristol.

Ska man lämna dricks?

Det förväntas att du lämnar mellan 10-15 % i dricks.

Var ska man shoppa?

För unika butiker ska du shoppa längs med Gloucester Road och Stokes Croft. För större kedjor är det Cabot Circus och Bristol Shopping Quarter som gäller.
(Priser kontrollerade 06/06/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass