Hitta billiga flyg till Southampton

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Southampton

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Southampton

Bästa priset för enkelresa

6 973 kr

Bästa priset för tur- och returresa

8 821 kr

Snabbast flygtid

22t 25m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Southampton från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 973 kr (Stockholm Arlanda till Southampton Eastleigh).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Southampton från Sverige under de senaste 72 timmarna är 8 821 kr (Stockholm Arlanda till Southampton Eastleigh).
Det snabbaste flyget till Southampton från Sverige tar 22t 25m (Stockholm Arlanda till Southampton Eastleigh).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Southampton, inklusive British Airways.

Trender för flygresor till Southampton

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Southampton och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Southampton?

Den billigaste månaden att flyga till Southampton från Sverige är december. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 785 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Southampton i december är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Southampton under november ligger i genomsnitt på 2 478 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Southampton?

Användare som bokade resor till Southampton från Stockholm hittade flyg som var 93 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Southampton. För att hitta det billigaste priset till Southampton från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Southampton?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Southampton från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 2 367 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Southampton är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 914 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Southampton?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Southampton oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Southampton med avgång mitt på dagen för så lite som 2 880 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 3 860 kr. Flyg till Southampton från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Southampton?

Flygtider från Sverige till Southampton varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på London Heathrow (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 25m. En annan populär rutt från Sverige till Southampton är att flyga från Göteborg Landvetter till London Heathrow, vilket i runda slängar tar 2t 05m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Southampton

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Southampton från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
London Luton flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Southampton

Stockholm Västerås/Hässlö flygplats (VST) till London (LON)

Vanligtvis är flyg till Southampton från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Västerås/Hässlö till London, vilket i genomsnitt kostar 1 238 kr


Vanliga frågor om att flyga till Southampton

Hur lång tid det tar att flyga till Southampton, Storbritannien, beror på varifrån i Sverige du reser och vilken rutt du tar. Från Sverige tar resan till Southampton oftast mellan fem och sju timmar.  Du hittar flygerbjudanden till Southampton från bland annat Stockholm och Göteborg. Från Stockholm hittar du flygningar från Arlanda flygplats. Från Arlanda kan du flyga till Southampton på drygt fem timmar. Du hittar bland annat flygresor med KLM och Lufthansa och CityLine. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg till Southampton på runt sex timmar. Dessa rutter trafikeras av bland annat Ryanair och Eastern Airways. Om du reser från andra orter i Sverige är det snabbast att först ta dig till antingen Arlanda eller Landvetter flygplats.

Du hittar inte några direktflyg från Sverige till Southampton utan behöver mellanlanda under resan. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du resor med KLM till Southampton via Amsterdam Schiphol flygplats. En alternativ rutt från Arlanda flygs av Lufthansa till Manchester med en mellanlandning i München. Från Manchester hittar du sedan direktflyg med Eastern Airways till Southampton. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygningar med KLM via Amsterdam. Du kan även flyga med Ryanair till Manchester och där byta till Eastern Airways som tar dig till Southampton. Från Malmö hittar du busslinjer med FlixBus till Göteborgs Central varifrån du snabbt kan ta dig ut till Landvetter flygplats för att flyga från Göteborg.

Bournemouth flygplats, London Gatwick flygplats, London Heathrow flygplats, Bristol flygplats eller London City flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Southampton.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Southampton är generellt London Luton flygplats med ett genomsnittspris på 1 423 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Southampton

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Southampton
British Airways
4 maj
ARN03:45Stockholm Arlanda
8t 40m
2 stopp
SOU12:25Southampton Eastleigh
7 maj
SOU05:10Southampton Eastleigh
12t 40m
2 stopp
ARN17:50Stockholm Arlanda
8 821 kr
Hitta liknande
British Airways
30 mars
ARN14:00Stockholm Arlanda
15t 10m
2 stopp
SOU05:10Southampton Eastleigh
1 apr.
SOU04:40Southampton Eastleigh
13t 15m
2 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
8 978 kr
Hitta liknande
British Airways
30 mars
ARN14:00Stockholm Arlanda
15t 10m
2 stopp
SOU05:10Southampton Eastleigh
2 apr.
SOU05:10Southampton Eastleigh
10t 15m
2 stopp
ARN15:25Stockholm Arlanda
9 304 kr
Hitta liknande
British Airways
5 maj
ARN03:50Stockholm Arlanda
12t 20m
2 stopp
SOU16:10Southampton Eastleigh
7 maj
SOU05:10Southampton Eastleigh
12t 40m
2 stopp
ARN17:50Stockholm Arlanda
9 346 kr
Hitta liknande
British Airways
30 mars
ARN14:00Stockholm Arlanda
15t 10m
2 stopp
SOU05:10Southampton Eastleigh
31 mars
SOU08:35Southampton Eastleigh
9t 55m
2 stopp
ARN18:30Stockholm Arlanda
9 955 kr
Hitta liknande
British Airways
31 mars
ARN07:25Stockholm Arlanda
11t 05m
2 stopp
SOU18:30Southampton Eastleigh
1 apr.
SOU04:40Southampton Eastleigh
13t 15m
2 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
11 677 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Southampton

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Southampton, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
29 juni
ARN14:30Stockholm Arlanda
22t 25m
2 stopp
SOU12:55Southampton Eastleigh
6 973 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Southampton

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Southampton

Vilka bolag flyger till Southampton?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Southampton

Vilka bolag flyger till Southampton?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Southampton från Sverige British Airways, Scandinavian Airlines, Ryanair och Norwegian. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med KLM till Southampton

KLM är ett populärt val för användare som reser till Southampton. De flyger 13 flyg i veckan till Southampton, oftast från Amsterdam Schiphol. Biljettpriserna för KLM beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 2 146 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 181 omdömen har momondos användare betygsatt KLM med ett genomsnittligt betyg på 7,5/10.


Populära flygresor till Southampton

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Southampton som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Southampton
Snabbaste flygtid8t 40m
Billigaste pris7 498 kr
Flyg från Göteborg till Southampton
Snabbaste flygtid9t 40m
Billigaste pris10 858 kr

Visumkrav för att besöka Southampton

När du reser till Southampton, Storbritannien, behöver du inte något inresetillstånd för de flesta kortare vistelser. För det mesta går det att stanna i landet i upp till ett halvår utan att ansöka om visum. Detta gäller för svenska medborgare och för att resa in i landet och visa ditt medborgarskap behöver du ha med dig ditt svenska pass. Kontrollera dock innan avresan vilka regler som gäller för Storbritannien då dessa kan förändras.


Börja planera din resa till Southampton


De bästa sakerna att se och göra i Southampton

Hamnstaden Southampton ligger i södra England och är en populär semesterort. Framförallt tar sig besökare till Southampton då det är en perfekt utgångspunkt för att resa till närliggande Isle of Wight. Från Southamptons hamn kan du ta färjan Hythe Ferry över Solent till Isle of Wight. Southampton har dock intressanta besöksmål som du inte bör missa under din vistelse. Här hittar du bland annat SeaCity Museum som har en interaktiv modell av skeppet Titanic som 1912 påbörjade sin resa från just Southampton. Inne i centrum hittar du även Southampton City Art Gallery, ett konstmuseum med en imponerande stor samling brittisk konst. Du hittar allt från renässanskonst till samtida brittiska verk. Southampton har även flera stora grönområden för härliga friluftsaktiviteter och avkoppling. Southampton Common och Ithcen Valley Country Park är båda populära besöksmål för vandring såväl som cykelturer.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Southampton. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Southampton ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Southampton hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Southampton erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Southampton och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.