Hitta billiga flyg till Blackpool

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Blackpool

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Blackpool och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Blackpool?

Flyget från Sverige till Blackpool beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Manchester Intl (den mest populära flygplatsen i Blackpool) ligger flygtiden på 2t 25m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Manchester Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på 2t.

Billigaste flygen till flygplatser i Blackpool

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Blackpool från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Liverpool

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Blackpool

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Liverpool (LPL)

Vanligtvis är flyg till Blackpool från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon, vilket i genomsnitt kostar 1 264 kr


Vanliga frågor om att flyga till Blackpool

Med de flygningar som finns från Stockholm till Blackpool, Storbritannien tar det som minst lite mer än 22 timmar att färdas mellan de båda orterna. Med de flygerbjudanden som finns från Göteborg tar det som snabbast lite mer än 15 timmar, och om du i stället ska ta ett flyg från Malmö får du minst räkna med en resa på lite mer än 26 timmar.

Tyvärr går det inte några direktflyg mellan Sverige och Blackpool. Ska du inleda din resa från Stockholm kan du åka med Wizz Air, Ryanair och National Express. Du börjar då med att flyga med Wizz Air från Stockholm till Budapest. Från Budapest åker du sedan med Ryanair till London och från London åker du sedan buss med National Express till Manchester. Sedan fortsätter du med buss från Manchester till Blackpool, också det med National Express. Från Göteborg kan du åka med Ryanair och National Express. Du börjar då med att flyga med Ryanair från Göteborg till London. Du tar dig sedan med National Express från London Stansted till London Golders Green Coach Station. Därifrån fortsätter du sedan med National Express till Bradford Interchange och du avslutar sedan resan med att återigen åka med National Express, denna gång från Bradford Interchange till Blackpool Central Coach Station. Från Malmö kan du åka med Wizz Air, Ryanair, Megabus och National Express. Först åker du då med Wizz Air från Malmö till Warszawa. Från Warszawa fortsätter du sedan med Ryanair till Manchester och från Manchester åker du därefter buss med Megabus till Leeds Bus Station. Du fortsätter efter det med National Express från Leeds Bus Station till Blackpool Central Coach Station.


Vilka bolag flyger till Blackpool?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Blackpool

Visumkrav för att besöka Blackpool

Svenska medborgare behöver inte ha något visum för att kunna besöka Blackpool och andra delar av Storbritannien. Det enda som krävs är ett giltigt pass eller annan typ av ID-handling.


Börja planera din resa till Blackpool


De bästa sakerna att se och göra i Blackpool

Det finns mycket att se och göra i Blackpool. Bland annat kan du göra ett besök till Blackpool Pleasure Beach som är en av de 20 mest populära nöjesparkerna i världen. Bland annat har den hela 10 bergochdalbanor vilket är mer än någon annan nöjespark i världen. Detta inkluderar bland annat bergochdalbanan Infusion som är den enda i Storbritannien som är helt och hållet upphängd över vatten. En annan av parkens bergochdalbanor som heter Revolution var den första inverterande bergochdalbanan i Europa som tillverkades av stål. Det går dock inte att skriva om Blackpool och bergochdalbanor utan att nämna The Big One. Den är ett lika välkänt landmärke i Blackpool som Blackpool Tower. 1994 då The Big One öppnade för allmänheten var det den högsta bergochdalbanan i världen. Det är den inte längre, men däremot är den fortfarande den högsta i Storbritannien.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Blackpool ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Blackpool ​​för just dig.

Ja. Alla flyg till Blackpool ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.