Hitta billiga flyg till Edinburgh

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Edinburgh

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Edinburgh

Bästa priset för enkelresa

175 kr

Bästa priset för tur- och returresa

329 kr

Snabbast flygtid

1t 50m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Edinburgh från Sverige under de senaste 72 timmarna är 175 kr (Göteborg Landvetter till Edinburgh Turnhouse).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Edinburgh från Sverige under de senaste 72 timmarna är 329 kr (Göteborg Landvetter till Edinburgh Turnhouse).
Det snabbaste flyget till Edinburgh från Sverige tar 1t 50m (Göteborg Landvetter till Edinburgh Turnhouse).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Edinburgh, inklusive Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Edinburgh

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Edinburgh från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Edinburgh

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Edinburgh

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Edinburgh (EDI)

Vanligtvis är flyg till Edinburgh från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Edinburgh Turnhouse, vilket i genomsnitt kostar 2 122 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN EDINBURGH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Edinburgh kostar i genomsnitt bara 1 388 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL EDINBURGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli52% dyrareDet kostar omkring 3 239 kr för flyg till Edinburgh från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL EDINBURGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli306% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Edinburgh från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Edinburgh?

Resor till Edinburgh är särskilt populära under augusti, då flera stora festivaler äger rum, samt över nyår. Under högsäsongerna är priserna på flygbiljetter till Edinburgh och resor med hotell dyrare än under resten av året. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet och på så vis hitta en flygstol till ett billigt pris. Du kan även söka efter paketresor med både flyg och boende inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Edinburgh? Billiga flyg till Edinburgh hittar du framför allt under månaderna november och september, det vill säga precis innan och efter stadens högsäsonger. Försök att boka din flygresa till Edinburgh ungefär 60 dagar innan avresa för att undvika höga sista minuten priser.

Användare som bokade resor till Edinburgh från Dublin hittade flyg som var 97 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Edinburgh. För att hitta det billigaste priset till Edinburgh från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Edinburgh från Sverige med priser runt 1 676 kr. Om du inte vill besöka Edinburgh i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 727 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Edinburgh från Sverige är 33 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 177 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Edinburgh för så lite som 329 kr.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Edinburgh är en söndag då man kan hitta priser så låga som 2 207 kr. Undvik att boka avgångar för en måndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Edinburgh för flygningar en måndag på 2 718 kr.

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Edinburgh på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Edinburgh på kvällen för så lite som 1 774 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 568 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Edinburgh. Om du planerar att flyga till Edinburgh, överväg då även att boka flyg till Dundee flygplats(57 km från stadskärnan i Edinburgh), Glasgow Int flygplats(78 km från stadskärnan i Edinburgh), Glasgow Prestwick flygplats(101 km från stadskärnan i Edinburgh), Carlisle Lake District flygplats(115 km från stadskärnan i Edinburgh) eller Newcastle-upon-Tyne flygplats(139 km från stadskärnan i Edinburgh).

Med ett genomsnittspris på 2 844 kr per person, är Glasgow Int flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Edinburgh. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Hitta billiga flygbiljetter till Edinburgh

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Edinburgh
Ryanair
14 sep.
GOT18:15Göteborg Landvetter
1t 50m
EDI20:05Edinburgh Turnhouse
21 sep.
EDI15:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
GOT16:50Göteborg Landvetter
Ryanair
2 sep.
GOT04:10Göteborg Landvetter
16t 30m
1 stopp
EDI20:40Edinburgh Turnhouse
21 sep.
EDI15:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
GOT16:50Göteborg Landvetter
Ryanair
14 sep.
ARN15:40Stockholm Arlanda
4t 25m
1 stopp
EDI20:05Edinburgh Turnhouse
21 sep.
EDI15:05Edinburgh Turnhouse
13t 20m
1 stopp
ARN04:25Stockholm Arlanda
Ryanair
18 sep.
GOT13:25Göteborg Landvetter
7t 40m
1 stopp
EDI21:05Edinburgh Turnhouse
21 sep.
EDI15:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
GOT16:50Göteborg Landvetter
Ryanair
16 sep.
GOT13:30Göteborg Landvetter
1t 50m
EDI15:20Edinburgh Turnhouse
21 sep.
EDI15:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
GOT16:50Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
15 sep.
GOT10:10Göteborg Landvetter
7t 20m
1 stopp
EDI17:30Edinburgh Turnhouse
21 sep.
EDI15:05Edinburgh Turnhouse
1t 45m
GOT16:50Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Edinburgh

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Edinburgh, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
12 sep.
GOT19:40Göteborg Landvetter
1t 50m
EDI21:30Edinburgh Turnhouse
Ryanair
2 sep.
GOT04:10Göteborg Landvetter
16t 30m
1 stopp
EDI20:40Edinburgh Turnhouse
Ryanair
14 sep.
ARN15:40Stockholm Arlanda
4t 25m
1 stopp
EDI20:05Edinburgh Turnhouse

Vilka bolag flyger till Edinburgh?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Edinburgh

Vilka bolag flyger till Edinburgh?

Norwegian, Ryanair, Scandinavian Airlines och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Edinburgh enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Edinburgh med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med KLM till Edinburgh

I genomsnitt avgår 25 flyg med KLM till Edinburgh varje vecka.De flesta av dem flyger från Amsterdam Schiphol till Edinburgh vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Edinburgh. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Edinburgh som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 430 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,6/10 i betyg av 154 av våra användare.

Flyg med Lufthansa till Edinburgh

Flygerbjudanden med Lufthansa till Edinburgh startar från 1 358 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Lufthansa vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Frankfurt är den populäraste avgångspunkten för Lufthansa till Edinburgh och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Lufthansa får 7,2/10 i betyg av 353 omdömen.


Flygplatser nära Edinburgh

Nedan hittar du alla flygplatser i Edinburgh tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Edinburgh landar på stadens internationella flygplats Edinburgh Airport. Flygplatsen är Skottlands största med över tolv miljoner passagerare per år. Flygplatsen är lättnavigerad med sin enda terminal men du hittar ändå ett gott utbud av restauranger och affärer om du behöver något precis när du har landat. Med spårvagn, flygbuss eller bil tar du dig in till stadens centrum på under en halvtimme. Utanför ankomsthallen hittar du taxibilar väntandes men du kan även hyra egen bil inne i flygplatshallen.


Populära flygresor till Edinburgh

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Edinburgh som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Edinburgh
Snabbaste flygtid2t 15m
Billigaste pris576 kr
Flyg från Göteborg till Edinburgh
Snabbaste flygtid1t 50m
Billigaste pris483 kr
Flyg från Köpenhamn till Edinburgh
Snabbaste flygtid1t 50m
Billigaste pris2 385 kr
Flyg från Linköping till Edinburgh
Snabbaste flygtid6t 50m
Billigaste pris2 519 kr

Så tar du dig runt i Edinburgh

Stadens centrum är kompakt och mellan de många sevärdheterna tar du dig enkelt fram till fots. Edinburghs kollektivtrafik består av bussar, spårvagn och tåg. Systemet för bussarna är lättnavigerat och tar dig till de flesta områdena. Ladda ner bussnätets app för att hålla koll på stationer och avgångar och för att kunna planera din resa.

Det finns över 1 000 taxibilar i staden och du vinkar enkelt in en från gatan. Om bilens orange takljus är påslaget innebär det att bilen är ledig. Det går även bra att ringa och boka en bil i förväg. Om du bor inne i centrum finns det ingen anledning att hyra en bil och det är dessutom svårt att hitta parkering i staden. Att cykla är inte heller att rekommendera då det är mycket trafik och en brant stad.


Visumkrav för att besöka Edinburgh

När du reser inom den europeiska unionen behöver du inte något visum såvida du själv har ett europeiskt medborgarskap. För att flyga till Skottland måste du ha med dig legitimation så att du kan legitimera dig både när du går ombord samt vid gränskontrollen. När du reser från Sverige behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass förutsatt att du har ett nationellt id-kort. Observera att det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Det ska alltså inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte gäller som id under resan. Pass- och visumregler kan alltid komma att förändras och du bör därför alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna, antingen hos de skotska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till Edinburgh


De bästa sakerna att se och göra i Edinburgh

När du befinner dig i den skotska staden ska du inte missa ett besök till det medeltida Edinburgh Castle. Ta dig även upp till utsiktsplatsen på berget Athur’s Seat och ner till hamnen där det kungliga skeppet Britannia ligger förankrat.

Ta med bekväma promenadskor samt en adapter för att kunna använda svensk elektronik.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika onödigt höga kostnader för surf.

Ja, det går bra.

Man lämnar normalt mellan 10 och 15 procent.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Edinburgh när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Edinburgh, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Edinburgh.

När du väl ser alla flygalternativ för Edinburgh låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Edinburgh. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Edinburgh

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Edinburgh

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.