Hitta billiga flyg till Edinburgh från 365 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Edinburgh

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Edinburgh

Bästa priset för enkelresa

365 kr

Bästa priset för tur- och returresa

668 kr

Snabbast flygtid

2t 15m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Edinburgh från Sverige under de senaste 72 timmarna är 365 kr (Stockholm Arlanda till Edinburgh Turnhouse).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Edinburgh från Sverige under de senaste 72 timmarna är 668 kr (Göteborg Landvetter till Edinburgh Turnhouse).
Det snabbaste flyget till Edinburgh från Sverige tar 2t 15m (Stockholm Arlanda till Edinburgh Turnhouse).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Edinburgh, inklusive British Airways, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Edinburgh

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Edinburgh och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Edinburgh?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Edinburgh från Sverige med priser runt 1 765 kr. Om du inte vill besöka Edinburgh i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 786 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Edinburgh?

Användare som bokade resor till Edinburgh från Göteborg hittade flyg som var 41 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Edinburgh. För att hitta det billigaste priset till Edinburgh från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Edinburgh?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Edinburgh är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 2 310 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Edinburgh för flygningar en lördag på 2 866 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Edinburgh?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Edinburgh på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Edinburgh på kvällen för så lite som 1 934 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 697 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Edinburgh?

I genomsnitt tar det 2t 15m att flyga från Sverige till Edinburgh om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Edinburgh Turnhouse (den mest populära flygplatsen i Edinburgh). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Edinburgh Turnhouse ligger flygtiden på omkring 1t 55m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Edinburgh?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Edinburgh från Sverige är 47 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 262 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Edinburgh

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Edinburgh från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Edinburgh

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Edinburgh

Stockholm (STO) till Edinburgh (EDI)

Vanligtvis är flyg till Edinburgh från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Edinburgh Turnhouse, vilket i genomsnitt kostar 2 262 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN EDINBURGH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Edinburgh kostar i genomsnitt bara 1 869 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL EDINBURGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember18% dyrareDet kostar omkring 2 757 kr för flyg till Edinburgh från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL EDINBURGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli316% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Edinburgh från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Edinburgh

Resor till Edinburgh är särskilt populära under augusti, då flera stora festivaler äger rum, samt över nyår. Under högsäsongerna är priserna på flygbiljetter till Edinburgh och resor med hotell dyrare än under resten av året. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet och på så vis hitta en flygstol till ett billigt pris. Du kan även söka efter paketresor med både flyg och boende inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Edinburgh? Billiga flyg till Edinburgh hittar du framför allt under månaderna november och september, det vill säga precis innan och efter stadens högsäsonger. Försök att boka din flygresa till Edinburgh ungefär 60 dagar innan avresa för att undvika höga sista minuten priser.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Edinburgh?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Edinburgh. Om du planerar att flyga till Edinburgh, överväg då även att boka flyg till Dundee flygplats(57 km från stadskärnan i Edinburgh), Glasgow Int flygplats(78 km från stadskärnan i Edinburgh), Glasgow Prestwick flygplats(101 km från stadskärnan i Edinburgh), Carlisle Lake District flygplats(115 km från stadskärnan i Edinburgh) eller Newcastle-upon-Tyne flygplats(139 km från stadskärnan i Edinburgh).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Edinburgh?

Med ett genomsnittspris på 753 kr per person, är Glasgow Int flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Edinburgh. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Edinburgh Turnhouse flygplats?

Priserna för flyg till Edinburgh Turnhouse flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Edinburgh Turnhouse flygplats?

Av november 2023 finns det 10 bolag att välja mellan för flyg till Edinburgh Turnhouse flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Edinburgh Turnhouse flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Edinburgh Turnhouse flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Edinburgh Turnhouse flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Edinburgh Turnhouse flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Edinburgh Turnhouse flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Edinburgh

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Edinburgh
Ryanair
5 feb.
GOT16:00Göteborg Landvetter
1t 55m
EDI16:55Edinburgh Turnhouse
10 feb.
EDI16:35Edinburgh Turnhouse
1t 50m
GOT19:25Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
5 feb.
GOT16:00Göteborg Landvetter
1t 55m
EDI16:55Edinburgh Turnhouse
9 feb.
EDI06:35Edinburgh Turnhouse
8t 40m
1 stopp
GOT16:15Göteborg Landvetter
Ryanair
16 dec.
ARN05:45Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
EDI20:45Edinburgh Turnhouse
18 dec.
EDI12:40Edinburgh Turnhouse
10t 19m
1 stopp
ARN23:59Stockholm Arlanda
Ryanair
1 jan.
ARN12:40Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
EDI16:55Edinburgh Turnhouse
8 jan.
EDI12:40Edinburgh Turnhouse
10t 19m
1 stopp
ARN23:59Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
5 feb.
GOT16:00Göteborg Landvetter
1t 55m
EDI16:55Edinburgh Turnhouse
11 feb.
EDI05:45Edinburgh Turnhouse
9t 30m
1 stopp
GOT16:15Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
5 feb.
GOT16:00Göteborg Landvetter
1t 55m
EDI16:55Edinburgh Turnhouse
10 feb.
EDI14:00Edinburgh Turnhouse
6t 50m
1 stopp
GOT21:50Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Edinburgh

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Edinburgh, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
4 mars
ARN09:20Stockholm Arlanda
2t 20m
EDI10:40Edinburgh Turnhouse
Flera flygbolag
29 feb.
ARN23:20Stockholm Arlanda
26t 25m
1 stopp
EDI00:45Edinburgh Turnhouse
Flera flygbolag
9 jan.
ARN15:25Stockholm Arlanda
18t 55m
1 stopp
EDI09:20Edinburgh Turnhouse

Så tar du dig runt i Edinburgh

Stadens centrum är kompakt och mellan de många sevärdheterna tar du dig enkelt fram till fots. Edinburghs kollektivtrafik består av bussar, spårvagn och tåg. Systemet för bussarna är lättnavigerat och tar dig till de flesta områdena. Ladda ner bussnätets app för att hålla koll på stationer och avgångar och för att kunna planera din resa.

Det finns över 1 000 taxibilar i staden och du vinkar enkelt in en från gatan. Om bilens orange takljus är påslaget innebär det att bilen är ledig. Det går även bra att ringa och boka en bil i förväg. Om du bor inne i centrum finns det ingen anledning att hyra en bil och det är dessutom svårt att hitta parkering i staden. Att cykla är inte heller att rekommendera då det är mycket trafik och en brant stad.


Visumkrav för att besöka Edinburgh

När du reser inom den europeiska unionen behöver du inte något visum såvida du själv har ett europeiskt medborgarskap. För att flyga till Skottland måste du ha med dig legitimation så att du kan legitimera dig både när du går ombord samt vid gränskontrollen. När du reser från Sverige behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass förutsatt att du har ett nationellt id-kort. Observera att det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Det ska alltså inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte gäller som id under resan. Pass- och visumregler kan alltid komma att förändras och du bör därför alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna, antingen hos de skotska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm.


De bästa sakerna att se och göra i Edinburgh

Intresserad av sevärdheter i Edinburgh?

När du befinner dig i den skotska staden ska du inte missa ett besök till det medeltida Edinburgh Castle. Ta dig även upp till utsiktsplatsen på berget Athur’s Seat och ner till hamnen där det kungliga skeppet Britannia ligger förankrat.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma promenadskor samt en adapter för att kunna använda svensk elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika onödigt höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Edinburgh?

Man lämnar normalt mellan 10 och 15 procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Edinburgh?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Edinburgh när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Edinburgh, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Edinburgh ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Edinburgh.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Edinburgh?

När du väl ser alla flygalternativ för Edinburgh låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Edinburgh ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Edinburgh. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Edinburgh

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.