Flyg till Edinburgh

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Edinburgh (EDI)
ons 25/11
ons 2/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Edinburgh

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Edinburgh från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Edinburgh?

Resor till Edinburgh är särskilt populära under augusti, då flera stora festivaler äger rum, samt över nyår. Under högsäsongerna är priserna på flygbiljetter till Edinburgh och resor med hotell dyrare än under resten av året. Hos momondo kan du jämföra priser för olika datum i priskalendern på nätet och på så vis hitta en flygstol till ett billigt pris. Du kan även söka efter paketresor med både flyg och boende inkluderat.

När är det billigast att boka flyg till Edinburgh? Billiga flyg till Edinburgh hittar du framför allt under månaderna november och september, det vill säga precis innan och efter stadens högsäsonger. Försök att boka din flygresa till Edinburgh ungefär 60 dagar innan avresa för att undvika höga sista minuten priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Edinburgh?

Användare som bokade resor till Edinburgh från Dublin hittade flyg som var 92 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Edinburgh. För att hitta det billigaste priset till Edinburgh från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Edinburgh?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Edinburgh. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 395 kr. november är en annan bra månad för att besöka Edinburgh med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 567 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Edinburgh?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Edinburgh är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 688 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 792 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Edinburgh?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Edinburgh. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 445 kr. För en avgång en onsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 044 kr från Sverige till Edinburgh.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Edinburgh?

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Edinburgh då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 616 kr. Att flyga till Edinburgh på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Edinburgh är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 998 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Edinburgh?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Edinburgh. Om du planerar att flyga till Edinburgh, överväg då även att boka flyg till Dundee flygplats(57 km från stadskärnan i Edinburgh), Glasgow Int flygplats(78 km från stadskärnan i Edinburgh), Glasgow Prestwick flygplats(101 km från stadskärnan i Edinburgh), Carlisle Lake District flygplats(115 km från stadskärnan i Edinburgh) eller Newcastle-upon-Tyne flygplats(139 km från stadskärnan i Edinburgh).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Edinburgh?

Med ett genomsnittspris på 1 329 kr per person, är Dundee flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Edinburgh. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Edinburgh Turnhouse

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Edinburgh Turnhouse
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
22 jan.
NYO
Stockholm Skavsta
22t 05m
1 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
24 jan.
EDI
Edinburgh Turnhouse
8t 45m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
Ryanair
22 jan.
NYO
Stockholm Skavsta
13t 00m
2 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
24 jan.
EDI
Edinburgh Turnhouse
19t 30m
2 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
1 171 kr
Hitta liknande
British Airways
22 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
8t 25m
1 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
24 jan.
EDI
Edinburgh Turnhouse
5t 25m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 378 kr
Hitta liknande
Lufthansa
24 apr.
ARN
Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
1 maj
EDI
Edinburgh Turnhouse
5t 50m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 412 kr
Hitta liknande
KLM
1 maj
ARN
Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
8 maj
EDI
Edinburgh Turnhouse
9t 20m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 429 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 jan.
NYO
Stockholm Skavsta
13t 00m
2 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
24 jan.
EDI
Edinburgh Turnhouse
8t 45m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Edinburgh Turnhouse

Om du letar efter enkelbiljetter till Edinburgh, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Billigast
Bäst
Snabbast
Ryanair
6 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
23t 40m
1 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
Flera flygbolag
4 dec.
NYO
Stockholm Skavsta
40t 25m
3 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
1 025 kr
Hitta liknande
British Airways
1 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
8t 50m
1 stopp
EDI
Edinburgh Turnhouse
1 386 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Edinburgh?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Edinburgh

Hos momondo kan du även söka online och jämföra priser mellan olika flygbolag och olika flygrutter för att hitta det bästa alternativet för din resa. Du kan också filtrera din sökning efter flygplats och eventuella mellanlandningar under din resa. Billiga flyg till Edinburgh hittar du med Ryanair, easyJet och Norwegian. När du bokar med lågprisbolag ska du dock komma ihåg att det kan tillkomma kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriset. Dessa avgifter kan till exempel gälla handbagage, incheckat bagage och sittplats. Andra populära flygbolag som trafikerar sträckan är SAS och KLM.

Vem flyger direkt till Edinburgh?Både SAS och Norwegian erbjuder direktflyg från Stockholms Arlanda flygplats till Edinburgh.

Hur många timmar tar det att flyga till Edinburgh?En direktresa tar ungefär två timmar och en kvart.


Hur tar man sig från flygplatsen i Edinburgh till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Edinburgh plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Edinburgh landar på stadens internationella flygplats Edinburgh Airport. Flygplatsen är Skottlands största med över tolv miljoner passagerare per år. Flygplatsen är lättnavigerad med sin enda terminal men du hittar ändå ett gott utbud av restauranger och affärer om du behöver något precis när du har landat. Med spårvagn, flygbuss eller bil tar du dig in till stadens centrum på under en halvtimme. Utanför ankomsthallen hittar du taxibilar väntandes men du kan även hyra egen bil inne i flygplatshallen.


Populära flygresor till Edinburgh

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Edinburgh som hittats av användare
Flyg från Copenhagen till Edinburgh
Snabbaste flygtid
1t 55m
Billigast pris
724 kr
Flyg från Stockholm till Edinburgh
Snabbaste flygtid
2t 15m
Billigast pris
1 378 kr
Flyg från Linköping till Edinburgh
Snabbaste flygtid
7t 35m
Billigast pris
2 127 kr

Hur tar man sig runt i Edinburgh?

Stadens centrum är kompakt och mellan de många sevärdheterna tar du dig enkelt fram till fots. Edinburghs kollektivtrafik består av bussar, spårvagn och tåg. Systemet för bussarna är lättnavigerat och tar dig till de flesta områdena. Ladda ner bussnätets app för att hålla koll på stationer och avgångar och för att kunna planera din resa.

Det finns över 1 000 taxibilar i staden och du vinkar enkelt in en från gatan. Om bilens orange takljus är påslaget innebär det att bilen är ledig. Det går även bra att ringa och boka en bil i förväg. Om du bor inne i centrum finns det ingen anledning att hyra en bil och det är dessutom svårt att hitta parkering i staden. Att cykla är inte heller att rekommendera då det är mycket trafik och en brant stad.


Kan man flyga till Edinburgh utan pass eller visum?

När du reser inom den europeiska unionen behöver du inte något visum såvida du själv har ett europeiskt medborgarskap. För att flyga till Skottland måste du ha med dig legitimation så att du kan legitimera dig både när du går ombord samt vid gränskontrollen. När du reser från Sverige behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass förutsatt att du har ett nationellt id-kort. Observera att det nationella id-kortet utfärdas av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Det ska alltså inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort, som alltså inte gäller som id under resan. Pass- och visumregler kan alltid komma att förändras och du bör därför alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna, antingen hos de skotska myndigheterna eller hos ambassaden i Stockholm.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Edinburgh


Tips och råd om Edinburgh

Intresserad av sevärdheter i Edinburgh?

När du befinner dig i den skotska staden ska du inte missa ett besök till det medeltida Edinburgh Castle. Ta dig även upp till utsiktsplatsen på berget Athur’s Seat och ner till hamnen där det kungliga skeppet Britannia ligger förankrat.

Vad bör jag packa för min resa?

Ta med bekväma promenadskor samt en adapter för att kunna använda svensk elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika onödigt höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Edinburgh?

Man lämnar normalt mellan 10 och 15 procent.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass