Flyg Europa Tyskland Dresden

Flyg till Dresden

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Dresden (DRS)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Dresden. Nuvarande restriktioner för Dresden baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Dresden

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dresden från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dresden

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dresden

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Berlin (BER)

Vanligtvis är flyg till Dresden från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg, vilket i genomsnitt kostar 911 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DRESDEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari9% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dresden kostar i genomsnitt bara 1 633 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DRESDEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj41% dyrareDet kostar omkring 2 522 kr för flyg till Dresden från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DRESDEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember240% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dresden från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Dresden?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dresden?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dresden för 254 kr/person, vilket är 88 % billigare än för genomsnittsflyget till Dresden. För att hitta de billigaste priserna till Dresden från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dresden?

juni är generellt den billigaste månaden att flyga till Dresden från Sverige med priser runt 1 753 kr. juli är en annan bra månad för att besöka Dresden med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 779 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dresden?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Dresden ungefär 45 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 467 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Dresden. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 633 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dresden?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Dresden. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 852 kr. Flyg från Sverige till Dresden en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 446 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dresden?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Dresden är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Dresden kan då kosta så lite som 1 659 kr. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 2 339 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dresden?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dresden. Om du planerar att flyga till Dresden, överväg då även att boka flyg till Leipzig/Halle flygplats(113 km från stadskärnan i Dresden) eller Berlin Brandenburg flygplats(146 km från stadskärnan i Dresden).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dresden?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Dresden Leipzig/Halle flygplats med ett genomsnittspris på 2 096 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Dresden?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Dresden. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Dresden inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Dresden Airport

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dresden Airport
Lufthansa
16 maj
08:55Stockholm Arlanda
3t 45m
1 stopp
12:40Dresden Airport
18 maj
06:55Dresden Airport
4t 25m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
3 745 kr
Hitta liknande
Lufthansa
13 maj
02:15Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
06:20Dresden Airport
16 maj
06:55Dresden Airport
4t 25m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 744 kr
Hitta liknande
Lufthansa
12 maj
02:15Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
06:20Dresden Airport
23 maj
06:55Dresden Airport
4t 25m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 753 kr
Hitta liknande
Lufthansa
10 maj
02:15Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
06:20Dresden Airport
20 maj
06:55Dresden Airport
4t 25m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 915 kr
Hitta liknande
Lufthansa
15 maj
02:00Stockholm Arlanda
9t 05m
2 stopp
11:05Dresden Airport
23 maj
06:55Dresden Airport
4t 25m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 958 kr
Hitta liknande
KLM
16 maj
09:25Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
13:30Dresden Airport
17 maj
02:40Dresden Airport
10t 00m
1 stopp
12:40Stockholm Arlanda
2 394 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dresden Airport

Om du letar efter enkelbiljetter till Dresden, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Lufthansa
19 apr.
08:55Stockholm Arlanda
21t 25m
1 stopp
06:20Dresden Airport
3 395 kr
Hitta liknande
Lufthansa
19 apr.
07:40Stockholm Arlanda
22t 40m
3 stopp
06:20Dresden Airport
6 849 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 apr.
04:50Stockholm Arlanda
25t 30m
2 stopp
06:20Dresden Airport
4 130 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Dresden

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dresden som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dresden
Snabbaste flygtid
8t 35m
Billigast pris
2 489 kr

Flyg Europa Tyskland Dresden
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass