Hitta billiga flyg till Dresden från 2 276 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/12
sön 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dresden

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dresden

Bästa priset för enkelresa

2 276 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 255 kr

Snabbast flygtid

14t 35m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dresden från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 276 kr (Stockholm Arlanda till Dresden Arpt).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dresden från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 255 kr (Stockholm Arlanda till Dresden Arpt).
Det snabbaste flyget till Dresden från Sverige tar 14t 35m (Stockholm Arlanda till Dresden Arpt).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Dresden, inklusive KLM och SWISS.

Trender för flygresor till Dresden

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dresden och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dresden?

Den billigaste månaden att flyga till Dresden från Sverige är oktober. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 235 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Dresden i oktober är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Dresden under april ligger i genomsnitt på 2 318 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dresden?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Dresden är en lördag då man kan hitta priser så låga som 2 350 kr. Flyg från Sverige till Dresden en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 892 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dresden?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Dresden på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Dresden på morgonen för så lite som 2 972 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Dresden på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 3 135 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Dresden?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Dresden beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Dresden Arpt tar i genomsnitt 7t, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Dresden Arpt i genomsnitt ligger på . Dresden Arpt är den mest populära flygplatsen i Dresden.

Billigaste flygen till flygplatser i Dresden

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dresden från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dresden

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dresden

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Berlin (BER)

Vanligtvis är flyg till Dresden från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg, vilket i genomsnitt kostar 1 473 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DRESDEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober40% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dresden kostar i genomsnitt bara 1 639 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DRESDEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember43% dyrareDet kostar omkring 3 884 kr för flyg till Dresden från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DRESDEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dresden från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dresden

Hur lång tid tar det att flyga till Dresden?

Flyg från Stockholm till Dresdens flygplats, Dresden tar ungefär tre timmar exklusive väntetiden under mellanlandningen. Om du väljer att mellanlanda i München tar resan dit drygt två timmar, följt av en kortare flygresa på ungefär 50 minuter till Dresden. Ett annat smidigt alternativ är att mellanlanda i Frankfurt. Flygresan från Frankfurt till Dresden tar även den cirka 50 minuter. Du kan även välja att flyga till Dresden från Köpenhamn. Då tar resan från Köpenhamn till antingen München eller Frankfurt ungefär en och en halv timme, följt av den cirka 50 minuter långa flygresan därifrån till Dresden.

Varifrån går direktflyg till Dresden?

För närvarande är det tyvärr inte möjligt att flyga direkt till Dresden, Tyskland från någon flygplats i Sverige. Det går inte heller några direkta flygningar mellan närliggande Köpenhamn och Dresden. Dock går det snabbt och smidigt att ta ett direktflyg till Dresden från ett flertal städer i norra Europa som har goda flygförbindelser med Sverige. Flygplatserna i München, Frankfurt, Amsterdam, London och Zürich har alla direkta avgångar till Dresden. Det finns ett stort utbud av prisvärda flygerbjudanden till samtliga destinationer som nämns ovan från Sverige, Danmark och Norge.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dresden?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dresden för 687 kr/person, vilket är 60 % billigare än för genomsnittsflyget till Dresden. För att hitta de billigaste priserna till Dresden från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dresden?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dresden. Om du planerar att flyga till Dresden, överväg då även att boka flyg till Leipzig/Halle flygplats(113 km från stadskärnan i Dresden) eller Berlin Brandenburg flygplats(146 km från stadskärnan i Dresden).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dresden?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Dresden Berlin Brandenburg flygplats med ett genomsnittspris på 1 730 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Dresden Arpt flygplats?

Priserna för flyg till Dresden Arpt flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Dresden Arpt flygplats?

Av november 2023 finns det 2 bolag att välja mellan för flyg till Dresden Arpt flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Dresden Arpt flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Dresden Arpt flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Dresden Arpt flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Dresden Arpt flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Dresden Arpt flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Dresden

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dresden
KLM
15 dec.
ARN20:55Stockholm Arlanda
14t 35m
1 stopp
DRS11:30Dresden Arpt
17 dec.
DRS14:00Dresden Arpt
6t 10m
1 stopp
ARN20:10Stockholm Arlanda
2 255 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN09:35Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
DRS16:10Dresden Arpt
17 dec.
DRS17:35Dresden Arpt
23t 10m
2 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
3 289 kr
Hitta liknande
SWISS
24 dec.
ARN08:35Stockholm Arlanda
23t 45m
2 stopp
DRS08:20Dresden Arpt
29 dec.
DRS14:40Dresden Arpt
5t 40m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
3 916 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN16:05Stockholm Arlanda
16t 15m
1 stopp
DRS08:20Dresden Arpt
29 dec.
DRS18:55Dresden Arpt
4t 55m
1 stopp
ARN23:50Stockholm Arlanda
4 093 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN07:10Stockholm Arlanda
6t 35m
2 stopp
DRS13:45Dresden Arpt
17 dec.
DRS20:35Dresden Arpt
14t 45m
2 stopp
ARN11:20Stockholm Arlanda
4 239 kr
Hitta liknande
SWISS
24 dec.
ARN08:35Stockholm Arlanda
23t 45m
2 stopp
DRS08:20Dresden Arpt
29 dec.
DRS14:40Dresden Arpt
24t 50m
2 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
4 511 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dresden

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dresden, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
5 dec.
ARN17:20Stockholm Arlanda
20t 10m
1 stopp
DRS13:30Dresden Arpt
2 276 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 dec.
ARN19:35Stockholm Arlanda
14t 35m
2 stopp
DRS10:10Dresden Arpt
2 402 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 dec.
ARN21:55Stockholm Arlanda
34t 45m
3 stopp
DRS08:40Dresden Arpt
2 621 kr
Hitta liknande

Visumkrav för att besöka Dresden

Vilka krav på pass och visum gäller när man besöker Dresden?

Svenska medborgare som vill besöka Dresden, Tyskland behöver inte något visum. Du ska kunna visa upp ett giltigt svenskt pass eller ett giltigt svenskt nationellt identitetskort när du reser in i Tyskland. Det kan vara bra att känna till att svenska körkort inte är en godtagbar resehandling i Tyskland. Medborgare i andra EU- och Schengenländer har också rätt att besöka Tyskland som turister i upp till 90 dagar utan att registrera sig hos myndigheterna. Turister från länder utanför Europa behöver i regel uppvisa både visum och returbiljett.


De bästa sakerna att se och göra i Dresden

Vad kan man se och göra i Dresden?

Dresden är rätt destination för dig som vill uppleva en tysk stad med mysig atmosfär, intressanta historiska landmärken och levande kultur. Det är populärt att börja sitt äventyr i Dresden med en promenad längst floden Elba. På stadens gator längs med floden finns ett stort utbud av museer, restauranger och butiker. En annan intressant upplevelse är att besöka stadens starkaste symbol, nämligen 1700-talskyrkan Frauenkirche. Den ikoniska kyrkan totalförstördes under andra världskriget men rekonstruerades till sin forna glans med imponerande precision. Om ditt hjärta klappar lite extra för vacker arkitektur får du inte missa det kungliga 1500-talspalatset, katedralen Sanctissimae Trinitatis Cathedral och 1700-talspalatset Zwinger Palace. För en intensiv konstupplevelse rekommenderas ett besök till muren Fürstenzug, som finns utanför det kungliga palatset. Muren är täckt av målningar som berättar stadens kungliga historia med hjälp av konstnärlig kreativitet. För dig som vill gå på museum är Staatliche Kunstsammlungen Dresden, som är Tysklands näst största museum, ett bra val. Här kan du bland annat beundra Rafaels berömda konstverk Sixtinska Madonnan. När du blir sugen på att utforska Dresdens shoppingutbud och restaurangliv är gamla stan, där stämningen är pittoresk och mysig, det optimala området.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Dresden?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Dresden. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Dresden ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Dresden ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Dresden?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Dresden.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Dresden ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Dresden. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dresden

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.