Hitta billiga flyg till Dresden

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dresden

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dresden

Bästa priset för enkelresa

453 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 122 kr

Snabbast flygtid

4t 45m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dresden från Sverige under de senaste 72 timmarna är 453 kr (Stockholm Arlanda till Dresden Arpt).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dresden från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 122 kr (Stockholm Arlanda till Dresden Arpt).
Det snabbaste flyget till Dresden från Sverige tar 4t 45m (Stockholm Arlanda till Dresden Arpt).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Dresden, inklusive Lufthansa, Eurowings och Ryanair.

Trender för flygresor till Dresden

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dresden och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dresden?

Den billigaste månaden att flyga till Dresden från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 073 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Dresden i maj är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Dresden under november ligger i genomsnitt på 2 583 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dresden?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dresden för 186 kr/person, vilket är 95 % billigare än för genomsnittsflyget till Dresden. För att hitta de billigaste priserna till Dresden från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dresden?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Dresden är en söndag då man kan hitta priser så låga som 2 585 kr. Flyg från Sverige till Dresden en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 114 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dresden?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Dresden på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Dresden på morgonen för så lite som 2 905 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Dresden på kvällen då priserna ligger på omkring 4 148 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Dresden?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Dresden beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Dresden Arpt tar i genomsnitt 6t, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Dresden Arpt i genomsnitt ligger på . Dresden Arpt är den mest populära flygplatsen i Dresden.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dresden?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Dresden är att boka 52 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 538 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dresden

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dresden från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dresden

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dresden

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Berlin (BER)

Vanligtvis är flyg till Dresden från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg, vilket i genomsnitt kostar 1 533 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DRESDEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars41% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dresden kostar i genomsnitt bara 2 073 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DRESDEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli56% dyrareDet kostar omkring 5 427 kr för flyg till Dresden från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DRESDEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember281% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dresden från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dresden

Hur lång tid tar det att flyga till Dresden?

Flyg från Stockholm till Dresdens flygplats, Dresden tar ungefär tre timmar exklusive väntetiden under mellanlandningen. Om du väljer att mellanlanda i München tar resan dit drygt två timmar, följt av en kortare flygresa på ungefär 50 minuter till Dresden. Ett annat smidigt alternativ är att mellanlanda i Frankfurt. Flygresan från Frankfurt till Dresden tar även den cirka 50 minuter. Du kan även välja att flyga till Dresden från Köpenhamn. Då tar resan från Köpenhamn till antingen München eller Frankfurt ungefär en och en halv timme, följt av den cirka 50 minuter långa flygresan därifrån till Dresden.

Varifrån går direktflyg till Dresden?

För närvarande är det tyvärr inte möjligt att flyga direkt till Dresden, Tyskland från någon flygplats i Sverige. Det går inte heller några direkta flygningar mellan närliggande Köpenhamn och Dresden. Dock går det snabbt och smidigt att ta ett direktflyg till Dresden från ett flertal städer i norra Europa som har goda flygförbindelser med Sverige. Flygplatserna i München, Frankfurt, Amsterdam, London och Zürich har alla direkta avgångar till Dresden. Det finns ett stort utbud av prisvärda flygerbjudanden till samtliga destinationer som nämns ovan från Sverige, Danmark och Norge.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dresden. Om du planerar att flyga till Dresden, överväg då även att boka flyg till Leipzig/Halle flygplats(113 km från stadskärnan i Dresden) eller Berlin Brandenburg flygplats(146 km från stadskärnan i Dresden).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Dresden Leipzig/Halle flygplats med ett genomsnittspris på 3 589 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Dresden

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dresden
Ryanair
4 nov.
ARN17:00Stockholm Arlanda
13t 20m
1 stopp
DRS06:20Dresden Arpt
7 nov.
DRS17:50Dresden Arpt
13t 55m
1 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
1 122 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 nov.
ARN11:40Stockholm Arlanda
18t 40m
2 stopp
DRS06:20Dresden Arpt
7 nov.
DRS09:20Dresden Arpt
18t 35m
1 stopp
ARN03:55Stockholm Arlanda
2 277 kr
Hitta liknande
Ryanair
19 okt.
ARN08:50Stockholm Arlanda
21t 10m
2 stopp
DRS06:00Dresden Arpt
21 okt.
DRS17:50Dresden Arpt
21t 05m
2 stopp
ARN14:55Stockholm Arlanda
2 640 kr
Hitta liknande
Ryanair
19 okt.
ARN18:05Stockholm Arlanda
11t 55m
1 stopp
DRS06:00Dresden Arpt
21 okt.
DRS17:50Dresden Arpt
21t 05m
2 stopp
ARN14:55Stockholm Arlanda
2 663 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 okt.
ARN18:05Stockholm Arlanda
11t 55m
1 stopp
DRS06:00Dresden Arpt
21 okt.
DRS09:30Dresden Arpt
19t 20m
1 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
2 708 kr
Hitta liknande
Lufthansa
27 dec.
ARN11:30Stockholm Arlanda
6t 00m
1 stopp
DRS17:30Dresden Arpt
3 jan.
DRS01:35Dresden Arpt
6t 30m
1 stopp
ARN08:05Stockholm Arlanda
3 025 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dresden

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dresden, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings, Lufthansa och Ryanair
Ryanair
5 okt.
ARN06:45Stockholm Arlanda
23t 15m
2 stopp
DRS06:00Dresden Arpt
Ryanair
5 okt.
ARN18:05Stockholm Arlanda
11t 55m
1 stopp
DRS06:00Dresden Arpt
Flera flygbolag
5 okt.
NYO04:30Stockholm Skavsta
25t 30m
2 stopp
DRS06:00Dresden Arpt

Andra kabinklasser för flyg till Dresden

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Dresden

Vilka bolag flyger till Dresden?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dresden

Vilka bolag flyger till Dresden?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Dresden från Sverige easyJet, Norwegian, Eurowings och Scandinavian Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med KLM till Dresden

KLM är ett populärt val för användare som reser till Dresden. De flyger 4 flyg i veckan till Dresden, oftast från Amsterdam Schiphol. Biljettpriserna för KLM beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 2 161 kr (från Göteborg Landvetter). Bland 167 omdömen har momondos användare betygsatt KLM med ett genomsnittligt betyg på 7,6/10.

Flyg med Lufthansa till Dresden

Priser för flyg med Lufthansa till Dresden kan börja på så lite som 1 871 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 23 flyg som Lufthansa trafikerar till Dresden under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Lufthansa till Dresden kostar från München-Franz Josef Strauss. Lufthansa har fått betyget 7,2/10 av användare på momondo med 402 omdömen.


Flygplatser nära Dresden

Nedan hittar du alla flygplatser i Dresden tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till stadskärnan från Dresdens flygplats?

Du kan enkelt, snabbt och smidigt ta dig från flygplatsen till Dresdens stadskärna med tåg, buss eller bil. Om du vill åka tåg ska du välja linje S2 från flygplatsen. Tågresan går fort. Om du väljer buss finns det två linjer att välja på. Buss nummer 77 och buss nummer 80 går båda mellan flygplatsens huvudterminal och Dresdens centrala delar. Bussresan tar ungefär dubbelt så lång tid som tåget beroende på vilken hållplats du väljer att kliva av på. Det finns möjlighet att boka en hyrbil. Om du vill åka taxi kan du välja mellan Uber och ett antal lokala taxibolag.


Populära flygresor till Dresden

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dresden som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dresden
Snabbaste flygtid6t 00m
Billigaste pris1 122 kr

Visumkrav för att besöka Dresden

Vilka krav på pass och visum gäller när man besöker Dresden?

Svenska medborgare som vill besöka Dresden, Tyskland behöver inte något visum. Du ska kunna visa upp ett giltigt svenskt pass eller ett giltigt svenskt nationellt identitetskort när du reser in i Tyskland. Det kan vara bra att känna till att svenska körkort inte är en godtagbar resehandling i Tyskland. Medborgare i andra EU- och Schengenländer har också rätt att besöka Tyskland som turister i upp till 90 dagar utan att registrera sig hos myndigheterna. Turister från länder utanför Europa behöver i regel uppvisa både visum och returbiljett.


Börja planera din resa till Dresden


De bästa sakerna att se och göra i Dresden

Vad kan man se och göra i Dresden?

Dresden är rätt destination för dig som vill uppleva en tysk stad med mysig atmosfär, intressanta historiska landmärken och levande kultur. Det är populärt att börja sitt äventyr i Dresden med en promenad längst floden Elba. På stadens gator längs med floden finns ett stort utbud av museer, restauranger och butiker. En annan intressant upplevelse är att besöka stadens starkaste symbol, nämligen 1700-talskyrkan Frauenkirche. Den ikoniska kyrkan totalförstördes under andra världskriget men rekonstruerades till sin forna glans med imponerande precision. Om ditt hjärta klappar lite extra för vacker arkitektur får du inte missa det kungliga 1500-talspalatset, katedralen Sanctissimae Trinitatis Cathedral och 1700-talspalatset Zwinger Palace. För en intensiv konstupplevelse rekommenderas ett besök till muren Fürstenzug, som finns utanför det kungliga palatset. Muren är täckt av målningar som berättar stadens kungliga historia med hjälp av konstnärlig kreativitet. För dig som vill gå på museum är Staatliche Kunstsammlungen Dresden, som är Tysklands näst största museum, ett bra val. Här kan du bland annat beundra Rafaels berömda konstverk Sixtinska Madonnan. När du blir sugen på att utforska Dresdens shoppingutbud och restaurangliv är gamla stan, där stämningen är pittoresk och mysig, det optimala området.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Dresden. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan hitta flyg till Dresden ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Dresden.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Dresden. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.