Flyg Europa Tyskland München

Flyg till München

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
München (MUC)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till München. Nuvarande restriktioner för München baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i München

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i München från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
München

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL München

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till München (MUC)

Vanligtvis är flyg till München från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till München-Franz Josef Strauss, vilket i genomsnitt kostar 1 670 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MÜNCHEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till München kostar i genomsnitt bara 1 325 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÜNCHEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli17% dyrareDet kostar omkring 1 950 kr för flyg till München från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÜNCHEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember421% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till München från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till München?

Den bästa tiden att resa till München är på våren, mellan mars och maj, samt under hösten, särskilt i oktober. Sommarmånaderna är mest fyllda med turister och mellan juni och augusti är det högsäsong med flest besökare som kommer till staden. Om du ska boka flyg till München är det bästa att boka flyg i mars och april samt i oktober, trots att det är en av de populäraste perioderna. Maj-juni är de dyraste månaderna att boka flyg till München och en biljett kostar cirka 2000-2500 SEK per person, tur och retur. I oktober kan du hitta flygbiljetter till München för cirka 1500-1800 SEK per person.

När är det billigast att boka flyg till München?

Du har störst chans att hitta billiga flyg till München i september samt oktober. Du kan boka direktflyg och resan tar cirka 1 h 50 min från Stockholm samt 1 h 40 min från Göteborg. Flyg till München kostar cirka 1500-2000 SEK per person tur och retur i september och oktober från Stockholm, och cirka 2000-2500 SEK per person från Göteborg. Om du är flexibel med datumen har du större chans att hitta billiga flygbiljetter till München.

Vilket är det absolut billigaste flyget till München?

153 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till München på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från London och är 90 % billigare än de flesta andra flyg till München. För att hitta det billigaste priset till München från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till München?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till München från Sverige med priser runt 1 428 kr. Om du inte vill besöka München i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 650 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till München?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till München ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 769 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 385 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till München?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till München. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 605 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 989 kr från Sverige till München.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till München?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till München är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 529 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 2 098 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av München?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av München. Om du planerar att flyga till München, överväg då även att boka flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats(29 km från stadskärnan i München), München Augsburg/Mühlhausen flygplats(57 km från stadskärnan i München), Memmingen Memmingen flygplats(101 km från stadskärnan i München) eller Nürnberg flygplats(155 km från stadskärnan i München).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till München?

Med ett genomsnittspris på 1 055 kr per person, är Memmingen Memmingen flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till München. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för München?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till München. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till München inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till München-Franz Josef Strauss

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till München-Franz Josef Strauss
Lufthansa
31 maj
14:45Göteborg-Landvetter Airport
1t 50m
16:35München-Franz Josef Strauss
4 juni
12:15München-Franz Josef Strauss
1t 50m
14:05Göteborg-Landvetter Airport
1 736 kr
Hitta liknande
Lufthansa
10 juni
02:00Stockholm Arlanda
2t 10m
04:10München-Franz Josef Strauss
13 juni
04:45München-Franz Josef Strauss
2t 10m
06:55Stockholm Arlanda
1 385 kr
Hitta liknande
Lufthansa
10 juni
07:40Stockholm Arlanda
2t 10m
09:50München-Franz Josef Strauss
13 juni
04:45München-Franz Josef Strauss
2t 10m
06:55Stockholm Arlanda
1 394 kr
Hitta liknande
Lufthansa
2 maj
07:40Stockholm Arlanda
2t 10m
09:50München-Franz Josef Strauss
9 maj
04:45München-Franz Josef Strauss
2t 10m
06:55Stockholm Arlanda
1 496 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 apr.
07:40Stockholm Arlanda
2t 10m
09:50München-Franz Josef Strauss
12 maj
17:30München-Franz Josef Strauss
2t 10m
19:40Stockholm Arlanda
1 539 kr
Hitta liknande
Lufthansa
9 maj
07:40Stockholm Arlanda
2t 10m
09:50München-Franz Josef Strauss
16 maj
04:45München-Franz Josef Strauss
2t 10m
06:55Stockholm Arlanda
1 642 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till München-Franz Josef Strauss

Om du letar efter enkelbiljetter till München, visa några av våra erbjudanden nedan av Blue Air
Lufthansa
11 sep.
14:45Göteborg-Landvetter Airport
1t 50m
16:35München-Franz Josef Strauss
Lufthansa
2 aug.
14:45Göteborg-Landvetter Airport
1t 50m
16:35München-Franz Josef Strauss
Lufthansa
25 maj
07:40Stockholm Arlanda
2t 10m
09:50München-Franz Josef Strauss

Vilka flygbolag flyger till München?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till München

Lufthansa har direktflyg från Stockholm och Göteborg och är det största flygbolaget som flyger till München. Lufthansa har flest avgångar och många bra erbjudanden. Bolaget erbjuder gratis handbagage upp till 8 kg och om du bokar Economy Classic & Flex kan du även ta med en väska som väger upp till 23 kg. Du kan välja att lägga till bagage om du bokar endast Economy Light-biljett med handbagage. Det serveras gratis snacks pa korta flyg.


Hur tar man sig från flygplatsen i München till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i München plus avståndet till centrum

Münchens flygplats, Munich International Airport (MUC) ligger cirka 40 kilometer från stan. Det finns ett par alternativ för dig som ska ta dig från flygplatsen till centrum. Du kan bland annat ta Lufthansa Airport Bus som tar ungefär 35 minuter och kostar cirka 10 EUR (cirka 100 SEK). Biljetter kan köpas ombord av chauffören. Ett annat alternativ är S-Bahn tåget, nummer 1 eller 8, som kör varje 20 minuter och tar ungefär 45 minuter in till stan. Det finns även taxi på flygplatsen och kostar cirka 60 EUR (cirka 600 SEK).


Populära flygresor till München

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till München som hittats av användare
Flyg från Stockholm till München
Snabbaste flygtid
2t 10m
Billigast pris
1 394 kr
Flyg från Luleå till München
Snabbaste flygtid
7t 40m
Billigast pris
2 472 kr
Flyg från Köpenhamn till München
Snabbaste flygtid
13t 15m
Billigast pris
2 754 kr
Flyg från Umeå till München
Snabbaste flygtid
6t 25m
Billigast pris
3 831 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i München?

München har ett väldigt bra transportsystem och du kan ta dig runt i stan med tåg, buss, tunnelbana, spårvagn eller promenera till fots. Münchens U-bahn är väldigt smidig och fungerar som tunnelbana i staden. I gamla stan är det lättast att ta dig runt till fots och ska du åka längre sträckor, utanför centrum, är de lokala transportmedlen att rekommendera. Biljetter finns att köpa i biljettautomater på hållplatserna. Om du ska resa runt mycket kan du även köpa ett kort med flera resor och du kan välja resor upp till sex dagar. Om du köper ett pass för grupp eller familj kan ni åka fem stycken på en biljett och har du barn som är mellan 6-14 år gamla räknas två av dessa som en person vilket betyder att ni kan resa sex stycken. En dagsbiljett kostar cirka 6,70 EUR (cirka 67 SEK) för en person i innerstaden och för gruppbiljett betalar du cirka 12,80 EUR (cirka 130 SEK).


Kan man resa till München utan pass eller visum?

Du behöver inget visum för att resa till München, det går bra att resa med nationellt id-kort eller pass; provisoriskt pass går också bra. Du behöver inte ha både nationellt id-kort och pass, det räcker med enbart ett av alternativen. Du kan inte resa till München med endast körkort eller vanligt id-kort.


Tips och råd om München

Att se i München

Det finns många sevärdheter i München, som slott, museum och gamla byggnader. Du kan även besöka marknader, till exempel Viktualienmarkt som är en av Tysklands mest kända matmarknader. Palace Neuschwanstein är ett av de populäraste slotten i Europa och är verkligen att rekommendera. Ytterligare sevärdheter som är värda ett besök ar Neues Rathaus, Nymphenburg Palace samt New Schleißheimer palatset.

Aktiviteter med barn i München

Om du reser med barn kan du bland annat besöka Fairytale Fun Park, Toy Museum, English Garden och på hösten Circus Krone. Dessa ar roliga aktiviteter som barnen uppskattar väldigt mycket.

Var ska man shoppa i München

München har ett stort utbud av shopping, från marknader till shoppingcenter och lyx. Schwabingområdet har ett stort område med butiker, smycken och böcker. Ett annat tips är Oberpollinger och Hirmer-Haus. Hirmer-Haus är det största manliga shoppinghuset i världen. (Priser kontrollerade 23/04/2019).


Flyg Europa Tyskland München
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass