Flyg till München

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 19/10
tis 26/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till München.
Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i München

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i München från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
München

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL München

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till München (MUC)

Vanligtvis är flyg till München från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till München-Franz Josef Strauss, vilket i genomsnitt kostar 1 707 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MÜNCHEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till München kostar i genomsnitt bara 1 354 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÜNCHEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli17% dyrareDet kostar omkring 1 992 kr för flyg till München från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÜNCHEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember421% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till München från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till München?

Den bästa tiden att resa till München är på våren, mellan mars och maj, samt under hösten, särskilt i oktober. Sommarmånaderna är mest fyllda med turister och mellan juni och augusti är det högsäsong med flest besökare som kommer till staden. Om du ska boka flyg till München är det bästa att boka flyg i mars och april samt i oktober, trots att det är en av de populäraste perioderna. Maj-juni är de dyraste månaderna att boka flyg till München och en biljett kostar cirka 2000-2500 SEK per person, tur och retur. I oktober kan du hitta flygbiljetter till München för cirka 1500-1800 SEK per person.

När är det billigast att boka flyg till München?

Du har störst chans att hitta billiga flyg till München i september samt oktober. Du kan boka direktflyg och resan tar cirka 1 h 50 min från Stockholm samt 1 h 40 min från Göteborg. Flyg till München kostar cirka 1500-2000 SEK per person tur och retur i september och oktober från Stockholm, och cirka 2000-2500 SEK per person från Göteborg. Om du är flexibel med datumen har du större chans att hitta billiga flygbiljetter till München.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till München?

  157 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till München på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från London och är 90 % billigare än de flesta andra flyg till München. För att hitta det billigaste priset till München från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till München?

  Den billigaste månaden att flyga till München från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 459 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till München i mars är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till München under maj ligger i genomsnitt på 1 686 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till München?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till München 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till München för i genomsnitt 1 807 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till München. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 197 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till München?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till München från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 640 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 032 kr från Sverige till München.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till München?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till München är mitt på dagen. Flyg från Sverige till München kan då kosta så lite som 1 562 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till München, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 143 kr per biljett.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av München?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av München. Om du planerar att flyga till München, överväg då även att boka flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats(29 km från stadskärnan i München), München Augsburg/Mühlhausen flygplats(57 km från stadskärnan i München), Memmingen Memmingen flygplats(101 km från stadskärnan i München) eller Nürnberg flygplats(155 km från stadskärnan i München).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till München?

  Med ett genomsnittspris på 1 077 kr per person, är Memmingen Memmingen flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till München. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till München-Franz Josef Strauss från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till München-Franz Josef Strauss

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till München-Franz Josef Strauss.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till München-Franz Josef Strauss.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till München-Franz Josef Strauss.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från München-Franz Josef Strauss?

Returresa till Sverige från München-Franz Josef Strauss

Testkrav för COVID-19
Besökare från München-Franz Josef Strauss måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från München-Franz Josef Strauss behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till München inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till München

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till München
Flera flygbolag
19 nov.
ARN14:55Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
MUC08:45München-Franz Josef Strauss
24 nov.
MUC15:40München-Franz Josef Strauss
25t 50m
1 stopp
ARN17:30Stockholm Arlanda
1 197 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 jan.
ARN03:45Stockholm Arlanda
12t 00m
1 stopp
MUC15:45München-Franz Josef Strauss
4 feb.
MUC14:10München-Franz Josef Strauss
13t 10m
1 stopp
ARN03:20Stockholm Arlanda
1 241 kr
Hitta liknande
airBaltic
4 feb.
ARN04:00Stockholm Arlanda
9t 30m
1 stopp
MUC13:30München-Franz Josef Strauss
9 feb.
MUC14:10München-Franz Josef Strauss
13t 10m
1 stopp
ARN03:20Stockholm Arlanda
1 276 kr
Hitta liknande
Lufthansa
5 nov.
ARN07:55Stockholm Arlanda
2t 10m
MUC10:05München-Franz Josef Strauss
9 nov.
MUC09:45München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN12:00Stockholm Arlanda
1 284 kr
Hitta liknande
Lufthansa
3 feb.
ARN13:30Stockholm Arlanda
2t 10m
MUC15:40München-Franz Josef Strauss
8 feb.
MUC15:55München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN18:10Stockholm Arlanda
1 293 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 dec.
NYO15:35Stockholm Skavsta
23t 05m
2 stopp
MUC14:40München-Franz Josef Strauss
6 dec.
MUC04:45München-Franz Josef Strauss
35t 15m
2 stopp
NYO16:00Stockholm Skavsta
1 345 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till München

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till München, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa och airBaltic
Flera flygbolag
16 nov.
GOT14:40Göteborg Landvetter
24t 15m
1 stopp
MUC14:55München-Franz Josef Strauss
airBaltic
28 nov.
ARN11:20Stockholm Arlanda
26t 10m
1 stopp
MUC13:30München-Franz Josef Strauss
airBaltic
1 nov.
ARN15:55Stockholm Arlanda
12t 30m
1 stopp
MUC04:25München-Franz Josef Strauss

Vilka bolag flyger till München?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till München
 • Vilka bolag flyger till München?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till München från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Lufthansa, SAS, Norwegian och Finnair. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till München på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära München

Nedan hittar du alla flygplatser i München tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala München från flygplatsen

Münchens flygplats, Munich International Airport (MUC) ligger cirka 40 kilometer från stan. Det finns ett par alternativ för dig som ska ta dig från flygplatsen till centrum. Du kan bland annat ta Lufthansa Airport Bus som tar ungefär 35 minuter och kostar cirka 10 EUR (cirka 100 SEK). Biljetter kan köpas ombord av chauffören. Ett annat alternativ är S-Bahn tåget, nummer 1 eller 8, som kör varje 20 minuter och tar ungefär 45 minuter in till stan. Det finns även taxi på flygplatsen och kostar cirka 60 EUR (cirka 600 SEK).


Populära flygresor till München

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till München som hittats av användare
Flyg från Stockholm till München
Snabbast flygtid2t 10m
Billigaste pris917 kr
Flyg från Göteborg till München
Snabbast flygtid1t 45m
Billigaste pris1 415 kr
Flyg från Umeå till München
Snabbast flygtid6t 35m
Billigaste pris2 490 kr
Flyg från Luleå till München
Snabbast flygtid11t 35m
Billigaste pris2 813 kr

Så tar du dig runt i München

München har ett väldigt bra transportsystem och du kan ta dig runt i stan med tåg, buss, tunnelbana, spårvagn eller promenera till fots. Münchens U-bahn är väldigt smidig och fungerar som tunnelbana i staden. I gamla stan är det lättast att ta dig runt till fots och ska du åka längre sträckor, utanför centrum, är de lokala transportmedlen att rekommendera. Biljetter finns att köpa i biljettautomater på hållplatserna. Om du ska resa runt mycket kan du även köpa ett kort med flera resor och du kan välja resor upp till sex dagar. Om du köper ett pass för grupp eller familj kan ni åka fem stycken på en biljett och har du barn som är mellan 6-14 år gamla räknas två av dessa som en person vilket betyder att ni kan resa sex stycken. En dagsbiljett kostar cirka 6,70 EUR (cirka 67 SEK) för en person i innerstaden och för gruppbiljett betalar du cirka 12,80 EUR (cirka 130 SEK).


Visumkrav för att besöka München

Du behöver inget visum för att resa till München, det går bra att resa med nationellt id-kort eller pass; provisoriskt pass går också bra. Du behöver inte ha både nationellt id-kort och pass, det räcker med enbart ett av alternativen. Du kan inte resa till München med endast körkort eller vanligt id-kort.


Börja planera din resa till München


De bästa sakerna att se och göra i München

Att se i München

Det finns många sevärdheter i München, som slott, museum och gamla byggnader. Du kan även besöka marknader, till exempel Viktualienmarkt som är en av Tysklands mest kända matmarknader. Palace Neuschwanstein är ett av de populäraste slotten i Europa och är verkligen att rekommendera. Ytterligare sevärdheter som är värda ett besök ar Neues Rathaus, Nymphenburg Palace samt New Schleißheimer palatset.

Aktiviteter med barn i München

Om du reser med barn kan du bland annat besöka Fairytale Fun Park, Toy Museum, English Garden och på hösten Circus Krone. Dessa ar roliga aktiviteter som barnen uppskattar väldigt mycket.

Var ska man shoppa i München

München har ett stort utbud av shopping, från marknader till shoppingcenter och lyx. Schwabingområdet har ett stort område med butiker, smycken och böcker. Ett annat tips är Oberpollinger och Hirmer-Haus. Hirmer-Haus är det största manliga shoppinghuset i världen.