Hitta billiga flyg till München från 706 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till München

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för München

Bästa priset för enkelresa

706 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 091 kr

Snabbast flygtid

2t 15m

Flygs av

9 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till München från Sverige under de senaste 72 timmarna är 706 kr (Göteborg Landvetter till München-Franz Josef Strauss).
Det bästa priset för tur- och returflyg till München från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 091 kr (Stockholm Arlanda till München-Franz Josef Strauss).
Det snabbaste flyget till München från Sverige tar 2t 15m (Stockholm Arlanda till München-Franz Josef Strauss).
Det finns 9 flygbolag som flyger till och från München, inklusive Lufthansa, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till München

Utforska inblicksdata för ditt flyg till München och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till München?

Den billigaste månaden att flyga till München från Sverige är oktober. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 932 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till München i oktober är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till München under november ligger i genomsnitt på 2 140 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till München?

1 088 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till München på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Milano och är 54 % billigare än de flesta andra flyg till München. För att hitta det billigaste priset till München från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till München?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till München från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 219 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 675 kr från Sverige till München.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till München?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till München är på kvällen. Flyg från Sverige till München kan då kosta så lite som 2 011 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till München, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 537 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till München?

Flyget från Sverige till München beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till München-Franz Josef Strauss (den mest populära flygplatsen i München) ligger flygtiden på 2t 10m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till München-Franz Josef Strauss ligger den genomsnittliga flygtiden på 1t 50m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till München?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till München 51 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till München för i genomsnitt 2 415 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i München

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i München från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
München

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL München

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Nürnberg (NUE)

Vanligtvis är flyg till München från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Nürnberg, vilket i genomsnitt kostar 2 267 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MÜNCHEN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till München kostar i genomsnitt bara 1 766 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÜNCHEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni16% dyrareDet kostar omkring 2 753 kr för flyg till München från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MÜNCHEN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli621% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till München från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till München

När är det billigast att boka flyg till München?

Du har störst chans att hitta billiga flyg till München i september samt oktober. Du kan boka direktflyg och resan tar cirka 1 h 50 min från Stockholm samt 1 h 40 min från Göteborg. Flyg till München kostar cirka 1500-2000 SEK per person tur och retur i september och oktober från Stockholm, och cirka 2000-2500 SEK per person från Göteborg. Om du är flexibel med datumen har du större chans att hitta billiga flygbiljetter till München.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av München?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av München. Om du planerar att flyga till München, överväg då även att boka flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats(29 km från stadskärnan i München), München Augsburg/Mühlhausen flygplats(57 km från stadskärnan i München), Memmingen flygplats(101 km från stadskärnan i München) eller Nürnberg flygplats(155 km från stadskärnan i München).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till München?

Med ett genomsnittspris på 1 212 kr per person, är Nürnberg flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till München. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats?

Priserna för flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats?

Det finns 12 bolag tillgängliga för flyg till München-Franz Josef Strauss flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till München-Franz Josef Strauss flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till München-Franz Josef Strauss flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till München-Franz Josef Strauss flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din München-Franz Josef Strauss flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till München

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till München
Lufthansa
8 mars
ARN12:20Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC14:35München-Franz Josef Strauss
11 mars
MUC12:10München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN14:25Stockholm Arlanda
1 091 kr
Hitta liknande
Lufthansa
28 feb.
ARN07:45Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC10:00München-Franz Josef Strauss
6 mars
MUC12:10München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN14:25Stockholm Arlanda
1 153 kr
Hitta liknande
Lufthansa
11 jan.
ARN07:45Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC10:00München-Franz Josef Strauss
14 jan.
MUC12:10München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN14:25Stockholm Arlanda
1 226 kr
Hitta liknande
Lufthansa
26 jan.
ARN18:30Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC20:45München-Franz Josef Strauss
30 jan.
MUC21:00München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN23:15Stockholm Arlanda
1 319 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 mars
ARN18:30Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC20:45München-Franz Josef Strauss
11 mars
MUC09:10München-Franz Josef Strauss
5t 55m
1 stopp
ARN15:05Stockholm Arlanda
1 330 kr
Hitta liknande
Lufthansa
31 jan.
ARN18:30Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC20:45München-Franz Josef Strauss
7 feb.
MUC15:30München-Franz Josef Strauss
2t 15m
ARN17:45Stockholm Arlanda
1 382 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till München

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till München, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa, Scandinavian Airlines och Vueling
Flera flygbolag
19 dec.
GOT12:40Göteborg Landvetter
19t 30m
1 stopp
MUC08:10München-Franz Josef Strauss
Lufthansa
26 feb.
ARN18:30Stockholm Arlanda
2t 15m
MUC20:45München-Franz Josef Strauss
Flera flygbolag
27 dec.
ARN06:40Stockholm Arlanda
5t 45m
1 stopp
MUC12:25München-Franz Josef Strauss

Så tar du dig runt i München

München har ett väldigt bra transportsystem och du kan ta dig runt i stan med tåg, buss, tunnelbana, spårvagn eller promenera till fots. Münchens U-bahn är väldigt smidig och fungerar som tunnelbana i staden. I gamla stan är det lättast att ta dig runt till fots och ska du åka längre sträckor, utanför centrum, är de lokala transportmedlen att rekommendera. Biljetter finns att köpa i biljettautomater på hållplatserna. Om du ska resa runt mycket kan du även köpa ett kort med flera resor och du kan välja resor upp till sex dagar. Om du köper ett pass för grupp eller familj kan ni åka fem stycken på en biljett och har du barn som är mellan 6-14 år gamla räknas två av dessa som en person vilket betyder att ni kan resa sex stycken. En dagsbiljett kostar cirka 6,70 EUR (cirka 67 SEK) för en person i innerstaden och för gruppbiljett betalar du cirka 12,80 EUR (cirka 130 SEK).


Visumkrav för att besöka München

Du behöver inget visum för att resa till München, det går bra att resa med nationellt id-kort eller pass; provisoriskt pass går också bra. Du behöver inte ha både nationellt id-kort och pass, det räcker med enbart ett av alternativen. Du kan inte resa till München med endast körkort eller vanligt id-kort.


De bästa sakerna att se och göra i München

Att se i München

Det finns många sevärdheter i München, som slott, museum och gamla byggnader. Du kan även besöka marknader, till exempel Viktualienmarkt som är en av Tysklands mest kända matmarknader. Palace Neuschwanstein är ett av de populäraste slotten i Europa och är verkligen att rekommendera. Ytterligare sevärdheter som är värda ett besök ar Neues Rathaus, Nymphenburg Palace samt New Schleißheimer palatset.

Aktiviteter med barn i München

Om du reser med barn kan du bland annat besöka Fairytale Fun Park, Toy Museum, English Garden och på hösten Circus Krone. Dessa ar roliga aktiviteter som barnen uppskattar väldigt mycket.

Var ska man shoppa i München

München har ett stort utbud av shopping, från marknader till shoppingcenter och lyx. Schwabingområdet har ett stort område med butiker, smycken och böcker. Ett annat tips är Oberpollinger och Hirmer-Haus. Hirmer-Haus är det största manliga shoppinghuset i världen.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till München?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till München när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till München, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till München ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till München.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till München?

När du söker efter flyg till München hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till München ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till München. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till München

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.