Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i München, Bayern

Vill du hyra en bil billigt i München, Bayern? Sök och jämför priser här!

München, Tyskland
1 mar — 8 mar
München, Tyskland
fre 1/3
12:00
fre 8/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i München

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i München

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i München?

De billigaste hyrbilarna i München hittas generellt genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 146 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i München är 288 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i München?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i München med 28 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i München?

När du hyr en bil i München väljer de flesta av våra användare modellen Ford Transit för 1 253 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Nissan Qashqai för ett genomsnittspris på 390 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Transit i München för så lite som 524 kr/dag och modellen Nissan Qashqai för så lite som 279 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i München, Bayern

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i München, Bayern
Ekonomi290 kr per dag
Kompakt295 kr per dag
Medelstor364 kr per dag
Mini258 kr per dag
Premium683 kr per dag
Leverantörens val290 kr per dag
Kompakt SUV316 kr per dag
Kompakt kombi402 kr per dag
Medelstor SUV420 kr per dag
Mellanstor kombi565 kr per dag
Kombi premium738 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i München

Kan jag köra över gränsen med en hyrbil från München?

Tyskland är ett vackert land som gjort för att upptäckas på fyra hjul. Om du hittat en billig hyrbil i München väntar landets vackra landskap och spännande städer på dig, men du har inte heller långt till angränsande länder som bland annat Tjeckien, Österrike, Polen, Nederländerna och Frankrike. Om du har planer på att hyra en bil i München och sedan köra vidare ut i Europa bör du först ta reda på vad som gäller för den specifika hyrbilsfirman du planerar att resa från. Det är oftast inga problem att köra en hyrbil över gränserna, men det kan vara nödvändigt att exempelvis köpa till en extra försäkring, eller betala ytterligare avgifter per land eller zon. Det lönar sig därför att undersöka vad som gäller för varje specifikt hyrbilserbjudande i München innan du bokar din bil.

Kan jag hyra en bil i München utan kreditkort?

Det är en smidig process att hyra bil i München, och för det mesta går det bra att boka din hyrbil utan ett kreditkort. Det var länge krav på att man som förare skulle ha ett giltigt kreditkort utställt i sitt namn för att få hyra bil då detta underlättade för hyrbilsfirman. Detta då de enkelt kunde reservera ett säkerhetsbelopp på förarens kort och på så vis försäkra sig om att självrisken för försäkringen skulle bli betald utifall något oväntat skulle inträffa. Denna reservationsprocess är i regel enklare för hyrbilsfirman om föraren har ett kreditkort, och även om det nu för tiden går att boka hyrbilar i München med ett giltigt betalkort utan kredit kan detta i stället föra med sig en extra avgift för den som hyr bilen. Med detta i åtanke är det därför bäst att alltid dubbelkolla vad som gäller för att boka ditt hyrbilserbjudande i München.

Vilka trafikregler bör jag tänka på i München?

München är en stor stad med mycket trafik och det gäller att vara på sin vakt inne i centrum då det finns både korsande cykelbanor och enkelriktade vägar. Dock håller körbanorna god kvalitet och den utförliga skyltningen gör att det är en enkel stad att köra i. Precis som i övriga delar av landet gäller högerregeln och väjningsplikten, och det är krav på att använda säkerhetsbälte närhelst bilen är i rullning samt att prata i handsfree om du använder din mobil. Då vädret i Tyskland kan variera rejält under året och temperaturen ofta kryper ner under nollan under de kallare månaderna finns det även krav på vinterdäck under vinterhalvåret. Biluthyrningsfirmorna har i regel stenkoll på detta men det kan vara bra att vara medveten om det när du hyr din bil.

Vilken dokumentation behöver en internationell resenär uppvisa för att hyra bil i München?

Om du hittat en hyrbil i München gäller det att du har rätt sorts dokumentation för att kunna boka och hämta upp din bil. Som innehavare av ett svenskt körkort är det en relativt enkel process att boka din bil då det enda som krävs är att ditt körkort är utfärdat inom EU eller EEA samt att det är giltigt. Om du däremot har ett körkort från ett land utanför dessa zoner behöver du dessutom ett kompletterande internationellt körkort för att kunna boka och köra din hyrbil i München. Utöver detta ställer vissa uthyrningsfirmor krav på att mer än ett år ska ha gått sedan utfärdandedatumet av ditt körkort. Om du däremot har haft ditt körkort ett par år men är yngre än 23 år kan du dessutom behöva betala en extra avgift som debiteras för unga förare.


Erbjudanden på hyrbilar i München, Bayern

Hitta rätt hyrbil för dig i München

Liten cars

333 kr - 679 kr

Alla biltyper

551 kr - 849 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i München, Tyskland är 443 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i München, Tyskland är mars. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 333 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i München som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i München, Tyskland är 639 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i München, Tyskland är april. Då är priset 15% lägre än under resten året och ligger på bara 547 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i München som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i München, Tyskland är 977 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i München, Tyskland är augusti. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 730 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i München som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i München, Tyskland är 581 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i München, Tyskland är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 311 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i München som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i München, Tyskland är 970 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i München, Tyskland är april. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 420 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i München, Tyskland är 1 226 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i München, Tyskland är februari. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 689 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen lyxigt car i München som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i München, Tyskland är 513 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i München, Tyskland är januari. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 380 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i München. Genomsnittspriset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

258 kr/dag

(3 mar - 8 mar)
Smart Fortwo
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

290 kr/dag

(20 maj - 22 maj)
Audi A1
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

295 kr/dag

(3 mar - 8 mar)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i München

Alla större biluthyrningsfirmor i München, Bayern

keddy by Europcar

28 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

9,0

Enterprise Rent-A-Car

6 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,7

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,5

Sixt

7,0
Bra
1 omdöme26 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

8,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,7

Avis

9 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,7

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,5

Hertz

10 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,6

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,2

Europcar

19 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,0

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,9

Budget

10 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,5

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

5,8

Bäst

6,3

Dollar

7 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,8

Övergripande

4,5

Upphämtning/avlämning

4,4

Bäst

5,0

Bra att veta om hyrbilar i München

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i München.

Mest populära uthyrningsföretag

Ok Mobility

Populära biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

278 kr

Mest populära modellen

Ford Transit
Den mest populära biluthyrningsfirman i München som hittats på momondo den här månaden är Ok Mobility. Andra toppval för biluthyrningsföretag är GREEN MOTION och Alamo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i München under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i München är 278 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 459 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i München under de senaste 7 dagarna är av modellen Ford Transit. Våra användare föredrar också Nissan Qashqai som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i München

Sevärdheter i närheten:

Theresienwiese30,3 km

Sevärdheter i närheten:

Theresienwiese155,5 km

Sevärdheter i närheten:

Theresienwiese98,8 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i München

Nedan visas de mest populära hotellen i München
Hilton Munich Airport

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20, Munich, Bavaria, Germany

28,7 km från stadskärnan

Wyndham Garden Munich Messe

Wyndham Garden Munich Messe

Stahlgruberring 4, Munich, Bavaria, Germany

6,5 km från stadskärnan

Sofitel Munich Bayerpost

Sofitel Munich Bayerpost

Bayerstrasse 12, Munich, Bavaria, Germany

1,4 km från stadskärnan

Holiday Inn Munich - City Centre

Holiday Inn Munich - City Centre

Hochstr. 3, Munich, Bavaria, Germany

1,4 km från stadskärnan

a&o München Laim

a&o München Laim

Landsberger Strasse 338, Munich, Bavaria, Germany

6,0 km från stadskärnan

Mercure München City Center

Mercure München City Center

Senefelderstr. 9, Munich, Bavaria, Germany

1,2 km från stadskärnan

Leonardo Hotel Munich City East

Leonardo Hotel Munich City East

Carl-Wery-Strasse 39, Munich, Bavaria, Germany

7,7 km från stadskärnan

a&o München Hackerbrücke

a&o München Hackerbrücke

Arnulfstrasse 102, Munich, Bavaria, Germany

2,7 km från stadskärnan

Platzl Hotel

Platzl Hotel

Sparkassenstraße 10, Munich, Bavaria, Germany

0,2 km från stadskärnan

Leonardo Hotel & Residenz München

Leonardo Hotel & Residenz München

Heimgartenstrasse 14, Munich, Bavaria, Germany

2,9 km från stadskärnan

Wunderlocke

Wunderlocke

Gmunder Strasse 27, Munich, Bavaria, Germany

5,8 km från stadskärnan

Hilton Munich City

Hilton Munich City

Rosenheimer Strasse 15, Munich, Bavaria, Germany

1,6 km från stadskärnan

H2 Hotel München Olympiapark

H2 Hotel München Olympiapark

Moosacher Str. 82, Munich, Bavaria, Germany

5,8 km från stadskärnan

Hotel MIO by AMANO

Hotel MIO by AMANO

Sendlinger Strasse 46, Munich, Bavaria, Germany

0,7 km från stadskärnan

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München

Maximilianstr. 17, Munich, Bavaria, Germany

0,4 km från stadskärnan

Hotel Torbräu

Hotel Torbräu

Tal 41, Munich, Bavaria, Germany

0,6 km från stadskärnan

The Westin Grand Munich

The Westin Grand Munich

Arabellastr. 6, Munich, Bavaria, Germany

3,4 km från stadskärnan

Hampton by Hilton Munich City North

Hampton by Hilton Munich City North

Ingolstaedter Strasse 44, Munich, Bavaria, Germany

5,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i München – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i München och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i München, Tyskland i mars?

En hyrbil för en weekend i München i mars kostar kring 309 kr, med billiga erbjudanden från 296 kr. För en veckas biluthyrning, München priser i mars är i genomsnitt 461 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 223 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i München, Tyskland?

Varje biluthyrningsföretag i München har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i München är Ok Mobility, keddy by Europcar och Alamo, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i München under mars månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i München under mars månad. Med en genomsnittstemperatur på 7 °C och en nederbörd på omkring 70 mm i mars innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i München kommer i genomsnitt kosta dig 376 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i München, Tyskland?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i München när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i München är 100 km/t respektive Upplysningar. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i München du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Transit i München?

Hur är vädret i München, Tyskland i februari?

Den som letar efter en hyrbil i München under månaden februari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 0 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i München representativt för resten av Bayern?

Klimatet i Bayern under februari månad har vanligtvis en temperatur på 0 °C med en förväntad nederbörd på 35,6 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från München till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i München?

Priserna för bilar i München uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i München?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i München är 246 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i München?

Bland olika länder, inklusive München, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i München?

För att få hyra en bil i München måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i München?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i München kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i München?

När du har sökt efter en hyrbil i München visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i München med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i München eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i München på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i München på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i München som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i München.

Kan jag söka efter hyrbilar i München med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i München.


Ett enklare sätt att hantera din resa till München

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i München


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Bilar i München
fre 1/3
12:00
fre 8/3
12:00