Hitta billig biluthyrning i München, Tyskland

Vill du hyra en bil billigt i München, Tyskland? Sök och jämför priser här

München, Tyskland
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
München, Tyskland
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

När är det billigast att hyra en bil i München?

Alla

170 kr - 911 kr

Familj

219 kr - 441 kr

I april månad är det billigast att hyra en bil i München, Tyskland. Priset ligger då 40% lägre än under resten av året, på bara 170 kr per dag. Den dyraste månaden är september. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i april. Priset för en hyrbil i München kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i München

Alla större biluthyrningsfirmor i München, Tyskland
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.7

Betyg baserat på 134 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.3

Betyg baserat på 74 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.0

Betyg baserat på 46 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.0

Betyg baserat på 91 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.0

Betyg baserat på 68 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.4

Betyg baserat på 93 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.6

Betyg baserat på 36 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 27 recensioner


Avstånd till populära hotell från München, Tyskland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån München-Franz Josef Strauss flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i München

I april, fram till dagens datum, har 343 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i München.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i München för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i München till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i München. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i München, Tyskland i maj?

En hyrbil för en weekend i München i maj kostar kring 244 kr, med billiga erbjudanden från 170 kr. För en veckas biluthyrning, München priser i maj är i genomsnitt 327 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 191 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i München har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i München med INTERRENT på ett av deras 7 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 121 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 239 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i München, Tyskland?

Varje biluthyrningsföretag i München har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i München är Alamo, Enterprise och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i München under maj månad?

För resor till München i maj månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i München under maj månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 15 °C respektive 120 mm. Att hyra en Ekonomi i München kommer i genomsnitt kosta dig 739 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Sixt i München?

Det finns 25 uthyrningskontor i München, Tyskland. På Sixts uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 512 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i München, Tyskland?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i München när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i München är 100 km/t respektive Upplysningar. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i München du befinner dig.

Hur är vädret i München, Tyskland i april?

Den som letar efter en hyrbil i München under månaden april kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 7 °C och en nederbörd på cirka 70 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i München under april kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i München. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i München tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Volkswagen Golf och Volkswagen Polo.

Är vädret i München representativt för resten av Bayern?

Klimatet i Bayern under april månad har vanligtvis en temperatur på 7 °C med en förväntad nederbörd på 58,3 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från München till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i München

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära München

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Bayern

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Aschaffenburg, Augsburg och Hof inom Bayern

Planera din resa till München