Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Tel Aviv, Gush Dan

Vill du hyra en bil billigt i Tel Aviv, Gush Dan? Sök och jämför priser här!

Tel Aviv, Israel
26 mar — 2 apr
Tel Aviv, Israel
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Tel Aviv

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Tel Aviv

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Tel Aviv?

De billigaste hyrbilarna i Tel Aviv hittas generellt genom CalAuto. När du bokar med CalAuto kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 198 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Tel Aviv är 276 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Tel Aviv?

Eldan har flest uthyrningskontor i Tel Aviv med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Tel Aviv?

När du hyr en bil i Tel Aviv väljer de flesta av våra användare modellen Renault Clio för 315 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Kia Picanto för ett genomsnittspris på 490 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Renault Clio i Tel Aviv för så lite som 308 kr/dag och modellen Kia Picanto för så lite som 490 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Tel Aviv, Gush Dan

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Tel Aviv, Gush Dan
Ekonomi313 kr per dag
Kompakt411 kr per dag
Medelstor448 kr per dag
Standard546 kr per dag
Mini301 kr per dag
Minibuss1 071 kr per dag
Lyx1 762 kr per dag
Kompakt SUV348 kr per dag
Medelstor SUV546 kr per dag
Standard-SUV794 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Tel Aviv

Tel Aviv är Israels ungdomliga och kosmopolitiska stad, känd för sina magnifika sandstränder tack vare sitt definierade kustläge. När du besöker staden kan du hänga på badorten Netanya eller njuta av sol och sand på populära sandstränder längs Banana Beach, Gordon Beach och Frishman Beach. Det kan vara bra att hålla utkik efter Ayalon Highway, Highway 2 och Route 4, eftersom dessa vägar förbinder de flesta av kustens sevärdheter. Observera dock att det kan förekomma begränsad framkomlighet på privata vägar på samtliga sträckor, vilket innebär att du kan behöva betala en tullavgift. I Tel Aviv kan allmänheten parkera sina hyrbilar längs trottoarer eller på parkeringsplatser, dock med vissa begränsningar. Endast stadens invånare har tillgång till gratis parkering, så du kan behöva hålla utkik efter vanliga parkeringsskyltar och färgsystem (blå och vita ränder tillåter parkering) och betala en avgift. Det finns över 25 hyrbilsställen i Tel Aviv och över 10 hyrbilsfirmor.

Är det värt att hyra en bil när du besöker Tel Aviv?

Det finns flera parkeringsplatser i staden, inklusive parkering vid trottoarkanten, parkeringshus, privat parkering och parkeringsplatser, så det finns ingen anledning att oroa sig över hur du parkerar din hyrbil i Tel Aviv. Det är ofta mycket trafik i staden under rusningstid vid gryning och skymning, men om du tar Ayalon Highway kan du slippa en del av trängseln. Hyrbil i Tel Aviv är ett perfekt sätt att utforska de främsta attraktionerna i de omgivande områdena, inklusive Masada nationalpark och Ein Gedi Reserve, som ligger cirka två timmars bilresa bort. Tel Aviv är en av de mest promenadvänliga städerna i Israel, och en vandringstur kan ge dig en plats på första parkett bland stadens sevärdheter. Det kan dock vara svårt att ta sig runt i kustområdet om man inte kör bil, särskilt om man vill utforska platser längs rutten mellan Tel Aviv och Döda havet. Flera regioner och populära sevärdheter, som Jaffa och Netanya, ligger också utspridda, och därför är en billig hyrbil i Tel Aviv ett bättre alternativ för att ta sig runt i staden.

Vilka trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Tel Aviv?

Om du är på jakt efter en hyrbil i Tel Aviv är det klokt att ha de israeliska trafikreglerna i åtanke så att du alltid befinner dig på rätt sida av lagen. Man kör på höger sida av vägen om man inte ska byta fil. Se till att du alltid har säkerhetsbältet på dig. Om du reser med din yngsta (upp till sex år) ska hen sitta längst bak i bilen i bilbarnstolar som är anpassade efter ålder. Att köra påverkad i Israel omfattas av stränga restriktioner, där promillegränsen ligger på 0,024% (minskas till 0,005% för förare under 24 år). Om du är osäker på trafikreglerna kan det vara värt att kontakta Tel Avivs trafikverk för att få information om aktuella ändringar i trafikreglerna.

Behöver jag ett särskilt körkort eller tillstånd för att köra en hyrbil i Tel Aviv om jag besöker från ett annat land?

Så länge du är mellan 21-75 år så står hyrbilar i Tel Aviv till ditt förfogande. Du kan använda ditt (giltiga) utländska körkort för att köra din minibuss eller ekonomibil i hela staden och landet, vilket innebär att du inte behöver skaffa ett internationellt körkort. Om du bor i Tel Aviv i mer än ett år måste du dock byta ut ditt utländska körkort mot ett israeliskt.


Erbjudanden på hyrbilar i Tel Aviv, Gush Dan

Hitta rätt hyrbil för dig i Tel Aviv

Liten bilar

455 kr - 1 202 kr

Alla biltyper

516 kr - 2 503 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Tel Aviv, Israel är 619 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Tel Aviv, Israel är oktober. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 455 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tel Aviv. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tel Aviv kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Tel Aviv som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Tel Aviv, Israel är 833 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Tel Aviv, Israel är augusti. Då är priset 12% lägre än under resten året och ligger på bara 735 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tel Aviv. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tel Aviv kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Tel Aviv som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Tel Aviv, Israel är 1 112 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Tel Aviv, Israel är juli. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 1 016 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tel Aviv. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tel Aviv kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Tel Aviv, Israel är 634 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Tel Aviv, Israel är oktober. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 991 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tel Aviv. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tel Aviv kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Tel Aviv som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Tel Aviv, Israel är 1 126 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Tel Aviv, Israel är september. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 1 416 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tel Aviv. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tel Aviv kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Tel Aviv som hittats på momondo under den senaste veckan.

Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

301 kr/dag

(25 maj - 8 jun)
Fiat 500
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

313 kr/dag

(25 maj - 8 jun)
Skoda Fabia
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

313 kr/dag

(25 maj - 8 jun)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Tel Aviv

Alla större biluthyrningsfirmor i Tel Aviv, Gush Dan

Eldan

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,5

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,5

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,9

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

5,9

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,6

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

5,7

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,0

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,7

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

5,8

Sixt

5 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,8

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,8

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

6,2

Comfort

6,2

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

5,3

Bra att veta om hyrbilar i Tel Aviv

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Tel Aviv.

Mest populära uthyrningsföretag

CalAuto

Populära biltyper

Intermediate, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

263 kr

Mest populära modellen

Renault Clio
Den mest populära biluthyrningsfirman i Tel Aviv som hittats på momondo den här månaden är CalAuto. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Alamo och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Tel Aviv under de senaste 72 timmarna: Intermediate, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Tel Aviv är 263 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 372 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Tel Aviv under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Clio. Våra användare föredrar också Kia Picanto som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Tel Aviv

Nedan visas de mest populära hotellen i Tel Aviv
Crowne Plaza Tel Aviv City Center

Crowne Plaza Tel Aviv City Center

136 Menachem Begin Road, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

1,6 km från stadskärnan

Royal Beach Tel Aviv by Isrotel exclusive

Royal Beach Tel Aviv by Isrotel exclusive

Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

3,5 km från stadskärnan

Crowne Plaza Tel Aviv Beach

Crowne Plaza Tel Aviv Beach

145 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,5 km från stadskärnan

Herods Tel Aviv By The Beach

Herods Tel Aviv By The Beach

155 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,5 km från stadskärnan

Lighthouse By Brown Hotels

Lighthouse By Brown Hotels

Ben Yehuda 1, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

3,1 km från stadskärnan

Hilton Tel Aviv

Hilton Tel Aviv

205 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,3 km från stadskärnan

Carlton Tel Aviv Hotel

Carlton Tel Aviv Hotel

10 Eliezer Peri Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,4 km från stadskärnan

The David Kempinski Tel Aviv

The David Kempinski Tel Aviv

Hayarkon 51, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

3,1 km från stadskärnan

Savoy Sea Side Hotel

Savoy Sea Side Hotel

5 Geula Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

3,3 km från stadskärnan

Brown Brut Seafront Hotel, a member of Brown Hotels

Brown Brut Seafront Hotel, a member of Brown Hotels

6 Yehezkel Koifman Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

4,1 km från stadskärnan

Dan Tel Aviv

Dan Tel Aviv

99 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,8 km från stadskärnan

The Setai Tel Aviv

The Setai Tel Aviv

22 Raziel David Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

5,2 km från stadskärnan

Hotel Rothschild 22 Tel Aviv

Hotel Rothschild 22 Tel Aviv

22 Rothschild Boulevard, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

3,6 km från stadskärnan

Prima Tel Aviv Hotel

Prima Tel Aviv Hotel

Hayarkon 105, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,7 km från stadskärnan

Best Western Regency Suites

Best Western Regency Suites

80 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,9 km från stadskärnan

Play Seaport Suite Hotel Tlv

Play Seaport Suite Hotel Tlv

Tsidon 1, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,2 km från stadskärnan

Embassy Hotel Tel Aviv

Embassy Hotel Tel Aviv

5 Shalom Aleichem St., Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,9 km från stadskärnan

Port Tower by Isrotel Design

Port Tower by Isrotel Design

298 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

2,1 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Tel Aviv – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Tel Aviv och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Tel Aviv, Israel?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Tel Aviv har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Tel Aviv, så som Hertz, Alamo och Europcar erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Tel Aviv, Israel?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Tel Aviv när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Tel Aviv är 90 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Tel Aviv du befinner dig.

Hur är vädret i Tel Aviv, Israel i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i Tel Aviv under mars månad på 15 °C och den förväntade nederbörden är 61 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Tel Aviv representativt för resten av Gush Dan?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Tel Aviv omkring i Gush Dan eller runt de omgivande områdena under mars månad bör förvänta sig temperaturer runt 15 °C och en eventuell nederbörd på 61 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Tel Aviv?

Priserna för bilar i Tel Aviv uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Tel Aviv?

Från och med mars 2024 finns det 48 bolag att välja mellan för bilar i Tel Aviv.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Tel Aviv?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Tel Aviv. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Tel Aviv?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Tel Aviv. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Tel Aviv?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Tel Aviv eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Tel Aviv?

När du har sökt efter en hyrbil i Tel Aviv visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Tel Aviv med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Tel Aviv som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Tel Aviv på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Tel Aviv på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Tel Aviv som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Tel Aviv.

Kan jag söka efter hyrbilar i Tel Aviv med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Tel Aviv med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Tel Aviv

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Tel Aviv

Populära hyrbilstyper i Tel Aviv


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners