Flyg till Tel Aviv

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Tel Aviv.
Visa nuvarande reserestriktioner för Israel

Billigaste flygen till flygplatser i Tel Aviv

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tel Aviv från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tel Aviv

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tel Aviv

Stockholm (STO) till Tel Aviv (TLV)

Vanligtvis är flyg till Tel Aviv från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Tel Aviv Ben Gurion Intl, vilket i genomsnitt kostar 2 472 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TEL AVIV TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tel Aviv kostar i genomsnitt bara 2 074 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TEL AVIV FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember34% dyrareDet kostar omkring 3 331 kr för flyg till Tel Aviv från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TEL AVIV FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober413% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tel Aviv från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Tel Aviv?

Resor till Tel Aviv är populära under slutet av sommaren och tidig höst då besökare samlas i staden för att festa och slappa på stranden. Under vintern är det kyligare men ofta soligt väder, vilket gör att många bokar flygresor till Tel Aviv under jul- och nyårsledigheterna. Under våren är det också trevligt att besöka den israeliska staden då uteserveringar öppnar upp och staden står i blom. Högsäsongen under hösten för med sig stigande priser både på flygstolar och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Tel Aviv? Billiga flyg till Tel Aviv hittar du under november och februari månad. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en resa till billigt pris. Boka ungefär två månader innan avresa för att undvika höga sista minuten priser.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tel Aviv?

  Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tel Aviv. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 006 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Tel Aviv under januari, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 178 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tel Aviv?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Tel Aviv är 28 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 472 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Tel Aviv. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 620 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tel Aviv?

  Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Tel Aviv. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 446 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 748 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tel Aviv?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Tel Aviv oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Tel Aviv med avgång på eftermiddagen för så lite som 2 638 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 937 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tel Aviv?

  De som flyger till Tel Aviv kan potentiellt hitta bättre priser för Tel Aviv Ben Gurion Intl flygplats(12 km från stadskärnan i Tel Aviv) beroende på månad och avgångsflygplats.


Kan jag flyga till Tel Aviv Ben Gurion Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Tel Aviv Ben Gurion Intl

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Tel Aviv Ben Gurion Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Tel Aviv Ben Gurion Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Tel Aviv Ben Gurion Intl.

Dokument
Resetillståndsformulär - Utländska resenärer måste ansöka om att få ett elektroniskt godkännande 10-21 dagar före avresan till Israel.

Entry Statement Form - Måste lämnas in högst 24 timmar före planerad avgång.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Tel Aviv Ben Gurion Intl?

Returresa till Sverige från Tel Aviv Ben Gurion Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Tel Aviv Ben Gurion Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Tel Aviv Ben Gurion Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Tel Aviv inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Tel Aviv

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tel Aviv
Ryanair
17 nov.
ARN11:10Stockholm Arlanda
17t 35m
1 stopp
TLV04:45Tel Aviv Ben Gurion Intl
19 nov.
TLV13:50Tel Aviv Ben Gurion Intl
26t 35m
1 stopp
ARN16:25Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
12 nov.
GOT02:55Göteborg Landvetter
26t 35m
2 stopp
TLV05:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
15 nov.
TLV12:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
27t 30m
2 stopp
GOT16:00Göteborg Landvetter
Wizz Air
15 jan.
NYO12:10Stockholm Skavsta
22t 55m
1 stopp
TLV11:05Tel Aviv Ben Gurion Intl
22 jan.
TLV04:25Tel Aviv Ben Gurion Intl
12t 40m
1 stopp
NYO17:05Stockholm Skavsta
Ryanair
26 nov.
ARN12:15Stockholm Arlanda
17t 05m
2 stopp
TLV05:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
28 nov.
TLV17:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
11t 20m
1 stopp
ARN04:30Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
19 nov.
ARN09:00Stockholm Arlanda
20t 30m
2 stopp
TLV05:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
22 nov.
TLV12:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
29t 55m
2 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
Ryanair
17 nov.
ARN04:45Stockholm Arlanda
31t 20m
2 stopp
TLV12:05Tel Aviv Ben Gurion Intl
19 nov.
TLV13:50Tel Aviv Ben Gurion Intl
26t 35m
1 stopp
ARN16:25Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tel Aviv

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tel Aviv, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Ryanair
8 nov.
ARN10:40Stockholm Arlanda
17t 45m
1 stopp
TLV04:25Tel Aviv Ben Gurion Intl
Flera flygbolag
15 nov.
GOT03:10Göteborg Landvetter
26t 20m
2 stopp
TLV05:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
Ryanair
15 nov.
GOT12:05Göteborg Landvetter
17t 05m
1 stopp
TLV05:10Tel Aviv Ben Gurion Intl

Vilka bolag flyger till Tel Aviv?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tel Aviv
 • Vilka bolag flyger till Tel Aviv?

  När det gäller flyg från Sverige till Tel Aviv bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Norwegian, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines och Finnair. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Tel Aviv

Nedan hittar du alla flygplatser i Tel Aviv tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Tel Aviv landar på Ben Gurion International Airport, namngiven efter Israels första premiärminister. Flygplatsen är Israels största och här passerar ungefär 18 miljoner besökare varje år. Ben Gurion Aiport anses vara en av de bästa flygplatserna i Mellanöstern tack vare att den är lättnavigerad, serviceinriktad och har mycket hög säkerhet. Du tar dig enkelt in till staden med buss eller tåg, men det finns även taxibilar väntandes utanför terminalerna samt flera hyrbilsalternativ.


Populära flygresor till Tel Aviv

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tel Aviv som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Tel Aviv
Snabbast flygtid6t 55m
Billigaste pris654 kr
Flyg från Stockholm till Tel Aviv
Snabbast flygtid4t 35m
Billigaste pris689 kr

Så tar du dig runt i Tel Aviv

Tel Avivs kollektivtrafik består av bussar och tåg. Tågen är till för längre distanser och är förmodligen inte något som du kommer använda dagligen, men de utgör ett praktiskt färdmedel för längre avstånd samt när du vill ta dig från flygplatsen in till staden. För att förflytta dig inne i staden kan du förlita dig på bussnätverket. En enkelresa kostar ungefär 15 kronor och du köper biljetter när du kliver ombord på bussen. Om du åker utanför stadens centrum är biljetterna något dyrare.

Tel Aviv är en stor stad men när du väl befinner dig i de olika områdena kan du ändå ta dig fram bra till fots. Det bästa sättet är dock att förflytta sig med cykel och på det sättet kan du även ta dig mellan de olika stadsdelarna. Gatorna är inte särskilt trafikerade så det är säkert att cykla och det finns även särskilda cykelbanor.


Visumkrav för att besöka Tel Aviv

Som svensk medborgare behöver du inte något visum om du reser till Tel Aviv, förutsatt att du planerar stanna i landet i högst 90 dagar. Du måste däremot ha med dig ditt pass som legitimation under resan för att visa upp när du går ombord på planet och vid gränskontrollen. Passet måste vara giltigt i mint sex månader från och med datumet då du lämnar Israel. När du åker in i Israel får du vid gränskontrollen ett inresekort i passet istället för en stämpel. Du ska vara noggrann med att behålla inresekortet i passet under hela din vistelse eftersom detta bevisar att du kommit in i landet på lagligt vis. Du måste även visa upp detta inresekort om du åker över till Palestina. Vid gränskontrollen får du svara på frågor gällande syftet med din resa.


Börja planera din resa till Tel Aviv


De bästa sakerna att se och göra i Tel Aviv

Intresserad av sevärdheter i Tel Aviv?

Missa inte ett besök till konstmuseet Tel Aviv Museum of Art med kända verk av bland annat Picasso och Monet. Ta även en cykeltur i parken HaYarkon, ett dopp vid Gordon Beach och en shoppingrunda i den gamla hamnen.

Vad bör jag packa inför min resa?

Ta med badkläder under sommarmånaderna samt kläder för att kunna cykla.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men om du är osäker ska du köpa vatten.

Ska jag dricksa i Tel Aviv?

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.