Flyg till Tel Aviv

Tur & retur
Ekonomi
Tulsa (TUL)
Tel Aviv (TLV)
ons 16/6
ons 23/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Tel Aviv. Nuvarande restriktioner för Tel Aviv baseras på reserestriktioner för Israel.
Visa nuvarande reserestriktioner för Israel

Billigaste flygen till flygplatser i Tel Aviv

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tel Aviv från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tel Aviv

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tel Aviv

Stockholm (STO) till Tel Aviv (TLV)

Vanligtvis är flyg till Tel Aviv från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Tel Aviv Ben Gurion Intl, vilket i genomsnitt kostar 2 390 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TEL AVIV TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tel Aviv kostar i genomsnitt bara 2 006 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TEL AVIV FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember34% dyrareDet kostar omkring 3 221 kr för flyg till Tel Aviv från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TEL AVIV FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober413% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tel Aviv från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Tel Aviv?

Resor till Tel Aviv är populära under slutet av sommaren och tidig höst då besökare samlas i staden för att festa och slappa på stranden. Under vintern är det kyligare men ofta soligt väder, vilket gör att många bokar flygresor till Tel Aviv under jul- och nyårsledigheterna. Under våren är det också trevligt att besöka den israeliska staden då uteserveringar öppnar upp och staden står i blom. Högsäsongen under hösten för med sig stigande priser både på flygstolar och resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Tel Aviv? Billiga flyg till Tel Aviv hittar du under november och februari månad. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum och på så vis hitta en resa till billigt pris. Boka ungefär två månader innan avresa för att undvika höga sista minuten priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tel Aviv?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Tel Aviv för 200 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till Tel Aviv. För att hitta de billigaste priserna till Tel Aviv från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tel Aviv?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tel Aviv. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 939 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Tel Aviv under januari, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 105 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tel Aviv?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Tel Aviv är 28 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 390 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Tel Aviv. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 949 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tel Aviv?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Tel Aviv. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 365 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 656 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tel Aviv?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Tel Aviv oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Tel Aviv med avgång på eftermiddagen för så lite som 2 550 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 840 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tel Aviv?

De som flyger till Tel Aviv kan potentiellt hitta bättre priser för Tel Aviv Ben Gurion Intl flygplats(12 km från stadskärnan i Tel Aviv) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tel Aviv?

Med ett genomsnittspris på 2 426 kr per person, är Tel Aviv Sde Dov flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Tel Aviv. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Tel Aviv?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Israel resor till Tel Aviv. Inreserestriktioner

Israel har begränsat inresa för alla resenärer som inte är israeliska medborgare eller bosatta i Israel. Flygplatsen Ben-Gurion kommer att hållas stängd för alla resenärer, både in- och utresande med undantag för flyg från Frankfurt (FRA), Heathrow (LHR), Hong Kong (HKG), Kiev (KBP), New York (JFK), New Jersey (EWR), Paris (CDG) och Toronto (YYZ). Undantag kan även förekomma till följd av humanitära behov, av speciella personliga anledningar, begravning av en nära familjemedlem, medicinsk behandling och/eller återkomst till ditt hemland. Resenärer som har ett humanitärt behov eller har ett särskilt personligt skäl att lämna Israel måste begära ett särskilt undantag från Israel under nedstängningen.

Inträdeskrav

Resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan eller en bekräftelse på att de har vaccinerats mot COVID-19. Resenärer över 2 år måste skicka in dokumentation om ett negativt testresultat. Resenärer som redan har återhämtat sig efter en COVID-19-infektion måste förse flygbolaget med en kopia av ett positivt COVID-19-test och ett brev från sin läkare som dokumenterar deras återhämtning och godkännande för att resa.

Karantänskrav

Från och med den 20 december kommer alla länder att betraktas som länder på den "röda listan" och alla resenärer behöver slutföra en 14-dagars självisolering. Detta kan förkortas till tio dagar efter att två negativa coronavirustester har tagits (ett vid ankomst och ett efter 9 dagars självisolering). Resenärer från Storbritannien, Danmark eller Sydafrika kommer att behöva genomföra karantän på ett utsett, statligt sponsrat coronavirushotell.

Transiteringsregler

Utländska medmorgare får inte transitera igenom Israel.

All övrig information

Resenärer får inte använda kollektivtrafik för att resa till sin bostad, förutom i passagerartaxi, förutsatt att de sitter bakom föraren med öppna fönster. Familjemedlemmar som anländer tillsammans kan resa tillsammans så länge alla sitter i baksätet.

Om du redan planerar att resa till Tel Aviv inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Tel Aviv Ben Gurion Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tel Aviv Ben Gurion Intl
Wizz Air
13 okt.
GOT15:40Göteborg Landvetter
13t 55m
1 stopp
TLV05:35Tel Aviv Ben Gurion Intl
17 okt.
TLV07:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
10t 20m
1 stopp
GOT17:50Göteborg Landvetter
1 814 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 okt.
GOT04:30Göteborg Landvetter
14t 45m
2 stopp
TLV19:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
17 okt.
TLV07:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
10t 20m
1 stopp
GOT17:50Göteborg Landvetter
1 764 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 okt.
GOT10:10Göteborg Landvetter
19t 45m
1 stopp
TLV05:55Tel Aviv Ben Gurion Intl
20 okt.
TLV07:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
8t 35m
1 stopp
GOT16:05Göteborg Landvetter
1 440 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 juli
ARN14:20Stockholm Arlanda
16t 45m
1 stopp
TLV07:05Tel Aviv Ben Gurion Intl
12 aug.
TLV08:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
12t 00m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
1 856 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 juli
ARN14:20Stockholm Arlanda
16t 45m
1 stopp
TLV07:05Tel Aviv Ben Gurion Intl
9 aug.
TLV07:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
13t 20m
2 stopp
ARN20:30Stockholm Arlanda
1 897 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 okt.
GOT04:30Göteborg Landvetter
14t 45m
2 stopp
TLV19:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
17 okt.
TLV13:50Tel Aviv Ben Gurion Intl
16t 40m
2 stopp
GOT06:30Göteborg Landvetter
1 831 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tel Aviv Ben Gurion Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Tel Aviv, visa några av våra erbjudanden nedan av Wizz Air
Norwegian
12 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
4t 35m
TLV07:05Tel Aviv Ben Gurion Intl
Flera flygbolag
11 juli
NYO16:45Stockholm Skavsta
12t 30m
1 stopp
TLV05:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
Flera flygbolag
8 aug.
GOT16:40Göteborg Landvetter
13t 30m
1 stopp
TLV06:10Tel Aviv Ben Gurion Intl

Vilka flygbolag flyger till Tel Aviv?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tel Aviv

När du flyger från Sverige till Tel Aviv får du oftast göra en mellanlandning under resan. Hos momondo kan du filtrera din sökning online efter hur många stopp du kan tänka dig att göra under flygningen, samt söka efter billigast eller snabbast alternativ. Billiga flyg till Tel Aviv flygs av Blue Air, Air Serbia och Wizz Air. Även Norwegian, Ukraine International Airlines och Pegasus Airlines är populära bolag med flygbiljetter till Tel Aviv.

Vem flyger direkt till Tel Aviv? När du flyger till Tel Aviv får du mellanlanda under vägen. Med Turkish Airlines kan du göra ett smidigt byte i Istanbul och med Wizz Air mellanlandar du i Warszawa.

Hur många timmar tar det att flyga till Tel Aviv? Med en smidig mellanlandning tar resan ungefär sju timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Tel Aviv till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Tel Aviv plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Tel Aviv landar på Ben Gurion International Airport, namngiven efter Israels första premiärminister. Flygplatsen är Israels största och här passerar ungefär 18 miljoner besökare varje år. Ben Gurion Aiport anses vara en av de bästa flygplatserna i Mellanöstern tack vare att den är lättnavigerad, serviceinriktad och har mycket hög säkerhet. Du tar dig enkelt in till staden med buss eller tåg, men det finns även taxibilar väntandes utanför terminalerna samt flera hyrbilsalternativ.


Hur tar man sig runt i Tel Aviv?

Tel Avivs kollektivtrafik består av bussar och tåg. Tågen är till för längre distanser och är förmodligen inte något som du kommer använda dagligen, men de utgör ett praktiskt färdmedel för längre avstånd samt när du vill ta dig från flygplatsen in till staden. För att förflytta dig inne i staden kan du förlita dig på bussnätverket. En enkelresa kostar ungefär 15 kronor och du köper biljetter när du kliver ombord på bussen. Om du åker utanför stadens centrum är biljetterna något dyrare.

Tel Aviv är en stor stad men när du väl befinner dig i de olika områdena kan du ändå ta dig fram bra till fots. Det bästa sättet är dock att förflytta sig med cykel och på det sättet kan du även ta dig mellan de olika stadsdelarna. Gatorna är inte särskilt trafikerade så det är säkert att cykla och det finns även särskilda cykelbanor.


Kan man flyga till Tel Aviv utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum om du reser till Tel Aviv, förutsatt att du planerar stanna i landet i högst 90 dagar. Du måste däremot ha med dig ditt pass som legitimation under resan för att visa upp när du går ombord på planet och vid gränskontrollen. Passet måste vara giltigt i mint sex månader från och med datumet då du lämnar Israel. När du åker in i Israel får du vid gränskontrollen ett inresekort i passet istället för en stämpel. Du ska vara noggrann med att behålla inresekortet i passet under hela din vistelse eftersom detta bevisar att du kommit in i landet på lagligt vis. Du måste även visa upp detta inresekort om du åker över till Palestina. Vid gränskontrollen får du svara på frågor gällande syftet med din resa.


Tips och råd om Tel Aviv

Intresserad av sevärdheter i Tel Aviv?

Missa inte ett besök till konstmuseet Tel Aviv Museum of Art med kända verk av bland annat Picasso och Monet. Ta även en cykeltur i parken HaYarkon, ett dopp vid Gordon Beach och en shoppingrunda i den gamla hamnen.

Vad bör jag packa inför min resa?

Ta med badkläder under sommarmånaderna samt kläder för att kunna cykla.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men om du är osäker ska du köpa vatten.

Ska jag dricksa i Tel Aviv?

Ja, lämna mellan 10 och 15 procent.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass