Flyg Europa Spanien Baskien San Sebastián

Flyg till San Sebastián

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
San Sebastián (EAS)
tis 26/1
tis 2/2
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i San Sebastián

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Sebastián från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till San Sebastian?

Sommarmånaderna utgör San Sebastians högsäsong och under denna tid är temperaturerna tillräckligt varma för att besökare ska kunna njuta av stadens underbara stränder. Högsäsongen för dock med sig stigande priser på flygstolar och resor med hotell. Under vår och höst är det kyligare temperaturer men du undviker de stora folkmassorna. Även under jul och nyår är det populärt med resor till San Sebastian. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum online.

När är det billigast att boka flyg till San Sebastian? Billiga flyg till San Sebastian hittar du under september och januari, det vill säga efter de två högsäsongerna. För att undvika dyra sista minuten biljetter och hitta en resa till billigt pris bör du försöka boka dina flygbiljetter till San Sebastian ungefär två månader innan avresa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till San Sebastián?

Användare som bokade resor till San Sebastián från Málaga hittade flyg som var 77 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till San Sebastián. För att hitta det billigaste priset till San Sebastián från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Sebastián?

Om du inte har möjlighet att besöka San Sebastián under november, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 346 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Sebastián?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till San Sebastián är att boka 33 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 789 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till San Sebastián?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till San Sebastián är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 2 467 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 211 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till San Sebastián.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till San Sebastián?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till San Sebastián är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till San Sebastián kan då kosta så lite som 2 302 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 866 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Sebastián?

De som flyger till San Sebastián kan potentiellt hitta bättre priser för Pamplona flygplats(66 km från stadskärnan i San Sebastián), Bilbao flygplats(76 km från stadskärnan i San Sebastián), Vitoria flygplats(77 km från stadskärnan i San Sebastián), Logroño Agoncillo flygplats(99 km från stadskärnan i San Sebastián) eller Santander flygplats(150 km från stadskärnan i San Sebastián) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till San Sebastián?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till San Sebastián Santander flygplats med ett genomsnittspris på 1 677 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hitta billiga flygbiljetter till San Sebastián

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Sebastián
Iberia
4 juni
13t 30m
Stockholm Arlanda
13t 30m
2 stopp
17:05
San Sebastián
5 juni
13:50
San Sebastián
20t 15m
1 stopp
10:05
Stockholm Arlanda
4 037 kr
Hitta liknande
Iberia
4 juni
13t 30m
Stockholm Arlanda
13t 30m
2 stopp
17:05
San Sebastián
5 juni
13:50
San Sebastián
26t 30m
2 stopp
16:20
Stockholm Arlanda
5 089 kr
Hitta liknande
Iberia
4 juni
21t 15m
Stockholm Arlanda
21t 15m
2 stopp
04:50
San Sebastián
5 juni
13:50
San Sebastián
20t 15m
1 stopp
10:05
Stockholm Arlanda
4 028 kr
Hitta liknande
Iberia
4 juni
21t 15m
Stockholm Arlanda
21t 15m
2 stopp
04:50
San Sebastián
5 juni
13:50
San Sebastián
23t 10m
2 stopp
13:00
Stockholm Arlanda
5 098 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till San Sebastian?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Sebastián

Du kan hitta billiga flyg till San Sebastian med Air Berlin, British Airways och Air Nostrum. Även Iberia, Ryanair och Vueling är populära för att boka flygresor till San Sebastian. Tänk på att om du bokar med något lågprisbolag kan det tillkomma kostnader som vanligtvis ingår i flygpriset. Dessa kostnader kan till exempel gälla bagage, handbagage och sittplats. När du flyger från Sverige till San Sebastian behöver du göra en mellanlandning under resan. Hos momondo kan du filtrera din sökning på hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra samt på snabbast eller billigast resväg.

Vem flyger direkt till San Sebastian? Du får göra minst en mellanlandning under resan. Med spanska flygbolaget Iberia gör du en smidig mellanlandning i Madrid och med British Airways gör du ett stopp i London under resan.

Hur många timmar tar det att flyga till San Sebastian? Med en smidig mellanlandning tar resan ungefär sju timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i San Sebastian till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i San Sebastián plus avståndet till centrum

Billiga flyg till San Sebastian landar på San Sebastian Airport öster om staden. Flygplatsen trafikeras framför allt av inrikesflyg och de flesta flyg från Sverige mellanlandar därför i Madrid. Du kan även flyga till Bilbao Airport som ligger ungefär 100 kilometer väster om staden.


Populära flygresor till San Sebastián

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till San Sebastián som hittats av användare
Flyg från Stockholm till San Sebastian
Snabbaste flygtid
21t 15m
Billigast pris
4 037 kr

Hur tar man sig runt i San Sebastian?

San Sebastians kollektivtrafik består av ett effektivt bussnätverk. Busslinjerna trafikeras av Dbus och har linjer som går till de flesta områden du kan tänkas vilja besöka i staden. Bussarna går från tidig morgon fram till ungefär klockan elva på kvällen. Under natten finns det flera nattbusslinjer som går från midnatt fram till klockan fyra på morgonen. Nattbussarna går dock bara under helgerna så om du är ute sent mitt i veckan är det taxi som gäller. Taxibilarna stannar normalt inte om du försöker vinka in en från gatan utan du gör bäst i att ta dig till någon av stadens många taxistationer.

Att cykla är annars ett utmärkt sätt att upptäcka staden på. Det finns över 30 kilometer av cykelvägar och du kan hyra din cykel i automatiska stationer som finns över hela staden.


Kan man flyga till San Sebastian utan pass eller visum?

När du reser mellan länder i den europeiska unionen behöver du som svensk medborgare inte något visum. Du kan med andra ord resa till Spanien utan att behöva tänka på krångliga viseringar. När du flyger ska du ha med dig legitimation att visa upp under både ombordstigning och passkontroll. Legitimationen kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta kort ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort som alltså inte gäller under resan. Tänk på att alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna innan du åker då regler gällande pass och visum alltid kan förändras. Detta kollar du upp med de spanska myndigheterna eller med den spanska ambassaden i Stockholm.


Tips och råd om San Sebastian

Intresserad av sevärdheter i San Sebastian?

När du är i San Sebastian ska du passa på att njuta av solen på den härliga stranden Playa de la Concha, som för övrigt anses vara en av Europas bästa stränder. Missa inte heller ett besök till Parque de Cristina Enea, stadens akvarium och konstmuseet Telmo Museoa.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med badkläder sommartid och bekväma skor.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det är godare på flaska.

Ska jag dricksa i San Sebastian?

Ja, avrunda uppåt även om serviceavgift ingår i notan.

Flyg Europa Spanien Baskien San Sebastián
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass