Flyg till San Sebastián

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till San Sebastián

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för San Sebastián

Bästa priset för enkelresa

1 003 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 005 kr

Snabbast flygtid

6t 45m
Det bästa priset för enkelflyg till San Sebastián från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 003 kr (Stockholm Arlanda till San Sebastián).
Det bästa priset för tur- och returflyg till San Sebastián från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 005 kr (Stockholm Arlanda till San Sebastián).
Det snabbaste flyget till San Sebastián från Sverige tar 6t 45m (Stockholm Arlanda till San Sebastián).

Billigaste flygen till flygplatser i San Sebastián

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Sebastián från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Sebastián

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL San Sebastián

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bilbao (BIO)

Vanligtvis är flyg till San Sebastián från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bilbao, vilket i genomsnitt kostar 2 632 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAN SEBASTIÁN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars60% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till San Sebastián kostar i genomsnitt bara 2 110 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN SEBASTIÁN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni422% dyrareDet kostar omkring 27 428 kr för flyg till San Sebastián från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN SEBASTIÁN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember440% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till San Sebastián från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till San Sebastián?

Sommarmånaderna utgör San Sebastians högsäsong och under denna tid är temperaturerna tillräckligt varma för att besökare ska kunna njuta av stadens underbara stränder. Högsäsongen för dock med sig stigande priser på flygstolar och resor med hotell. Under vår och höst är det kyligare temperaturer men du undviker de stora folkmassorna. Även under jul och nyår är det populärt med resor till San Sebastian. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum online.

När är det billigast att boka flyg till San Sebastian? Billiga flyg till San Sebastian hittar du under september och januari, det vill säga efter de två högsäsongerna. För att undvika dyra sista minuten biljetter och hitta en resa till billigt pris bör du försöka boka dina flygbiljetter till San Sebastian ungefär två månader innan avresa.

Användare som bokade resor till San Sebastián från Paris hittade flyg som var 97 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till San Sebastián. För att hitta det billigaste priset till San Sebastián från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till San Sebastián. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 747 kr. Om du inte har möjlighet att besöka San Sebastián under september, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 102 kr.

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till San Sebastián 59 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till San Sebastián för i genomsnitt 3 937 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 2 005 kr.

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till San Sebastián från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 232 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till San Sebastián för flygningar en fredag på 4 129 kr.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till San Sebastián oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till San Sebastián med avgång på kvällen för så lite som 3 484 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 3 978 kr. Flyg till San Sebastián från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

De som flyger till San Sebastián kan potentiellt hitta bättre priser för Pamplona flygplats(66 km från stadskärnan i San Sebastián), Bilbao flygplats(76 km från stadskärnan i San Sebastián), Vitoria flygplats(77 km från stadskärnan i San Sebastián), Logroño Agoncillo flygplats(99 km från stadskärnan i San Sebastián) eller Santander flygplats(150 km från stadskärnan i San Sebastián) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till San Sebastián Santander flygplats med ett genomsnittspris på 2 150 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till San Sebastián

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Sebastián

Vilka bolag flyger till San Sebastián?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Sebastián

Vilka bolag flyger till San Sebastián?

När det gäller flyg från Sverige till San Sebastián bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Vueling, Iberia, Lufthansa och Norwegian. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Vueling till San Sebastián

Det avgår 14 flyg med Vueling till San Sebastián under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Madrid-Barajas och det bästa biljettpriset med Vueling som hittats på momondo är 1 196 kr (under de senaste 72 timmarna, från Göteborg Landvetter, till San Sebastián). Vueling har ett betyg på 8,0 från 118 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära San Sebastián

Nedan hittar du alla flygplatser i San Sebastián tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till San Sebastian landar på San Sebastian Airport öster om staden. Flygplatsen trafikeras framför allt av inrikesflyg och de flesta flyg från Sverige mellanlandar därför i Madrid. Du kan även flyga till Bilbao Airport som ligger ungefär 100 kilometer väster om staden.


Populära flygresor till San Sebastián

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till San Sebastián som hittats av användare
Flyg från Stockholm till San Sebastián
Snabbast flygtid10t 35m
Billigaste pris2 005 kr

Så tar du dig runt i San Sebastián

San Sebastians kollektivtrafik består av ett effektivt bussnätverk. Busslinjerna trafikeras av Dbus och har linjer som går till de flesta områden du kan tänkas vilja besöka i staden. Bussarna går från tidig morgon fram till ungefär klockan elva på kvällen. Under natten finns det flera nattbusslinjer som går från midnatt fram till klockan fyra på morgonen. Nattbussarna går dock bara under helgerna så om du är ute sent mitt i veckan är det taxi som gäller. Taxibilarna stannar normalt inte om du försöker vinka in en från gatan utan du gör bäst i att ta dig till någon av stadens många taxistationer.

Att cykla är annars ett utmärkt sätt att upptäcka staden på. Det finns över 30 kilometer av cykelvägar och du kan hyra din cykel i automatiska stationer som finns över hela staden.


Visumkrav för att besöka San Sebastián

När du reser mellan länder i den europeiska unionen behöver du som svensk medborgare inte något visum. Du kan med andra ord resa till Spanien utan att behöva tänka på krångliga viseringar. När du flyger ska du ha med dig legitimation att visa upp under både ombordstigning och passkontroll. Legitimationen kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta kort ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort som alltså inte gäller under resan. Tänk på att alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna innan du åker då regler gällande pass och visum alltid kan förändras. Detta kollar du upp med de spanska myndigheterna eller med den spanska ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till San Sebastián


De bästa sakerna att se och göra i San Sebastián

När du är i San Sebastian ska du passa på att njuta av solen på den härliga stranden Playa de la Concha, som för övrigt anses vara en av Europas bästa stränder. Missa inte heller ett besök till Parque de Cristina Enea, stadens akvarium och konstmuseet Telmo Museoa.

Packa med badkläder sommartid och bekväma skor.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Ja, men det är godare på flaska.

Ja, avrunda uppåt även om serviceavgift ingår i notan.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till San Sebastián när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till San Sebastián, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till San Sebastián ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till San Sebastián genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till San Sebastián. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.