Flyg Europa Spanien Baskien San Sebastián

Flyg till San Sebastián

fre 27/3
fre 3/4
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i San Sebastián

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Sebastián från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till San Sebastian?

Sommarmånaderna utgör San Sebastians högsäsong och under denna tid är temperaturerna tillräckligt varma för att besökare ska kunna njuta av stadens underbara stränder. Högsäsongen för dock med sig stigande priser på flygstolar och resor med hotell. Under vår och höst är det kyligare temperaturer men du undviker de stora folkmassorna. Även under jul och nyår är det populärt med resor till San Sebastian. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum online.

När är det billigast att boka flyg till San Sebastian? Billiga flyg till San Sebastian hittar du under september och januari, det vill säga efter de två högsäsongerna. För att undvika dyra sista minuten biljetter och hitta en resa till billigt pris bör du försöka boka dina flygbiljetter till San Sebastian ungefär två månader innan avresa.


Vilka flygbolag flyger till San Sebastian?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Sebastián

Du kan hitta billiga flyg till San Sebastian med Air Berlin, British Airways och Air Nostrum. Även Iberia, Ryanair och Vueling är populära för att boka flygresor till San Sebastian. Tänk på att om du bokar med något lågprisbolag kan det tillkomma kostnader som vanligtvis ingår i flygpriset. Dessa kostnader kan till exempel gälla bagage, handbagage och sittplats. När du flyger från Sverige till San Sebastian behöver du göra en mellanlandning under resan. Hos momondo kan du filtrera din sökning på hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra samt på snabbast eller billigast resväg.

Vem flyger direkt till San Sebastian? Du får göra minst en mellanlandning under resan. Med spanska flygbolaget Iberia gör du en smidig mellanlandning i Madrid och med British Airways gör du ett stopp i London under resan.

Hur många timmar tar det att flyga till San Sebastian? Med en smidig mellanlandning tar resan ungefär sju timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i San Sebastian till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i San Sebastián plus avståndet till centrum

Billiga flyg till San Sebastian landar på San Sebastian Airport öster om staden. Flygplatsen trafikeras framför allt av inrikesflyg och de flesta flyg från Sverige mellanlandar därför i Madrid. Du kan även flyga till Bilbao Airport som ligger ungefär 100 kilometer väster om staden.


Populära flygresor till San Sebastián

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till San Sebastián som hittats av användare
Flyg från Stockholm till San Sebastian
Snabbaste flygtid
10t 10m
Billigast pris
2 040 kr

Hur tar man sig runt i San Sebastian?

San Sebastians kollektivtrafik består av ett effektivt bussnätverk. Busslinjerna trafikeras av Dbus och har linjer som går till de flesta områden du kan tänkas vilja besöka i staden. Bussarna går från tidig morgon fram till ungefär klockan elva på kvällen. Under natten finns det flera nattbusslinjer som går från midnatt fram till klockan fyra på morgonen. Nattbussarna går dock bara under helgerna så om du är ute sent mitt i veckan är det taxi som gäller. Taxibilarna stannar normalt inte om du försöker vinka in en från gatan utan du gör bäst i att ta dig till någon av stadens många taxistationer.

Att cykla är annars ett utmärkt sätt att upptäcka staden på. Det finns över 30 kilometer av cykelvägar och du kan hyra din cykel i automatiska stationer som finns över hela staden.


Kan man flyga till San Sebastian utan pass eller visum?

När du reser mellan länder i den europeiska unionen behöver du som svensk medborgare inte något visum. Du kan med andra ord resa till Spanien utan att behöva tänka på krångliga viseringar. När du flyger ska du ha med dig legitimation att visa upp under både ombordstigning och passkontroll. Legitimationen kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta kort ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort som alltså inte gäller under resan. Tänk på att alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna innan du åker då regler gällande pass och visum alltid kan förändras. Detta kollar du upp med de spanska myndigheterna eller med den spanska ambassaden i Stockholm.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till San Sebastián


Tips och råd om San Sebastian

Intresserad av sevärdheter i San Sebastian?

När du är i San Sebastian ska du passa på att njuta av solen på den härliga stranden Playa de la Concha, som för övrigt anses vara en av Europas bästa stränder. Missa inte heller ett besök till Parque de Cristina Enea, stadens akvarium och konstmuseet Telmo Museoa.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med badkläder sommartid och bekväma skor.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det är godare på flaska.

Ska jag dricksa i San Sebastian?

Ja, avrunda uppåt även om serviceavgift ingår i notan.

Flyg Europa Spanien Baskien San Sebastián