Flyg Europa Spanien Baskien San Sebastián

Flyg till San Sebastián

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
San Sebastián (EAS)
tors 6/5
tors 13/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till San Sebastián. Nuvarande restriktioner för San Sebastián baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i San Sebastián

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Sebastián från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Sebastián

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL San Sebastián

Stockholm (STO) till Bilbao (BIO)

Vanligtvis är flyg till San Sebastián från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Bilbao, vilket i genomsnitt kostar 2 001 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAN SEBASTIÁN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari49% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till San Sebastián kostar i genomsnitt bara 1 404 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN SEBASTIÁN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli28% dyrareDet kostar omkring 3 510 kr för flyg till San Sebastián från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN SEBASTIÁN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni389% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till San Sebastián från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till San Sebastian?

Sommarmånaderna utgör San Sebastians högsäsong och under denna tid är temperaturerna tillräckligt varma för att besökare ska kunna njuta av stadens underbara stränder. Högsäsongen för dock med sig stigande priser på flygstolar och resor med hotell. Under vår och höst är det kyligare temperaturer men du undviker de stora folkmassorna. Även under jul och nyår är det populärt med resor till San Sebastian. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika datum online.

När är det billigast att boka flyg till San Sebastian? Billiga flyg till San Sebastian hittar du under september och januari, det vill säga efter de två högsäsongerna. För att undvika dyra sista minuten biljetter och hitta en resa till billigt pris bör du försöka boka dina flygbiljetter till San Sebastian ungefär två månader innan avresa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till San Sebastián?

Användare som bokade resor till San Sebastián från Madrid hittade flyg som var 87 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till San Sebastián. För att hitta det billigaste priset till San Sebastián från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Sebastián?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till San Sebastián. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 326 kr. Om du inte har möjlighet att besöka San Sebastián under november, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 394 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Sebastián?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till San Sebastián 33 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till San Sebastián för i genomsnitt 2 846 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till San Sebastián?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till San Sebastián från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 2 536 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till San Sebastián för flygningar en fredag på 3 344 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till San Sebastián?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till San Sebastián oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till San Sebastián med avgång på morgonen för så lite som 2 348 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 841 kr. Flyg till San Sebastián från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Sebastián?

De som flyger till San Sebastián kan potentiellt hitta bättre priser för Pamplona flygplats(66 km från stadskärnan i San Sebastián), Bilbao flygplats(76 km från stadskärnan i San Sebastián), Vitoria flygplats(77 km från stadskärnan i San Sebastián), Logroño Agoncillo flygplats(99 km från stadskärnan i San Sebastián) eller Santander flygplats(150 km från stadskärnan i San Sebastián) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till San Sebastián?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till San Sebastián Santander flygplats med ett genomsnittspris på 1 777 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för San Sebastián?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till San Sebastián. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till San Sebastián inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till San Sebastián

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Sebastián
Iberia
ARNStockholm Arlanda
18t 20m
EASSan Sebastián
EASSan Sebastián
ARNStockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till San Sebastián

Iberia
ARNStockholm Arlanda
18t 20m
EASSan Sebastián

Vilka flygbolag flyger till San Sebastian?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Sebastián

Du kan hitta billiga flyg till San Sebastian med Air Berlin, British Airways och Air Nostrum. Även Iberia, Ryanair och Vueling är populära för att boka flygresor till San Sebastian. Tänk på att om du bokar med något lågprisbolag kan det tillkomma kostnader som vanligtvis ingår i flygpriset. Dessa kostnader kan till exempel gälla bagage, handbagage och sittplats. När du flyger från Sverige till San Sebastian behöver du göra en mellanlandning under resan. Hos momondo kan du filtrera din sökning på hur många mellanlandningar du kan tänka dig att göra samt på snabbast eller billigast resväg.

Vem flyger direkt till San Sebastian? Du får göra minst en mellanlandning under resan. Med spanska flygbolaget Iberia gör du en smidig mellanlandning i Madrid och med British Airways gör du ett stopp i London under resan.

Hur många timmar tar det att flyga till San Sebastian? Med en smidig mellanlandning tar resan ungefär sju timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i San Sebastian till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i San Sebastián plus avståndet till centrum

Billiga flyg till San Sebastian landar på San Sebastian Airport öster om staden. Flygplatsen trafikeras framför allt av inrikesflyg och de flesta flyg från Sverige mellanlandar därför i Madrid. Du kan även flyga till Bilbao Airport som ligger ungefär 100 kilometer väster om staden.


Populära flygresor till San Sebastián

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till San Sebastián som hittats av användare
Flyg från Stockholm till San Sebastián
Snabbaste flygtid
18t 20m
Billigast pris
2 986 kr

Hur tar man sig runt i San Sebastian?

San Sebastians kollektivtrafik består av ett effektivt bussnätverk. Busslinjerna trafikeras av Dbus och har linjer som går till de flesta områden du kan tänkas vilja besöka i staden. Bussarna går från tidig morgon fram till ungefär klockan elva på kvällen. Under natten finns det flera nattbusslinjer som går från midnatt fram till klockan fyra på morgonen. Nattbussarna går dock bara under helgerna så om du är ute sent mitt i veckan är det taxi som gäller. Taxibilarna stannar normalt inte om du försöker vinka in en från gatan utan du gör bäst i att ta dig till någon av stadens många taxistationer.

Att cykla är annars ett utmärkt sätt att upptäcka staden på. Det finns över 30 kilometer av cykelvägar och du kan hyra din cykel i automatiska stationer som finns över hela staden.


Kan man flyga till San Sebastian utan pass eller visum?

När du reser mellan länder i den europeiska unionen behöver du som svensk medborgare inte något visum. Du kan med andra ord resa till Spanien utan att behöva tänka på krångliga viseringar. När du flyger ska du ha med dig legitimation att visa upp under både ombordstigning och passkontroll. Legitimationen kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Detta kort ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort som alltså inte gäller under resan. Tänk på att alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna innan du åker då regler gällande pass och visum alltid kan förändras. Detta kollar du upp med de spanska myndigheterna eller med den spanska ambassaden i Stockholm.


Tips och råd om San Sebastian

Intresserad av sevärdheter i San Sebastian?

När du är i San Sebastian ska du passa på att njuta av solen på den härliga stranden Playa de la Concha, som för övrigt anses vara en av Europas bästa stränder. Missa inte heller ett besök till Parque de Cristina Enea, stadens akvarium och konstmuseet Telmo Museoa.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med badkläder sommartid och bekväma skor.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, men det är godare på flaska.

Ska jag dricksa i San Sebastian?

Ja, avrunda uppåt även om serviceavgift ingår i notan.


Flyg Europa Spanien Baskien San Sebastián
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass