Hitta billiga flyg till Jerevan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Jerevan

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Jerevan

Bästa priset för enkelresa

906 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 138 kr

Snabbast flygtid

7t 25m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Jerevan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 906 kr (Stockholm Arlanda till Jerevan Zvartnots internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Jerevan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 138 kr (Stockholm Arlanda till Jerevan Zvartnots internationella).
Det snabbaste flyget till Jerevan från Sverige tar 7t 25m (Stockholm Arlanda till Jerevan Zvartnots internationella).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Jerevan, inklusive Austrian Airlines, airBaltic och Wizz Air.

Trender för flygresor till Jerevan

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Jerevan och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jerevan?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Jerevan från Sverige med priser runt 3 212 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Jerevan under februari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 391 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jerevan?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Jerevan är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Jerevan på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 578 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 5 407 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Jerevan?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Jerevan på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Jerevan på morgonen för så lite som 4 354 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 5 317 kr. Flyg till Jerevan från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Jerevan?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Jerevan du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Jerevan Zvartnots internationella tar det i genomsnitt 7t 35m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Jerevan Zvartnots internationella generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jerevan?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Jerevan är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 593 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Jerevan

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jerevan från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jerevan

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jerevan

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Jerevan (EVN)

Vanligtvis är flyg till Jerevan från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Jerevan Zvartnots internationella, vilket i genomsnitt kostar 4 291 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JEREVAN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jerevan kostar i genomsnitt bara 3 065 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JEREVAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember30% dyrareDet kostar omkring 5 572 kr för flyg till Jerevan från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JEREVAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli588% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jerevan från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Jerevan

Flyg till Jerevan är som billigast under vinterhalvåret då staden har sin lågsäsong. Billiga flyg till Jerevan hittar du framförallt i november. Dyrast är att resa under sommarens högsäsong då flygbiljetter till Jerevan stiger i pris tillsammans med priset på boenden i staden. Jämför priser på flygresor hos momondo för att hitta de datum då flyg till Jerevan är som billigast.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Jerevan. Om du planerar att flyga till Jerevan, överväg då även att boka flyg till Gyoumri flygplats(84 km från stadskärnan i Jerevan).


Hitta billiga flygbiljetter till Jerevan

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Jerevan
Flera flygbolag
1 mars
ARN14:05Stockholm Arlanda
14t 20m
1 stopp
EVN04:25Jerevan Zvartnots internationella
3 mars
EVN15:25Jerevan Zvartnots internationella
21t 35m
2 stopp
ARN13:00Stockholm Arlanda
2 138 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 mars
ARN14:05Stockholm Arlanda
14t 20m
1 stopp
EVN04:25Jerevan Zvartnots internationella
11 mars
EVN06:50Jerevan Zvartnots internationella
14t 25m
1 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
2 180 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 feb.
ARN04:10Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EVN11:35Jerevan Zvartnots internationella
11 mars
EVN06:50Jerevan Zvartnots internationella
14t 25m
1 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
2 222 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 feb.
ARN04:10Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EVN11:35Jerevan Zvartnots internationella
14 mars
EVN08:55Jerevan Zvartnots internationella
21t 40m
1 stopp
ARN06:35Stockholm Arlanda
2 275 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 mars
ARN05:50Stockholm Arlanda
28t 35m
2 stopp
EVN10:25Jerevan Zvartnots internationella
3 mars
EVN15:25Jerevan Zvartnots internationella
21t 35m
2 stopp
ARN13:00Stockholm Arlanda
2 454 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 mars
ARN14:05Stockholm Arlanda
14t 20m
1 stopp
EVN04:25Jerevan Zvartnots internationella
14 mars
EVN08:55Jerevan Zvartnots internationella
8t 30m
1 stopp
ARN17:25Stockholm Arlanda
2 486 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Jerevan

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Jerevan, visa några av våra erbjudanden nedan av Wizz Air och airBaltic
Flera flygbolag
26 mars
ARN13:20Stockholm Arlanda
23t 25m
2 stopp
EVN12:45Jerevan Zvartnots internationella
Wizz Air
26 mars
NYO18:35Stockholm Skavsta
18t 10m
2 stopp
EVN12:45Jerevan Zvartnots internationella
Flera flygbolag
28 feb.
ARN04:10Stockholm Arlanda
7t 25m
1 stopp
EVN11:35Jerevan Zvartnots internationella

Andra kabinklasser för flyg till Jerevan

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Jerevan

Vilka bolag flyger till Jerevan?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jerevan

Vilka bolag flyger till Jerevan?

För flygresor till Jerevan från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: LOT, Pegasus Airlines, Austrian Airlines eller Aeroflot. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Aegean Airlines till Jerevan

Det mest populära flygbolaget för flyg till Jerevan på momondo är Aegean Airlines som flyger 4 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Aten-Elefthérios Venizélos, och det bästa erbjudandet för flyg med Aegean Airlines till Jerevan ligger på 3 100 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Jerevan enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 73 omdömen har Aegean Airlines ett betyg på 8,4 bland momondos användare.

Flyg med Air France till Jerevan

Ett annat populärt val för flyg till Jerevan är Air France (7,5/10, 307 omdömen). De flesta flyg med Air France som landar i Jerevan anländer från Paris Charles de Gaulle, men det finns 2 flyg med Air France till Jerevan från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Air France på momondo den här veckan låg på 2 830 kr (Göteborg Landvetter till Jerevan, tur och retur).


Flygplatser nära Jerevan

Nedan hittar du alla flygplatser i Jerevan tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Jerevan landar på Zvartnots International Airport. Flygplatsen är belägen drygt 11 kilometer väster om Jerevans centrum. För att resa till Jerevan billigt från flygplatsen finns en busslinje som länkar samman flygplatsen med stadens centrum. Bussarna avgår varje halvtimme mellan 07:00 på morgonen och 22:00 på kvällen. En enkelbiljett med bussen kostar 300 AMD (6 SEK) och busslinjen tar dig till centrala platser där du enkelt kan byta till den lokala tunnelbanan för att resa vidare. Det snabbaste sättet att resa in till city är dock med taxi. Flygplatsen har ett samarbete med Yandex Taxi för att kunna erbjuda säkra taxiresor in till staden. Med bil tar färden till Jerevans centrum ungefär en kvart.


Populära flygresor till Jerevan

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Jerevan som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Jerevan
Snabbaste flygtid7t 35m
Billigaste pris2 117 kr

Så tar du dig runt i Jerevan

Jerevans tunnelbanesystem är ett säkert och smidig sätt att ta dig runt i staden. Tunnelbanelinjen går från stadens norra delar till stadens södra delar och stannar på flera centrala platser i city. Tågen går ungefär var 5:e till 10:e minut och en enkelresa kostar ungefär 100 AMD (2 SEK) vilket gör detta till ett billigt färdmedel. Att ta taxi i staden är också ett prisvärt transportmedel givet att du ser till att taxametern är påslagen. Minibussarna marshrutka är annars det vanligaste sättet för lokalbefolkningen att ta sig fram i Jerevan. Även här är kostnaden 100 AMD (2 SEK) för en resa. Bussarna kan vinkas in var som helst på rutten och du kan även kliva av var som helst längs med linjen. Du betalar chauffören när du stiger av.


Visumkrav för att besöka Jerevan

Svenska medborgare behöver inte något visum för att resa till Armenien så länge vistelsen är kortare än 180 dagar. Du måste ha med dig ditt pass för att resa in i landet. Då regler gällande inresa i landet snabbt kan förändras ska du kontrollera vad som gäller hos Armeniens ambassad innan avresa.


Börja planera din resa till Jerevan


De bästa sakerna att se och göra i Jerevan

Storstaden Jerevan bjuder på många kulturella sevärdheter. Besök Cafesjians konstcenter och Armeniens Historiska Museum som ligger i centrala Jerevan. Staden har en stor bar- och cafékultur och du hittar flera trevliga caféer inne i centrum.

Se till att du har en bra reseförsäkring som täcker eventuella sjukvårdskostnader.

Undvik kranvattnet och drick helst vatten på flaska.

Att dricksa är relativt nytt i Armenien men lämna minst 10 % för restaurangnotor och annan service.

De stora shoppingcentren Metronome, Dalma Garden och Rossia bjuder på stadens bästa shopping.


Hitta billiga flyg till andra städer i Armenien

Armenien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Jerevan. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Jerevan.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Jerevan.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Jerevan och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.