Hyrbilar i Manchester, England

Vill du hyra en bil billigt i Manchester, England? Sök och jämför priser här!

Manchester, England, Storbritannien
28 sep — 5 okt
Samma avlämingsplats
Manchester, England, Storbritannien
tors. 28/9
12:00
tors. 5/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Manchester

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Manchester

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Manchester?

De billigaste hyrbilarna i Manchester hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 233 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Manchester är 307 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Manchester?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i Manchester med 8 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Manchester?

Bilmodellen Fiat 500 är den mest populära bilen att hyra i Manchester enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Fiat 500 för så lite som 233 kr/dag i Manchester, men generellt kan du vänta dig priser på runt 291 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Manchester är modellen Vauxhall Corsa för ett genomsnittspris på 602 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 321 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Manchester, England

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Manchester, England
Ekonomi211 kr per dag
Kompakt229 kr per dag
Medelstor694 kr per dag
Minibuss646 kr per dag
Stor SUV917 kr per dag
Mini194 kr per dag
Premium768 kr per dag
Lyx1 030 kr per dag
Kompakt SUV410 kr per dag
Medelstor SUV516 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Manchester

En resa till den populära staden Manchester skulle inte vara komplett utan att besöka en av dess berömda sevärdheter som Castefield, Science and Industry Museum. Håll utkik efter Interstate 93 och 293 eftersom de ansluter till de flesta av de berömda attraktionerna i staden. Parkering är lite knepigt i Manchester, särskilt gratis gatuparkering. Det finns däremot betalparkering i garage. Att hyra en bil är en enkel process och det finns över 20 biluthyrningskontor i Manchester.

Är det värt att hyra en bil när du besöker Manchester?

Du behöver inte oroa dig för parkering eftersom det finns många parkeringsplatser och garage i staden. Manchester är en hektisk stad med olika trafikerade leder som Interstate 93 och 293 som är några av de vanligaste vägarna. Mest intensiv trafik finns på på morgonen och tidigt på kvällen, så försök att undvika körning under dessa tider för att komma undan trafikstockning. Att köra en hyrbil i Manchester gör det lättare att besöka populära sevärdheter i de närliggande områdena som Old Trafford och Etihad Stadium som ligger mindre än två timmes bilresa bort. Staden är relativt lätt att besöka til fots, och då främst stadsdelar som Corey Square, Kalivas-Union och Downtown. Men de flesta av destinationerna är utspridda, så du behöver en hyrbil för att nå dem lätt. En billig hyrbil i Manchester är perfekt för att spara pengar och tid, det ger dig även frihet att enkelt schemalägga din resa. Du kan även hyra elbil eller lyxbil i Manchester.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Manchester?

När du bokar hyrbil i Manchester är det viktigt att känna till några av områdets unika trafikregler för att kunna navigera säkert i hela staden. Hastighetsgränserna varierar till exempel beroende på vilken väg du kör på och visas regelbundet. När du ser en skylt med en vit cirkel som har en diagonal svart linje över den, betyder det att du bör se efter om den nyligen publicerade hastigheten har upphört och om du eventuellt bör fortsätta att använda den nationella hastighetsbegränsningen. Du måste hålla dig i vänster körfält/ Lane 1 hela tiden om du inte kör om en annan bil. Om du kör i den centrala zonen medan du är i London, måste du betala trängselavgift. Den centrala zonen identifieras med vägmarkeringar och skyltar som visar en vit ”C” på en röd bakgrund. Informera dig i förväg om de senaste lagändringarna när det gäller trafikregler iManchester.

Vilken typ av körkort behöver du hyra en bil i Manchester?

För Biluthyrning i Manchester, inklusive en ekonomihyrbil eller en skåpbil, måste alla som hyr ha giltiga handlingar såsom ID-kort, pass eller ett körkort. Besökare till Storbritannien måste också uppvisa bevis på boende och återlämning när de är i landet. Ett kredit- eller betalkort behövs för att tillgodose deposition och priset på hyran. Om körkortet är skrivet med tecken och ett annat språk än det i Storbritannien behövs även ett internationellt körkort för att få köra i Storbritannien. Du måste också ha med dig ditt utländska körkort, översättning eller IDP. 21 år är åldergränsen för att hyra en bil och de flesta företag i Manchester kommer att debitera dig extra avgift om du är under 25. De flesta företag som erbjuder biluthyrning kräver också att personen i fråga som hyr bil ska ha haft sitt körkort en viss tid/minst antal år.


Erbjudanden på hyrbilar i Manchester, England

Hitta rätt hyrbil för dig i Manchester

Biltyp: Liten

291 kr - 762 kr

Alla biltyper

291 kr - 1 666 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Manchester, Storbritannien är 487 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Manchester, Storbritannien är januari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 291 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Manchester. Genomsnittspriset för en hyrbil i Manchester kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Manchester som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Manchester, Storbritannien är 792 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Manchester, Storbritannien är oktober. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 216 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Manchester. Genomsnittspriset för en hyrbil i Manchester kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Manchester som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Manchester, Storbritannien är 850 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Manchester, Storbritannien är november. Då är priset 78% lägre än under resten året och ligger på bara 195 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Manchester. Genomsnittspriset för en hyrbil i Manchester kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Manchester som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Manchester, Storbritannien är 759 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Manchester, Storbritannien är oktober. Då är priset 78% lägre än under resten året och ligger på bara 170 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Manchester. Genomsnittspriset för en hyrbil i Manchester kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Manchester som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Manchester, Storbritannien är 1 129 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Manchester, Storbritannien är juni. Då är priset 12% lägre än under resten året och ligger på bara 997 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Manchester. Genomsnittspriset för en hyrbil i Manchester kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Manchester som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Manchester, Storbritannien är 1 002 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Manchester, Storbritannien är juni. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 606 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Manchester. Genomsnittspriset för en hyrbil i Manchester kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

194 kr/dag

(30 okt - 5 nov)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

211 kr/dag

(30 okt - 5 nov)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

229 kr/dag

(30 okt - 5 nov)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Manchester

Alla större biluthyrningsfirmor i Manchester, England

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

6 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,6

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,6

Europcar

7 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

8,2

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,4

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,2

Easirent

2 platser
Översikt

Renlighet

5,7

Comfort

5,6

Övergripande

4,4

Upphämtning/avlämning

4,7

Bäst

4,6

GREEN MOTION

4 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

5,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

keddy by Europcar

8 platser

Bra att veta om hyrbilar i Manchester

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Manchester.

Populära biltyper

Compact, Intermediate, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

588 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Manchester under de senaste 72 timmarna: Compact, Intermediate, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Manchester är 588 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 1 587 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Manchester under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Vauxhall Corsa som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Manchester

Nedan visas de mest populära hotellen i Manchester

Att köra med hyrbil i Manchester – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Manchester och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Manchester, England i oktober?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i oktober i Manchester kan förvänta dig att betala cirka 527 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 527 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Manchester. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 0 kr till 0 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Manchester, England?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Manchester. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Manchester när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Manchester under oktober månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Manchester i oktober månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I oktober ligger temperaturerna i Manchester oftast kring 7 °C med en nederbörd på 80 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Manchester kommer i genomsnitt kosta dig 340 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Manchester, England?

Om du hyr ett fordon i Manchester tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Manchester ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Manchester ligger hastighetsgränsen på 115 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo V60 i Manchester?

Hur är vädret i Manchester, Storbritannien i september?

Under september är medeltemperaturen i Manchester 14 °C och den förväntade nederbörden är 80 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Manchester.

Är vädret i Manchester representativt för resten av England?

Den som vill hyra en bil i Manchester för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i England under september månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 51,3 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Manchester?

Priser för bilar i Manchester uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Manchester?

Från och med september 2023 finns det 70 bolag att välja mellan för bilar i Manchester.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Manchester?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Manchester. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Manchester?

Vid biluthyrning i Manchester måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Manchester

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Manchester

Hyrbilstyper som är extra populära i Manchester

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Manchester

Biluthyrning i olika stadsdelar av Manchester

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Manchester? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Börja planera din resa till Manchester


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Manchester?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Manchester. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Manchester?

När du har sökt efter en hyrbil i Manchester visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Manchester med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Manchester.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Manchester på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Manchester.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Manchester som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Manchester med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Manchester med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Manchester med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Manchester

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.