Biluthyrning i Messina, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Messina, Italien? Sök och jämför priser här

Messina, SI, Italien
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Messina, SI, Italien
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Messina

Alla större biluthyrningsfirmor i Messina, Italien
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
5 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Messina, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Catania Fontanarossa flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Messina

178 personer har letat efter hyrbilar i Messina i december.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Messina för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Messina. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Messina har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Messina är Hertz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 154 kr från dess uthyrningskontor i Messina. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Hertz i Messina för 154 kr.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Messina under januari månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Messina i januari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 98 mm och temperaturerna kring 12 °C. Att hyra en Ekonomi i Messina kommer i genomsnitt kosta dig 156 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Messina, Italien?

Hastighetsgränsen i Messina är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Messina är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Messina bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Messina?

När du hyr en bil i Messina väljer de flesta av våra användare modellen Fiat Panda för 174 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Ka för ett genomsnittspris på 180 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Fiat Panda i Messina för så lite som 55 kr/dag och modellen Ford Ka för så lite som 81 kr/dag.

Hur är vädret i Messina, Italien i december?

I december får Messina vanligtvis en nederbörd på 117 mm och har en medeltemperatur på 14 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Messina då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Vädret i Messina under december kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Messina. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Messina tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Class Compact SUV och Ford Ka.

Är vädret i Messina representativt för resten av Sicilien?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Messina omkring i Sicilien eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt 12 °C och en eventuell nederbörd på 86,9 mm under månaden.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Sicilien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Sicilien

Börja planera din resa till Messina