Flyg Europa Tyskland Düsseldorf

Flyg till Düsseldorf

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Düsseldorf (DUS)
ons 2/12
ons 9/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Düsseldorf

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Düsseldorf från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Dusseldorf?

Dusseldorf är trevligt att besöka året om, men allra mest populärt är det att åka under sommaren då temperaturerna är som behagligast. Även under ledigheten kring jul och nyår är det många som åker. Vintermånaderna anses vara stadens lågsäsong då det kallare klimatet drar färre besökare och flera sevärdheter stänger tidigare på dagarna. Säsongerna påverkar priserna på flygstolar och resor med hotell som är dyrare under högsäsongen.

När är det billigast att boka flyg till Dusseldorf?

Billiga resor till Dusseldorf hittar du under november och september. Särskilt i september är det en god idé att boka en resa då du kan utnyttja de lägre priserna men undvika de kyligare månaderna. För att få din resa till ett billigt pris bör du även boka ungefär två månader i förväg för att undvika högre sista minuten-priser. Jämför priser på nätet för olika datum och rutter i momondos priskalender.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Düsseldorf?

Användare som bokade resor till Düsseldorf från Stockholm hittade flyg som var 90 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Düsseldorf. För att hitta det billigaste priset till Düsseldorf från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf från Sverige med priser runt 843 kr. Om du inte vill besöka Düsseldorf i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 962 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Düsseldorf?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Düsseldorf är 57 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 160 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Düsseldorf?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Düsseldorf från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 1 124 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Düsseldorf är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 329 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Düsseldorf?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Düsseldorf från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 656 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 341 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Düsseldorf?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Düsseldorf. Om du planerar att flyga till Düsseldorf, överväg då även att boka flyg till Köln-Bonn flygplats(47 km från stadskärnan i Düsseldorf), Düsseldorf Niederrhein flygplats(60 km från stadskärnan i Düsseldorf), Dortmund flygplats(66 km från stadskärnan i Düsseldorf), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(118 km från stadskärnan i Düsseldorf) eller Paderborn flygplats(134 km från stadskärnan i Düsseldorf).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Düsseldorf?

Du kan hitta erbjudanden för Düsseldorf Niederrhein flygplats för i genomsnitt 1 449 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Duesseldorf Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Duesseldorf Intl
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
12 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
4t 25m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
19 dec.
DUS
Duesseldorf Intl
25t 55m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 217 kr
Hitta liknande
Lufthansa
25 maj
ARN
Stockholm Arlanda
4t 15m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
29 maj
DUS
Duesseldorf Intl
4t 10m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 251 kr
Hitta liknande
KLM
25 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
6t 05m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
12 jan.
DUS
Duesseldorf Intl
23t 40m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 319 kr
Hitta liknande
SWISS
12 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
7t 00m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
4 jan.
DUS
Duesseldorf Intl
16t 30m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 336 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
30 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
9t 25m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
7 jan.
DUS
Duesseldorf Intl
13t 05m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 362 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
5t 15m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
4 jan.
DUS
Duesseldorf Intl
4t 45m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 302 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Duesseldorf Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Düsseldorf, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings
Billigast
Bäst
Snabbast
Flera flygbolag
31 jan.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
14t 50m
2 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
Eurowings
25 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 10m
DUS
Duesseldorf Intl
SAS
3 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 00m
DUS
Duesseldorf Intl

Vilka flygbolag flyger till Dusseldorf?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Düsseldorf

Populära flygbolag som har rutter från Sverige till Dusseldorf är bland annat Eurowings, Air Berlin och SAS. Billiga flyg till Dusseldorf hittar du även med LOT Polish Airlines och Ryanair. Tänk på att när du flyger med budgetbolag kan det finnas extra avgifter, exempelvis för bagage, som gör de låga priserna missvisande. Du kan bland annat flyga direkt till Dusseldorf från Arlanda flygplats med Eurowings, SAS och Ryanair. En direktflygning från Stockholm tar ungefär 2 timmar. Med en mellanlandning på vägen ligger restiden på cirka 4 timmar men då brukar priset också vara lägre.


Hur tar man sig från flygplatsen i Dusseldorf till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Düsseldorf plus avståndet till centrum

Flyg till Dusseldorf landar på Dusseldorf Airport som ligger ungefär 7 kilometer norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands tredje största och fungerar som bas för de tyska flygbolagen Eurowings och Air Berlin. Här passerar cirka 23 miljoner passagerare varje år genom flygplatsens terminaler. Inne i ankomsthallen hittar du både bankomat, valutaväxling och turistinformation. Om du vill äta något direkt när du landar finns flera restauranger på flygplatsen och även ett antal affärer med förnödenheter. För att ta dig in till centrum kan du välja mellan tåg, tunnelbana och bil. Flygplatsen har ett SkyTrain som enkelt tar dig till de olika transportalternativens stationer. Tågstationen ligger 2.5 kilometer från ankomsthallen vilket tar ett par minuter med SkyTrain. Från tågstationen går sedan direkttåg in till centrum på 10 minuter. Tunnelbanestationen ligger under terminal C och det avgår tåg ungefär var 20e minut. Resan in till centrum tar inte mer än 12 minuter.


Populära flygresor till Düsseldorf

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Düsseldorf som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
2t 05m
Billigast pris
1 252 kr
Flyg från Vaxjö till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
13t 25m
Billigast pris
1 779 kr
Flyg från Umeå till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
6t 15m
Billigast pris
2 034 kr
Flyg från Copenhagen till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
10t 40m
Billigast pris
2 077 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Dusseldorf?

I Dusseldorf tar du dig enkelt omkring med stadens smidiga kollektivtrafik som består av buss, spårvagn och tunnelbana. Det går bra att använda samma biljett för samtliga färdmedel inom kollektivtrafiken. Inne i centrum kan du ta dig fram till fots till lokala sevärdheter, men Dusseldorf är ändå en så pass stor stad att du behöver använda dig av kollektivtrafiken för att ta dig till sevärdheter som är mindre centrala.

Taxi är ett bra och säkert färdmedel i Dusseldorf. Stadens taxibilar är gula och vita och har taxiskyltar på taket vilket gör dem lätta att se. Taxi går bra att vinka in direkt från gatan. I Dusseldorf kan du även använda Uber vilket gör det enkelt att boka en bil via mobilen. Ett annat trevligt sätt att ta sig fram på, om det inte är alltför kallt, är med cykel. Det finns flera billiga cykeluthyrningar och bra cykelvägar att upptäcka.


Kan man flyga till Dusseldorf utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Dusseldorf. Detta beror på att både Sverige och Tyskland är medlemmar i Schengen inom vars medlemsländer det går att röra sig fritt som medborgare. När du åker till Tyskland behöver du inte heller ta med dig ditt pass om du har ett nationellt Id-kort du kan använda som legitimation. Det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och fungerar som legitimation vid inresa till vissa länder. Tänk dock på att kontrollera de senaste inresereglerna innan din avresa då bestämmelser alltid kan ändras.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Düsseldorf


Tips och råd om Dusseldorf

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Dusseldorf?

Hos momondo kan du jämföra resor online för olika datum för att hitta bäst pris.

Vad ska man se i Dusseldorf?

Promenera längs med Königsallee, besök slottet Schloss Benrath och beundra konstverken på Kunstpalats.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till den populära dockteatern på Helmholtzstrasse.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Dusseldorf?

Lämna mellan 5 till 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Besök varuhusen Schadow Arkaden, Carlsplatz Markt och K-Galerie.

Flyg Europa Tyskland Düsseldorf
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass