Flyg Europa Tyskland Düsseldorf

Flyg till Düsseldorf

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Düsseldorf (DUS)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Düsseldorf. Nuvarande restriktioner för Düsseldorf baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Düsseldorf

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Düsseldorf från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Düsseldorf

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Düsseldorf

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Düsseldorf (NRN)

Vanligtvis är flyg till Düsseldorf från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Düsseldorf Niederrhein, vilket i genomsnitt kostar 726 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DÜSSELDORF TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Düsseldorf kostar i genomsnitt bara 1 069 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DÜSSELDORF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti16% dyrareDet kostar omkring 1 514 kr för flyg till Düsseldorf från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DÜSSELDORF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember557% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Düsseldorf från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Dusseldorf?

Dusseldorf är trevligt att besöka året om, men allra mest populärt är det att åka under sommaren då temperaturerna är som behagligast. Även under ledigheten kring jul och nyår är det många som åker. Vintermånaderna anses vara stadens lågsäsong då det kallare klimatet drar färre besökare och flera sevärdheter stänger tidigare på dagarna. Säsongerna påverkar priserna på flygstolar och resor med hotell som är dyrare under högsäsongen.

När är det billigast att boka flyg till Dusseldorf?

Billiga resor till Dusseldorf hittar du under november och september. Särskilt i september är det en god idé att boka en resa då du kan utnyttja de lägre priserna men undvika de kyligare månaderna. För att få din resa till ett billigt pris bör du även boka ungefär två månader i förväg för att undvika högre sista minuten-priser. Jämför priser på nätet för olika datum och rutter i momondos priskalender.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Düsseldorf?

Användare som bokade resor till Düsseldorf från Stockholm hittade flyg som var 92 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Düsseldorf. För att hitta det billigaste priset till Düsseldorf från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf från Sverige med priser runt 847 kr. Om du inte vill besöka Düsseldorf i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 966 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Düsseldorf?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Düsseldorf är 57 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 166 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Düsseldorf från Sverige för så lite som 924 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Düsseldorf?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Düsseldorf från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 1 133 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Düsseldorf är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 341 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Düsseldorf?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Düsseldorf från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 741 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 373 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Düsseldorf?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Düsseldorf. Om du planerar att flyga till Düsseldorf, överväg då även att boka flyg till Köln-Bonn flygplats(47 km från stadskärnan i Düsseldorf), Düsseldorf Niederrhein flygplats(60 km från stadskärnan i Düsseldorf), Dortmund flygplats(66 km från stadskärnan i Düsseldorf), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(118 km från stadskärnan i Düsseldorf) eller Paderborn flygplats(134 km från stadskärnan i Düsseldorf).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Düsseldorf?

Du kan hitta erbjudanden för Düsseldorf Niederrhein flygplats för i genomsnitt 1 177 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Düsseldorf?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Düsseldorf. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Düsseldorf inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Duesseldorf Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Duesseldorf Intl
Eurowings
12 juli
05:40Göteborg-Landvetter Airport
1t 35m
07:15Duesseldorf Intl
19 juli
03:10Duesseldorf Intl
1t 40m
04:50Göteborg-Landvetter Airport
Eurowings
1 juni
08:25Göteborg-Landvetter Airport
1t 35m
10:00Duesseldorf Intl
15 juli
10:05Duesseldorf Intl
1t 40m
11:45Göteborg-Landvetter Airport
Flera flygbolag
13 sep.
06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
08:10Duesseldorf Intl
16 sep.
07:05Duesseldorf Intl
1t 55m
09:00Stockholm Arlanda
1 000 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
13 sep.
06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
08:10Duesseldorf Intl
16 sep.
07:45Duesseldorf Intl
3t 30m
1 stopp
11:15Stockholm Arlanda
1 231 kr
Hitta liknande
Lufthansa
20 apr.
02:15Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
06:20Duesseldorf Intl
11 maj
02:30Duesseldorf Intl
4t 25m
1 stopp
06:55Stockholm Arlanda
1 257 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 maj
06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
08:10Duesseldorf Intl
2 juni
06:10Duesseldorf Intl
7t 05m
1 stopp
13:15Stockholm Arlanda
1 539 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Duesseldorf Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Düsseldorf, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings
Eurowings
28 juni
05:40Göteborg-Landvetter Airport
1t 35m
07:15Duesseldorf Intl
Eurowings
1 juni
08:25Göteborg-Landvetter Airport
1t 35m
10:00Duesseldorf Intl
Eurowings
14 juni
06:05Stockholm Arlanda
2t 05m
08:10Duesseldorf Intl

Vilka flygbolag flyger till Dusseldorf?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Düsseldorf

Populära flygbolag som har rutter från Sverige till Dusseldorf är bland annat Eurowings, Air Berlin och SAS. Billiga flyg till Dusseldorf hittar du även med LOT Polish Airlines och Ryanair. Tänk på att när du flyger med budgetbolag kan det finnas extra avgifter, exempelvis för bagage, som gör de låga priserna missvisande. Du kan bland annat flyga direkt till Dusseldorf från Arlanda flygplats med Eurowings, SAS och Ryanair. En direktflygning från Stockholm tar ungefär 2 timmar. Med en mellanlandning på vägen ligger restiden på cirka 4 timmar men då brukar priset också vara lägre.


Hur tar man sig från flygplatsen i Dusseldorf till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Düsseldorf plus avståndet till centrum

Flyg till Dusseldorf landar på Dusseldorf Airport som ligger ungefär 7 kilometer norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands tredje största och fungerar som bas för de tyska flygbolagen Eurowings och Air Berlin. Här passerar cirka 23 miljoner passagerare varje år genom flygplatsens terminaler. Inne i ankomsthallen hittar du både bankomat, valutaväxling och turistinformation. Om du vill äta något direkt när du landar finns flera restauranger på flygplatsen och även ett antal affärer med förnödenheter. För att ta dig in till centrum kan du välja mellan tåg, tunnelbana och bil. Flygplatsen har ett SkyTrain som enkelt tar dig till de olika transportalternativens stationer. Tågstationen ligger 2.5 kilometer från ankomsthallen vilket tar ett par minuter med SkyTrain. Från tågstationen går sedan direkttåg in till centrum på 10 minuter. Tunnelbanestationen ligger under terminal C och det avgår tåg ungefär var 20e minut. Resan in till centrum tar inte mer än 12 minuter.


Populära flygresor till Düsseldorf

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Düsseldorf som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Düsseldorf
Snabbaste flygtid
2t 05m
Billigast pris
1 001 kr
Flyg från Köpenhamn till Düsseldorf
Snabbaste flygtid
6t 40m
Billigast pris
1 480 kr
Flyg från Umeå till Düsseldorf
Snabbaste flygtid
11t 10m
Billigast pris
2 403 kr
Flyg från Växjö till Düsseldorf
Snabbaste flygtid
35t 35m
Billigast pris
2 839 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Dusseldorf?

I Dusseldorf tar du dig enkelt omkring med stadens smidiga kollektivtrafik som består av buss, spårvagn och tunnelbana. Det går bra att använda samma biljett för samtliga färdmedel inom kollektivtrafiken. Inne i centrum kan du ta dig fram till fots till lokala sevärdheter, men Dusseldorf är ändå en så pass stor stad att du behöver använda dig av kollektivtrafiken för att ta dig till sevärdheter som är mindre centrala.

Taxi är ett bra och säkert färdmedel i Dusseldorf. Stadens taxibilar är gula och vita och har taxiskyltar på taket vilket gör dem lätta att se. Taxi går bra att vinka in direkt från gatan. I Dusseldorf kan du även använda Uber vilket gör det enkelt att boka en bil via mobilen. Ett annat trevligt sätt att ta sig fram på, om det inte är alltför kallt, är med cykel. Det finns flera billiga cykeluthyrningar och bra cykelvägar att upptäcka.


Kan man flyga till Dusseldorf utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Dusseldorf. Detta beror på att både Sverige och Tyskland är medlemmar i Schengen inom vars medlemsländer det går att röra sig fritt som medborgare. När du åker till Tyskland behöver du inte heller ta med dig ditt pass om du har ett nationellt Id-kort du kan använda som legitimation. Det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och fungerar som legitimation vid inresa till vissa länder. Tänk dock på att kontrollera de senaste inresereglerna innan din avresa då bestämmelser alltid kan ändras.


Tips och råd om Dusseldorf

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Dusseldorf?

Hos momondo kan du jämföra resor online för olika datum för att hitta bäst pris.

Vad ska man se i Dusseldorf?

Promenera längs med Königsallee, besök slottet Schloss Benrath och beundra konstverken på Kunstpalats.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till den populära dockteatern på Helmholtzstrasse.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Dusseldorf?

Lämna mellan 5 till 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Besök varuhusen Schadow Arkaden, Carlsplatz Markt och K-Galerie.


Flyg Europa Tyskland Düsseldorf
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass