Flyg Europa Tyskland Düsseldorf

Flyg till Düsseldorf

Tur & retur
Ekonomi
Omaha (OMA)
Düsseldorf (DUS)
fre 18/9
fre 25/9
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Düsseldorf

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Düsseldorf från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Dusseldorf?

Dusseldorf är trevligt att besöka året om, men allra mest populärt är det att åka under sommaren då temperaturerna är som behagligast. Även under ledigheten kring jul och nyår är det många som åker. Vintermånaderna anses vara stadens lågsäsong då det kallare klimatet drar färre besökare och flera sevärdheter stänger tidigare på dagarna. Säsongerna påverkar priserna på flygstolar och resor med hotell som är dyrare under högsäsongen.

När är det billigast att boka flyg till Dusseldorf?

Billiga resor till Dusseldorf hittar du under november och september. Särskilt i september är det en god idé att boka en resa då du kan utnyttja de lägre priserna men undvika de kyligare månaderna. För att få din resa till ett billigt pris bör du även boka ungefär två månader i förväg för att undvika högre sista minuten-priser. Jämför priser på nätet för olika datum och rutter i momondos priskalender.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Düsseldorf?

Användare som bokade resor till Düsseldorf från Stockholm hittade flyg som var 90 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Düsseldorf. För att hitta det billigaste priset till Düsseldorf från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf från Sverige med priser runt 843 kr. Om du inte vill besöka Düsseldorf i november bör du vänta med att flyga från Sverige till september månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 081 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Düsseldorf?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Düsseldorf är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 200 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Düsseldorf från Sverige för så lite som 852 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Düsseldorf?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Düsseldorf från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 1 160 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Düsseldorf är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 1 372 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Düsseldorf?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Düsseldorf från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 678 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 384 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Düsseldorf?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Düsseldorf. Om du planerar att flyga till Düsseldorf, överväg då även att boka flyg till Köln-Bonn flygplats(47 km från stadskärnan i Düsseldorf), Düsseldorf Niederrhein flygplats(60 km från stadskärnan i Düsseldorf), Dortmund flygplats(66 km från stadskärnan i Düsseldorf), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(118 km från stadskärnan i Düsseldorf) eller Paderborn flygplats(134 km från stadskärnan i Düsseldorf).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Düsseldorf?

Du kan hitta erbjudanden för Düsseldorf Niederrhein flygplats för i genomsnitt 1 496 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Düsseldorf

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Düsseldorf
Billigast
Bäst
Snabbast
Eurowings
31 okt.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 10m
DUS
Duesseldorf Intl
7 nov.
DUS
Duesseldorf Intl
2t 10m
ARN
Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
11 okt.
NYO
Stockholm Skavsta
11t 40m
1 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
18 okt.
DUS
Duesseldorf Intl
13t 45m
1 stopp
NYO
Stockholm Skavsta
SAS
9 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 05m
DUS
Duesseldorf Intl
16 nov.
DUS
Duesseldorf Intl
2t 00m
ARN
Stockholm Arlanda
1 028 kr
Hitta liknande
Eurowings
5 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 10m
DUS
Duesseldorf Intl
9 nov.
DUS
Duesseldorf Intl
2t 10m
ARN
Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
8 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
25t 00m
2 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
12 okt.
DUS
Duesseldorf Intl
1t 40m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 002 kr
Hitta liknande
Eurowings
8 okt.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1t 35m
DUS
Duesseldorf Intl
12 okt.
DUS
Duesseldorf Intl
1t 40m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Duesseldorf Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Düsseldorf, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings och Ryanair
Billigast
Bäst
Snabbast
Eurowings
4 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 10m
DUS
Duesseldorf Intl
Ryanair
23 sep.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
47t 25m
2 stopp
DUS
Duesseldorf Intl
Flera flygbolag
23 sep.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
37t 25m
2 stopp
DUS
Duesseldorf Intl

Vilka flygbolag flyger till Dusseldorf?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Düsseldorf

Populära flygbolag som har rutter från Sverige till Dusseldorf är bland annat Eurowings, Air Berlin och SAS. Billiga flyg till Dusseldorf hittar du även med LOT Polish Airlines och Ryanair. Tänk på att när du flyger med budgetbolag kan det finnas extra avgifter, exempelvis för bagage, som gör de låga priserna missvisande. Du kan bland annat flyga direkt till Dusseldorf från Arlanda flygplats med Eurowings, SAS och Ryanair. En direktflygning från Stockholm tar ungefär 2 timmar. Med en mellanlandning på vägen ligger restiden på cirka 4 timmar men då brukar priset också vara lägre.


Hur tar man sig från flygplatsen i Dusseldorf till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Düsseldorf plus avståndet till centrum

Flyg till Dusseldorf landar på Dusseldorf Airport som ligger ungefär 7 kilometer norr om stadens centrum. Flygplatsen är Tysklands tredje största och fungerar som bas för de tyska flygbolagen Eurowings och Air Berlin. Här passerar cirka 23 miljoner passagerare varje år genom flygplatsens terminaler. Inne i ankomsthallen hittar du både bankomat, valutaväxling och turistinformation. Om du vill äta något direkt när du landar finns flera restauranger på flygplatsen och även ett antal affärer med förnödenheter. För att ta dig in till centrum kan du välja mellan tåg, tunnelbana och bil. Flygplatsen har ett SkyTrain som enkelt tar dig till de olika transportalternativens stationer. Tågstationen ligger 2.5 kilometer från ankomsthallen vilket tar ett par minuter med SkyTrain. Från tågstationen går sedan direkttåg in till centrum på 10 minuter. Tunnelbanestationen ligger under terminal C och det avgår tåg ungefär var 20e minut. Resan in till centrum tar inte mer än 12 minuter.


Populära flygresor till Düsseldorf

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Düsseldorf som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
2t 00m
Billigast pris
765 kr
Flyg från Umeå till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
3t 55m
Billigast pris
1 433 kr
Flyg från Vaxjö till Dusseldorf
Snabbaste flygtid
13t 40m
Billigast pris
1 714 kr

Hur tar man sig runt i Dusseldorf?

I Dusseldorf tar du dig enkelt omkring med stadens smidiga kollektivtrafik som består av buss, spårvagn och tunnelbana. Det går bra att använda samma biljett för samtliga färdmedel inom kollektivtrafiken. Inne i centrum kan du ta dig fram till fots till lokala sevärdheter, men Dusseldorf är ändå en så pass stor stad att du behöver använda dig av kollektivtrafiken för att ta dig till sevärdheter som är mindre centrala.

Taxi är ett bra och säkert färdmedel i Dusseldorf. Stadens taxibilar är gula och vita och har taxiskyltar på taket vilket gör dem lätta att se. Taxi går bra att vinka in direkt från gatan. I Dusseldorf kan du även använda Uber vilket gör det enkelt att boka en bil via mobilen. Ett annat trevligt sätt att ta sig fram på, om det inte är alltför kallt, är med cykel. Det finns flera billiga cykeluthyrningar och bra cykelvägar att upptäcka.


Kan man flyga till Dusseldorf utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Dusseldorf. Detta beror på att både Sverige och Tyskland är medlemmar i Schengen inom vars medlemsländer det går att röra sig fritt som medborgare. När du åker till Tyskland behöver du inte heller ta med dig ditt pass om du har ett nationellt Id-kort du kan använda som legitimation. Det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och fungerar som legitimation vid inresa till vissa länder. Tänk dock på att kontrollera de senaste inresereglerna innan din avresa då bestämmelser alltid kan ändras.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Düsseldorf


Tips och råd om Dusseldorf

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Dusseldorf?

Hos momondo kan du jämföra resor online för olika datum för att hitta bäst pris.

Vad ska man se i Dusseldorf?

Promenera längs med Königsallee, besök slottet Schloss Benrath och beundra konstverken på Kunstpalats.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till den populära dockteatern på Helmholtzstrasse.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Dusseldorf?

Lämna mellan 5 till 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Besök varuhusen Schadow Arkaden, Carlsplatz Markt och K-Galerie.

Flyg Europa Tyskland Düsseldorf
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass