Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Düsseldorf

Hitta billiga flyg till Düsseldorf från 548 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Sal 5/3
Sal 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Düsseldorf

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Düsseldorf

Bästa priset för enkelresa

548 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 138 kr

Snabbast flygtid

1t 30m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Düsseldorf från Sverige under de senaste 72 timmarna är 548 kr (Stockholm Arlanda till Duesseldorf Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Düsseldorf från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 138 kr (Stockholm Arlanda till Duesseldorf Intl).
Det snabbaste flyget till Düsseldorf från Sverige tar 1t 30m (Göteborg Landvetter till Duesseldorf Intl).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Düsseldorf, inklusive Lufthansa, Scandinavian Airlines och SWISS.

Trender för flygresor till Düsseldorf

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Düsseldorf och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Düsseldorf?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Düsseldorf. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 914 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Düsseldorf i november är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 2 028 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Düsseldorf?

570 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Düsseldorf på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Rom och är 44 % billigare än de flesta andra flyg till Düsseldorf. För att hitta det billigaste priset till Düsseldorf från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Düsseldorf?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Düsseldorf är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 2 072 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Düsseldorf är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 531 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Düsseldorf?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Düsseldorf då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 022 kr. Att flyga till Düsseldorf på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 2 300 kr. Flyg till Düsseldorf från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Düsseldorf?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Düsseldorf du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Duesseldorf Intl tar det i genomsnitt 2t. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Duesseldorf Intl generellt omkring 1t 30m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Düsseldorf?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Düsseldorf 57 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Düsseldorf för i genomsnitt 2 174 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Düsseldorf

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Düsseldorf från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Munster

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Düsseldorf

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Düsseldorf från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 396 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DÜSSELDORF TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember12% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Düsseldorf kostar i genomsnitt bara 1 873 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DÜSSELDORF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni16% dyrareDet kostar omkring 2 473 kr för flyg till Düsseldorf från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DÜSSELDORF FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli458% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Düsseldorf från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Düsseldorf

Dusseldorf är trevligt att besöka året om, men allra mest populärt är det att åka under sommaren då temperaturerna är som behagligast. Även under ledigheten kring jul och nyår är det många som åker. Vintermånaderna anses vara stadens lågsäsong då det kallare klimatet drar färre besökare och flera sevärdheter stänger tidigare på dagarna. Säsongerna påverkar priserna på flygstolar och resor med hotell som är dyrare under högsäsongen.

När är det billigast att boka flyg till Dusseldorf?

Billiga resor till Dusseldorf hittar du under november och september. Särskilt i september är det en god idé att boka en resa då du kan utnyttja de lägre priserna men undvika de kyligare månaderna. För att få din resa till ett billigt pris bör du även boka ungefär två månader i förväg för att undvika högre sista minuten-priser. Jämför priser på nätet för olika datum och rutter i momondos priskalender.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Düsseldorf?

Köln-Bonn flygplats, Düsseldorf Niederrhein flygplats, Dortmund flygplats, Munster Münster Osnabrück Intl flygplats eller Paderborn flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Düsseldorf.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Düsseldorf?

Du kan hitta erbjudanden för Dortmund flygplats för i genomsnitt 274 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Går det några flyg till Altstadt?

Ja, du kan hitta flyg till flygplatsen Duesseldorf Intl i Düsseldorf (5,9 km från Altstadt).

Vilken flygplats ligger närmst Messe Dusseldorf?

Flygplatsen Duesseldorf Intl ligger 3,0 km från Messe Dusseldorf i Düsseldorf vilket gör den till den närmsta flygplatsen.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Düsseldorf?

Priserna för flyg till Düsseldorf uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Düsseldorf?

Av februari 2024 finns det 14 bolag att välja mellan för flyg till Düsseldorf.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Düsseldorf?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Düsseldorf.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Düsseldorf?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Düsseldorf kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Düsseldorf. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Düsseldorf

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Düsseldorf
Eurowings
17 apr.
ARN19:50Stockholm Arlanda
2t 00m
DUS21:50Duesseldorf Intl
24 apr.
DUS17:05Duesseldorf Intl
2t 00m
ARN19:05Stockholm Arlanda
1 138 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
23 maj
ARN17:10Stockholm Arlanda
2t 00m
DUS19:10Duesseldorf Intl
28 maj
DUS19:50Duesseldorf Intl
1t 55m
ARN21:45Stockholm Arlanda
1 479 kr
Hitta liknande
Lufthansa
23 maj
ARN17:35Stockholm Arlanda
4t 50m
1 stopp
DUS22:25Duesseldorf Intl
28 maj
DUS13:30Duesseldorf Intl
4t 45m
1 stopp
ARN18:15Stockholm Arlanda
1 490 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 apr.
GOT19:25Göteborg Landvetter
23t 45m
1 stopp
DUS19:10Duesseldorf Intl
16 apr.
DUS07:10Duesseldorf Intl
1t 30m
GOT08:40Göteborg Landvetter
1 521 kr
Hitta liknande
airBaltic
5 juni
ARN20:20Stockholm Arlanda
22t 00m
1 stopp
DUS18:20Duesseldorf Intl
9 juni
DUS19:05Duesseldorf Intl
12t 15m
1 stopp
ARN07:20Stockholm Arlanda
1 541 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 maj
ARN20:20Stockholm Arlanda
22t 00m
1 stopp
DUS18:20Duesseldorf Intl
28 maj
DUS17:05Duesseldorf Intl
2t 00m
ARN19:05Stockholm Arlanda
1 552 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Düsseldorf

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Düsseldorf, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings, Scandinavian Airlines och airBaltic
Eurowings
17 apr.
ARN19:50Stockholm Arlanda
2t 00m
DUS21:50Duesseldorf Intl
Scandinavian Airlines
17 apr.
ARN15:10Stockholm Arlanda
3t 40m
1 stopp
DUS18:50Duesseldorf Intl
Scandinavian Airlines
10 apr.
ARN17:10Stockholm Arlanda
2t 00m
DUS19:10Duesseldorf Intl

Så tar du dig runt i Düsseldorf

I Dusseldorf tar du dig enkelt omkring med stadens smidiga kollektivtrafik som består av buss, spårvagn och tunnelbana. Det går bra att använda samma biljett för samtliga färdmedel inom kollektivtrafiken. Inne i centrum kan du ta dig fram till fots till lokala sevärdheter, men Dusseldorf är ändå en så pass stor stad att du behöver använda dig av kollektivtrafiken för att ta dig till sevärdheter som är mindre centrala.

Taxi är ett bra och säkert färdmedel i Dusseldorf. Stadens taxibilar är gula och vita och har taxiskyltar på taket vilket gör dem lätta att se. Taxi går bra att vinka in direkt från gatan. I Dusseldorf kan du även använda Uber vilket gör det enkelt att boka en bil via mobilen. Ett annat trevligt sätt att ta sig fram på, om det inte är alltför kallt, är med cykel. Det finns flera billiga cykeluthyrningar och bra cykelvägar att upptäcka.


Visumkrav för att besöka Düsseldorf

Som svensk medborgare behöver du inte något visum när du reser till Dusseldorf. Detta beror på att både Sverige och Tyskland är medlemmar i Schengen inom vars medlemsländer det går att röra sig fritt som medborgare. När du åker till Tyskland behöver du inte heller ta med dig ditt pass om du har ett nationellt Id-kort du kan använda som legitimation. Det nationella Id-kortet ges ut av den svenska polisen och fungerar som legitimation vid inresa till vissa länder. Tänk dock på att kontrollera de senaste inresereglerna innan din avresa då bestämmelser alltid kan ändras.


De bästa sakerna att se och göra i Düsseldorf

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Dusseldorf?

Hos momondo kan du jämföra resor online för olika datum för att hitta bäst pris.

Vad ska man se i Dusseldorf?

Promenera längs med Königsallee, besök slottet Schloss Benrath och beundra konstverken på Kunstpalats.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Dusseldorf?

Lämna mellan 5 till 10 procent i dricks.

Var finns den bästa shoppingen?

Besök varuhusen Schadow Arkaden, Carlsplatz Markt och K-Galerie.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Düsseldorf?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Düsseldorf.

Kan jag hitta flyg till Düsseldorf ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Düsseldorf ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Düsseldorf?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Düsseldorf.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Düsseldorf ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Düsseldorf just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Düsseldorf och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Düsseldorf

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Düsseldorf

Populära flyg till Düsseldorf
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Düsseldorf
1 vuxen
Sal 5/3
Sal 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners