Hitta billiga flyg till Dortmund från 374 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 4/12
mån 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dortmund

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dortmund

Bästa priset för enkelresa

374 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 018 kr

Snabbast flygtid

5t 25m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dortmund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 374 kr (Stockholm Arlanda till Dortmund).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dortmund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 018 kr (Stockholm Arlanda till Dortmund).
Det snabbaste flyget till Dortmund från Sverige tar 5t 25m (Stockholm Arlanda till Dortmund).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Dortmund, inklusive Lufthansa, Pegasus Airlines och Wizz Air.

Trender för flygresor till Dortmund

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dortmund och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dortmund?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Dortmund från Sverige med priser runt 561 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Dortmund under januari, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 174 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dortmund?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Dortmund från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 217 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Dortmund är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 987 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dortmund?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Dortmund oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Dortmund med avgång på morgonen för så lite som 1 557 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Dortmund på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 3 460 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Dortmund?

Flyget från Sverige till Dortmund beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Dortmund (den mest populära flygplatsen i Dortmund) ligger flygtiden på 6t 40m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Dortmund ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dortmund?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Dortmund ungefär 30 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 771 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dortmund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dortmund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dortmund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dortmund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Dortmund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 402 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DORTMUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember72% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dortmund kostar i genomsnitt bara 675 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DORTMUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj66% dyrareDet kostar omkring 3 917 kr för flyg till Dortmund från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DORTMUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dortmund från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dortmund

Hur lång tid tar det att flyga till Dortmund?

Vill du ta ett flyg från Stockholm till Dortmund? Eftersom det kommer krävas en eller flera mellanlandningar under dessa flygningar kan du som snabbast räkna med en flygresa på mer än åtta timmar mellan Stockholm och Dortmund, Tyskland. Hur ser det då ut med flygerbjudanden mellan Göteborg och Dortmund Airport, Dortmund? Också när det gäller denna rutt kan du som snabbast räkna med en resa på lite mer än 8 timmar. Från Malmö kan du som minst räkna med att det kommer ta ungefär sju timmar till Dortmund med mellanlandningar.

Varifrån kan du flyga direkt till Dortmund?

Det går tyvärr inte några direktflyg från Sverige till Dortmund. Om du flyger från Stockholm är det ett alternativ att åka med en kombination av SWISS och Lufthansa. Du inleder då resan med att flyga med SWISS från Stockholm till Zürich. Från Zürich fortsätter du sedan med Lufthansa till München, och sedan från München till Dortmund, också det med Lufthansa. Om du i stället ska åka från Göteborg är ett alternativ att åka med Wizz Air. Du börjar då med att flyga från Göteborg till Belgrad, och därefter vidare från Belgrad till Dortmund. Om du ska åka från Malmö kan du flyga med en kombination av Wizz Air, LOT och Ryanair. Först tar du då Wizz Air från Malmö till Warszawa. Från Warszawa fortsätter du sedan med LOT till Krakow. Du avslutar därefter resan med att flyga från Krakow till Dortmund med Ryanair.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dortmund?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dortmund för 329 kr/person, vilket är 76 % billigare än för genomsnittsflyget till Dortmund. För att hitta de billigaste priserna till Dortmund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dortmund?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dortmund. Om du planerar att flyga till Dortmund, överväg då även att boka flyg till Duesseldorf Intl flygplats(55 km från stadskärnan i Dortmund), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(70 km från stadskärnan i Dortmund), Köln-Bonn flygplats(75 km från stadskärnan i Dortmund), Paderborn flygplats(80 km från stadskärnan i Dortmund) eller Düsseldorf Niederrhein flygplats(91 km från stadskärnan i Dortmund).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dortmund?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Dortmund är generellt Düsseldorf Niederrhein flygplats med ett genomsnittspris på 784 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Dortmund flygplats?

Priserna för flyg till Dortmund flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Dortmund flygplats?

Av november 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Dortmund flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Dortmund flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Dortmund flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Dortmund flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Dortmund flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Dortmund flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Dortmund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dortmund
Wizz Air
24 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
10t 40m
1 stopp
DTM09:55Dortmund
5 jan.
DTM16:55Dortmund
14t 45m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 018 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
10t 40m
1 stopp
DTM09:55Dortmund
5 jan.
DTM08:50Dortmund
22t 50m
3 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
1 704 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 dec.
ARN19:00Stockholm Arlanda
14t 55m
1 stopp
DTM09:55Dortmund
15 dec.
DTM16:55Dortmund
4t 30m
1 stopp
ARN21:25Stockholm Arlanda
1 974 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
23t 20m
2 stopp
DTM19:55Dortmund
5 jan.
DTM16:55Dortmund
14t 45m
1 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
2 244 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
23t 20m
2 stopp
DTM19:55Dortmund
5 jan.
DTM08:50Dortmund
22t 50m
3 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
2 940 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 dec.
ARN19:10Stockholm Arlanda
14t 45m
2 stopp
DTM09:55Dortmund
15 dec.
DTM16:55Dortmund
4t 30m
1 stopp
ARN21:25Stockholm Arlanda
3 023 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dortmund

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dortmund, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa och Wizz Air
Wizz Air
11 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
10t 40m
1 stopp
DTM09:55Dortmund
Wizz Air
4 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
10t 40m
1 stopp
DTM09:55Dortmund
Wizz Air
24 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
10t 40m
1 stopp
DTM09:55Dortmund

Visumkrav för att besöka Dortmund

Behövs pass eller visum när man åker till Dortmund?

Att som svensk medborgare bli insläppt i Tyskland innebär inga som helst svårigheter eftersom Tyskland, precis som Sverige, är medlem i EU. Svenska medborgare behöver därför inte något visum eller liknande för att kunna besöka Dortmund och andra tyska städer. Däremot behövs ett pass eller nationellt ID-kort.


De bästa sakerna att se och göra i Dortmund

Vad kan man se och göra i Dortmund?

Har du tänkt besöka Dortmund i juletider? Då rekommenderas ett besök till stadens julmarknad. Detta är en stor marknad med olika stånd där du kan köpa allt från ostar och godis till andra typer av presenter. Det finns också många museer i Dortmund, till exempel konstmuseerna Museum für Kunst und Kulturgescheichte och Museum am Ostwall. Även stadens naturhistoriska museum vid namn Museum für Naturkunde är värt ett besök. Är du fotbollsintresserad? Om det då är så att du besöker Dortmund under en tid på året då den tyska fotbollsligan Bundesliga pågår kan det vara värt att se Dortmunds fotbollslag spela på Signal Iduna Park, tidigare känd under namnet Westfalenstadion. Denna arena sägs ha en av de bästa inramningarna i hela Europa med plats för mer än 80 000 åskådare som tillsammans skapar en oförglömlig upplevelse. För dig som gillar musik kan det i stället vara värt att göra ett besök till stadens konserthus. Du kan också besöka stadens stadsbibliotek, dess zoo och dess rosarium.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Dortmund?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Dortmund. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Dortmund ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Dortmund så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Dortmund?

När du väl ser alla flygalternativ för Dortmund låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Dortmund ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Dortmund erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Dortmund och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dortmund

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.