Flyg Europa Tyskland Dortmund

Flyg till Dortmund

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Dortmund (DTM)
lör 17/4
lör 24/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Dortmund. Nuvarande restriktioner för Dortmund baseras på reserestriktioner för Tyskland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Tyskland

Billigaste flygen till flygplatser i Dortmund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dortmund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dortmund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dortmund

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Düsseldorf (NRN)

Vanligtvis är flyg till Dortmund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Düsseldorf Niederrhein, vilket i genomsnitt kostar 718 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DORTMUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril50% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dortmund kostar i genomsnitt bara 930 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DORTMUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli73% dyrareDet kostar omkring 3 230 kr för flyg till Dortmund från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DORTMUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril700% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dortmund från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Dortmund?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dortmund?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dortmund för 148 kr/person, vilket är 92 % billigare än för genomsnittsflyget till Dortmund. För att hitta de billigaste priserna till Dortmund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dortmund?

mars är en annan bra månad för att besöka Dortmund med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 888 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dortmund?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Dortmund från Sverige är 58 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 550 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dortmund?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Dortmund. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 521 kr. Flyg från Sverige till Dortmund en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 439 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dortmund?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Dortmund oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Dortmund med avgång mitt på dagen för så lite som 798 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Dortmund på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 1 943 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dortmund?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dortmund. Om du planerar att flyga till Dortmund, överväg då även att boka flyg till Duesseldorf Intl flygplats(55 km från stadskärnan i Dortmund), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(70 km från stadskärnan i Dortmund), Köln-Bonn flygplats(75 km från stadskärnan i Dortmund), Paderborn flygplats(80 km från stadskärnan i Dortmund) eller Düsseldorf Niederrhein flygplats(91 km från stadskärnan i Dortmund).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Dortmund?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Dortmund är generellt Düsseldorf Niederrhein flygplats med ett genomsnittspris på 1 164 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Dortmund?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Tyskland resor till Dortmund. Inreserestriktioner

Tyskland har begränsat inresor för resenärer från länder utanför europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med undantag för tyska medborgare, personer med uppehållstillstånd och innehavare av D-visum samt personer med särskilda undantag (se nedan). Tyskland har begränsat alla passagerarflyg från Storbritannien. För att kunna resa till Tyskland med undantagen transport behöver brittiska medborgare som är bosatta i Tyskland uppvisa bevis på uppehållstillstånd. Om de ännu inte har ett uppehållstillstånd måste de tillhandahålla trovärdiga bevis för att de är bosatta i Tyskland. Detta kan inkludera ett adressregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), ett hyresavtal, en elräkning i deras namn eller ett ansökningsintyg (Fiktionsbescheinigung). Från och med den 25 juni 2020 får resenärer från Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien och Sverige komma in i landet. Tyskland har också upphävt inreserestriktionerna för resenärer från följande länder: Australien, Nya Zeeland, Singapore, Thailand och Uruguay. Resenärer måste ha tillbringat minst 2 veckor i ovannämnda länder innan de flyger till Tyskland. Inreserestriktionerna för Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong och Macao kommer också att upphävas om detta kan avtalas på ömsesidig grund. Listan kommer att ses över varannan vecka. Inresa från ett tredje land är möjlig för resenärer som kan visa upp ett viktigt skäl för inresa. Förteckningen över viktiga skäl omfattar tyska medborgare och EU-medborgare samt alla tredjelandsmedborgare med uppehållsrätt i Tyskland. Det omfattar även hälso- och sjukvårdspersonal, hälsoforskare, utbildade arbetstagare vars ekonomiska verksamhet är nödvändig och inte kan skjutas upp eller utövas från utlandet, frakt- och transportpersonal, säsongsarbetare, studenter som inte kan fortsätta sina studier från utlandet, resenärer på besök av brådskande familjeskäl, diplomater och personal vid internationella organisationer och personer som mellanlandar i Tyskland. Resenärer som reser in i Tyskland efter att ha vistats i ett särskilt riskområde utomlands under de senaste 14 dagarna måste genomgå obligatorisk testning för COVID-19. Den tyska regeringen uppdaterar regelbundet sin lista över riskområden. Se arkivet på engelska längst ner på Robert Koch Institutes hemsida för den senast uppdaterade listan.

Inträdeskrav

Resande från Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien och Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjeckien, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Lettland, Libanon, Litauen, Mexiko, Montenegro, Nordmakedonien, Palestinska territoriet, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien eller USA måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat. Resenärer som kommer in i Tyskland från ett annat land och har besökt ett högriskområde under de senaste tio dagarna, måste göra en digital registrering före resan.

Karantänskrav

Kraven på karantän i Tyskland varierar beroende på delstat. Alla inresande från högriskområden (över 50 fall per 100 000 invånare) måste fullfölja 10 dagars karantän vid ankomst till Tyskland. Efter 5 dagar är det möjligt att undslippa resterande karantänsdagar med ett negativt test. Mer information finns att läsa här. I de flesta delstater innebär ett negativt provsvar tidigast efter fem dagar att karantän i hemmet inte längre krävs. I vissa delstater krävs dessutom att undantag från karantänsplikten ska lämnas in med ett negativt provsvar.

Transiteringsregler

Resenärer som reser genom Tyskland från Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 48 timmar före ankomst. Godkända tester är: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- och TMA-tester. Certifikatet måste vara på engelska, franska eller tyska. Barn under 6 år är undantagna från att presentera ett COVID-19 testresultat.

Om du planerarar att resa till Dortmund inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Dortmund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dortmund
Lufthansa
30 sep.
07:40Stockholm Arlanda
10t 25m
1 stopp
18:05Dortmund
7 okt.
02:10Dortmund
4t 45m
1 stopp
06:55Stockholm Arlanda
2 630 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 sep.
10:35Stockholm Arlanda
7t 30m
2 stopp
18:05Dortmund
7 okt.
02:10Dortmund
7t 55m
2 stopp
10:05Stockholm Arlanda
2 723 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 sep.
10:35Stockholm Arlanda
7t 30m
2 stopp
18:05Dortmund
7 okt.
02:10Dortmund
8t 30m
1 stopp
10:40Stockholm Arlanda
2 444 kr
Hitta liknande
Lufthansa
23 apr.
07:40Stockholm Arlanda
10t 25m
1 stopp
18:05Dortmund
25 apr.
15:05Dortmund
15t 50m
1 stopp
06:55Stockholm Arlanda
3 755 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 sep.
07:25Stockholm Arlanda
34t 40m
3 stopp
18:05Dortmund
7 okt.
05:35Dortmund
10t 35m
2 stopp
16:10Stockholm Arlanda
8 067 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 apr.
05:35Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
18:40Dortmund
25 apr.
13:00Dortmund
40t 40m
2 stopp
05:40Stockholm Arlanda
2 055 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dortmund

Om du letar efter enkelbiljetter till Dortmund, visa vårt erbjudande nedan av Lufthansa
Lufthansa
21 apr.
08:55Stockholm Arlanda
9t 10m
2 stopp
18:05Dortmund
5 936 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Dortmund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dortmund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dortmund
Snabbaste flygtid
7t 30m
Billigast pris
2 444 kr
Flyg från Luleå till Dortmund
Snabbaste flygtid
13t 50m
Billigast pris
2 833 kr

Flyg Europa Tyskland Dortmund
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass