Hitta billiga flyg till Dortmund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dortmund

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dortmund

Bästa priset för enkelresa

380 kr

Bästa priset för tur- och returresa

812 kr

Snabbast flygtid

8t 15m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dortmund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 380 kr (Stockholm Arlanda till Dortmund).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dortmund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 812 kr (Stockholm Arlanda till Dortmund).
Det snabbaste flyget till Dortmund från Sverige tar 8t 15m (Stockholm Arlanda till Dortmund).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Dortmund, inklusive Lufthansa och Ryanair.

Trender för flygresor till Dortmund

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dortmund och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dortmund?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Dortmund från Sverige med priser runt 1 467 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Dortmund under oktober, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 530 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dortmund?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Dortmund för 188 kr/person, vilket är 94 % billigare än för genomsnittsflyget till Dortmund. För att hitta de billigaste priserna till Dortmund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dortmund?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Dortmund från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 1 486 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Dortmund är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 728 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dortmund?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Dortmund oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Dortmund med avgång på kvällen för så lite som 1 780 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Dortmund mitt på dagen då priserna ligger på omkring 2 250 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Dortmund?

Flyget från Sverige till Dortmund beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Dortmund (den mest populära flygplatsen i Dortmund) ligger flygtiden på 26t 30m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Dortmund ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dortmund?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Dortmund ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 940 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dortmund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dortmund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dortmund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dortmund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köln (CGN)

Vanligtvis är flyg till Dortmund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köln-Bonn, vilket i genomsnitt kostar 1 648 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DORTMUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dortmund kostar i genomsnitt bara 1 667 kr i december
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DORTMUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars71% dyrareDet kostar omkring 3 598 kr för flyg till Dortmund från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DORTMUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli376% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dortmund från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dortmund

Vill du ta ett flyg från Stockholm till Dortmund? Eftersom det kommer krävas en eller flera mellanlandningar under dessa flygningar kan du som snabbast räkna med en flygresa på mer än åtta timmar mellan Stockholm och Dortmund, Tyskland. Hur ser det då ut med flygerbjudanden mellan Göteborg och Dortmund Airport, Dortmund? Också när det gäller denna rutt kan du som snabbast räkna med en resa på lite mer än 8 timmar. Från Malmö kan du som minst räkna med att det kommer ta ungefär sju timmar till Dortmund med mellanlandningar.

Det går tyvärr inte några direktflyg från Sverige till Dortmund. Om du flyger från Stockholm är det ett alternativ att åka med en kombination av SWISS och Lufthansa. Du inleder då resan med att flyga med SWISS från Stockholm till Zürich. Från Zürich fortsätter du sedan med Lufthansa till München, och sedan från München till Dortmund, också det med Lufthansa. Om du i stället ska åka från Göteborg är ett alternativ att åka med Wizz Air. Du börjar då med att flyga från Göteborg till Belgrad, och därefter vidare från Belgrad till Dortmund. Om du ska åka från Malmö kan du flyga med en kombination av Wizz Air, LOT och Ryanair. Först tar du då Wizz Air från Malmö till Warszawa. Från Warszawa fortsätter du sedan med LOT till Krakow. Du avslutar därefter resan med att flyga från Krakow till Dortmund med Ryanair.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dortmund. Om du planerar att flyga till Dortmund, överväg då även att boka flyg till Duesseldorf Intl flygplats(55 km från stadskärnan i Dortmund), Munster Münster Osnabrück Intl flygplats(70 km från stadskärnan i Dortmund), Köln-Bonn flygplats(75 km från stadskärnan i Dortmund), Paderborn flygplats(80 km från stadskärnan i Dortmund) eller Düsseldorf Niederrhein flygplats(91 km från stadskärnan i Dortmund).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Dortmund är generellt Düsseldorf Niederrhein flygplats med ett genomsnittspris på 2 006 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Dortmund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dortmund
Flera flygbolag
26 jan.
ARN01:45Stockholm Arlanda
26t 30m
2 stopp
DTM04:15Dortmund
2 feb.
DTM11:00Dortmund
7t 30m
1 stopp
ARN18:30Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
26 jan.
ARN01:45Stockholm Arlanda
26t 30m
2 stopp
DTM04:15Dortmund
2 feb.
DTM04:05Dortmund
11t 15m
2 stopp
ARN15:20Stockholm Arlanda
1 013 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN12:35Stockholm Arlanda
15t 35m
2 stopp
DTM04:10Dortmund
13 jan.
DTM16:15Dortmund
19t 05m
2 stopp
ARN11:20Stockholm Arlanda
1 256 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN12:35Stockholm Arlanda
15t 35m
2 stopp
DTM04:10Dortmund
13 jan.
DTM16:15Dortmund
14t 20m
1 stopp
ARN06:35Stockholm Arlanda
1 266 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN15:15Stockholm Arlanda
12t 55m
1 stopp
DTM04:10Dortmund
13 jan.
DTM16:15Dortmund
19t 05m
2 stopp
ARN11:20Stockholm Arlanda
1 393 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN15:15Stockholm Arlanda
12t 55m
1 stopp
DTM04:10Dortmund
13 jan.
DTM16:15Dortmund
14t 20m
1 stopp
ARN06:35Stockholm Arlanda
1 414 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dortmund

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dortmund, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa och Ryanair
Flera flygbolag
11 jan.
ARN17:00Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
DTM03:55Dortmund
Flera flygbolag
11 jan.
ARN09:25Stockholm Arlanda
19t 10m
2 stopp
DTM04:35Dortmund
Flera flygbolag
18 dec.
ARN14:55Stockholm Arlanda
13t 15m
1 stopp
DTM04:10Dortmund

Andra kabinklasser för flyg till Dortmund

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Dortmund

Vilka bolag flyger till Dortmund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dortmund

Vilka bolag flyger till Dortmund?

För flygresor till Dortmund från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Eurowings, Lufthansa, Scandinavian Airlines eller Ryanair. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Lufthansa till Dortmund

Lufthansa flyger till Dortmund omkring 7 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Lufthansa, men priser så låga som 1 688 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Dortmund. Lufthansa har fått ett betyg på 7,1/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Ryanair till Dortmund

Ryanair (7,0/10, 998 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Dortmund med erbjudanden så låga som 574 kr från Göteborg Landvetter tur och retur. Då Ryanair i genomsnitt har 5 flyg som avgår till Dortmund varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Dortmund

Nedan hittar du alla flygplatser i Dortmund tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Dortmund från Dortmund Airport?

Det finns många sätt att färdas mellan Dortmund Airport och de centrala delarna av Dortmund. Dels kan du åka med tåget AirportExpress som tar dig direkt från flygplatsen till Dortmunds centralstation. Du kan också åka med bussen AirportShuttle som tar dig från flygplatsen till Holzwickede station. Andra bussar du kan åka med är buss 490, 440 och C41. Självklart går det också att ta sig mellan flygplatsen och centrala Dortmund med taxi. Du finner taxibilarna utanför ankomsthallen. Det går också att hyra bil om du så önskar. Du finner hyrbilsföretagens kontor på våning 0 i flygplatsens terminal. Själva bilarna finner du sedan i parkeringsområde P1 på våning 0. Det är också här du lämnar tillbaka din bil när du är färdig med den.


Populära flygresor till Dortmund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dortmund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dortmund
Snabbaste flygtid26t 30m
Billigaste pris812 kr
Flyg från Luleå till Dortmund
Snabbaste flygtid11t 30m
Billigaste pris12 292 kr

Visumkrav för att besöka Dortmund

Att som svensk medborgare bli insläppt i Tyskland innebär inga som helst svårigheter eftersom Tyskland, precis som Sverige, är medlem i EU. Svenska medborgare behöver därför inte något visum eller liknande för att kunna besöka Dortmund och andra tyska städer. Däremot behövs ett pass eller nationellt ID-kort.


Börja planera din resa till Dortmund


De bästa sakerna att se och göra i Dortmund

Har du tänkt besöka Dortmund i juletider? Då rekommenderas ett besök till stadens julmarknad. Detta är en stor marknad med olika stånd där du kan köpa allt från ostar och godis till andra typer av presenter. Det finns också många museer i Dortmund, till exempel konstmuseerna Museum für Kunst und Kulturgescheichte och Museum am Ostwall. Även stadens naturhistoriska museum vid namn Museum für Naturkunde är värt ett besök. Är du fotbollsintresserad? Om det då är så att du besöker Dortmund under en tid på året då den tyska fotbollsligan Bundesliga pågår kan det vara värt att se Dortmunds fotbollslag spela på Signal Iduna Park, tidigare känd under namnet Westfalenstadion. Denna arena sägs ha en av de bästa inramningarna i hela Europa med plats för mer än 80 000 åskådare som tillsammans skapar en oförglömlig upplevelse. För dig som gillar musik kan det i stället vara värt att göra ett besök till stadens konserthus. Du kan också besöka stadens stadsbibliotek, dess zoo och dess rosarium.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Dortmund. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Dortmund så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Dortmund låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Dortmund erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Dortmund och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.