Hitta billiga flyg till Ostrava

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Ostrava

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ostrava och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ostrava?

182 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Ostrava på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från London och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Ostrava. För att hitta det billigaste priset till Ostrava från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ostrava?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Ostrava är en söndag då man kan hitta priser så låga som 1 276 kr. Flyg från Sverige till Ostrava en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 462 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ostrava?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Ostrava oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Ostrava med avgång på morgonen för så lite som 1 739 kr. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 802 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Ostrava

Det tar ungefär 10 timmar att flyga till Ostrava, Tjeckien från Stockholm. Från Köpenhamn, som kan vara ett bra alternativ om man utgår från Skåne, tar det lite mer än sex timmar. Om du flyger från Göteborg får du räkna med att resan tar lite längre tid, ungefär 15 timmar inklusive mellanlandningar. Använd momondos sökverktyg och filter för att hitta en resa som passar dina planer. Det kan vara värt att söka på olika datum för att jämföra rutterna som finns tillgängliga till Ostrava.

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden där du kan ta flyg direkt från Sverige till Leoš Janáček Airport i Ostrava. Om du flyger från Stockholm kan du först flyga till Köpenhamn med SAS från Arlanda. Därifrån kan du fortsätta med flygningar med Ryanair och Smartwings till Korfu och slutligen Ostrava. För dig som hellre flyger från Göteborg Landvetter är det mer praktiskt att flyga till London Stansted med Ryanair och sedan vidare med samma flygbolag till Ostrava efter en längre väntetid. Även om den här flygningen bara kräver en mellanlandning tar den längst tid eftersom du måste vänta länge i London.


Andra kabinklasser för flyg till Ostrava

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ostrava

Vilka bolag flyger till Ostrava?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ostrava

Visumkrav för att besöka Ostrava

Tjeckien tillhör EU, så du behöver inte ha något visum när du reser dit. Om du bara ska stanna i tre månader eller mindre krävs inga särskilda papper. Däremot måste du ha ett giltigt pass eller ett nationellt ID-kort när du reser. Ett körkort eller vanligt ID-kort från Skatteverket gäller inte eftersom de inte anger vilket land du är medborgare i. Tänk också på att ta med dig ett så kallat EU-kort, som ger dig rätt till sjuk- och tandvård till samma priser som lokalbefolkningen. På så sätt blir det inte alltför dyrt om du behöver vård ifall du blir sjuk eller skadar dig när du är iväg.


Börja planera din resa till Ostrava


De bästa sakerna att se och göra i Ostrava

En av de mest populära aktiviteterna i Ostrava för turister är ett besök på Dolní Vítkovice. Det är en gammal industri där man förr hanterade malm, och även om det kanske inte låter så spännande så är det väldigt fascinerande att se lokalerna och maskinerna som användes här från 1800-talet och framåt. Längst uppe i ett torn i fabriksområdet ligger nu ett populärt kafé där du kan njuta av utsikten och ta en kopp kaffe. Ostravas zoo är ett annat ställe du kan göra en utflykt till. Där kan du se djur från alla världens hörn som till exempel giraffer, lemurer och flamingos. En annan sorts ”djurpark” som passar bäst för barnfamiljer är Dino Park. Där kan man se dinosaurier i naturlig storlek, testa på att vara arkeolog och leka på diverse lekplatser, allt i Jurassic Park-stil. Om du vill passa på att shoppa när du är i Tjeckien är köpcentret Forum Nova Karolina det perfekta stället. Där finns massor av butiker och restauranger att upptäcka.


Hitta billiga flyg till andra städer i Tjeckien

Tjeckien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Ostrava ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.